Det finns verkligen sjuka människor!

Jaha , då har väl nästan alla sett mig i NT idag - TYVÄRR! :P Jag såg ut som en tjock liten smurf typ haha. Den här grejen / artikeln var väl både positiv och negativ. Positivt: flera kunder sa att de sett mig i tidningen och att de tyckte jag gjorde bra ifrån mig. Sa att de var tvugna att komma åh handla glass trots dåligt väder efter att ha läst artikeln osv.

Negativt: En kille / man har efter att ha läst artiklen å där sett mitt för och efternamn letat upp mitt nummer och smsat mig hela dagen. Det slutade med otrevliga / hotfulla sms. Och det var inte alls roligt! Men efter mkt om och men så hoppas jag att han gett upp nu. Annars blir det att gå vidare med detta..

Äntligen helg iallafall , ska ut till mamma åh dem imorgon..

Världens mysigaste <3

Uppe med tuppen och tvättar , det är jag det! : ) Attans att sköljmedlet bara räckte till 2 maskiner och jag måste tvätta minst 4. Det betyder att jag måste börja min vandring mot Shell eller det heter väl numera 7 eleven (?) Det har jag mindre lust med men man kan ju inte tvätta utan sköjmedel...

Igår när jag kom hem efter jobbet så fick jag världens mysigaste överaskning. Robban ledde mig in i badrummet där hade han fyllt upp badvatten , åh i vattnet låg en massa röda rosblad å så var det massa tända ljus - hur fint som helst. I badrummet fanns även 2 glas och en flaska vin å så choklad! Så vi hade världens myskväll med bad , massage osv ; ) han är för bra ♥ Är så otroligt glad att jag fann dig älskling , du är det bästa som finns!



Bilden är ej från vårat badrum som ni säkert förstår xD men bilderna jag tog blev inget bra!

On my way to city then work..

Färdigfixad , funderar på att ta en sväng förbi stan innan jobbet å titta på klockan jag hittat å ev köpa den (?) Nedsatt från 6 el 7 hundra till endast 300 , det är ju ett kap ; )


bääbis..




Vad vore jag utan dina andetag..

Då var man vaken,  skulle dock kunna sova mer men det ska jag inte. Nåt måste vara fel när jag bara är dyngtrött åh vill sova hela tiden :S vaknade vid 5 imorse med världens migrän , det var på håret att jag fick rusa till toan åh kräkas men jag klarade mig utan det. Tog en tablett åh somnade om efter ett tag. Nu är det mycket bättre men jag har fortfarande lite huvudvärk =/ jag hoppas att det inte blir värre för då lär det inte bli kul att stå och sleva glass!

Torsdag idag = snart helg. Ska bli dyngskönt. Vi ska ev åka ut till mamma åh dem på lördag åh sova kvar till söndagen och då hoppas jag verkligen att det blir bra väder så att man kanske kan sola lite åh inviga poolen för första gången (?) Vi får se om det kanske blir en ny jakt efter kantareller också ^^ jag sa ju att jag aldrig mer skulle leta svamp men jag skulle så gärna vilja hitta en massa svampisar ju c(=

Hittade en fästing på Vidde igår , fan fan fan jag hatar de där små asen. Och så blir jag skitnojjig att han ska få sån fästingsjukdom osv nu : ( skulle få ett fästinghalsband av mamma som hon hade. Åh så verkar han vara lite förkyld eller ngt för han nyser rätt mkt åh det bara stänker.  Får avvakta åh se om det blir bättre annars ringa vet. Min lilla bebis ♥

Robban min skatt , du är bäst! Älskar dig massor massor massor

Natti natti..

Har nyss duschat , ätit kvällsmat med älskling , fått ca 22 likadana MMS av min mor och nu är det dags för sängen. Eller ja , jag sitter redan i den men nu ska jag krypa ner åh luta huvudet mot kudden också ; )

natti natt..

Negativ (?)

Fyf*n så jobbigt det är när man verkligen inte har ngn lust att jobba! Jag mår bättre idag men känner mig inte helt normal (?) Idag skulle jag vilja vara hemma när min finaste skatt kommer hem åh bara vara med honom. Eller typ hänga med vånkan till stallet. Eller chilla med Carro som kommer hem alldeles snart. Men näe , jobb till 21 - OH! Att jobba till 17 gör mig inte ett skit , men alla dessa kvällar tar livet av mig. Denna vecka har jag 15-21 och veckan efter det 16-stängning och likadant veckan efter. Nu är det nästan så jag längtar tills vi stänger!! Sen vill jag hitta mig ett 7-16 jobb!

Tjejvecka på ingång , det hörs...

Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Känner mig helt väck idag. Vaknade (om jag nu ens gjorde det?) och kände mig helkonstig imorse. Jättematt åh trött. Orkade inte göra iordning mig eller nåt innan jobbet , ville bara lägga mig igen. Och så har jag känt mig hela dagen. Ont i skallen , frånvarande åh matt :$ Kom hem runt 5 , hjälpte till lite med maten , käkade och därefter somnade jag (vi) i sängen i ca 2 timmar. Så ja , nu har jag nyss vaknat. Känner mig bättre men fortfarande konstig!

Jättelyckat att man var tvungen att ställa upp på en intervju i Nkpgs tidningen idag också!! Jag blev verkligen tvingad av min chef. Han kunde ha gjort det själv lika gärna men nej nej. Owwwh , lite arg jag var där ett tag efteråt! Åh så sjukt otroligt att de kommer åh vill göra en intervju den dagen man väljer att inte göra sig iordning , dvs sminka sig osv + att jag som sagt kände mig förjävlig på alla sätt åh vis idag - MORR! Vet inte när det kommer i tidningen , hon skulle skicka ett mess innan så jag visste...

Pratade med pappa förut , har gjort nästan varje dag sen han åkte känns det som (?) Saknar honom , den här gången var det fan för jobbigt att skiljas åt! Mamma är det numera också jättekul åh träffa eftersom hon flyttat åh vi inte alls ses på samma sätt. Fick panik eller ngt i söndagskväll när cissi (kusin) också hade åkt hem åh vi blev själva. Började tjuta som en tok åh kunde inte riktigt förklarar varför mer än att jag kände mig livrädd över att förlora Mamma , Pappa åh Robban. Men efter lite gråt och Robbans tröst så kändes det mycket bättre! Måste sluta tänka framåt när det gäller vissa saker. Det gör bara ont och det är ändå inget man kan styra över den dagen det händer...fuck it!

Tillbaka till verkligheten - don´t like it!

Jahapp , idag är det tillbaka till verkligheten igen som gäller = å n g e s t ! Jag skulle mer än gärna ha en veckas ledigt till. Anyway , semestern har iaf varit kanon trots dåligt väder mesta tiden. Vi har hittat på en massa kul så som , djurparken , minifolf , bra filmer , bio , besökt folk osv : ) och det har varit jättemysigt att ha pappa åh kusinvitamin på besök! Nästa gång kommer vi till er åh hälsar på and that will be soon I hope! : )

Imorgon ska jag till frisören åh få bort min hemska utväxt o toppa håret så lite som det bara går! Det är det värsta jag vet , att klippa håret alltso. Jaa Jess , jag är larvig! Men mitt hår är mitt allt - eller nåt ;P

Igår var vi ute på Restad en sväng. Vi gav oss ut i skogen , Jag , Janne , Robban och Stina åh skulle leta efter kantareller. Vi vandrade nog runt i ca 2 timmar (det kändes som 15) och kom hem med hela 4 kantareller. Behöver jag säga att jag aldrig mer ska leta svamp (?) ;b sedan grillade vi lite åh sen for vi hemåt..

Justja , jag har hittat en Islandshäst som jag vill ha - haha. Jag blev kär när jag såg den i en tidning hos Stina igår. Den kostade bara 57 000 åh lät hur härlig som helst! Visst skulle man på nåt sätt kunna kämpa ihop 57000 kr men de där kostnaderna som blir varje månad åh alla övriga utgifter skulle aldrig funka. Jag har funderat som en tok över hur en vanlig svensson , många av mina vänner , har  råd (?) vissa klarar ju det utan jobb till och med - hmms...vånkans förslag var att be Robban jobba mer , haha jomenvisst!

SPOTIFY! : )

Cissi (min kusin) skickade en invite till Spotify till mig och det var ju klockrent!! : ) Eftersom man inte får ladda hem och eftersom jag inte ens skulle kunna det för att jag har så segt internet. Men på spotify kan du söka efter vilken musik / låt du vill åh lyssna. Det är som att lyssna genom window media player eller winamp el vad ni nu anväder : ) wii Im happy!

Kusinvitamin , kolmården och shopping! : )

Vad roligt att ni kommenterar , fortsätt med det ; )

Jahopp , nu är kära kusin från Stockholmo här åh hälsar på. Hon kom igår , då blev det en liten tur till Cromwell. Idag har vi promenerat omkring på stan. Det var meningen att vi bara skulle visa henne runt lite men det slutade med att jag är 1300 fattigare :b men jag köpte en massa fina saker så jag är nöjd! Cissi hittade endel hon också och för Robbans del blev det nåt nytt Guitar Hero spel : )

Pappa åker hem (eller vidare ska jag väl säga) om ca 1 timme. Usch : ( tkr inte om när han åker. Det blir så tomt , spec första dagen efter att han åkt. Så det känns sisådär! Men det har varit härligt att få umgås med honom i flera dagar iaf.

Imorgon ska jag , robban åh cissi till Kolmårdens djurpark - äntligen : ) ska bli hur kul som helst. Ikväll blir det bara chill ,  vi ska hälsa på mamma åh dem en sväng sen blir det nog film eller ngt...

take care sålänge ♥

Only my thought´s!

Ska vissa saker förfölja en resten av livet? Saker som man motvilligt blivit tvungen att förstå åh acceptera även fast man eg inte har lust med det! Jag är inte arg , jag är bara lite less på att förflutet fortfarande ska hänga kvar åh förstöra vissa planer. Och även om det är historia nu så går det ju inte låta bli att ständigt påminnas så länge som "det där" finns kvar. Du förstår nog inte varför jag tycker det är jobbigt men om situationen var omvänd , ja då är jag säker på att du skulle förstå.

På måndag har jag bestämt mig för att börja ett nytt liv och det är på många olika plan! Det ska bli intressant att se hur jag lyckas. Jag ska verkligen jobba på vissa saker...

tvångs update :P

Vad jobbigt det är när blogg-lusten inte riktigt finns. Jag får typ panik över att jag inte skriver åh så bara måste jag göra det ibland fast jag eg inte orkar :b såklart jag skriver med vilja åh för att jag tkr det är kul också , men vissa dagar känns det bara riktigt segt..

Kom hem för en stund sen , pappa , jag , robban åh bruuschan var åh spelade minigolf (2:a gången denna vecka). Det är roligt faktiskt : ) igår vann jag åh idag kom jag 2:a! Nu sitter Robban åh pappa i vardagsrummet åh lyssnar på hårdrock (?) själv är jag sjukt trött åh skulle kunna krypa ner i sängen..

Imorgon kommer kusinvitamin från stockholm , ska bli mysigt. Hoppas vädret är okey bara..ajaaah laaaater..

Kollat på en lägenhet!

Först vill jag börja med att säga; hyr eller köp i n t e filmen "Allt flyter" jag trodde den skulle vara bra åh rolig men tyckte den var sjukt seg åh ville bara att den skulle sluta nån j*vla gång! :P

Vi var åh kollade på en lägenhet igår , nära där vi bodde förut åh nära där vi bor nu så typ i mitten liksom. Den var väldigtväldigt fin. Jättefräscha tapeter , rymlig / luftig , stort sovrum åh vardagsrum mm. Hur mysig som helst. MEN det lutar ändå åt att vi ska vänta lite. Denna lägenhet var gammal åh så. Men vi är ju som sagt ute efter högt i tak , öppen spis mm åh det hade ju inte denna. Den var mycket finare åh mysigare än den vi bor i nu men inte efter våra önskemål om man tänker efter. Så det känns dumt att tacka ja ifall att det ändå dyker upp ngt bättre/ vad vi är ute efter! Vi har ju inte bråttom eller nåt heller så det blir att spana vidare : )

Frukost med älskling åh papps nu!

Semester - Måndag!

Hann inte med någon uppdatering igår , så jag kör en nu istället : ) vi är nyss hemkommna från city. Fick en välbehövlig "sommarslant" av min far så köpte lite smink åh så som jag behövde. Annars blev det väl mest dryck från systemet :P

Blev ingen bio igår , blev god mat , film (Yes man) och lite buzz hemma istället åh det var ju trevligt det! Piss-väder hela dagen så man hade ju inte stor lust att gå utanför dörren. Men idag är det ju mycket bättre, får väl se hur länge det varar!

Sprang på Carro åh Peter på stan , hur kul som helst ( : känns som det var jäääättelänge sen vi sågs bara för att vi varit i Norge och dom på Öland. Åh nu ska de t skåne i slutet på veckan men vi hinner förhoppningsvis ses innan (?)

Aja , idag blir det grillning åh lite vin / öl / cider :P sen får vi se vad som händer under kvällen!

xoxo Mlii..


Semester! : )

S E M E S T E R F I N A L L Y !

Pappa anlände nyss med bilen här utanför så detta får bli ett snabbt inlägg : ) Ja som sagt så har vi en veckas semester nu och det ska bli grymt skönt. Bara hoppas att vädret blir lite bättre för detta väder suger ju..

Ikväll har vi planerat bio om pappsen är med på det. Det känns som riktigt bio-väder! Men hörrni , jag uppdaterar senare!


Btw , har tänkt på en sak. Maria en är riktig pärla.

LOVE YAAH!

2 dagar kvar till semester = u n d e r b a r t ! På söndag kommer pappsen hit åh hälsar på , stannar tills mitten / slutet på veckan och på torsdagen kommer min kära kusin från stockholmo hit åh stannar tills lördag. Ska bli roligt åh jag hoppas vi hittar på en massa skojjsigt åh att vädret är någorlunda (?)

Blev byte mellan arbetstiderna imorgon , jag jobbar eg 10-17 men är man som man är åh har svårt åh säga nej vissa ggr så blir det som det blir, vilket i detta fall ledde till att jag jobbar 13-19 istället. Det gör mig inte så mycket men det hade varit skönt att få ha de få öppningspass jag har själv. Fördelen med detta är att jag får sovmorgon vilket jag tkr väldigt mycket om just nu för jag är sjukt trött åh grinig på mornarna nu för tiden + att vidde klarar sig ensam till Robban kommer hem : ) greeeat!

Imorgon efter jobbet blir det ev grillning åh lite kubb ute på Restad med R's familia : )



Btw , så tkr jag mkt om min caroline också! She´s one of a kind ♥


Flytta igen (?)

Hmm mjaa kanske , det är inte det att vi inte trivs här för det gör vi. Men efter att ha bott i äldre lägenheter i flera år dvs , lägenheter med högt i tak åh andra detaljer som är typiskt för äldre lägenheter så saknar jag det ngt enormt nu. Vår lägenhet nu är jättefin men väldigt "vanlig" åh aah , inte riktigt som jag / vi vill. Såhär i efterhand så tror jag vi tog den lite för fort bara för att vi ville ha större åh för att den är väldigt billig...

Så nu kikar vi runt lite igen , eller mest jag då : ) Mina önskemål kanske är alldeles för stora men det jag skulle vilja ha i nästa lägenhet är: högt i tak , gärna trägolv , öppenspis åh lite så. Har sett endel intressanta lägenheter , men om det blir flytt nu så ska det verkligen vara den rätta lägenheten så nu tänker vi inte bara ta första bästa..Nackdelen eller vad man nu ska säga med en sådan lägenhet är ju att det blir lite dyrare men jag tror det är värt det faktiskt : )

well , vi får se vad som händer åh sker :P


Back in Sweden : )

Nu är vi tillbaka i Norrpan igen. Kom hem runt en halv 12 igårkväll , käkade lite , rensade kattlådan (som min bror som kattvakt inte riktigt klarar av) åh fixade till lite av det våra marodör katter har för sig när de är ensamma. Sov skitdåligt inatt , drömde ngt läskigt så när klockan ringde var jag dyngtrött men det var bara att pallra sig till jobbet! Slutade 17 idag och gör hela veckan så det ska bli riktigt skönt , sen efter denna vecka har vi 1 veckas semester. Inte så mkt men vi planerar ju semester i sept / okt istället åh då åker vi förhoppningsvis utomlands : )

Kom hem för en stund sen , det första jag möttes av var röda rosor på bordet från min älskling åh en superglad vovvse. Det är lycka : ) älskar min grabbar ♥ Vi ska straxt grilla lite , sen ska jag bada Vidde , duscha själv , göra ansiktsmask åh måla naglarna...ikväll har jag planerat ngn bra film åh massa mys med min älskling!

Slänger upp lite kort från Norge , hoppas det inte segar allt för mkt bara. Det är dock inga kort på mig kom vi på , jag var liksom fotografen all the time :P Finns nog nåt på Robbans mobil men det tar vi en annan gång..

vovvsarna (min mor åh M nu är ägare till en av dem) 



Thaa people: moster , kusiner med respektive , älskade Robban mfl..




Nää du orkar jag inte mer , detta tog mitt väääldigt långt tid..

Thank's to me ; )

Gårdagens fødelsedagsfirande blev lyckat : ) god mat åh roliga lekar. Vi kørde lite olika tævlingar par-vis dvs Jag & Robban i samma lag och vårt lag vann. Thank's to me hihi , jag gjorde så att vi vann båda grenarna. Det var lite golf mm eftersom min slækt ær golf-freaks :P

Idag har vi inga speciella planer , det regnar just nu men ska tydligen spricka opp om ett tag. Får væl hoppas det , skulle vilja sola lite (i min nya bikini hiih).  Jag var lite brun ett tag men nu kønns det som om att man ær lika blek som innan =/

Imorgon far vi hem till Sverige och Norrkøping igen, ska bli skønt! Borta bra men hemma bæst - aiiight?

Åh imorgonkvæll ska vi hæmta hem vår lilla goosegriis ♥







update from Norway ; )

Nu ær vi hos moster i Norge. Kul åh vara hær åh idag ska hon firas. Så det blir lite lekar , mat mm om ett tag. Resan hit igår var rætt jobbig , spec bilresan , færgan var helt ok førutom att jag mådde lite illa av allt gungande :s

Moster har ju leonberger (hund-ras før er som inte vet hehe) och føder æven upp sådana. Så just nu ær det 4 små valpar kvar hær hemma varav en som mamma åh dem ska ta med sig hem. De ær som små bjørnar , jættesøta : ) ska lægga upp kort nær jag kommer hem!

Vædret var jættebra nær vi vakna men nu har det øst ner med regn ett tag, børjar klarna upp lite nu. Hørs nær vi hørs...

Saknar vidde massor!

Det är tomt..

Oh, det är redan tomt utan min gooseegris! ; (


Love you looong time..

Forever and ever..


nothing..

Helloo. Hur mår ni? Jag mår bra , lite trött åh lite less på vädret. Idag ser det ut att bli regn hela dagen så det lär ju bli mindre fartfyllt på jobbet! Skönt att kunna stänga tidigare (21) iofs..

Har tvättat sen 7 imorse , ska snart ner åh hämta upp tvätten sen skulle jag vilja sova ett tag men vet inte om jag hinner,  måste duscha åh göra mig iordning , packa lite,  dammsuga åh så förbi apoteket innan jobbet - suck..

Ne nu ska jag pussa åh krama på Vidde en massa för ikväll när jag kommer hem är han inte hemma åh sen får jag inte träffa han förrän på måndag : ( min lilla goooseee!



 

Im your´s..

Tror jag hamnat lite i bloggtorkan igen , but I´ll give it a try! Har nyss gjort mig iordning lite. Ska ner på stan en sväng innan jobbet åh se om jag hittar ngt för mitt presentkort på H&M som jag vann på jobbet : ) en finstickad kofta är jag på jakt efter , får se vad som finns : )

Igår köpte jag parfymen jag velat ha ett tag nu åh så en ny jättefin bikini (bild nedan). Väldigt nöjd med båda inköpen men nu måste jag hålla i de små slantar jag har kvar =| jag blir helt shoppgalen nu såfort jag är på stan så kanske bäst åh hålla sig därifrån ett tag :P

Jobbar idag och imorgon sen åker vi till Norway : ) blev ändrat så att vi åker hem på måndag ist för söndag. Ser fram emot att åka iväg från Norrköping med min älskling , träffa släkt åh bara chilla!

Älskar min Robban mest! : )


It hurt´s sometimes..

Vilket pissväder det är nu då! Iofs , jag tycker det är skönt med lite svalare luft åh det kan vara mysigt med en regnig dag men sen får gärna det fina vädret komma tillbaka. Undra om det gör det (?)

Vi var som sagt hos mamma åh m igår , fikade , kollade runt åh sådär. Jättefint åh mysigt ställe. Ngt bad blev det inte för min del då det blev svinkallt åh började regna. Men Robban & Isabelle var tuffa åh tog sig ett dopp : ) brr.. jag väntar tills solen är framme igen..sen fick vi skjuts hem av M. Lagade lite mat , kollade på film åh myste : )

Ska iväg åh jobba om ett tag , lär väl inte vara så mycket att göra idag om vädret fortsätter såhär men vi kan behöva en "städ-dag" efter alla fina dagar vi haft nu , man hinner liksom inte med grovstädandet när det fina vädret är här. Stänger med Carro idag - ruuuligt! : )

På torsdag natt bär det av mot Norge , ska bli roligt! Skönt åh komma bort en sväng åh så ska det bli jättekul att träffa moster , kusiner mm. Men jag kommer sakna vidde min plutt , Robbans mamma ska ha honom åh jag ska vara utan honom från tors-sön = H E M S K T!

Jag är en mästare på att plåga mig själv!

Shoppat lite : )

"Firma-festen" igår blev lyckad. Vi var hemma hos Classe åh Diana (Robbans chef + fru). Grillade , drack , spelade kubb mm. Jättegott åh jättetrevligt. Vi var ju där redan vid 3 pga att även små barn skulle medverka så vi var hemma redan vid 10 igår kväll tror jag. Rätt skönt att det inte blev så sent...

Nu kom vi nyss hem , har varit på stan åh shoppat lite. Jag köpte en klänning , foppatofflor till jobbet , mascara , läppstift , solglasögon åh lite småpill. Robban däremot slog på stort åh köpte en svindyr mobil! Luncha gjorde vi också..

Väntar på att min bror ska höra av sig , vi ska åka ut till mamma åh M. Blir nog att ta ett dopp i poolen : ) det är dock inte så varmt idag som det har varit senaste dagarna men. Ska bli spännande att se huset , har ju bara sett bilder innan..

Ha en trevlig söndag...


Om jag hade en häst..

På vägen hem från Varamon häromdagen så började det ju åska , blixtra åh spöregna utav bara h*lvete som jag skrev i tidigare inlägg. Vi åkte då förbi en hage med hästar där 3 hästar sprang omkring som tokar och 3 eller 4 st låg under ett träd. Jag frågade verro varför de låg ned och hon svarade typ: de försöker nog ta skydd bara. Igår läser verro i tidningen att 3 hästar tagit skydd under ett träd där blixten slog ned och de 3 hästarna dog : ( det var i Borensberg eller vad det heter och det var de hästarna vi såg , fyfan : ( så hemskt!

Om jag hade en häst skulle jag aldrig våga ha den ute i åska åh blixt...

Mysig dag i Varamon med..

Haft en underbar dag idag med veronica (hm , undra varför jag skrev veronica nu när jag aldrig gör det annars?) åh Johanna. Vi åkte till Varamon vid 8 halv 9 imorse. Kanon väder när vi kom dit åh ända fram till halv 3 typ sedan började man höra åskan och så såg man hur det svarta bara kom närmre åh nämre åh folk nästan började panikpacka sina saker åh dra hehe , så då packa vi också ihop åh började åka hemåt vilket var tur för nästan direkt när vi börjat åka så började det spöregna , åska åh blixtra. Men det har varit en jättemysig dag iaf åh färg har man fått : ) vånkan har bestämt att varje ledig o solig helg = VARAMON vilket jag tycker låter kaaanoooon...

Nu ligger jag i sängen åh känner mig sjukt slö åh seg. Robban min lilla plutt håller på med maten åh jag funderar på om jag orkar hoppa i duschen nu (?)

Imorgon blir det grillning hos Robbans chef mm. Om det inte blir allt för sent så kanske det blir att gå åh käka ngt åh sen gå på bio med Becca åh Sean : ) vi får se vad som hinns med..

btw , vad dålig jag är på att lägga upp kort =/ jag är så seg på att få in dem på datorn men jag ska bättra mig!

Lite snabb uppdatering om vad som händer :P

Äntligen är denna arbetsvecka -och stängningsvecka över : ) den har varit över förväntan åh inte alls lika jobbig som jag hade tänkt mig så det känns skönt med tanke på att nästa vecka ser likadan ut. Men jag ser fram emot ledigt nu fre , lör och sön : )

Igår innan jobbet var jag, vidde , vånkan , elin och amanda på smultronstället åh åt glass i värmen.(bild kommer) Jag åt ngt med annanas sorbet och persikahallon glass med vit chocklad åh varma hallon mm. Det var väldigt gott men jag orkade inte äta upp hela tyvärr :b glass är så sjukt mäktigt tycker jag så jag blir oftast mätt åh belåten rätt fort :P

Idag innan jobbet åkte jag åh vånkan till Klarsjön åh bada , sjukt skönt att svalka sig i den fuktiga åh varma luft. Det tog en j*vla tid innan vi hitta dit men efter några fel-åkningar så hittade vi iaf hiih..

Imorgon bitti åker vi tidigt till Varamon. Jag , vånkan åh johanna. Ska bli najs , hoppas vädret är kanon bara (?)


Tack älskling för den fina presenten! ♥ : )

RSS 2.0