Mysig kväll igår..

Jättemysig kväll igår hemma hos Mli & Isen. Det bjöds på ost å kex , massa olika frukt å lite snacks -supergott! Robban har numera en extra flickvän, hon heter Alicia å är knappt 3 år ; ) hon satt å mös i famnen på honom hela kvällen nästan. Mli berättade att hon sedan sist vi sågs gått å sagt att hon är "Robbans gullgull" haha så söt! Nu väntar vi bara på bebis också , h*n ploppar nog ut snart! Jag hoppas det för Mli´s skull som börjar tycka det är rätt kämpigt nu. Men hon är så hiiimla fin i sin mage ska ni veta : )

Vidar fick följa med igår också, han skulle eg fått stanna hemma för han blir så ivrig å jobbig hemma hos andra. Men det är nånting som händer när vi lämnar honom båda två för att gå iväg å göra ngt. Då skäller han å nästan ylar och det upphör liksom inte? Så det var bara att springa upp å hämta honom igen! Då mådde jag istället dåligt över att lämna Atlas ensam. Han brydde sig aldrig förr, men nu när vi går hemifrån allihopa så sitter han å bara tittar på oss å befinner han sig i ngt annat rum än hallen så kommer han ibland springandes å sätter sig precis vid dörren när vi ska gå =/ det känns inget kul! Vi har därför börjat diskutera att skaffa en katt till, för att testa om Atlas gillar det. Och skulle det inte fungera så ska vi i såfall gjort upp innan om att det är okey att lämna tillbaka katten! Så ja , får se vad som händer..

Ingen aning om vad som händer idag ännu , solen lyser iaf : )

Kommer några skitdåliga mobilbilder från igår nedan och om det är ngn som undrar över bilden längst ner så är det bara carro som har ont i ryggen/svanken så hon kör lite stretchövningar i bullhållplasten haha..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0