- Så nöjd : )

Happy Monday : ) idag har jag känt mig glad & pigg - äntligen. Tjejveckan på väg bort = Jag börjar bli mig själv igen. Fy för & vara en pmskossa.

Jobbdagen flöt på & gick snabbt, slutade redan 13:30. Hoppas morgondagen går lika snabbt, men det gör den nog för imorgon ska vi ta med oss hela barngruppen & gå till Halvars som en avslutning & äta glass. Det kommer göra att hela förmiddagen går + att det är roligt att göra ngt som vi inte gör varje dag : )

Jag är så otroligt nöjd med renoveringen hemma också, satan så nöjd : ) köket blev så himla bra. Så cleant, ljust & fräscht. Fattas ju lite fortfarande med det är kanon så långt som vi kommit. Ska försöka visa er bilder imorgon. Håller på & lägger upp lite bilder på köket på FB just nu men orkar inte göra det i bloggen idag, det går så sjukt segt! Men kolla FB, ni som känner mig ;P ni andra får vänta lite. Fondväggen i trappen blev också kanon , nu ska vi bara hitta rätt belysning dit också..



Älsklings Maria´n flyttar imorgon <3
Har så sjukt dåligt samvete för
att jag inte träffat dig. Jag ska hälsa
på dig, vartefter (L)


- Gör om hemma : )

Tudiiluu. Fredagen är här & alla är lyckliga, eller? : ) Jag är glad över att det är helg iallafall och just nu mår magen lite bättre så det tackar jag för. Dumma mensvärk. Är det inte mensvärk så är det annat magont :s

Robban håller på & spacklar och imorgon blir det tapetsering, det kommer bli såå bra - tror jag iaf : ) Ni ska få se före och efter bilder sen när det är klart, Dock så blir ju alla mina bilder halvkassa eftersom jag tar dem med mobilen. Min digitalkamera är helt paj av ngn anledning? Den är totalt död.

Varit en lugn dag. Åkte en jättesnabbis till stan förut & köpte ny piercing till mig då jag tappa min kula till läppen igår. Har känt mig helt naken utan den haha, men nu har jag två i reserv om jag skulla tappa den igen. Sjukt irriterande när det händer. Sen åkte vi & köpte tapeter : ) Är inne i en göra-om-hemma period. Vi har ju faktiskt inte gjort så mkt här i huset än, som vi gjort i tidigare lägenheter. Men det är ju faktiskt bra & bo in sig lite först och få ideer till hur man vill ha det : ) Men jag älskar att pyssla & fixa hemma, önskar att man vore miljonär också så man kunde köpa ALLT man ville NÄR man ville mohaha..

Imorgon blir det grill & fest här på Restad tillsammans med alla stalltjejer (ok, lite killar också). Och så kommer Robbans söta syster hit också. Hon ska också vara med + att hon & Eric ska sova hos oss. Hoppas det blir en trevlig kväll och snälla, låt solen lysa ?

Nu ska jag hämta chipsen och dyka ner i soffan och sätta på en film som vi köpte förut : )


slapp chey ..


- PMS!

Idag kom äntligen min mens. Jag har så ont i magen och är så uppsvälld att jag inte orkade gå till jobbet imorse utan sjukanmälde mig! Jag går inte till jobbet och tvingar mig själv genom en lång dag när jag knappt kan stå upprätt + ser gravid ut i 7:e månaden. Men jag är ändå lite glad, för nu har den kommit och snart får jag må bra igen. Jag har nog alltid varit lite av en pmskärring men denna månad tog priset. Jag har mått så j-a dåligt psykiskt! Humörsvängningar som heter duga - glad, ledsen,irriterad,arg! Sötsug så in i helskotta, har inte känt igen mig själv! Sen kanske det blivit värre pga saker runt omkring så som oro över vissa saker men fyy så jag mått : ( Om det fortsätter såhär varje månad innan mens, då måste jag nog söka hjälp :O


- Frustration, JA!

Okey ännu en halvdålig dag. Skyller fortfarande humöret på mensen (som vägrar dyka upp?) fast jag känner att den lurar bakom hörnet hela tiden. Men idag har jag varit frustrerad över jobb etc. En månad kvar, sen står man där - igen! Jag har vikariebanken även om det förmodligen är rätt dött nu under sommaren. Men det gör inte så mkt för jag ska vara ledig tillsammans med Robban = 4 veckor. Men iaf, vikariebanken är inget jag har lust med hela livet. Nu har jag haft tur & fått vara på samma förskola (som jag älskar) i över ett år. Men att vara med i vikariebanken & bli inringd hit & dit på mornarna osv och få åka stan runt är inte vad jag längtar efter. Jag blir så j-a pissed på att saker ska behöva ta slut pga av dumma regler när det fungerar & känns så bra. Men det är ju inte första gången...

Jag blir frustrerad på mig själv som inte har en j-a aning om vad jag vill göra, plugga till, jobba med? Just nu vill jag bara ha ett jobb , där jag får stanna så länge jag vill, ha en fast inkomst & inte behöva oroa mig TILLS jag kommer på vad jag VILL göra. Ska det vara så förbannat svårt, är det för mkt begärt? MORR. Sen kommer ju inte jobben flygandes in i käften på mig heller, det är jag medveten om..

Sen jag kom hem har jag iaf fått utlopp för mina känslor en aning. Jag har städat i 2,5 timme. Tiden bara flög förbi och nu är det rent & fint överallt. Skulle behöva tvätta lite bara men det får vänta tills imorgon. Robban sitter på den där förbannande gräsklipparen haha (det gör mig inget alltso) men jag lovar, han bor på den just nu. Jag tänkte sätta igång med ngn mat, frågan är bara vad? Grekiska biffar & klyftpotatis med tzatsiki kanske ?


- Skitdag!

img_3774 (MMS)

Vilken kass dag jag haft. Varit på fruktansvärt dåligt & tråkigt humör. Många tecken tyder på att tjejveckan är på ingång! Dels det förstnämnda men även annat! Jag har haft huvudvärk hela veckan + ett migränanfall, jag är hungrig/sugen på saker hela tiden. Vaknar på nätterna åh är dyngvarm (klimakteriet?). Jag känner mig fulast & fetast i världen haha. Ja, dessa symptom är vad jag brukar ha 1 gång i månaden! Nu ska vi iaf snart äta helgrillad fläskfilé & hasselbackspotatis, gött tycker jag, tjockisen!


- Cyklat, wroooom

Idag har jag varit hurtig & cyklat till jobbet, det tog mig 36 min dit och 36 min hem : ) men hem kändes lite jobbigare faktiskt. Glad att jag slapp regnet iallafall , det kom ca 45 min innan jag sluta jobbet! Ska försöka cykla ett par dar i veckan nu, det är ju bra träning & skönt att få träningen gjord på väg till och från jobbet!

Robban kom hem bara några minuter efter att jag parkerat cykeln. Då satte vi igång med mat och idag blev det så lyxigt att vi tände grillen. Det blev grillad kycklingfile, potatisgratäng, champinjoner, schalottenlök & majskolv - NOM NOM! : ) Blir god matlåda oxå!



- Älskar dig mitt hjärta : )

img_3756 (MMS)

- Älskar dig mitt hjärta : )


- Fina naglar! : )

img_3757 (MMS)

Detta är spettans disconaglar! Nästa vecka ska hon göra likadana på mig : ) ska bara boka in en tid! Sjukt fina!!


- Västerås och helgen som gått ..

Har haft en jättebra helg i Västerås hos Robbans syster + familj. Vi har grillat, druckit vin, kastat pil, skjutit luftgevär (svinkul), gosat med kaninungar, och haft det jättemysigt! Robbans syster är verkligen underbar , det är så trivsamt & enkelt att umgås med henne, både med och utan Robban. Vi åkte till butiken "Nisses" igår också , det är som ett mini ikea typ och dom har en massa fina saker : ) Vi köpte jättefina nya kaffekoppar. Lägger in lite bilder från helgen & bild på kopparna nedan --->

  

Känner mig dock som ett svullo efter helgen , blev en hel del onyttigheter och det känns i kroppen. Från och med imorgon blir det hårda tag igen. Ska även börja cykla till & från jobbet. Men börjar nog på tisdag då jag börjar 9. Första gången kan det vara bra att ha lite tid på sig så man ser vilken väg man ska cykla och hur lång tid det tar.

Vi åkte in & hyrde 3 filmer förut, såg en av dem nyss. Himlen är oskyldigt blå - den var lite speciell, men jag tyckte om den! Nu är det Big brother sen får vi se om det orkas se ngn mer film idag!


- Helg (-snart )

img_3717 (MMS)

God kväll! Känner mig helt slut. Blev en skön dag på jobbet med en lite mindre grupp barn då endel inte dök upp + att vi var ute hela förmiddagen! Väl hemma så har jag tvättat 3 maskiner tvätt & hängt den, ätit kebab och nyss duschat : ) Nu vill jag bara ligga i soffan resten av kvällen men jag måste straxt gå ut med hundarna och sen måste jag packa lite för imorgon efter jobbet åker vi ju direkt till Västerås : ) Ska bli skönt & komma bort en sväng + att vi är hundfria haha - gött ibland! Muppbild från idag , hade tråkigt när Robban tanka mm.. :D


- Just can't get enough..

Verkar som blogg.se cp:ar sig lite för alla just nu. Jag har uppdaterat flera ggr utan att ngt kommit upp (?) Hoppas det fixar sig..

Har nyss tränat,  blev 50 minuter på crosstrainern där jag brände på som en jude haha. Innan kände jag bara - nae jag vet inte om jag orkar träna idag. Men när jag väl stod där & musiken dånade så kändes det skitbra, kändes som jag skulle kunnat stå i flera timmar :P Avslutade med lite situps. Härlig känsla när man känner att träningen går så enkelt. Inte alla dagar det känns så..

Skön dag på jobbet också även om det var en lång arbetsdag. Vi var ute på förrmiddagen och efter lunch. Har ju känts som sommar idag, riktigt varmt. Men det ska väl visst bli sämre nu igen. Fint imorgon men sen sämre - sucks. Vill ha sol sol sol och väärme - varje dag! På fredag åker vi iaf till Västerås till Robbans syster, får se om vi stannar till lördag eller söndag!

Nahe , nu måste jag duscha : )

- Trampa (nästan) på en orm!!!

img_3701 (MMS)

Vilket underbart väder det varit idag : ) Hade planeringsdag på jobbet och tog 45 min komp så jag slutade redan 12:45. Tog bussen & fick sällskap av Jonna som skulle till stallet men när vi kommer till Navestad/ringarna typ så blev det tvärstopp. Det hade skett en olycka mitt på vägen så det stod ambulanser, brandbil mm mitt i vägen. Vi väntade & väntade och tillslut frågade vi chauffören om vi kunde få gå av för vi tänkte att såå långt är det ju inte att gå. Den skitsura chauffören svarade att han minsann inte tänkte släppa ut ngn mitt på motorvägen! Motorvägen som jag passerar varje gång jag tar bussen och som just nu var mindre farlig än annars då trafiken stod still från ena hållet! Jag frågade lite irriterat "Jaha, så du bestämmer över alla på bussen? Du får inte släppa ut ngn?" Och då blev han ännu grinigare & öppnade dörrarna så vi fick kliva av, haha! Det tog oss 40 min att komma hem och bussen åkte förbi oss ca 3 min efter att vi börjat gå haha - lagom retligt! Men vi såg det som gratis motion ; ) Väl hemma så gjorde jag lite gröt & satte mig i trädgårn o sola, läste mm. MEN innan det, när jag var på väg till solstolen med händerna fulla+ hundarna så är jag typ 10 cm ifrån att trampa på en ormjävel som slingrar sig sådär vidrigt mitt framför fötterna på mig! Satan vad rädd jag blev. Men efter lite forskning efteråt så TROR jag att det var en ofarlig kopparorm - jag hoppas det!


- Sunshine

img_3698 (MMS)

Inte gjort mkt alls idag, suttit ute i solen & läst och haft det skönt. Lite för blåsigt bara. Var inne i stan en sväng oxå, köpte present till min kollega Anna som fyller år imorgon. Vi skramla ihop lite på avdelningen & jag tog på mig att köpa presenten. 4 fina blommiga kaffekoppar blev det. Passar henne för hon är en riktig kaffedrickare : )  Jag lyckades även få med mig 2 bh:ar till mig själv :b


- Det var den lördagen : )

När jag vakna imorse satte jag mig i en stol utomhus & läste i solen. Lite kalla vindar men ändå skönt. Tror jag fått lite färg idag faktiskt, på bröst, armar, & ansikte. Imorgon ska det vara kanonväder vad jag kunde se på yr.no så då ska jag passa på att pressa lite, i bikini tillochmed om det inte blåser för kallt. Håller på & läser Mia Skäringers bok just nu "Dyngkåt och hur helig som helst". Lättläst, rolig , sorlig om vartannat.



 


När Robban tillslut tog sig ur sängen (runt 12:15) käka vi frukost. Sedan åkte vi till Djurtorp där Robbans mamma + syster befann sig. Det var "Westernridningens-dag" där så vi kollade på lite olika aktiviteter de hade. Ganska roligt faktiskt. Träffade även I & S , var ju superlänge sen. S var med på "ko-ridningen". Låter som att de red på kor men de gjorde dem inte. Det bara heter så. De rider på hästar men typ "vallar" kalvar hehe..



 


När vi kom hem hoppa Robban direkt upp på åkgräsklipparen, den är Jannes men vår hyresvärd ska köpa den av Janne så den blir ju som vår snart och Robban är typ beroende av att klippa gräs just nu för att han tycker det är så kul. Själv slängde jag mig på soffan med godisresterna från igår, sen slumra jag till men vaknade av att Stina ringde efter en stund. Hon var på tråkigt humör sa hon & undra om vi skulle dricka kaffe hehe. Så det blev en fika i trädgårn. Nu har vi precis ätit lite grill-rester från igår & bänkat oss i soffan där vi fortsätter kvällen.

- Största viktminskningsmålet!!

Det största målet jag haft under min viktminskning visades på vågen imorse! OM jag blev glad? Eh JAA! : ) Jag pendlar några hg från dag till dag så det är väl ingen stabil vikt än men det kändes jävligt bra att få skymta det på vågen iallafall : ) Sammanlagt minus 13,1 nu. Känner mig riktigt stolt och duktig som fixat det här alldeles själv! Och jag mår så mkt bättre nu!

- Fredagstrött :o

img_1705 (MMS)

Är det bara jag som är totalt död på fredagskvällarna? Efter 5 intensiva dagar på jobbet är jag totalt slut. Har städat, tvättat, varit ute med hundar, lagat mat (som jag inte ens fick i mig för att jag åt för mkt godis innan) och duschat! La mig nyss i ny/renbäddade sängen & väntar på att Robban som klippt en j-a massa gräs ska joina mig sen blir det Big brother Undrar om jag ens kommer hinna se klart det innan jag deckar!


- Kan inte hålla fingrarna borta ..

img_3664 (MMS)

Jag hade tänkt ha vilodag från träning idag men efter att ha ätit en massa Engelsk konfekt på jobbet så kände jag mig tvungen att avverka minst 45 min på crosstrainern! Satan att det ska vara så svårt att låta bli :s ställ inte godis framför näsan på mig, det går INTE! :P Aja, nu har jag tränat bort lite av det iaf..


- Extreme makeover!

img_3661 (MMS)

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den extrema makeovern som hyresvärden dragit igång på en del av tomten :P Planen är att jämna ut gräsmattan i lite närmare höjd med marken intill huset men just nu är det svårt att föreställa sig hur det kommer se ut när det väl är klart : ) Blir säkert bra även fast det nu bara ser ut att vara jord överallt (mer än på bilden nu)..


- Let it rain (inte)

img_3659 (MMS)

Ruskväder idag med, trist! Men jag förlorar inte hoppet, det fina vädret kommer ; )  Jag kom hem för en stund sen, har dammsugit undervåningen och satt på diskmaskin. Har tänt lite ljus & precis slängt mig i soffan men kom på att jag har en uppgift att fixa åt Carro så måste nog göra det nu, har redan glömt det 2 ggr!  Denna vecka är ingen bra arbetsvecka, jag är absolut inte på humör på jobbet & det känns jobbigt! Skönt att helgen närmar sig och så hoppas jag att det känns roligare på jobbet nästa vecka!  Talk to you later..


- Ljus i mörkret <3

img_0285 (MMS)

Ikväll gjorde vi faktiskt en brasa inne : ) Jag har eg "sommarstädat" spisarna men det är så ruggigt, blött & kallt ute så det behövdes en brasa & lite härlig värme nu till kvällen! Mysigt <3 Ska straxt ge mig ut med hundarna en sista promenad innan vi faktiskt tänker hoppa i säng & fortsätta tvtittandet där! : ) Ha en bra kväll , det ska vi ha!


- Vädret påverkar humöret nåt enormt!

Okey, det är ju helt klart att vädret påverkar mitt humör ngt enormt. Och hur bra är det då för humöret att när jag kliver ur sängen imorse snöar det utanför fönstren :$ Jag ville bara dra täcket över huvudet & sova bort hela dagen! Men det gick ju inte.

Sitter på jobbet nu & längtar tills klockan slår 16:30. Då slutar jag! Egentligen skulle jag gått på avdelningsmöte då fram till klockan 19 men jag lyckades dra mig ur det. De ska bara möblera & planera hur de ska förändra innemiljön och eftersom jag bara har ca 2 månader kvar här så känns det inte jätteviktigt för mig! Och det förstod mina kollegor , tack : )

Mycket vädersnack här nu men jag hörde iaf att det skulle bli bättre i slutet av veckan och det hoppas jag verkligen! Vill ha värme, sol - bli brun & kunna gå lättare klädd. Imorse när jag vänta på bussen höll jag på att frysa ihjäl : (

- Work out !

- 1 timme på crosstrainern - check! : )



- ID bare minerals, ngn?

Jag köpte för några månder sen en foundation från Estee lauder , dyr och väldigt bra. MEN jag tycker inte om att sminka mig med foundation längre trots att jag tycker denna är jättbra. Den täcker som jag vill och sitter jättebra hela dagen. Men jag orkar aldrig sminka mig med foundation till vardags. Så den används mest de tillfällen jag ska göra ngt spec.. 

Jag är nu sugen på ett mineralpuder/foundation eller ngt. Ngt som inte är lika täckande men som ändå jämnar ut huden och gör den jämn & fräsch då jag upplever min hy som lite ojämn & flammig. Har ni några bra tips? Ngn som testat Id bare mineral smink?


Tips tack : )


- Avslagen idag..

Känner mig helt avslagen idag. Började dagen med att försova mig. Inte så att jag kom försent till jobbet men så att jag inte hann ett dugg på morgonen. Och så stressa jag så mkt att jag fick magont och det sitter i än! Jag har inget minne av att min mobil ens ringde imorse så jag undrar om den verkligen gjórde det (?) Tur att Robban hade ställt sin mobil också även om det var mkt senare än jag tänkt gå upp!

Idag slutar jag kl 13:30 vilket känns underbart eftersom jag känner mig lite däven. Resten av veckan blir låång. Imorgon jobbar jag 09:00-19:00 - sjukt! Resten av veckan är också rätt långa dagar. Men men , bara hoppas det går fort.

Igår innan Bigbrother började (vilket skit att Sonia åkte ut btw) så hoppa jag upp på crosstrainern. Körde i 50 minuter och det gick så himla enkelt, kändes som att jag skulle kunna stå där i timmar xD härlig känsla att inte känna sig döende som jag gjort vissa ggr haha. Kände mig riktigt stolt & duktig efteråt. Får se om det blir ett pass idag med!?

Har skrivit ut lite kort nu här på jobbet och ska kasta på mig lite kläder och gå ut nu till de andra. Solen lyser men det är inte direkt varmt ute. Hoppas värmen kommer. Känns skönt & vara tillbaka på Blogg.se iaf : )

- Im back, or ?

Jag väntar på blogg.se app till iphone fortfarande. Den skulle ha kommit i mars (?) nu är det 1 maj men den har fortfarande inte kommit. Läste nånstans att de "jobbar för fullt" med den. Vi får väl se när/om den kommer. Jag vill iaf inte blogga mer på wordpress även om det går smidigt från mobilen så jag tror jag bestämt mig för att komma tillbaka hit nu, eller? :$ JO! Jag bloggar knappt längre, mkt för att jag inte gillar wordpress!

RSS 2.0