Isabel´s dop!

Jag tar så mycket kort som jag aldrig gör ngt med. Mest för att det tar sån tid att lägga in kort med min sega dator och mitt sega internet. Här kommer iaf några bilder från Isabels dop : )




Fina familjen <3


Sthlm-Midsommar pic´s!


Robban , Pappa & farfar :P

Schkååål..

Göran (farbror), Pappa & farfar
(Dom bygger och spelar nyckelharpa)

Kubbdax

Min kära kusin i vitt : )

Göran , Pappa & Älskling

Leia : )

Kusin Rickard : )

Cissi

Farmor & Anneli

Älskade pappa <3

Rosèvin


Måndag - aaoouutscch!

Aoooouutcch , trött på min dumma mage : ( den krånglar alltid på ngt sätt. Nu pga spiralen vilket iofs inte var helt oväntat. Fick mens för exakt 1 vecka sedan och det var ju lite värre än utan spiralen om man säger så. Jag tror/hoppas dock att det blir bättre - det är vanligt att man har väldiga besvär ibörjan så jag hoppas att det ger med sig! Men iaf , nu en vecka senare så är mensvärken fortfarande kvar. Den kommer då och då och den är hemsk ; ( Jag kryper ihop till en liten boll och försöker fokusera på att andas så ont gör det vissa stunder!!

Vidar & jag tog oss iaf ut på en powerwalk förut , damn vad svettigt det blev. Det var nog nästan lite för varmt för Vidar också , han var helt slut efter halva biten typ. Nästa gång går jag nog utan honom. Skönt var det iaf. Robban är sjuk , förkyld och feber =/ han ligger här brevid mig och sover. Medan jag laga mat och han sov så vrålade han plötsligt "Har du testat att springa i luften med skorna?" haha , stackars plutt <3 det värsta är att han tror att han ska kunna jobba imorgon! Det tror inte jag om han mår som han gör nu...

Sjukt segt på jobbet nu , inga barn knappt så man vet inte riktigt vad man ska syssla med. Men nu är det bara 2 dagar kvar. Ska jobba över imorgon och ev på onsdag också - men jag hoppas jag slipper på ons! Sen är det semesteeeer , ska sola , bada , njuta!! : ) På fredag blir det ev Cromwell med Vonkan mfl - käka & dricka lite!

Nehe,  nu ska jag försöka lägga upp lite bilder från midsommar som jag lovade igår. Kommer väl ta ca 150 år så vi får se hur många jag orkar lägga upp c(=


Solaaa!

Idag hade jag planerat enda sen i fredags att jag skulle sola om det var fint väder. Vaknade vid 9 tiden av ett sms från Carro. Hon undrade om vi skulle sola i Vasaparken innan hon började jobba. Men jag hade bestämt mig för himpafältet så övertalade henne att följa med dit istället. Så vi cykla dit och inte långt efter att vi slängt ut lakanen vi skulle ligga på så bildades det en MASSA moln på himlen. Det var skugga & kallt hur länge som helst. Skitförbannad blev jag! Carro tyckte hon hade annat å göra innan jobbet än att ligga i skuggan å frysa så hon lämnade mig ganska fort! Jag låg kvar å funderade över om jag också skulle bege mig hemåt eller ligga kvar. Sedan kom jag fram till att jag inte skulle ha ngt å göra hemma ändå så jag låg kvar och efter ngn timme kom en nyvaken Robban och Vidar till mig också. Och tillslut , runt halv 1 eller ngt så lyckades solen ta sig igenom lite. Detta resulterade i att en bränd Mli nu ligger i sängen och svettas av sin brunröda kropp : ) haha. Nerå , jag är inte såå bränd men mycket färg har jag iaf fått : ) Ser fram emot semestern och hoppas vädret blir kanon så man kan bygga på brännan ännu mer!! 3 arbetsdagar kvar..






Här ser ni att jag fått liite färg iaf : ) Känner mig brunare i
verkligheten dock hihi. Och kladdet på spegeln är en
massa smink , jag skaaa stääädaaa!


Ligger & solar med Carro men nu kom det en...

img_0413 (MMS)

Ligger & solar med Carro men nu kom det en j-a massa moln :@ morr!!


midsommar 2010

Nu är vi hemma i Norrköping igen efter ett par roliga dagar i Sthlm med släkten! : ) Jag älskar min stockholms-släkt (eller ja , såklart älskar jag hela min släkt) men den delen som bor i Sthlm är så himla roliga att umgås med. Vi är så lika och även fast man inte ses såå ofta så är allt bara så naturligt och bra!

I torsdags när vi kom dit så strosa vi omkring på stan en sväng , jag var så sugen på att handla en massa men kände mig bara stressad av att Robban & pappa stod vid varje butiks ut/ingång när jag gick in för att kolla :P Så det blev som tidigare nämnts bara ett linne och ett solpuder. Linnet ska jag dock byta till en mindre strl imorgon! Sedan gick vi & satte oss på en mysig uteservering käkade lite och grabbarna tog en öl. Mittemot oss satt 3 av grabbarna från Paradise Hotel - Stefan , Andreas och jag tror den siste hette Christian? Jag blev helt till mig å satt å smygkika på dem enda tills vi gick hahaha xD De är ju inte direkt "kändisar" så men kul att se folk man följt slaviskt på tv under ett par veckor ;P Nicoll (Isens syster) tyckte jag skulle fråga om jag fick smaka på hans kebab hahahaha - njaae va! Om jag hade haft 10 liter vin i mig eller nåt så kanskeeee...

Sedan åkte vi hem till pappa , satt på balkongen & softade , grillade korv och sedan gick vi ut & gick en sväng. Igår midsommar så var vi hos farmor & farfar , dit kom kusiner och en massa annat folk. Vi åt , åt och åt , drack drack och drack kändes det som xD vi spelade även kubb och så. Vi räknade ut idag att vi tjejer - 6 st delade på 6 liter rosèvin - haha j-a fyllon! Några glas går dock bort , då det kom 3 andra pantertanter på ett snabbesök och de drack lite också. Grabbarna var inte dåliga på att dricka öl heller , mer än 2 plattor tror jag det var som gick åt :S Det var iaf väldigt roligt : ) fick även träffa lilla Nima - Sofias 7 veckor gamla lilla bebis - underbart söt!
Lär bli fler Sthlms besök denna sommar , och så kommer pappa hit på sin semester också  , ev V 29. Får se om Cissi kusin tar sig hit också som förra sommaren - skulle vara superkul!!

Jag ska lägga in en massa kort från midsommar om en stund : ) Hoppas ni hade en bra midsommar ♥

Strosar på stan i Sthlm! : )

img_0344 (MMS)

Nu är vi i Sthlm och har strosat på stan en sväng! : ) Jag vill shoppa loss men känner mig bara stressad när pappa & Robban går efter som 2 svansar! :P Köpt ett linne och ett solpuder iaf! Nu sitter vi på en uteservering å ska käka lite : )


På väg till Sthlm nu..

img_0343 (MMS)

Nu är vi på väg till Stockholm! Bussen starta precis och jag äter jordgubbar till frukost : )


Dear John! <3

img_0340 (MMS)

Har nyss sett filmen Dear John! Så himla bra <3 Man blir typ nykär på nåt konstigt sätt samtidigt som den är väldigt sorglig, fin åh aah! BRA SKIT- den kommer jag se många ggr!


Myspys <3

img_0329 (MMS)

Kom ur duschen precis och upptäckte att Robban gjort det myspys i sovrummet! Så nu ska jag krypa ner å lägga huvudet på hans arm å mysa en stund innan det är sovdags : )


Stay strong!



Jag vill , Jag ska!


Bad update - filåt!

Ojsan vad jag är dålig på att uppdatera! Mobilblogga skulle jag kunna göra hur ofta som helst men jag tycker att dom inläggen blir (läs: ser) så tråkiga ut + att bilderna man lägger in är så små helt plötsligt! Den dåliga uppdateringen beror även på att jag hatar min dator och speciellt dataladdaren!!!

Börjar uppdateringen med torsdagen den 17:e (förra torsdagen). Då slutade jag jobbet 13:45 , cyklade hem fort som tusan , packade väskan , satte vidde i cykelkorgen och trampade ner till Vasaparken där jag mötte en vän - jag kan inte skriva ut namnet här av en viss anledning! Där låg vi från kl 14 till 20 på kvällen , käkade frukt , babblade som galningar och hade det så sjukt härligt! Jag måste nog säga att det var bästa "sommardagen" hittills. Efter en rad komplimanger samt psykostirrning av en lite väl påverkad snubbe som fick både mig och -pip- att skratta så vi nästan kissa på oss så flyttade vi ihop vårat pick&pack åh satte oss tillsammans med Patti (min kära barndomsvän) Armando och ngn Carlos. Vi pratade spanska , pratade minnen och hade jättetrevligt. Sen kom även en Glenn & gjorde oss sällskap : ) Runt 20 tog vi räääcercyklarna å cykla hem. Men jag var ensam hemma , R var på rajraj på jobbe så jag ringde -pip- igen och vi bestämde oss för att gå ut & käka - det blev Cromwell. Tack för den dagen , den fick mig att längta efter fler sköna sommarkvällar i trevligt sällskap!

Ifredags blev det chill hemma bara. Jag & Robban köpte mat och hyrde Wallander. Ilördags åkte vi ut till Robbans mamma och grillade trots det dåliga vädret. Vi tvättade även ett par maskiner tvätt hos dem eftersom att det nästan är en omöjlighet att få tvättid i vårat hus!! På söndagen , igår alltso - så var vi i Borgs Kyrka på Isabels dop. Efter det åkte vi hem och tvättade resten av den tvätt vi hade : ) annars var det bara lugnt..

På torsdag åker vi till Stockholmo , blir att fira midsommar där med en del av släkten. Ska bli kul. Kommer hem på lördagen igen. Nu fick ni en liten uppdatering iallafall , ska bättra mig ; ) har lite kort att lägga in också men det orkar jag inte just precis nu - meen de kommer!



lööve it

Oooh sol , värme och bra musik får mig verkligen på bra humör : ) denna veckan springer också iväg precis som tidigare veckor. Alldeles snart är det Fredag igen - love it! Ihelgen blir det ev grillning och så dop för lilla Isabel! Har inte kommit längre i planeringen , vi får se vad som dyker upp eller inte dyker upp..

Håller just nu på med att göra köttfärslimpa - eller nu står den i ugnen! Första gången jag & robban gör det så ska bli spännande att se om vi lyckats (?) annars blir jag ledsen haha..

Har inte alls mycket att skriva men kände att det var länge sen så jag uppdaterar er med det lilla jag har i tankarna. Efter maten ska vi ta en promenad , efter det ska jag duscha, raka benen & ha mig!


Imorgon ska jag träffa Carru!


mum ♥ 


Partysug!



Partysuuuug?!


Nice weekend!

Igår när jag slog upp ögonen så kände jag mig pigg & sugen på en powerwalk. Messade Carro och några minuter senare var vi ute å gick - riktigt skönt! Sedan lånade Carro sin mammas bil och så åkte vi + våra män till City Gross och storhandlade - det var fleera månader sen vi gjorde det , av ren slöhet :s så det var väldigt välbehövligt. Under storhandlingen så bestämde vi även att vi skulle laga mat och äta tillsammans på kvällen. Och det gjorde vi : ) mycket gott och trevligt! Runt 23:30 om inte klocken var ännu mer så fick vi alla nåt ryck och ville ut och festa , så vi kladda på lite smink på några minuter , hällde i oss shots och vin och knallade mot Palace :P där var kön hur låång som helst , folk trängde sig och det kändes nästan omöjligt att komma in så vi bestämde oss för Hugo istället. Enda anledningen till att vi skulle till palace först var för att det var bartömning så det var inte av ngt annat skäl vi ville dit eg :b Det blev iaf riktigt lyckat på Hugo , lagom och kul! Älskar spontanitet <3 roligast så!! Oftast iallafall. Bjuder på några mobilkort nedan..



 



Och idag när jag vakna så mötte jag upp Carro & Peter och så satt vi oss i gräset i solen och chilla å götta oss bara : ) Sen åkte jag hem å slet upp Robban ur sängen , sen cykla vi bort till åbackarna å la oss på en filt en stund : ) Skön helg!!




Nu är det fredagsmys!

Bläh vilket uschligt väder det är. Vaknade halv 4 inatt/morse (efter att ha vaknat till och från hela natten) och regnet bara öste ner. När klockan ringde vid 6:30 var det likadant. Ville bara dra täcket över huvudet & somna om. Men istället så fick jag cykla i skiten till jobbet , väl där kasta av mig kläderna å hänga dem i torkskåpet! Sen har dagen bara fortsatt vara grå och regning - gick sjukt segt att jobba idag vilket det nästan aldrig gör annars! Men nu är det fredag & helg igen - efterlängtat : ) imorgon ska jag/vi verkligen sova ut. Igår på jobbet "firade vi av" om man nu kan säga så de största barnen som ska börja skolan nu efter sommaren , det var lite sorgligt faktiskt , kommer bli tomt utan dem i augusti när jag börjar efter ledigheten. Fick en liten söt blomma av en pojke & hans mamma som ett "tack för den här tiden" även fast jag bara varit där i snart 4 månader. Så himla gulligt!!


Igår var jag hos frissan - som ni fick en liten titt på här i bloggen ;b Så nu är den hemska utväxten borta och lite av det slitna håret också - ytterst lite! Jag vägrar klippa mkt ; ) Kul & träffa min fina Jess också <3 Efter några timmar hos henne var det bara att skynda sig hem till kusinvitamin som tog studenten. Stort grattis till honom. Blev så partysugen när jag såg alla glada studenter igår - och fan vad jag längtade tillbaka & ville ta studenten igen. Det var lycka , men också sorg , ångest och oro! Iaf för min del. Man visste inte alls vad man skulle göra , jobba som osv då när skolan & allt var slut. Men det ordnar sig ju alltid : )




Här har vi kusinerna!


Nu är det fredagsmys som gäller , popcorn & ngn bra film kanske? Vi får se. Inomhusväder är det ju iaf!! Har nyss tagit ett varmt bad å nu ska jag nog släpa täcket till soffan & gosa ner mig med Robban : )


Same thoughts?!

img_0230 (MMS)

Jag & Robban hade visst samma tanke å sug, vi kom hem med en varsin annanas båda två :P


Schnyggve?

img_0206 (MMS)

Schnyggve? Hahah, sitter hos Jess (min frisör) å gör slingor å ska klippa mig : ) alltid så roligt att göra sig fin hos henne, vi babblar som två galningar om allt mellan himmel & jord! Idag blir jag suuperblond!


Nöjd med tillvaron ;P

Måndag idag igen , helgen bara flög förbi men den var alldeles perfekt! Ifredags blev det ju Cromwell en sväng med älskling , vi åt god mat & drack en varsin öl/cider. Sedan hyrde vi film & knalla hemåt.

På lördags förmiddan strosa vi omkring på stan och sedan på efm cyklade vi bort till Kneippen för 30års fest : ) och den kvällen blev så j-a rolig och lyckad - sådär så att man önskar att man fick göra om den igen : ) det hände inget spec eller så men det var bara så himla kul , roligt sällskap och bra stämning liksom. Hoppas jag får uppleva en lika rolig kväll snart igen!

På söndagen när vi vakna (Sandra & Kjelle sov ju här också) så gick vi ner till Ica & handlade frukost , sedan gick vi åh satte oss i solen vid vattnet & käka. Jättemysigt : ) sedan drog vi bort till Kneippen , hämtade våra cyklar och fikade. Sandra & Kjelle hämtade bilen och åkte hem till Västerås. Jag, Robban och Vidar köpte med oss pizza och åkte till folkparken där min bror & Izza & Lizzy var , sen låg vi där å njöt av värmen - som nu tycks vara borta? Hoppas solen kommer till helgen iaf , då SKA jag sola! Lyckad helg iaf , den gick lite för fort bara..

Ikväll ska vi tydligen fira att jag fått förlängt på jobbet. Robban föreslog att vi skulle gå ut och äta men jag tyckte vi skulle spara våra slantar och laga nåt gott hemma istället , så det blir nog så ;P Im so happy!






YES - So happy!



Har slängt mig i soffan i personalrummet & har lite rast! Skönt för jag har dunderhuvudvärk nu igen : ( Vet ni vaad? Jag fick idag en stor bamsekram av min chef och så meddelade hon att jag får förlängt vikariat! Blir ledig hela juli= semester : ) sedan jobb 3 månader 2 aug till 1 nov! Jag är såå himla glad! Ska bli så otroligt härligt att gå på semester och sedan veta att man har ngt att komma tillbaka till! Iaf för ett tag! Wiwiwi xD


(Inlägget skrivet 13:41 men ändrat efteråt!
Blir så j-a fult när man mobilbloggar
bilderna blir pyttesmå också :P)


30års fest : )

img_0168 (MMS)

Igår firade vi Becca som fyllt 30 bast! Först satt vi på deras bakgård, käkade & drack - jättetrevligt vare : ) pimplade vin & drinkar som en galning haha, men jag höll mig i ett bra åh roligt skick hela kvällen! Sedan gick vi mot Trädgårn men där var det smockat med folk så vi gick ner till Black Lion (tror jag det heter?) och fortsatte natten där! Riktigt rolig kväll med roliga människor! Bästa & roligaste kvällen på länge faktiskt! Kjelle & Sandra blev nattgäster så nu ligger vi här hemma allihopa & degar : ) Lägger in mer kort senare..


Käk & Dryck På Cromwell ; )

img_0131 (MMS)

Nu sitter vi på Cromwell åh ska äta & dricka lite, mys : )


Fredag , sticker & jobbar nu : )

Freeeedag!! : )




Sticker å jobbar nu!


När jag sluta jobbet åkte jag hem å hämta ...

img_0095 (MMS)

När jag sluta jobbet åkte jag hem å hämta vidar å så la vi oss på en filt vid åbackarna - mys! Blev inte så långvarigt då det blev så varmt för vidar å han vägra lägga sig i skuggan men skönt vare iaf : ) Nu ska vi snart äta sen ska jag möta Mli, vi ska på Spa-kväll hos Anna : )


Det spritter i kroppen när solen är framme!

Är det bara jag som får dåligt samvete över att sitta inne när det är så fint väder (?). Vi var ute nästan hela dagen på jobbet. När jag slutade cyklade jag hem , tog vidar en snabbis & la mig och vila en stund för att jag hade sån dunderhuvudvärk. När Robban kom hem så gick vi ut & gick , runt strömmen , bort till Ö&B sedan förbi Wallmans och tog en glass osv. Har varit hemma nån timme nu men känner att det bara kryper i kroppen & att jag vill ut igen typ :b bara för att den underbara solen är framme..

Har varit ute & gått varje dag nu sen i söndags , känns lite bra. Idag blev det ju inte ngn powerwalk men ändå. Huvudsaken att jag rör på mig nånting känner jag : ) Imorgon borde jag iaf satsa på en rask promenad igen. Slutar tidigt och på kvällen ska jag följa med Mli till hennes syster , vi blir några tjejer som ska ha Spa-kväll : ) låter mys ju. Ser jag fram emot. Men däremellan så ska jag försöka klämma in en promenix..

Snart helg igen - dagarna bara susar förbi! Enda som är planerat till helgen än så länge är 30års fest på lördag , Robbans syrra fyller. Och så hoppas jag på massor med sol för då ska vi slänga oss nånstans & sola har jag bestämt! Juni nu och jag ser ut som en likmask = Inte Ok!! Pratade med pappa idag också , vi åker ev till Sthlm över midsommar & det och hälsar på en sväng. BIL också förhoppningsvis. Håller tummarna för att min sötnos har körkort då : )

Puss på er..


Present till mina små hjärtan <3



Var på Ö&B förut och hittade ett "kattgym". Kunde inte låta bli att köpa det och Atlas älskar det redan, han har lekt massor och nu ligger han & sover på´t :D


Off to work!

img_0069 (MMS)

Off to work!


Bästa du , Jag älskar dig <3

Jag har världens sötaste man ( : han åkte & handlade nyss , vi behövde vissa saker till maten. Och så kommer han hem med "Kärlekscheckar" , det finns en en hel del bra saker att välja på ; ) Helkroppsmassage , Frukost på sängen, Biobesök , Mysig hemmakväll + massa mer. Undra om jag ska använda ngn redan ikväll ;P 
Sötaste älskling , jag älskar dina små ideèr & påhitt , du är så j-a bra <3 Jag älskar dig!       


RSS 2.0