Irriterande!

Sitter på jobbet å har lite rast, slutar halv 4 och då ska vi åka å köpa färg! Vi får nycklarna idag så Robban ska börja måla direkt och jag ska med hjälp av min bror köra över lite småsaker samt kyl & frysvaror : ) Men nu till rubrikens betydelse, vi kommer inte få tapeten (som jag la upp bild på igår förrän v 15! Vanligtvis så tar det ca 2 dagar men nu skulle det alltso ta ca 2 veckor! Buhu, meeen den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge! Aiight?

Vad tycker...

1f48036b74cccd48f8f374ca60e22698.png

Vad tycker ni om denna tapet? : ) 


PUSS!

0-64abcd4522801732909e277ef60bbde2.png

PUSS!


Älskar min...

0-3cc8d35bfc8815e05cdf4c2af0755b40.png

Älskar min plutt! Vi har legat å myst massa i sängen å nu ska vi sätta igång å grädda flottiga pannkakor : ) lyxkvällsmat mohaha! 


Söndagspyssel..

Tudilu! Kom nyss hem , vi har varit på stan en sväng. Kikat runt lite och så köpte vi gardiner till nya köket. Jag är jättetrött panelgardiner , tycker inte det är spec snyggt längre så hade bestämt mig för att vi absolut inte skulle ha några nu i nya lägenheten men sen så kände jag att alla gardiner vi titta på var alldeles för "maffiga" för ett köksfönster (tyckte jag iaf) så nu blev det paneler ändå , fast vi ska ha dubbla sådär - ni vet?! Och i köket ska vi ha grönt/lime ah ni får se sen när det är klart : ) Jag hoppas det blir bra..

I vardagsrummet kommer vi dock inte på vad vi vill ha för färger. Vi ska ju måla om där å har inte ens bestämt färg dit. Neutralt vill vi ha det eftersom vi haft fondvägg 2 ggr nu men ah , det är svårt : ) Våra vardagsrumsmöbler går ju i svart så vad som helst passar ju till det i stort sett. . .

Vi avslutade den lilla shoppingen med att gå å sola. Jag solade ju igår också , vet att det inte är bra å sola för ofta men då jag absolut inte brände mig eller ngt igår så kände jag att det inte gjorde ngt om det blev 2 dagar i rad. Har redan fått lite färg , känns skönt. Man både ser och känner sig fräschare med lite färg. Im gonna be a pepparkaka ;P

Nu ska vi måla klart lite i hallen , har spacklat igen lite hål osv. Imorgon ska lgh besiktas åh det känns fan inte som att de kommer kunna klaga på nånting. Vi har nästa spacklat bort å målat varenda hål osv som blivit av saker vi haft på väggarna. När vi flytta in var det hål å skit överallt! Det enda som ser förjävligt ut just nu är badrummet men det gjorde det när vi flytta in också å vi har inte orkat bry oss om att göra ngt heller..

Jaja så äre : )


Mitt hemska...

0-355f3faaaf8722e10b1fae8f1a0dea39.png

Mitt hemska nagellack xD 


Halloj bloggen!

0-5167b4420d6835fb4090e9dbdd6196fe.png

Halloj bloggen! Tänkte uppdatera er lite innan vi sätter på en film vi hyrt! Idag har jag köpt solkort och solat, det var riktigt skönt! Har bestämt mig för att få lite färg nu så jag slipper se ut som en likmask! ;o När jag kom hem igen så var Robbans snälla mor i farten å tvättade fönstren åt oss, så himlans snällt! <3

Annars har dagen mest bestått av packning, städning osv! Ska bli så skönt när allt är klart så det finns inte!! Gårdagen blev slapp, vi var dyngtrötta båda två men vi hann med att se The Ugly Truth innan vi deckade iaf och den var ju grymt bra : ) se den om ni inte redan gjort det! Aja, nu är det filmtajm igen, pussss 


Glädjeruus : )

Hoffmaestro - Highway man

och..

Edward Maya - Stereo Love

och..

Sidney Samson- Riverside


tyvärr kunde jag inte lägga in låtarna som youtubeklipp då jag inte
fatta hur man skulle göra. De har ju gjort om på youtube?


Old times : )

Har tittat på en massa gamla kort från gymnasietiden som Vickan & Spettan lagt upp xD haha fan vad kul. Saknar vår grymma klass å allt roligt vi gjort : )

Hittade en bild på mig & mlii : )


Och en på mitt hår haha , kort hår jag hade där..


Och en bild på spettan & mig , känner inte igen mig själv :S
åh inte spettan heller haha , skaplig skillnad!


Nu ligger...

0-3d6ad1c8317e57dfc0f71fbd5c6d89ff.png

Nu ligger vi nergosade i soffan under täcket i all röra å ska titta på Andra avenyn och Greys : ) Vi har även varit flitiga å städat köket, bakom spisen, uppepå skåpen osv! Ha en trevlig kväll! Pöss


Snaaake..

0-19ff2ee8f9454ec8c1476800f649743b.png

Pyret ålar omkring å kollar läget ; )


Miss it..


Jag på Bullen <3

Jag på Räkan (fråga mig inte hur jag sitter haha)

Ibland saknar jag att rida massor. Inte för att jag är duktig eller nånsin har ridit "seriöst"
men bara det där att luffsa runt i skogen tillsammans med vonkan , det var så grymt mysigt!
Skrattar bara jag tänker på mina gallopp-bravader :D


Hector chillar...

0-69de1a4792ce332e5d2a2350c92fb34b.png

Hector chillar på kartonghögen ; )


Oh jag...

5b1233f92262599c80b8de439001fdbf.png

Oh jag hatar veckorna innan flytt, nu är det bara ca 1 vecka kvar lite mer innan vi flyttar åh det är helt kaos  med kartonger å skit överallt! Jag hatar att bo i röra! Jag vill ha ordning å fint runt mig men det är rätt omöjligt just nu :P Jag ska ta en dusch nu sedan ska jag börja packa ner saker från badrummet å sovrummet, känns som det aldrig tar slut!! Senare blir det tacos och film -Bröllopsfotografen! Annars har vi inte gjort så mkt, det blev en mysmorgon i sängen sedan tog en promenad till Citygross å handla lite, efter det kom bror å issa hit å fika : ) TTYL..


Vill inte ha söndag redan : (

Buuu för att det redan är söndag! Tycker verkligen inte om att helgerna går så fort! Och vad gör jag vaken redan? Det kan man ju fråga sig?! Jag lyckas aldrig sova länge när jag väl får göra det! Nu väntar en lång arbetsvecka med lite längre dar än tidigare, ska även jobba över lite på torsdag när jag eg slutar som tidigast! Men men, "pengar rullar in som det ska, kompis det går bra nu" haha ; ) Robban ligger å sover här brevid mig, funderar på om jag ska 1) krypa intill honom å sova en stund till? 2) Gå upp å börja packa lite till? 3) Ta ett bad? Aaeh, jag vet inte vad jag vill.. Om 3-5 dagar kommer vårat nya köksbord + stolar fick vi veta igår! Längtar sååå tills vi är på plats å får börja pyssla med allt! Så kul med lite nya saker också xD Vi skulle ju ha fixat fondväggen i vardagsrummet nu i helgen också men vi tog ner möblerna igår å det blev inte alls så farligt som vi hade tänkt oss så vi låter fondväggen vara : ) När vi flytta in i denna lgh så var det feta hål överallt typ å dessa efter oss syns knappt så det kan fan inte besiktningssnubben klaga på : ) Pöss så länge

Robban ser...

-3c06d8f2ee14adf23e282f9fa2521ca.png

Robban ser måttligt road ut på Ikea ;P Nu står vi i kassan å väntar på att få slanta upp pengarna! Hittat en massa skoj iaf : )


Vi är...

7160984a1683e119f9b89f4f5100d9f9.png

Vi är hemma hos Becca & Preston på fredagsmys, lilleman ligger å sover på Robban som ni ser : ) Sitter å tittar på Lets dance å babblar! Älskar denna lgh, den är så grymt mysig! Becca har nyss tänt en massa ljus så nu är det jättemys å Preston är världens mysigaste, han får mig att längta tills det är vår tur : ) hihi..


Raaa raah , Uhlalala..

Toorsdag idag : ) damn vad fort veckorna går nu , de bara flyger förbi! Bra eller dåligt? Jag vet inte : ) Har snart avverkat en månad av mitt vikariat liksom. Men tiden får gärna rulla på i denna fart ett tag till. . .

Idag har vi beställt köksbordet & stolarna , 4600:- kommer kalaset gå på. Inte billigt men det är ngt vi behöver och vill ha så det är bara att slanta upp ; ) passar ju väldigt bra att jag får "riktig" lön just nu. På lördag ska vi även till Ikea å shoppa lite med Becca , vi behöver lite lampor å annat småkraffs - älskar Ikea : ) annat vi ska göra ihelgen är att riva vår fondvägg i vardagsrummet å måla den väggen i samma färg som övriga väggar. Det kommer bli så mkt stora hål efter våra tv-möbler så vi kände att det var lika bra att göra så för att slippa klagomål efteråt , eller vid besiktningen. Lite synd , det är ju en snygg fondvägg men stora hål är ju inget kul!

Trött som ett as är jag , orkar verkligen inte göra nånting efter jobbet känns det som :$ men jag hoppas jag vänjer mig och blir piggare snart. . .

Nehe , ska avrunda här. Robban vill ha myskväll , vet inte vad han har tänkt sig men han verkar lite otålig å vill att jag ska skippa datorn nu. Ett bad & massage kanske? Ha en trevlig kväll people <3




Phuu, nu...

5d232c7b08b005a243f392f6117cb091.png

Phuu, nu har vi varit i farten å packat å haft oss i nästan 3 timmar! Fan vad skit man samlar på sig, på bara 1 år liksom! Men nu sparas bara nödvändiga saker, orkar inte släpa på en massa skit! Flyttar om exakt 2 veckor : ) ska bli så kul och skönt att komma bort från denna sida av stan! Jag trivdes kanon på Norra Promenaden och vår nuvarande lgh är inte alls långt därifrån men det känns jätteudda å långt bort här där vi bor nu! Nya lgh ligger iaf väldigt centralt å bra : ) blir lite längre till jobbet men snart kan man ju hojja (cykla) dit! Nu tittar vi på Greys å efter det ska vi se Andra avenyn, then sleep, är riktigt trött!  Imorgon är det torsdag seeen FREDAG! 


Jaha, här...

73e89d5f9a59cd5970e89123c0dea273.png

Jaha, här sitter vi å planerar! Dricker kaffe äter Lindts Roasted almond choklad å har det allmänt skönt ; ) Än så länge har tiden gått fort, hoppas det fortsätter så! Talk to you later : ) 


Tisdagen snart över..

Hallå allå! Dagen lider mot sitt slut. Jobbade till 15:30 sen gick jag hem å gick ut med hundarna (vi är hundvakt åt mamma) och sedan tog vi spårvagnen ner till stan för att möta Robbans systrar + barn : ) Vi käkade lite å gick runt en sväng - trevlans! Hittade även gardiner på indiska som vi ev har bestämt oss för , de är typ limegröna och ska om vi bestämmer oss för dem få pryda våra sovrumsfönster. Lite dyrt bara , 1000 kr för bara gardiner till sovrummet , sedan ska vi ha till kök och vardagsrum också! Jaja..

Imorgon har vi planering på jobbet heeela dagen , gissar på att det kommer bli rätt segt :$ tur att jag slutar rätt tidigt , (kl 14). Sedan vill jag sola , men är lite fattig just nu så kan inte köpa solkort än och det känns så dyrt att betala för en gång , det kostar väl typ 50 spänn. Lite motion skulle behövas också , motivation tack?

Tänker på dig , dig och dig. Det är många jag lider med just nu. Styrkekramar till er , ni vet vilka ni är ♥

Här kommer ett par bilder från idag , Phoenix , Sandra & Eric och Preston : )





 


Livets gång , ingen enkel sak..

Usch vilken jobbig tid det är för många just nu. Jag lider med flera människor som just nu har det väldigt tufft pga att de förlorat ngn nära eller kan vara på väg att göra det. Livet är så orättvist ibland å jag är livrädd att ngt hemskt ska hända även mig snart. Igår var jag så himla ledsen efter att ha fått veta en sak , jag gick med en klump i magen hela dagen och på kvällen bara bröt jag ihop , kastade mig i famnen på Robban å bara grät och sa att han aldrig får försvinna eller dö. Likaså mamma , hon får heller aldrig försvinna <3 men jag är inte efterbliven , jag vet livets gång , man föds och man dör. Jag vill bara slippa drastiska , oväntade saker...

Mina tankar är hos L iallafall , du måste klara detta. Det finns inga andra alternativ <3 

Gos med...

0c9e82991de8ff17f002251680c1c318.png

Gos med sötaste Preston blire självklart också <3


Har nyss...

571161046d695270956b6435a50eb5b9.png

Har nyss gått  en härlig promenad i det fina vädret! Nu är vi hos Fam Sanders å ska fika lite : ) mitt huvud kan behöva lite kaffe känner jag..


Usel update men nu så ; )

Ojoj vilken usel bloggare jag varit senaste veckan. Jag har inte haft ork , tid eller lust :$ Jag har helt ärligt inte "vant" mig vid att jobba ännu så efter en arbetsdag är jag helt slut , jag somnade kl 21 häromdagen å det är ju helt galet! Det tar på krafterna att jobba på dagis,  speciellt på den avdelningen där jag är.

Jobbet blir som tidigare nämnts bättre å bättre. Jag hoppas det fortsätter. Är det bara jag som alltid hittar ett "favoritbarn" på varje ställe man är? Haha , det kanske låter hemskt att säga så men det är inte så att jag favvoriserar dessa barn på ngt sätt utan jag bara tycker om dem lite extra på ngt sätt. anyway , när jag började på detta ställe så kände jag bara shit , vilken barngrupp. Det var/är så rörigt å jag kände att det inte fanns ett enda barn som jag liksom skulle lyckas komma nära å tycka om sådär extra mycket. Jag hade fel , nu har jag fått ett såntdär "favoritbarn" som är så goo , å jag tror att jag är lite av hans favorit också ; ) jag börjar tycka om alla barnen nu (det kanske låter lite illa , vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Det är ju inte så att jag inte tyckt om barnen innan, men denna barngrupp har varit enormt svår att ta till sig å förstå sig på) alla har sina fel å brister men det finns även många bra sidor. Men han jag skrev om ovan är ändå lite speciell. Jag tror ni andra som jobbar med barn känner igen er å förstår vad jag menar: )

Helgen då , den är ju redan slut liksom! Ifredags blev det chill här hemma bara tillsammans med älskling. Vi packade endel , men usch så mycket det är kvar att göra. Nu satsar vi iallafall på flytt den siste mars (om nya lgh är tom då). Blir lite körigt att flytta 1 april , städa lgh å allt som ska göras innan kl 12. Då ska nycklarna lämnas över till den nya ägaren. Så vi måste nästan flytta den siste!

Igår blev det tjejfest som min Mli hade styrt upp : ) kvällen spenderades hemma hos henne å hon hade gjort så fint å handlat en massa snacks , ost & kex , frukt osv. Jättekul att vara bara tjejer , det är inte så ofta längre! Sedan bar det iaf av till otten , jag har inte varit sugen på utgång på hela veckan å var det inte igår heller men efter lite övertalning så gav jag med mig å det var ju tur , för jag hade skitkul : ) vi dansade en massa å ah det var inte igår om jag säger så ;P enda som sög var att stå i kö i 25 år , kissnödig som satan å typ köldskadad när vi väl kom in haha , men lite dansade gjorde oss varma igen! Tack för en kanon kväll <3

Kommande vecka kommer bestå av packning , jobb , lite motion (om jag lyckas hålla min planering mohah) åh ah sen vet jag inte så mycket mer yet... enjoy mitt skitlånga inlägg nu..PÖSSS

Long day..

Gosh, det har varit en lång dag idag! Först jobb fram till kl 14 sen hem i 2 timmar och sedan tillbaka för avdelningsmöte i 3 timmar, tiden gick dock jättefort! Jag trivs mer o mer för varje dag som går så det känns jättebra just nu! Tur att jag gav detta en chans, jag tror att det kan bli riktigt bra! Nu ska jag njuta av den lilla tid som är kvar innan läggdags tillsammans med min pluttsnutt ;b Andra avenyn eller Greys? Hmm, AA kan man ju iofs se imorgon på Svtplay... Nattå


Åh , vilken tuuuuur!

Efter en massa strul både idag och igår med lägenheten , kontrakt hit o dit så har det nu löst sig. Orkar inte dra hela historian men HSB ringde mig iaf förut å berättade att lägenheten är uthyrd från och med 1/4 , vi har blivit av med den å nytt kontrakt för kvinnan som ska ha den är skrivet! Ooooh , andas ut...

Sitter i sängen redan , sjukt trött! Blir att bädda ner sig om ett tag å bara glo tv resten av kvällen tillsammans med älskling! Kommer nog somna tidigt som satan. . .

Jobbet känns bra just nu , mycket bättre än förra veckan iaf. Så jag hoppas att det fortsätter å blir bättre å bättre. Nu resten av veckan slutar jag inte senare än kl 14 : ) skönt. Imorgon ska vi dock ha avdelningsmöte kl 16.30 - suck! Men men , hoppas det går fort ;P

Nu ska jag googla lite på en grej å se om det står ngt intressant , sedan ska jag stänga ner här. PÖSS!

Lost?

Jävla skitdag har det varit idag! Asso jag vet inte vad som händer , men just nu känns det som att allt går åt helvete för mig. Eller nae inte riktigt. Men såfort ngt börjar gå bra , då börjar ngt annat gå dåligt! Känns som det hållt på såhär ett bra tag nu. Jag har lugnat ner mig lite nu sedan jag skrev inlägget under , men jag är fortfarande så jävla less på allt. Man tror man kan lita på folks ord å man ställer upp för andra. Sedan får man en fet käftsmäll tillbaka! Ska aldrig mer ställa upp på folk jag inte känner! Nu går vi bara å väntar på att hon ska säga upp lägenheten , innan dess kan vi inte göra ett skit mer än att ha ångest!!

Fick migrän förut också , antagligen pga att hela dagen krascha. Slet av mig kläderna , tog tablett , släckte alla lampor å somnade i sängen. Vaknade efter ngn timme å då kändes det bättre. Håller på å gör matlådor nu. Jag får ju mat på jobbet men eftersom min mage är helt fuckad och också förstör halva livet så försöker jag äta lite "snällt" för magen , vet inte om det hjälper men ah . - orkaaa.

Jag känner mig som ett jävla vrak! Jag vill bli pigg , glad å på humör igen. Det räcker nu. Jag har tappat bort mig själv...

Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen! Fyfan vad lack jag är. Kvinnan som skulle överta vår lägenhet har nu ångrat sig och ska inte ha den. Vid lunchtid idag pratades vi vid och då var det mycket viktigt att hon skulle få nycklarna kl 12 den 1 april så hon kunde börja flytta in. Fine! När vi sedan pratar med varann 1 timme senare så vet hon helt plötsligt inte om hon ska ha den längre. NAHE? Det betyder alltso att vi kommer bli sittande med 2 månaders dubbel hyra , det blir ca 20 000. Asso jag kan inte förklara för jag fattar knappt själv...

Man har ju alltid 3 månaders uppsägningstid men när vi sa upp vår lgh så frågade vi om de inte kunde sätta ut den som ledig från och med 1/4 för att vi ville flytta tidigare. Jo visst det kunde dom och det gjorde dom. Det kom 4 st och tittade på lägenheten , alla visste att 1/4 var inflyttningsdatumet å de flesta av dem ville in ännu tidigare än det men det gick ju inte eftersom vi inte får vår nya förrän 1/4. Mm och så fick denna kvinnan lägenheten , hon har skrivit under kontrakt å allting , men på kontraket så stod det inflyttning 1/6 eftersom vi eg har 3 månaders uppsägningstid. Vi skulle ner å ändra kontraktet nu i veckan så att det blev från och med 1/4 eftersom det var det vi kommit överens om och det datumet som de sökande hade sökt lgh från. Vi hann ju inte göra detta nu eftersom hon helt plöstligt ångrade sig och därmed står det fortfarande 1/6 på kontraktet.

Nu har hon tydligen 1 månad på sig att bestämma sig för om hon vill ha den eller inte säger hon? Varför det? Jag bad henne att bestämma sig nu med en gång för om hon ska ha den eller inte , för såfort hon går ner med kontraktet å säger upp den så läggs lgh ut på nätet igen och vi har en chans att försöka få in ngn ny till den 1/4. Men hon säger att hon inte bestämt sig än. Inte nog med att hon har strulat till det rejält för oss , nu ger hon oss inte ens en chans till att försöka hitta ngn ny. Snälla nån , man vet väl om man tänker flytta eller inte?

Jag vet inte hur vi ska gå vidare med detta riktigt. Jag vet inte våra rättigheter. Ett muntligt avtal är också ett avtal , inget som bara går att sudda bort sådär. Och eftersom lägenheten var utlagd på nätet från och med 1/4 och folk ville ha den då så förstår jag inte varför kontaktet ens står från 1/6. Folk som sökte den visste ju inget om 1/6 utan de trodde att den var ledig från 1/4 och även att kontraktet gällde från och med då..¨

Måste kolla upp detta , hört att hyresgästföreningen kan hjälpa en med sånthär men vet inte ens om vi är med i ngn. Sjukt jävla ledsen & arg är jag iaf,  jag bara bröt ihop på jobbet! Hur fan ska man lyckas kasta upp 10 000 kr på hyra en månad + en massa andra räkningar? Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...

Söndag igen..

Idag har vi varit flitiga ska ni veta, vaknade å klädde på oss typ sedan åkte vi ner till stan för att kika runt lite å se om vi hittade några roliga gardiner - det gjorde vi inte! =/ Åh så träffa vi på Carro & Peter som också var nere å gjorde stan. De skulle ut till Ingelsta så vi bestämde oss för att följa med och på vägen dit började alla tjata om att de var hungriga så vi åkte till Maxi , lunchade å hade det allmänt trevligt : ) sedan promenera vi bort till Rusta , Bolagret mm. Sjukt härligt väder var det också , promenaden hem kändes som det gick på 2 sec..

Väl hemma så rensade vi i källarförrådet , 3 säckar fulla med skit som ska slängas! Och sedan gav vi oss på att frosta av frysen , så nu är den jättefin ; ) skönt å ha lite gjort innan flytten men jag typ spyr när jag tänker på hur mycket vi har å göra. Jag tänker göra lite varje dag nu iaf så vi slipper stå där kvällen innan som sist. Det var fan hemskt!! Imorgon funderar jag på att dra fram spisen å städa där :$ eeuw.

Har nyss tagit ett varmt bad å gjort ansiktsmask , min hy är åt helvete just nu och likaså min mage. Aj aj! Har hört att dålig hy och problem mage kan hänga ihop?! Hmms. Hoppas det går över tills imorgon när jag ska jobba , orkar inte ha ont å försöka vara normal å social när jag bara vill lägga mig ner å tjuta typ..

Vill ni se bild på vårat blivande bord + säng om vi inte drastiskt bestämmer oss för ngt annat? Här kommer de iallafall:




Nu ska...

7cbe0cfbeb56677eb4126bcdf04c9514.png

Nu ska vi gå till bror å issa och äta middag å dricka lite gott ; )


Bästa älskling! : )

36e09e487994c012fb4b204f927b81eb.png

Dessa fina blommor fick jag av min sötnos precis! Han åkte till stan för att handla lite dricka tills ikväll å jag orkade inte följa med! Åh så kommer han hem med dessa å säger att han älskar mig mest av allt, hihi! Jag är så glad att jag har dig pluttä, du är bäst <3


Nu har...

0-6e46784dbbd14d26b47873f2981bf99a.png

Nu har det varit dåligt med bilder i bloggen senaste veckan så nu bjuder jag på en hemsk alldeles nytagen bild på mig själv! Osminkad å dyngtrött ska jag nu sussa så j-a gött! Godnatt : )


First day at..

Jaha , då var första dagen avklarad på mitt nya vikariat! Jag känner att det var en hel del info att ta in. Det läggs större ansvar på mig nu då jag blir kvar där ett tag! Jag kommer att delta på både avdelningsmöten samt personalmöten å det är ju inget man gör annars när man bara hoppar runt bland en massa ställen! Det är en avdelning med åldrarna 3-5. Jag trodde först att jag skulle vara på småbarnsavdelning (vilket jag hellre hade velat). Det är 20 barn sammanlagt varav 2 är svenska. Resten är barn från många olika länder. Jag tror det var 8 olika språk på denna avdelning och svenska är ju inte det som talas mest om man säger så. Jag har absolut ingenting emot det alltso : ) Jag hoppas bara att det kommer gå att göra sig förstådd osv. Det kan ju bli problematiskt om varken barn eller föräldrar kan ngn svenska. Men det blir en utmaning : )

Det är sjukt hur olika rutiner alla förskolor har , det är det som är mest jobbigt med att vara vikarie. Att man gör på ett sätt på ett ställe och sedan är det helt andra rutiner på ett annat! När jag kom imorse fick jag träffa chefen , skriva på kontrakt samt höra hennes krav och förväntningar. Aah , mitt huvud känns lite snurrigt just nu men man kommer nog in i det ganska så fort ändå. Mina tider är iaf mycket bra trots att det skedde små ändringar på dem idag! Jag kommer inte sluta senare än 15:30 nån dag om jag förstått det hela rätt och det känns skitbra! Sedan slutar jag runt kl 14 tre dagar i veckan : )

Just nu har jag typ blandade känslor i kroppen , antagligen för att detta var första dagen och för att jag verkligen känner att detta är "mer" än att bara hoppa runt bland en massa förskolor. 4 månader känns som en lång tid så jag hoppas verkligen att jag kommer trivas! Känner dock redan nu att det känns pisstråkigt att jag inte kommer få vara på mitt "favvoställe" på lång, lång tid - owh,  puss till alla små smultronbarn ♥


RSS 2.0