- Kiss och lite annat kul :P

Funderar på att lägga ner bloggen faktiskt. Inte tabort den men lösenordsskydda den & låta den vara. Jag känner typ aldrig för att blogga längre och det är inte många som vet om bloggen då jag inte länkat den nånstans för att jag helt enkelt inte vill att alla ska läsa den, och vad är då meningen eg :s

Har nyss tagit en välbehövlig dusch, en liten pojke kissade ner mig idag hahaha, det var inte så kul just då men nu kan jag skratta åt det. Tur att A hade extra kläder att låna ut. Usch, det var inte spec trevligt!!

Längtar redan tills nästa frisörbesök, efter bara en tvätt så känns d som allt rött i håret försvunnit och jag känner mig bara mesbrunhårig vilket jag i n t e vill! Men jag visste ju att d skulle blekas mkt första gången : ) Hoppas färgen fäster bättre & bättre för varje gång : )

På fredag åker vi till Stockholmo, vi ska på "skaldjursfest" : ) ska bli kuul...

Nu ska jag slappa lite innan det är dax att hänga tvätt!!

- Före & Efter, håret!


- I did it!!


- Börjar bli nervös!!

På lördag har jag tid hos frisören, en helt ny frisör för mig så jag är lite nervös men var sugen på att testa ngn ny bara för skojsskull : ) men mest nervös är jag över att jag ska bli BRUNRÖDHÅRIG!!! Det är ett stort steg för mig ska ni veta!! Hoppas jag blir nöjd!

Fredag imorgon & jag slutar tidigt! Helt underbart efter en tuff & jobbig vecka!

Är hemskt ledsen för en väns skull också : ( glad över att du klarade dig så pass bra. Men så orättvist att älskade B ska lämna livet på jorden. Jag har gråtit och tänkt så mkt, kan inte ens förstå vad du genomgår när jag själv blev så ledsen över att höra det här. Men du är stark min vän <3


- No fear!

Redan söndag - buhu! Helgerna bara svischar förbi. Har haft en trevlig helg iallafall. Igår blev det 3 rätters hos S & J, mkt gott! : )

Vi har även hunnit hugga lite ved, shoppat lite, äntligen nya inneskor/tofflor till jobbet! Och idag varit på 2 års kalas hos godingen ni ser på bilden! Sötaste Preston!

Jävla tjejvecka & ställa till det bara! Hann knappt ner på stan innan jag i panik fick ringa Robban & be han hämta mig och samtidigt dra ner jackan eeextra långt & gå med påsarna lite för, ja ni fattar nog vad som hände! Jag blir så less, vill inte börja med p-piller igen men detta börjar bli liite jobbigt nu!!

Har fått mååånga åsikter ang hårfärg på FB, nästan alla säger bild 3 eller 4 men flest tycker 3:ans bild! Jag håller nog med : )

Måndag imorgon och ny vecka, NYTTIG vecka! Fyyy vad jag har "unnat" mig lite väl mkt senaste veckan! Känner mig som en koo haha!


- Vilken hårfärg?

Säg vad ni tycker. 1,2,3 eller 4? : )


RSS 2.0