blääh vilken omysig dag!

Usch vilken hemsk dag =| 1 och 2-åringar. Bajslukt , bajsblöjor , maginfluensa , snor , dåliga lokaler och sur personal. Behöver jag säga mer? Njae , tror inte det! Denna härlighet ska jag tillbaka till imorgon också å jag kan säga att jag inte har lust överhuvudtaget! Jag hoppas det blir min sista vistelse på det stället iaf - uuusch!

Skönt å vara hemma iaf, är trött å seg och har mensvärk! Äntligen är mensen här , det var på tiden! Har diskat å dammsugit å så tog jag en cykeltur till Ö&B å köpte lite nödvändiga ting som tex rengöringsmedel! På vägen dit och under min vistelse bland Ö&B´s hyllor pratade jag i telefon med min kära far. Uppdaterade honom lite om vissa saker och sa att vi förmodligen inte kommer till jul. Nu sitter jag och funderar på vad man ska laga för middag? R är å jobbar så tänkte vänta med å äta tills han kommer för han är nog klar om inte allt för länge. Men det ständiga problemet är ju vad man ska laga för mat? Sjukt tråkigt att försöka komma på. Förslag någon?

shit vad trött jag blev - ögonen går i kors >.<

Vi är hundfria tills på onsdag, mamma tog med sig vidde hem med de andra vovvarna. Ganska bra eftersom jag har jobb inbokat imorgon också å ganska lång dag! Men det är lite tomt här hemma, utan Robban , vidar , mamma å de andra vovvsingarna. Men nu får katterna iaf leka med sina leksaker ifred , det gillar dom! : )

TTYL..



Life is a bitch..

Fan vad jag har babblat om bio nu i flera inlägg. Vi har varken sett New Moon eller Luftslottet som sprängdes än. Skulle efter en massa bök boka biljetter till New Moon ifredags efm,  men då var biljetterna självklart slut. Eller ja , det fanns typ 3 plater kvar som inte var brevid varandra! Då kör vi på Luftslottet som sprängdes då tänkte jag,  men det var precis samma där , slut! Så kommande vecka nu har jag gett mig tusan på att vi ska gå på bio! Ska boka biljetter imorgon och sedan finns det ingen återvändo : ) Först ut blir New Moon..

Nehe , nu ska jag tända lite ljus å börja förbereda maten. (Förbereda maten och klockan är snart åtta -hms). Men vad gör man inte för sin mor. Som dessutom är världens bästa mor och som förtjänar det bästa mer än allt just nu ♥ Vi ska iallafall äta kött, klyftpotatis och så ska hon göra kantarellstuvning till det!

Ha en trevlig kväll..

Jag kan inte låta bli att känna en viss besvikelse, är det såhär det ska bli nu?


Söndag - julpynt och mys : )

Redan söndag , guu vad fort helgerna går även fast man inte gör ngt speciellt! Jag hoppas på en rolig vecka med mkt jobb å trevliga ställen! Får se om jag blir inringd imorgon?

Vi har precis julpyntat lite, inget överdrivet men vi har satt upp lite stjärnor i fönstrena, plockat fram lite tomtar å satt upp julgardiner i köket! Det blev lite mysigt faktiskt : ) Ikväll när mamma kommer efter jobbet ska vi käka middag å sen har vi laddat upp med pepparkakor å glögg (förra årets smak som var blåbär). Vi drack den aldrig förra året för att varken jag el robban är spec förtjusta i glögg - det är bara ngn sorts mysfaktor med glögglukten å allt + att det är gott å äta russina å mandlarna ; )

Herregud vilka humörsvängningar jag har just nu, jag blir galet lack när saker inte går som det borde. Min stubin är alltso mycket kortare än den brukar å jag vet inte riktigt varför. Som förut när vi skulle sätta upp julgardinerna, då var gardinfästena helt lösa å det gick inte bara skruva åt dem för jag testa, så jag blev så förbannad att jag drog loss hela fästet å kvar fanns 2 enorma hål :O Oops! Robban skrattade åt mig å undra vad jag höll på med medan jag bara gapade å gormade! Tillslut fick vi till det iaf. Aja TTYL..


Jag blir fan galen!

Har verkligen ingen blogglust eg , eller lust kanske jag har men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om för det enda jag känner för å skriva är en massa skit och elaka saker! Det tänker jag inte göra men jag har sån lust! Förstår inte hur en människa kan bli så förbannat kall å elak h e l t utan anledning?! Hur man kan utsätta en annan människa för psykisk terror för det är precis det jag tycker att detta är. Jälva idiot seriöst...

Jag hatar när andra mår dåligt , spec dem som står mig allra närmast. Jag mår lika dåligt själv. Du är värd så mycket mer än detta iaf och du är den starkaste och finaste människa jag känner, det kommer bli bra tillslut!

Frustration måste vara den jobbigaste känslan som finns..

Im happy duuude..

Halloo blöggen! Nu är det helg och det känns extra roligt nu när jag börjat jobba. Då känns liksom helgen mer speciell å värdefull. Jag är så glad över att ha börjat jobba så ni anar inte. Jag känner mig plötsligt normal å levande om man kan säga så. Jag känner mig mer värdefull på nåt sätt : ) Och lite stort huvud får jag nog allt av allt beröm jag får av dagispersonalen mohaha - men det tycker jag att man kan få ha! Hoppas på mkt jobb nu framöver å att jag hamnar på lika bra å trevliga ställen som denna vecka!

Har nyss storstädat här hemma, mamma + hennes hundar sov här inatt pga vissa omständigheter! Så vi var alltso 4 hundar , 2 katter , 1 orm och 3 människor i vår lilla 2:a igår och inatt xD åh hundarna skräpar ner som satan. Speciellt mammas stora luffs! Men nu doftar det rent å fräscht här hemma. Nu behöver jag bara tvätta!

Vet inte vad som händer ikväll, vi skulle eg ha sovit hos mamma men det blir inte så! Jag skulle vilja åka ut till rusta å köpa en svart trasmatta till hallen , får se om jag lyckas få med mig älskade R när han kommer hem för jag har ingen lust att åka själv! Och så skulle jag mer än gärna vilja gå på bio ikväll , antingen på New Moon eller Luftslottet som sprängdes! Vi får se vart mina tankar å planer leder..

Nu ska jag kasta ner marodör katten på golvet, han sitter förtillfället i en blomkruka!!

Byta blöja?

Nu är jag hemma , arbetsdag nr 2 avklarad å det har varit en rolig dag : ) Jag var på en småbarns avdelning så barnen var mellan 1 och 3 år - mysigt med såna småpluttar! Blöjbyten blev det. En annan personal erbjöd sig att ta blöjbytena fast det eg var jag som skulle göra det men då sa jag att det var lika bra att jag körde på så att jag blir van :b det tyckte hon var jättebra gjort av mig sa hon senare, härligt att höra - då blir man liksom lite varmare i kläderna för det är jobbigt att vara ny hela tiden. Eftersom man hoppar runt bland olika dagis så känner man sig ju alltid "ny" på ngt sätt! Men imorgon får jag vara på samma ställe iaf : ) och barnen var duktiga å lät bli att bajsa idag haha ; ) det får jag väl vara med om imorgon istället :$

Hector är mer vild än tam ska ni veta , han hänger i gardinerna ligger i blomkrukorna å ja , jag vet inte vad! Nu när jag kom hem låg det blad över hela golven typ och en kruka på golvet - hmms! Men sjukt gosig är han! Åh de kommer så bra överens alla 3 (vidar , atlas o hector). Det är full fart på dem hela tiden. Ska lägga in lite kort sen!

Nu ska jag dra fram snabeldraken å ta ett varv , väntar på mamma ♥


when ur sad , Im sad..

Tudilu sötnosar! Idag har jag inte gjort ett smack , låg å vred å vände från klockan 6-9 imorse typ, dels för att jag trodde jag skulle bli inringd på jobb och dels för att det asfalterade precis utanför vårt sovrumsfönster. Behöver jag säga att det var ett j-a liv? Hela sängen vibrerade fan och det luktade asfalt i hela lägenheten! Efter en stund somnade jag iaf om och ingen förskola ville ha mig today! Men i eftermiddags ringde de , så jag ska jobba imorgon och på fredag på en förskola i Eneby : ) skönt å få lite framförhållning så slipper jag ligga å snurra imorgonbitti! Hoppas det går lika bra imorgon - skönt å få vara på samma ställe i 2 dagar iaf :$

Sitter å gluttar lite på Riverside i SVTPlay , vad är det för program eg? Kim från Andra Avenyn är ju med så jag trodde typ det hade med AA å göra men av det jag sett så verkar det inte så. Riktig B-serie men det lyckas jag ju alltid fastna för. Jobbigt bara att ett avsnitt bara är ca 6 min, men jag har typ 50 avsnitt å se iaf ^^,

Nähe, om en stund är det Greys Anatomy - roligare än så blir tyvärr inte denna ljuvliga onsdag! Fick mess av Mli förut (jag trodde för några sekunder att bebis hade tittat ut men icke). Alicia var sugen på att "leka med robban å zäta" å Isen ville (försöka) spöa Robban i Nhl. Så på lördag ska vi ses om inte Mli ligger å föder förståss!

Mamms , jag älskar dig! ♥

Första arbetsdagen gick..

wuhu första arbetsdagen inom vikariebanken avklarad, det gick bra trots min nervositet ; ) vi gjorde inte allt för mkt - var ute på gården å lekte , åt lunch , läste å sjöng lite typ. Jag jobba ju bara 4 timmar! Men de flesta av personalen var jättetrevliga å likaså barnen. Sen finns det ju de barn som testar alla gränser bara för att det kommer en ny "fröken" som dessutom inte ser ut som de andra fröknarna eftersom jag är ca 40 år yngre :P har inget mer jobb inbokat änsålänge men det ringer väl förhoppningsvis / antagligen in än imorgonbitti?! Får se vart man hamnar då , eller nästa gång (ifall det inte skulle bli ngt imorgon). Det är ju inte säkert att man blir inringd någonstans varje dag men om man ska titta på hur mycket carro jobbar så är det ju nästan varje dag! Aja, kännas bra att ha jobbat iallafall även om det inte direkt är drömyrket..

När jag kom hem la jag mig i ett varmt bad , var jättefrusen efter att ha varit utomhus sista timmen. Sen kom Robban hem å då la vi oss på sängen , pratade lite å sedan slockna vi + hector å vidar å vaknade inte förrän halv 7 - skönt! Atlas låg på sin favvoplats i klädkammaren å sussa han också. Nu har jag städat lite , dammsugit å torkat golv medan Robban laga mat. Vi drog fram soffan för att dammsuga under den -OMG vad smutsigt det var under den , det hör inte till det vanliga att vi drar fram soffan för att dammsuga under den så det var verkligen på tiden :$ btw, jag är så sugen på att flytta! Jag vill, jag vill, jag vill!

nähe, nu ska jag invänta Andra Avenyn som är tisdagens höjdpunkt! Åh så ska jag gosa med alla mina grabbar dvs Robban , Vidar , Atlas å Hector! : ) Atlas å Hector verkar fatta mer o mer tycke för varann, jag hoppas de blir lika oskiljaktiga å tighta som Atlas å Akilles var ♥




Uppe tidigt - gäsp!

Usch vad jobbigt nervös jag är nu =| trodde inte jag skulle bli det men jag är faktiskt sådär jobbigt nervös. Nästan så jag mår lite illa. Jag vill bara att första dagen ska vara över å att den gått kanoners ( : phuu.

Och så undrar jag varför man alltid är så djävulskt trött på mornarna då man måste gå upp för att man ska jobba, på möte eller ngt annat viktigt? Då är jag liksom alltid sjukt trött å vill bara få somna om direkt när klockan ringer. Men om man inte har ngt att passa å får sova hur länge man vill , ja då är man alltid sjukt pigg istället! Iofs, senaste tiden har jag ju sovit till närmare 12 men det hör inte till vanligheterna! Kooonstigt..

Ska snart äta lite frukost - way to early eg! Sedan ska jag fixa till mig lite å sen måste jag ned i källaren å leta efter mitt vind/regn-ställ. Kan ju vara bra å ha om vi ska vara ute å leka hms..

Aja vi hörs senare när jag kommer hem å btw , katterna och hunden sov inatt - tack gud? typ! Hector låg tätt tätt intill mig å kurra hela natten typ. Atlas på min andra sida, myspys!

Lite spänd å pirrig!

Kom hem för en stund sen , vi tog en sväng förbi mammas jobb å hämta mitt cv mm som hon hade skrivit ut till mig. Sedan tog vi fikastopp hos Fam Sanders - kaffe , pepparkakor å julskum Mmmh ; ) synd att smågrabbarna redan sov bara men vi ska ev träffa dem ihelgen igen! Åh Sandra å lilla Eric också..

Just nu är det är det lugnt å skönt här hemma , hector ligger brevid Robban å sussar och Vidar ligger i ett annat hörn = då blir det lugnt :P Atlas strosar omkring å kikar lite. Hoppas de sover inatt så att jag kan sova!!

Börjar bli lite nervös inför morgondagen, jobba för första gången sen i augusti och ett helt nytt arbete. Men det ska nog gå bra , men lite pirrig å spänd är jag allt! Ni får en uppdatering om hur det gått tomorroow ;P

Nu ska jag kika lite på Paradise Hotell ( : sleep tight!

Hector den ful-söta!





Hector , jobba - glader! : )

Halloj bloggen! Usch vilken jobbig natt det varit - tack vare vår käre vidar som inte kan koncentrera sig på annat än lillkatten. Han ska slicka den i öronen, leka , jaga osv hela tiden. Lillkatten som vi förresten valt att döpa till Hector (såg att ni undra) verkar dock tycka det är lite mysigt att busa med vidar , bara det inte blir för mkt å för mkt jagande för då spottar å fräser han lite! Gick å la oss mellan 23-23.30 igår men innan vidar gav upp å sov var klockan närmare 02 =| sedan sov Hector mellan mina ben på täcket , Vidar brevid honom och Atlas vid min huvudkudde och så självklart Robban brevid ; ) jag märker dock inget superintresse från Atlas sida, han går efter å kikar lite ibland osv men inte mkt mer. Vi får väl se hur det utvecklas / om det gör det. Annars får nog lilla Hector åka hemåt igen. Atlas är viktigast å jag gör allt för att han ska trivas å må bra : )

Vet ni vad? Jag ska jobba imorgon , hiho : ) jag är pirrig men glader! En förskola som ligger i Haga så det är ju nära å bra. Inte så många timmar dock , 10-14 men det kanske är skönt att börja så! Jag hoppas det kommer gå bra och kännas bra och att jag gör ett gott intryck! Det är ju väldigt viktigt , för om de gillar än blir man förhoppningsvis den dom vill ringa igen å det är ju skönt om man får vara på ett och samma ställe flera ggr!

nähe , nu ska jag käka ngt - lite sent för frukost dock..


Boring sunday..

Idag har vi varit å hämtat hem en liten kompis till Atlas , en kattunge på 12 veckor. Svart å vit precis som Atlas (och Akilles). Han är väldigt ful-söt , men gosig! Vi har han på prov för att se vad Atlas tycker. Och skulle det visa sig vara en tabbe å inte till Atlas fördel så ska vi lämna tillbaka honom, det var en överenskommelse med hon som sålde katten redan från början! Så vi får se helt enkelt. Jag hoppas att Atlas kommer tycka om honom å se honom som ett stort sällskap! Just nu är han väldigt nyfiken men ändå inte såå intresserad! Vidar däremot verkar överlycklig! Vi får ge det ett par dagar...

Förövrigt så är det tråk-söndag igen - usch vad jag hatar söndagar! Och vädret ska vi ju inte tala om. Nu har jag aktiverat mig på vikariebanken , så på tisdag och framöver är jag tillgänglig för jobb bland norrköpings alla dagis. Blandade känslor måste jag säga, men jag hoppas jag kommer tycka det är kul å trivas när jag väl kommit igång?! Morgondagen bestämde jag mig för att vara hemma med djuren , för att se hur allt går..

Filmen Obsessed som vi såg igår var faktiskt bra , så den kan jag rekomendera. Nehepp, ska nog avsluta här. Talk to you later bitches ; )

Massa kooort - old N new..

 När jag ändå är igång så kan jag väl lägga upp lite mer pic´s endel äldre endel nyare - enjooy ; )























Vin kväll hos vonkan - pic´s : )








Och nej , jag är inte med på ett enda!
1) Det är jag som fotat mest eftersom det är min kamera!
2) Jag gillar i n t e mig själv på kort just nu! :$


Chaa chaa ^^,

Chaa chaa bloggen (haha fjortisvarning på den!) men jag tyckte det var lite roligt för just så skriver ju de stora fjortisbloggarna! M o h a h a. . .

Ikväll satsar vi på en slapp hemmakväll , vi blev bjudna hem till Fam Fredriksson på mat osv men vi känner oss lite tråkiga så vi tackade för inbjudan men beslöt oss för att stanna hemma. Vi har hyrt 2 filmer - Snuten i varuhuset och Obsessed (med beyonce). Jag hoppas de är braiga! Annars har vi inte gjort mycket idag, Becca & Phoenix kom hit å fika en sväng. Annars har jag mest segat framför The Hills som gått all day long typ :P

Nehe , om jag skulle orka lägga in lite kort från vinkvällen hemma hos vonkan : ) får se hur segt det går med vårt skitinternet! Men jag gör det i ett nytt inlägg så look for it..


I will survive..

Sedan undrar jag bara vad folk har för prioriteringar på sina vänner egentligen (?) Jag har iaf börjat inse hur jag ska prioritera mina. Tråkigt är det, men jag överlever..

Mysig kväll igår..

Jättemysig kväll igår hemma hos Mli & Isen. Det bjöds på ost å kex , massa olika frukt å lite snacks -supergott! Robban har numera en extra flickvän, hon heter Alicia å är knappt 3 år ; ) hon satt å mös i famnen på honom hela kvällen nästan. Mli berättade att hon sedan sist vi sågs gått å sagt att hon är "Robbans gullgull" haha så söt! Nu väntar vi bara på bebis också , h*n ploppar nog ut snart! Jag hoppas det för Mli´s skull som börjar tycka det är rätt kämpigt nu. Men hon är så hiiimla fin i sin mage ska ni veta : )

Vidar fick följa med igår också, han skulle eg fått stanna hemma för han blir så ivrig å jobbig hemma hos andra. Men det är nånting som händer när vi lämnar honom båda två för att gå iväg å göra ngt. Då skäller han å nästan ylar och det upphör liksom inte? Så det var bara att springa upp å hämta honom igen! Då mådde jag istället dåligt över att lämna Atlas ensam. Han brydde sig aldrig förr, men nu när vi går hemifrån allihopa så sitter han å bara tittar på oss å befinner han sig i ngt annat rum än hallen så kommer han ibland springandes å sätter sig precis vid dörren när vi ska gå =/ det känns inget kul! Vi har därför börjat diskutera att skaffa en katt till, för att testa om Atlas gillar det. Och skulle det inte fungera så ska vi i såfall gjort upp innan om att det är okey att lämna tillbaka katten! Så ja , får se vad som händer..

Ingen aning om vad som händer idag ännu , solen lyser iaf : )

Kommer några skitdåliga mobilbilder från igår nedan och om det är ngn som undrar över bilden längst ner så är det bara carro som har ont i ryggen/svanken så hon kör lite stretchövningar i bullhållplasten haha..






Det var lite creepy faktiskt..

Efter att ha varit som ett vrak sen isöndags , bara legat här hemma med håret i en toffs mitt på skallen , inte orkat göra mig iordning eller ngt annat heller för den delen så börjar jag idag , äntligen känna mig bättre. Förutom huvudvärken som aldrig tycks försvinna - Jag ska kolla upp det! Jag känner mig iaf gladare nu. Svaret på Akilles död var nog vad som behövdes för att ens känna att jag kunde gå vidare, jag är lättad!

Vill ni veta ngt sjukt? Jag har varje kväll sedan Akilles försvann tyckt att jag hört honom sitta i köket å knapra sitt torrfoder. Han brukade alltid göra det när vi gick å la oss. Åh nu tycker jag att jag hört det varje kväll och det har inte varit Atlas eller Vidar för det har legat i sängen hos mig. Det är väl säkert bara av vana eller ngt , självklart inbillning. Jag har därför inte brytt mig så mkt om det eller sagt det till någon. Men så igår när vi lagt oss så säger Robban: "Älskling , sen Akilles försvann så tycker jag att jag hör honom sitta å äta i köket". Jag fick liiiite rysningar i kroppen och frågade om han skämtade? Det gjorde han inte! Så himla konstigt :S

Jag ska snart äta frukost , sen funderar jag på en långpromenad med vidde - solen lyser ju? =] Och sen ikväll ska vi hem till Emelie & Isen å titta på Idol - det ska bli skönt och mysigt att göra nånting. Carro & Peter ska dit också. Ser fram emot sällskap å skratt med de bästa  ♥

TTYL : )


Mammas gata - enjoooy!



Ingenting kan bli vad det var , nähee..


Detta visade obduktionen..

Det är inte lätt att förstå allt som står skrivet , men han förklarade endel för mamma som hon nu förklarat för mig + att jag läst mig till på nätet. Så här löd iaf obdpappret:

Hane ca 1 år (han var dock närmare 2).

Medelgott hull

Lungor: kraftigt ödem pga crik.svikt

Hjärta: uttalad vä. kammarväggsförstoring (16mm)

Lever, njurar,mjälte, lymf nånting? samt mage o tarm ua (utan anmärkning).

Inga tecken på infektion i operationssåret, Inga tecken på yttrevåld (trauma)

DIAGNOS: Hypertrofisk Cardiomyopati

Här är en förklaring på vad Hypertrofisk Cardiomyopati är: Detta är en av kattens vanligaste hjärtsjukdomar. HCM leder till hjärtsvikt och blodproppar. Man är helt klar över att det finns en ärftlighet i denna sjukdom. Giftstruma och akromegalia kan förorsaka denna åkomma. Kammarväggen på vänster sida blir successivt förtjockad vilket innebär att hålrummet blir mindre. Med andra ord så växer hjärtat innåt. Det innebär att det blir mindre blod i hjärtutrymmet och mindre blod kan pumpas ut. Hjärtat slår fortare för att på detta sätt ta upp kroppens behov av syre. Det blir ett tryck på vänster förmak som blir förstorat. Symptomen kan komma väldigt snabbt och visar sig i andnöd och ibland i förlamad bakdel.

Med andra ord så har inte vet som kastrera gjort ngt fel. Det känns för mig väldigt skönt på ett sätt. Det hade känts värre om han dog pga av en fjuttig kastrering där vet hade klantat sig än att han nu hade ett kraftig hjärtfel , missförstå mig rätt typ? Sen så var det ju kastreringen å sövningen som påskyndade det hela nu , det blev för mkt för hans hjärta o kropp. Men veterinären som obducera säger att han hade dött i vilket fall som helst även om det inte hade blivit nu direkt. Ah , vad ska jag säga? Det gör jävligt ont , men det känns skönt att ha fått en förklaring. Nu hoppas jag bara att min älskade lilla kille har det bra där han befinner sig och att han är frisk där. Han kanske sitter å spanar på uppepå Marwins rygg nu , eller vad säger du Jenny? : )

Jag står dock fast vid att jag aldrig kommer besöka denna vet som kastrerade dem igen. Kan tyckas elakt då detta inte var hans fel (det tkr nog spec min mor men det struntar jag i). Efter allt jag hört från halva norrköping nu om denna vet så drar jag min egen slutsats= att aldrig gå dit igen!

Min blivande ( :


Skulle vilja ha en i alla färger men jag börjar med en rosa : )
- Looove -


Kan man bli mer frustrerad?

Jag blir så jäkla arrrghh , är den ena veterinären värre än den andra? Imåndags skulle vi först fått svar om obduktionen. Sedan blev den flyttad till dagen efter (tisdag) så igår vänta jag svar heeela dagen. Han hörde inte av sig så tillslut hörde jag av mig. Fick ett mess där det stod: "obd klar , skriver ut protokollet ikväll så kan ni hämta det imorgon efm" alltso idag! Först trodde vi skulle få svar över telefon men vi skulle dit å hämta papper. Fine , jag bad mamma åka förbi å hämta upp det och betala. Är han där när hon kommer dit? NEJ! Jag ringer , men han svarar ej. Efter en stund får jag ett mess där det står att han ligger hemma i akut migrän! OHH , jävligt kul att gå å vänta flera dagar och sen kan han inte ens ringa å säga att han är sjuk å inte befinner sig på kliniken. Min mamma åkte alltso dit i onödan. Imorgon SKA jag ha pappren , annars ska han få redovisa obd i telefon! Det är absolut inget fel på denna vet , jag blir bara så frustrerad över att få vänta och så tkr jag att det är lite dåligt att inte höra av sig när man sagt att man ska osv..

Hur många som helst har frågat mig på facebook nu: "Det var möjligtvis inte veterinär -bla bla bla - du kastrera katterna hos?" Kunde ingen ha varnat mig innan jag gick dit ; ( Egentligen så vet jag ju inte säkert att han gjort ngt fel , men efter allt jag fått höra om honom så tror man ju nästan det utan att eg veta säkert..

Har precis käkat lite , tacos stod på menyn å det var riktigt gott! Atlas kommer nog bli en tjockis snart , senaste dagarna har han fått gotta sig i sånt katt-kött ni vet å så tonfisk. Men det är han värd : ) vidar , blir galen av avundsjuka så han får smaka han också. Älskar mina små pluttar ♥

Och så vill jag bara avsluta med att säga att Jag Älskar Min Älskade Robban Mest Av Allt : )

Preventivmedel ?

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt , har varit vaken sen 6:15. Är hundvakt åt stumpan (mammas leonbergervalp). Vidar & hon busar som tusan men nu har de äntligen lugnat ner sig lite å lagt sig på ett varsitt ställe -sköönt! Jag ska snart äta lite frukost sen skulle jag vilja slumra i soffan lite. Sov dåligt inatt så jag börjar bli seg nu. Huvudvärken är bättre men fortfarande inte helt borta. Hade nästan tänkt ringa VC idag om det inte var bättre men som tur är så känns det lite bättre idag : )

Sitter å läser lite om preventivmedel. Jag har ju slutat med min Nuva-ring för typ 3 v sen pga olika anledningar. Jag bytte från P-piller till Nuva ring för att jag inte mådde bra av P piller och Nuva ring innehåller mindre hormon å hit o dit. Det har absolut fungerat bättre , men inte så bra så nu valde jag därför att göra ett uppehåll för att se om jag mår bättre utan osv. Det märker man dock inte på 3 v tydligen , det kan ta upp till månader innan kroppen blir "normal" efter att man använt P piller å andra preventivmedel. Jag väntar med spänning ;P Jag hoppas att jag kommer må bättre å känna att det var rätt å sluta! Och om det visar sig vara det rätta ska jag ev börja med kopparspiral - som inte innehåller några hormoner eller nåt= inga biverkningar! Det finns dock vissa biverkningar nu när man slutar på P-medel också. Man kan öka i vikt , få mkt finnar osv osv. Men det känns som det är värt det om man efter det kan få må bra å känna sig "normal"...

Obduktionen av Akilles är klar , trodde vi skulle få svar över telefon men icke. Mamma ska hämta protokollet i efm hos veterinären. Jag hoppas att han funnit orsaken till allt..

Foki - tävling!

Foki har en tävling i sin blogg där man kan vinna en Iphone. Inte så stor chans att man vinner men jag testar : )
Man skulle välja ut det skal man vill ha till den om man vinner åh jag har valt Hard rubber iPhone case rosa!
Tävla ni med : ) (men vinn inte haha)

www.Fokis.se

www.mrgizmo.se



En rolig sak att se fram emot iaf..

En rolig sak iaf som jag är glad över är att på söndag
har vi bokat biljetter till New Moon : )


Tiden läker alla sår , eller?

Vad söta ni är Candra å Verro , som nämner älskade A i era bloggar osv. Och tack för alla söta mess å kommentarer. Det värmer i hjärtat..

Har haft hemsk huvudvärk enda sen i söndags , kanske inte så konstigt iofs, har väl aldrig gråtit såhär mycket och jag får nästan alltid huvudvärk av att gråta. Det är nästan som migrän men förtillfället är det lite bättre . Vi tog en promenad till Grizzly förut å köpte mat till vidde och en leksak till Atlas. Numera är det inte bara jobbigt att lämna vidar ensam. Ne , nu mår man dåligt när jag , R och vidde går nånstans å lämnar katten själv : ( han bara sitter å tittar på en. Annars så verkar han väl må rätt okey , han äter å dricker å går på lådan som han ska. Lite mer sällskapssjuk verkar han vara. Han sover mellan mig å robban nästan hela nätterna , när jag badar ligger han på handuken nedanför badkaret i tittar på mig : ) (han har även upptäckt att det går att spola på toaletten , han är inte långt ifrån att kunna dra upp den där grejen å spola själv nu haha). Nu ligger han brevid mig i soffan å sussar. Jag hoppas att han mår bra min lilla kille. Och jag hoppas att A har det bra,  vart han nu än befinner sig! ♥

Har inget hört om obduktionen än , den blev ju uppskjuten tills idag och skulle göras på fm. Vill inte ringa å tjata men snart tänker jag skicka ett mess. Har han sagt en sak , ändrat sig en gång och sagt att han ska höra av sig idag så får han faktiskt göra det. Jag har knappt svarat i min mobil när den ringt på 2 dar för att jag väntar samtal från veterinären. Jag hatar dessutom att vänta!

Vissa stunder känner jag mig starkare , men nästa sekund bryter jag ihop igen! Att se R ledsen är också sjukt jobbigt! Det känns inte så nu , men tiden läker väl alla sår - så småning om..

Akilles ♥


Spola?



Obduktionen framflyttad..

Vi har precis ätit en väldigt sen kvällsmat - inte bra men orkar inte bry mig förtillfället. Vi har även kramat om varandra och gråtit ett antal ggr , det är så j-a jobbigt! ; ( hela lägenheten påminner om honom..

Obduktionen blev framflyttad tills imorgon fm , jag vill ha svar NU!

Tack för alla fina kommentarer ♥


Sorg , obduktion , tankar..

Det är tomt , så tomt. Varje kväll innan läggdags fick Vidar & Akilles nåt ryck och jagade varandra fram-och tillbaka från vardagsrummet till sovrummet. Igår fick Atlas lite kattkött för att de älskar det å jag tyckte han behövde det. Atlas hoppar alltid upp på diskbänken medan jag lägger upp på fatet och Akilles står å klöser , nästan hänger i benen på mig tills jag sätter ned fatet på golvet. Igår satt bara en Atlas där å tittade å väntade. Akilles älskade den dyra klösställningen som går från golv till tak som står i köket och låg nästan alltid där. Jag kan knappt se den där klätterställningen utan honom - jag bara gråter!

Jag saknar min älskade kille! Vidar saknar sin lekkamrat! Atlas saknar sin bror!

Jag vet -och kan förstå , att vissa av er tänker: "det var bara en katt". Och ja, det var det! Jag trodde inte själv att det kunde göra så ont som det verkligen gör. Jag gråter och är precis lika ledsen som när min mormor dog! Jag känner samma sorg över Akilles död som min mormor! Det känns som att det aldrig kommer gå över..

Idag ska min älskade lilla kille genomgå en obduktion. Jag hoppas vi får ett vettigt svar och inte "Jag hittade inget osv". Har i efterhand fått höra att veterinären som kastrerade mina katter är en idiot. Att han haft ihjäl många katter redan på operationsbordet genom att han gett dem för stor dos av narkosmedlet. Jag läste igår att veterinären ska väga katten , samt lyssna på hjärta osv innan för att se att den verkar frisk. Det gjorde inte denna vet , jag fick själv plocka upp katterna å lägga dem på opbordet , hålla dem medan han gav dem sprutan. Akilles var mycket mindre än Atlas å jag såg ingen skillnad på spruta eller dos han gav dem. Om detta är orsaken till Akilles död kommer vi troligtvis aldrig få veta , det går ju ur kroppen ganska fort å nu är det ju flera dagar sedan. Jag frågade veterinären som fick avliva Akilles om detta med vägning osv , om det är ett måste innan djuren sövs osv. Han svarade att: det medlet han ger så krävs ingen vägning innan om man är kunnig och har ett hum om vad katten väger ungefär. Katten klarar upp till 5 ggr för mkt av detta medel (om ni förstår?). Om katten väger 3 kg men får för närmare 4 kg så är det ingen fara! Men vi vet ju som sagt inte vad veterinären som kastrerade använde sig av. Och att han som tidigare nämnts inte ger dem sprutan som "återställer dem" efter sövning tycker den "nya" vet är ett mysterium då den inte alls kan göra ngn skada utan bara nytta! Vi får se i efm vad obduktionen visar (om den visar ngt). Skulle ngt visa att att vet som kastrera har gjort ngt fel eller liknande så blir det en anmälning...

Akilles ♥


Sov gott min älskade lilla kille...

Ifredags bestämde jag mig för att behålla katterna , min älskade små killar. Jag kände mig genast så lättad och glad inombords , det kunde inte kännas mer rätt. Idag när jag vaknar kliver jag upp å hittar Akilles i köket , han ligger helt utmattad i sitt eget kiss å bajs , andas jättetungt. Han har sedan kasteringen varit väldigt trött , vilket jag trodde var normalt. Men Atlas har varit mkt piggare. Men som sagt idag var han jättedålig , vi ringer olika jourveterinärer å får äntligen tag i en i krokek. Åker dit å berättar allt om kastrering osv och Akilles undersöks. Han bara låg där på bordet precis som han gjorde hemma , man kunde göra i princip vad man ville med honom utan att han reagera. Han var inte uttrokad men fick ifall att lite vatten insprutat i nacken. Sedan en spruta med antibiotika. Veterinären säger om och om igen: "lillkillen , vad är det som hänt med dig" å klappar honom.

Han tar tempen på honom , men det går inte få ngn temp. Han var så underkyld så att det inte gick å få ngn temp. Vi virar in honom i filten vi hade med oss + en jacka. Avvaktar och tar tempen då och då. Ingen temp!

Normalt sett nuförtiden så får djur efter de varit sövda en spruta som gör att de piggnar till redan efter ca 10 min å blir precis som vanligt. Mina katter fick tydligen inte det och det var därför de inte ens kunde gå när vi kom hem i torsdags efter kastreringen. Veterinären idag undrar verkligen varför de inte fick denna spruta. Han ger Akilles en liten dos av detta "medel" för att se om han piggnar till (ifall att det fortfarande skulle finnas ngt kvar i hans kropp efter kastreringen , vilken han eg inte trodde då de gått så många dar). Efter en stund piggnar Akilles till lite men visar fortfarande ingen temp. När vet drar ut tempen säger han: "Oj , nu ser jag en annan sak , han är ju förstoppad" och låter jättehoppfull. Jag frågar ivrigt om detta  också kan vara en anledning till att han mår så dåligt och vet svarar "Jaa guud ja" (typ). Vi blir jätte hoppfulla om att det ska bli bra bara han får ur sig skiten. Den känslan försvann på bara några sekunder. Akilles sätter sig upp , börjar gapa med munnen å låta och typ krampa , ur nosen och munnen kommer en massa skum å vätska. Lungorna hade fyllts och hela cirkulationen hade kollapsat.

Jag måste gå undan , mina ögon fylls med tårar och klumpen i halsen vräker så att jag knappt står ut. Jag hör veterinären säga: Ne , han måste få sluta , det finns inget vi kan göra. Han lät nästan stressad på rösten som att det måste gå fort. Jag står kvar bakom bokhyllan där jag inte kan se dem å stortjuter , Robban håller om mig och gråter lika mkt han. Becca fick vara med Akilles under avlivningen. Jag går ut och ringer mamma helt hysterisk. När jag lugnat ner mig lite går jag in igen , nu ligger han där och "sover" så himla fin min lilla kille! Veterinären pratar men jag hör knappt vad han säger. Jag stryker handen från hans lilla öra ner till hans små tassar. Sedan åker vi...

Veterinären har under sina 26 år aldrig varit med om liknande. Imorgon efm ska Akilles genomgå en obduktion och vi hoppas få veta vad som orsakade detta. Det känns så j-a förjävligt så ni fattar inte. Jag sitter och stortjuter varannan minut och vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör så j-a ont att det värker i hela mig! JAG ÅNGRAR SÅ INIHELVETE ATT JAG LÄT KASTRERA DEM , HAN HADE MÅTT BRA NU ANNARS , HAN HADE LEGAT HÄR BREVID MIG. HAN HADE BUSAT MED SIN BROR SOM NU BARA SER UNDRANDE UT Å GÅR OCH TITTAR ÖVERALLT! FYFAN SÅ ORÄTTVIST : (



Akilles till vänster ♥


Sorry för den glesa uppdateringen!

Gles uppdatering idag , Im so sorry ; ) Melker har varit här hela dagen (mammas chihuahua). Så vi har varit på långpromenad runt strömmen. Vidar gör precis allt som Melker gör haha,  ganska roligt å se. Han -och mamma ska sova här inatt. Vi har precis ätit lite varma mackor med trattkantarellstuvning på , jag var inte så hungrig men en god macka fick jag i mig iaf. Nyss tittat på Idol , lite tråkigt att Eddie åkte ut men men..

Var iväg en sväng med Carro å Peter förut också , Maxi , Media markt osv. Och de var även här å såg på idol med oss : )

Oj vilket tråkigt inlägg men jag orkar inte idag! Imorrn blire att vina å käka smörgåstårta hos vonkisccchhh :) fuun! Kul å träffas bara tjejorna ♥

Frågor utan svar ,

Åh så var jag där igen , den onda värkande klumpen i halsen är tillbaka och jag önskar att jag aldrig lagt ut annonsen på katterna. Visst , det är jag som bestämmer å jag kan ändra mig precis hur jag vill änsålänge. Men när jag kommit såhär långt så börjar det endå kännas försent att vända om! Oh , det är ett jävla tjat på mig jag vet (typ döööda mig!) Men ni måste inte läsa och jag måste få beklaga mig! Är det liksom verkligen rätt att göra sig av med dem utan att känna att det verkligen känns helt rätt (?) Hela jag känner mig tom och som ett fett ?

Och nu har de härliga kvällsamtalen från dolt nummer börjat ringa Robban om kvällarna igen. Självklart utan att säga ett skit. Vad är det eg för fel på folk? Öppna din fula käft du som ringer ist å säg vad du vill? J-a nolla..

BLÄÄÄÄÄÄÄH på ångest och beslut man borde slippa ta..

Vad tycker ni om retuchering?

Vad tycker ni eg om retuchering? Det är sjukt vilken skillnad det oftast blir. Det blir ju alltid förskönat , alla skavanker som tex problemhy , lite för mkt fläsk osv försvinner ju alltid. Om jag vore kändis och folk såg mig i tidningar , på omslag osv hela tiden så skulle jag nästan tycka det var jobbigt att bli retuscherad , fine om det är ngt pyttelitet som fixas till men så är ju oftast inte fallet på alla kändisar man ser. Jag skulle iaf tycka det var pinsamt att se ut som världens mest perfekta i tidningar mm men inte i verkligheten. Vad tycker ni?



Blicka framåt eller nåt..

What a day , mina senaste dagar har bara varit så jäkla jobbiga. Mest psykiskt, det var länge sen jag grät så mycket som jag gjort dessa dagar. Jag känner mig bara så j-a low förtillfället. Har ingen lust med nånting , stänga in mig tills allt känns bra typ? Men det går över , I know. Nu ska jag försöka att bara blicka framåt och det gäller mycket saker i mitt. Åh glädjas åt allt det braiga jag har i mitt liv : )

Katterna har ju kastrerats idag , mina små pluttar. Det var ett jäkla jobb för mig att BÄRA dem i buren till veterinären. De väger inte lite om man säger så. Jag lyckades efter mycket slit komma fram iaf. De fick varsin spruta medan jag och veterinären höll i dem. Han sa precis innan han skulle ge dem sprutan: "Direkt när jag gett sprutan så kan du släppa så han kan skutta iväg". Sagt och gjort , men ingen av dem skuttade iväg. De bara satt där så snällt å rörde sig inte ens. Veterinären tyckte att jag hade otroligt snälla å fina katter : ) Lämnade dem vid halv 12 och hämtade dem vid 15. Allt hade gått bra. Men guu vad läskigt det var väl hemma sen , jag öppnade buren å lät dem gå ut när de själva ville. Efter några minuter gick de ut och stackars små krakar , de kunde ju inte gå - de bara vingla omkring , gick några steg sen ramla å se har de hållt på tills för en stund sen. Nu är de lite "klarare" i skallen men inte helt som vanligt + att de är dödströtta ♥

Har nyss tagit ett långt varmt skumbad , ska blåsa håret nu. .


Ni kanske inte kan förstå , att 2 katter kan betyda så mycket!

Nu har folket varit här å tittat på katterna. Katterna var som vanligt jättepå och gosiga - kärlek vid första ögonkastet från deras sida kändes det som. Så ja , det blir väl så - att de får bli deras nya ägare : ( känns fortfarande skit , har gråtit hur mkt som helst idag. Men som Jess sagt (och mamma). Jag måste tänka med hjärnan och inte med hjärtat! Paret som tar över katterna verkade iaf väldigt goa , riktiga kattmänniskor. De hade haft en katt innan som blev 19 år , som dog i somras. När kärringen (vänligt uttalat , vet inte vad jag ska kalla henne för hon var inte tillräckligt gammal för att bli kallad tant) klappade på katterna så sa hon: "Jaa , ska ni bli mina nya sängkompisar" på bebisspårk och det gjorde mig glad : ) Ska ringa dem på fredag så får vi väl bestämma dag. Sedan ska vi ha telefonkontakt för att höra hur det går och jag gjorde klart och tydligt för dem att OM det inte skulle fungera så är det mig dem ska höra av sig till , då ska katterna tillbaka till mig och sedan löser jag situationen. Och det godtog de! Åååååh vad jag hoppas att detta blir bra och kommer kännas bra nu..

Så är läget , om ingenting förändras å jag flippar totalt å ångrar mig..


Tjutit 20 ggr idag , typ?

Ikväll kommer de första som ska titta på katterna och ja , jag ska låta dem titta. Om de är till salu har jag sjuk ångest över. Jag tjuter såfort jag ser dem , rör dem eller bara de tittar på mig. Känner mig som en j-a svikare! Och jag tvivlar bara mer å mer på att sälja dem nu. Robban å jag låg å diskutera för-och nackdelar igår. Det blir inte mkt fördelar med att sälja dem så varför eg? Ja , visst det känns som det är lite mkt här hemma just nu, 2 katter en orm och en liten hund som fortfarande har idiotsaker för sig som att lyfta på benet inne emellanåt. MEN jag älskar att ha djur runtomkring mig. Och jag ÄLSKAR mina djur! Mina katter som är de mest översociala och gosiga som jag någonsin träffat. Mina fina killar som till och med Carro älskar fast hon eg hatar katter...

Imorgon halv 12 ska de lämnas hos vet för kastrering. Sedan ska jag hämta hem dem , pyssla om dem och se vad jag känner då och beslutar mig för!

Att det kan vara så svårt och göra så ont : (

Så j-a förbannad så jag skulle kunna hmrf....

Fyfan vad jag är arg , ledsen och sur just nu! Jerry: jag är INTE söt när jag är arg! Du skulle se mig just nu (drar ihop hela ansiktet och ser ut som en tjurig liten unge). Jag fick svar från min A-kassa idag att jag inte är berättigad ett nytt villkor= jag kommer inte få en spänn mer från a-kassan. Man ska ha jobbat minst 480 timmar inom loppet av 6 månader. Jag jobbade ca 540 timmar nånting på 5 månader. Där tog mitt säsongsjobb liksom slut. Men fan vad bra att jag ändå uppfyllde mer än dessa 480 timmar har jag gått å tänkte hela tiden nu. Ringer A-kassan för att få en förklaring på mailet där de stod att jag inte ska få nå mer pengar. Anledningen: Man måste ha jobbat minst 6 månader , dessa timmar måste alltso vara utspridda på 6 månader. Det spelar ingen roll att jag har jobbat ihop dessa 500 timmarna (lite mer) för det var under 5 månader! Jävla Fitt-Akassa seriöst!

Det är en j-a tur för mig att jag från och med fredag är aktiverad på VB och förhoppningsvis får jobba en massa där - håller tummarna - och det är en j-a tur för mig att jag har en pojkvän som har ett jobb och är redo att ställa upp på mig nu när allt bara går åt helvete! Och hade jag inte haft honom så är det en j-a tur för mig att jag har världens bästa mamma. . .

MOOOOOOORR!

Så j-a rolig xD

Haha , denna är så j-a rolig xD


Vaccinera sig?

Ska ni vaccinera er mot Svininfluensan?


Min sötnos är bara så bäst <3

Idag har jag sovit länge igen , fått ytterligare ett samtal från en kvinna som är intresserad av katterna vilket har gjort mig väldigt kluven nu för hon verkade också så bra + att det nästan är gångavstånd till henne å vi får hälsa på om vi vill. Eg har jag bara lust å ångra mig , tabort annonsen och behålla mina fina killar ;( Och så har jag varit på stan med Carro & Vonkan. Sedan åkte jag hem en snabbis för att hämta träningskläder mm, åkte till Friskis för ett medelpass med caroflin - tråkigt pass tyckte jag! Och nu är jag hemma å har precis ätit lax , sallad och bulgur som min finaste älskling hade tillagat : )

Robban var så söt igår. Jag var extremt sugen på en coca cola och vi hade velat jättelänge om att gå till affären för Robban var också sugen på ngt. Tillslut stängde affären och det blev liksom försent om vi inte skulle ta oss ner till Sthlmsvägen men så sugen var jag inte på en cola. Robban går ut med vidar och jag tyckte att det tog längre tid än vanligt. När han tillslut kommer så har han varit på Mc donalds å köpt en varsin mjukglass med varm kolasås och en cola till mig , haha. Det tyckte jag var vääldigt sött av han : ) men det roligaste var att han hade gått i driverN eftersom han hade vidar med sig och vi binder aldrig honom utanför affärer osv. Fatta synen liksom , han hade dessutom stått där ett tag för att han inte ville gå där när det var bilar i kö xD

Fick äntligen mina betyg idag också , så nu har jag lämnat in dem. Så straxt börjar man väl byta blöjor å torka snoriga ungar runt näsan :S

Det gör ont i hjärtat : (

Halloj! Nu typ sitter jag ned för första gången idag. Jag sov länge , typ till halv 12. Sedan dess har jag städat, tvättat å haft mig. Tvättat mattor , täckena , kuddarna å såna där grövre saker. Så nu känns allt fräscht å luktar mycket gott. Har även varit hundvakt åt Lizzy en stund och som tidigare nämnts så löper hon ju. Vidar är helt j-a tokig när dom ses nu , det går knappt. Han kissar ner sig av lycka å juckar överallt :S så Lizzy blev inte allt för långvarig här , tyckte ju nästan synd om henne som fick stå ut med Vidar. När vi lämnat hem henne så uträttade vi ett litet ärende och sedan köpte vi med oss mat hem från Spicy Hot - mycket gott! Nu har jag precis duschat och badat vidar - väldigt välbehövligt. (Att bada vidar alltso).

Idag ringde en person på annonsen= katterna. En kvinna som ringde åt sina föräldrar som var pensionärer. De lät jätteseriösa och ett pensionärs-par boende på landet låter ju verkligen kanon. Men fy vad ont det gör i hjärtat ; ( har redan gråtit å haft mig,  ångrat mig 75 ggr. Men jag VET att det blir det bästa och att när det vl är över å jag får höra att de har det bra så kommer det kännas bra för mig/oss också. Men just nu känns det bara hemskt! De kommer iaf och ska titta på dem på onsdag kväll. Så vi får väl se vad de bestämmer sig för..




Cromwell igår - spontana kvällar blir oftast de bästa =)

Jaa , igår helt oplanerat så bestämde vi oss för att gå t Cromwell med Candra , Jocke , Vonkan och Filip. Och det visade sig bli en mycket trevlig kväll : ) den blev sådär lagom och bra , iaf för mig å robban. Vissa andra visade ju mer tendenser på fylla ; ) men jag nämner inga namn haha. Lite konstigt folk var det på Cromwell igår , eller så var de bara j-vligt fulla. Som den där megaäckligamonsterbruden som började prata med oss när vi stod ute å rökte, Ap-rak , och så drog hon världens spottloska i sin hand och tvingade sin kill-kompis att göra samma sak , och sedan tog de i hand. Euuw! Candra , du insåg ganska fort att hon inte utgav ngt större hot va? ; ) hahaha! Skulle inte ens ta i henne med tång fifan..

Neeh men det var en rolig kväll iaf. Isabelle fick vara hundvakt åt Vidar som tydligen inte kan vara ensam längre? Iaf så kunde han inte det igår. Han bara ylade , skällde mm så det gick helt enkelt inte lämna honom eftersom han aldrig slutade. Isabelle fick inte en lugn stund , deras hund Lizzy löper. Ni kan ju tänka er vidar? Han juckade på henne från att han kom dit  tills vi hämtade honom typ. Bara det att Lizzy är typ 15 ggr större och Vidar verkar som sagt ha missat sexualundervisningen. Han juckade mest på hennes ben och hals (Jag fick en film). Herreguud! Och hem ville han absolut inte sen på natten , jag fick slääääpa med honom..

Katterna ute på annons nu ;( det gör ont i hjärtat! Men det blir det bästa. Om någon skulle vara intresserad av världens gosigaste kattbröder så kan ni ju hojta till..

Chocktillstånd (?)

Sitter här i lite halvt chocktillstånd. Ännu en av mina vänner ska ha barn , en av dem jag trodde skulle dröja läääänge men fybubblan vad roligt ändå : ) och guud vad jag saknar att umgås med denna tjej! Nu får vi sluta messa å säga att vi ska ses och verkligen ta tag i det och ses! ♥ På tal om barn , snart är man den enda barnlösa utav oss alla känns det som , inte för att det gör ngt alltso. Jag får en väldans många att vända mig till för hjälp , tips å stöd mm när vår tid är kommen , en tid jag verkligen längtar till även fast jag inte vill det nu! Jag har ju redan flera sötsaker att gosa med thank´s to my friends och fler är det på G : )

Jahopp , vad händer idag? Don´t know yet. Sitter å småtittar på ngn film på 3:an. En väldigt gammal film med älskade Patrik Swayze. Men nu ska jag nog ta å fixa till mig lite..

Ser fram emot nästa lördag massssoooor , vin + mat + trevligt sällskap at vonkans place xD






Är du lite trött älskling?

Sitter å tittar på Idol och har världens rå-damp. Robban fråga nyss: "Är du lite trött älskling?". Jag förstår att han frågade det eftersom jag sitter å garvar som en idiot åt mig själv när jag sjunger å fular mig som en dåre haha. Sedan kläckte jag en rolig kommentar som R missuppfattade först å sen spelade sur. Och då blev jag sur på riktigt för att han låtsades vara sur för en så töntig grej å nu försöker han göra mig glad genom att ta fram en marabou choklad kaka och säga: " Hur många rutor gör dig glad?" med ett fånigt flin på läpparna. Hela chokladkakan svarade jag surt innan jag brast ut i asgarv..

that´s the way it is :P

KöttätarN


MUMS :P


Nära vänner och vänner..

Idag har det varit en bautatråkig dag , vaknade vid 3 inatt av att jag hade svinont i huvudet igen och har det  fortfarande = jag har ingen lust med ngt , bädda ner mig typ! Samtidigt så är jag så sjukt rastlös av att inte ha gjort ngt senaste dagarna att jag skulle kunna explodera! Har tjatat på R hela dagen om att jag vill göra ngt men idag är vi tydligen riktigt fantasilösa båda två och har inte kommit på nåt ännu. Laga mat måste vi iaf göra snart och då kommer nästa problem , vad ska vi äta? J*vlar vad jag är negativ idag..

Tvättat har vi gjort idag iaf, ngt vettigt men fan inte kul :P Önskar jag fick tillbaka lite av mitt partysug då hade man kunnat gå ut ikväll alt imorgon å shaka asssset lite å dricka lite doooda drinkar ^^ eller kanske inte , Carro är inte hemma , Vonkan upptagen (fast nästa helg blir det nog att vina hos henne). Emelie är gravid , Elin är mamma, Camilla vet jag inte. Och där dog det ut , har inte lust att fråga någon annan. Jag kanske får ta å skaffa mig lite fler vänner? Jaa , det skulle nog vara en mycket bra idé. Fast när man tänker efter så har man eg fler vänner än man tror , det är bara det att jag är lite för feg för att höra av mig till vissa. De jag räknade upp ovan är liksom de där nära vännerna! Sen har jag en massa andra goa tjejer som jag ser som vänner , bara inte lika nära som de andra. Men skulle man börja umgås mer osv så skulle de säkert också tillhöra den lilla skaran "nära vänner". Nu tänker jag typ på , Maria , Fia , Sara , Hanna W, Alicia , Candra, Lina å varför inte Blondii å Spettan : ) jag ska nog sluta vara så feg av mig..


Bögen från Ullared -OMG!

Haha , det är väl ingen som missat bögen från Ullared programmet. HUR fan kan han fått göra en låt , så värdelös dessutom..


JESSIE!

Mh , jag ska kolla upp min djävulska huvud. Vet bara inte vad jag ska säga? "Hey , jag har alltid ont i huvudet, help me?" haha,  typ :P Och duuu , skaffa dig en blogg så att man kan svara på dina kommentarer!

När ska vi ses å hångla igen?
(och näe , vi hånglar inte på riktigt. Vi nuddar inte ens varann. Gammal bild btw)

PÖSSS


Lite virrig ( :

Jag verkar lite virrig förtillfället. Kommer till rådhuset å säger i reception att jag är där för info-möte med Vivianne osv. Hon i receptionen ser ut lite som ett ? Jag får sitta ned då jag är lite tidig. Jag håller på lite med mobilen å ser det sista jag gör innan jag lägger ner mobilen att det är den 5:e idag. Tar upp post-it lappen från Vivvi för att se vilken våning å sal jag skulle till och på lappen står det: "Info , 4/11 kl 13:00 våning 4 bla bla". FUCK! Jag kom dit en dag sent liksom. På vägen ut möter jag Vivianne som precis kommer utifrån. Jag förklarar att jag tagit fel på dag och skäms lite men till min lycka svarar hon glatt: "Ingen fara , alla snurrar vi till det ibland. Har du tid för lite info nu då?" Och det hade jag ju såklart , så nu är jag ett steg närmare att få börja jobba. Hon ska bara få in mina betyg först. Sen sätter det väl igång I guess , hoppas jag kommer trivas bland norrköpings alla dagis - hmms :P

Har städat upp lite här hemma å burit ner endel onödigt ner i källaren. Och så nyss ätit en god middag som Robban var pigg nog att tillaga : ) funderar på att testa min nya trillingtång , om jag orkar..

Sista avsnittet av Inlåst ikväll , Im gonna miss it ; )

Sjuklingar , Info -och dåligt väder..

Godmorgon/förmiddag!  Idag känner jag mig lite piggare , inte lika ont i skallen men knaprar Ipren fortfarande. Robban mår väl sådär , inte lika bra som jag! Inatt vaknade jag av hans snarkningar igen å skulle ta täcke å kudde å lägga mig på soffan , han erbjöd sig å sova på soffan innan vi somna men näe , stackarn kan ju inte rå för att han e sjuk! Iaf , vaknade å skulle bege mig till soffan - kände lite på Robban innan och fyf*n vad han var svettig , dyngsur asso och täcket ska vi inte tala om. Jag blev fan nästan rädd så varm å svettig som han va. Han sover fortfarande men vaknar då o då , jag hoppas han känner sig piggare senare..

Jag ska snart bege mig till Rådhuset , info på vikariebanken. Tänkte ringa å säga att jag är sjuk först men ångrade mig , jag hoppas det går smidigt å fort bara. Ringde Haga ang mina betyg igår , de fanns kvar där å hon skulle meddela ngn om att skriva ut det , sedan skulle rektorn skriva under det eller vad det var. Mm jättebra , när kan jag hämta dem? - Eh, det vet jag inte. Vi har jättemycket att göra just nu. Men du kan väl ringa hit på fredag så får vi se hur långt vi kommit?! Jahaaa , svårt å skriva ut ett papper å sedan skriva på det ? Jag skulle ju eg lämnat betygen för länge sen. Hoppas att V på vikariebanken godtar detta svar idag bara :S

Efter det åker jag väl hem igen , vidde skulle behöva en lång promenad men varken han eller jag tycker det är roligt att promenera i detta blöta , regniga skitväder. Så vi får se. Vi får väl ta på oss lämpliga kläder å trotsa vädret ändå kanske ( :



Huvudet känns som att det ska sprängas typ..

Åh bajs för att inte må bra : ( cyklade med dunkande huvudvärk iväg till Apoteket för en stund sen för att köpa näs-spray och Ipren till min sötnos som mår ännu sämre. Kallt å j-vligt ute. Första snöflingorna kom ju idag också. Nu har jag själv knarkat ipren å ska lägga mig brevid min älskade å försöka sova bort huvudvärken!

Träning idag är ju bara att glömma - blir så irriteraaad..

Bädda soffan..

Hm , det blev att bädda soffan för min del. Robban snarkar aldrig i vanliga fall men när han är förkyld snarkar han ngt djävulskt. Jag står knappt ut med att folk andas tungt så snarkningar är typ det värsta jag vet. Det går liksom absolut inte att somna till ljudet av snarkningar. Stackars älskling,  hoppas han mår bättre imorgon?!


Det blev en hel del shopping

Oj oj oj vilken låång dag det varit. Vi åkte hemifrån 5.15 imorse och kom hem för ca en timme sedan. Så nu är vi sjukt trötta och Robban är sjuk också =/ min lilla plutt , feber å dyngförkyld så ska snart pyssla om honom innan han somnar. Min trötthet verkar ha gått över lite till pigghet dock , får se om jag lyckas somna.

Ullared då , vi handlade en massa roligt. Inte bara kläder utan saker till hemmet också. Underlakan , ljus , smink , sminkborttagning , ansiktsmasker , kläder , underkläder , trillingtång , nya uggs (svarta denna gång) , almanacka till mig å mamma , den började dock inte förrän i januari men de var mkt fina , ett fotoalbum med svarta sidor ni vet , ska skriva ut kort å göra en "Mli & Robban bok" : ) jaa vad mer , man minns ju knappt (?) lite småpill som schampoo , inpackning , bomull , topps osv. Önskar jag hade hittat mer tröjor men det får bli en annan gång! Vi brände en jäkla massa pengar iaf hää. På bussen var vi ca 40 st och tillsammans hade vi alla handlat för 120
tusen nånting - gaanska mkt : )

Jag är för seg för att skriva nu , men vi hörs imorgon. Sleep tight !

Ullared here we come , snart iaf : )

Det blidde ingen mer träning idag än det lilla jag testade på under gyminstruktionen. Känner mig inte helt frisk , är fortfarande förkyld (blev det precis innan vi åkte till Vilhelmina) och så har jag haft irriternade huvudvärk hela dagen , lite bättre nu : ) men jag struntade i träningen idag iallafall. Huvudvärk asso , det är ngt jag lider av nästan dagligen. Jag skulle kanske kunna dricka lite mer för att motverka det men annars vetefan vad det beror på. Dålig syn (?) hade inte det sist jag kollade men det kan ju förändras så kanske borde kolla upp det..

Vi var nyss å handla lite till matsäcken imorgon , vi åker ju till Ullared : ) wii. Carro hämtar oss 5.15 och 6.00 går bussen från klockaretorpet. Jag hoppas vi hittar en massa roligt att shoppa! På tal om Ullared så börjar det programmet på Tv precis just nu :b älskade R köpte finfina blommor till mig i affären också ♥

Nehepp nu blir det lite tv-tittande , får se om jag orkar lägga upp korten från V också..

Skaplig fyllebild på mig med en godisrem runt skallen xD omg!


"Jag byggde min fru"

Hur sjukt är inte detta då --> http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6047643.ab 


Vidde i sin bur c(=


Nej tack , typ :P


Det här med att vara tjej och styrketräna..

Gyminstruktör grejen gick bra imorse. Tar väl lite tid innan man lär sig allt med inställningar , vad man klarar av osv. Jag blev bara lite skeptisk till det hela. Vi gjorde upp ett schema jag ska följa ett tag. Och bland det första hon sa var: Titta inte på vågen , den kommer gå uppåt! Jahopp , tänkte jag. Precis det jag inte vill att den ska göra. Jag vet att muskler väger mer än fett , att muskler tar mindre plats än fett och självklart är snyggare än fett. Jag kommer inte bli ngn gigantisk bodybuilder efteråt. Men ändå =| jag lider tydligen av det där problemet som många , eller nästan alla tjejer gör = livrädd för att stryketräna och tror att jag ska bli en stor muskel-klump! Hon sa: Kasta ut vågen och skaffa ett måttband , det är så du kommer märka resultat!

Det tar tydligen flera år att få såna där stora läskiga muskler som jag inte vill ha och är dessutom väldigt svårt att få , spec för tjejer. Så man borde väl inte vara så rädd för att stryketräna eg. Jag undrar bara om det kommer ge mig det jag är ute efter. Kanske ska fortsätta pass tills jag går ner så mkt att jag är nöjd OCH sen börja köra styrketräning för att bli starkare och definera musklerna (?)

I-lands problem , I know : )

När ska vinden vända?

Oh , jag blir så j-a laaack. Kan jag inte bara få ha turen på min sida lite nångång? Nej men självklart inte! Och alltid ska jag ha för stora förhoppningar om saker.

Känner mig dum som klagar också , man ska vara glad att man har det så bra som man har det. Att man är frisk, har ngn att älska och bli älskad av , en familj osv. Det är jag : ) men vissa andra saker kunde få gå lite bättre ibland. Jag skulle typ behöva det just precis nuu..


Härliga dagar i Vilhelmina , som alltid!

Äntligen hemma , eller menar eg äntligen slut på bilåkandet. Fyf*n vad jobbigt det är att åka bil 10-12 timmar i sträck. Det värker ju i varenda kroppsdel tillslut. Men hemresan gick iaf lite fortare. Vi lyssnade på Bröderna Lejonhjärta på ljudbok , ganska mysigt när man väl lyckades leva sig in i det. Annars slogs vi mest om radiokanalerna mm (jag och min älskade bror förståss). Och så proppa vi i oss en massa onödigt vid var och varannan mack - hmm :P Hundarna skötte sig så superduperbra både dit och hem ♥

Det var som alltid en härlig vistelse i Vilhelmina hos min storebror med familj. Jag bara älskar att vara där. Man gör inte så mycket men det är bara så avkopplande att vara där , min fristad! : ) Man kopplar liksom bort allt som finns här hemma å mår bara bra. Inte för att det är hemskt här hemma men ah ni fattar. Att stycka en oxe och lite älg fick vi vara med om också. Det låter kanske hemskt , men så farligt var det inte. Sedan gjordes det en himla massa köttfärs mm , vi fick med oss lite hem : ) lägger upp lite bilder inom kort , tog dock inte så mkt denna gång men lite blev det väl..

Sitter utslagen i soffan efter en liten promenad med vidde som behövde sträcka på bena. Inväntar Ensam mamma söker och sedan blir det nästan att krypa ner i sängen. Ska upp 7 imorgonbitti å sedan befinna mig på Friskis kl 8. Sedan hem en sväng å sedan Friskis igen kl 12 för ett medelpass..

Hörs snart ( :

RSS 2.0