girls night : )

Ja , ikväll är det tjejkväll hemma hos Patti : ) vi var dock inte så många som jag trodde men det blir nog kul ändå! Vet inte om det blir utgång också ? Just nu är jag inte så sugen på det men vi får väl se. Har nyss varit på systemet åh handlat lite , det kom fram nåt finskt fyllo åh börja yra med mig men jag förstod inte ett ord av det han sa så jag svarade mest : mh ah mh ah haha. Regnigt åh kallt som tusan är det ocksa , regn och blaskväder är det tråkigaste jag vet , det är inte till någon nytta åh håret håller sig aldrig som man vill ( haha största problemet är håret )

Det är nåt sjukt på tv:n nu på Operah , handlar om sömngångare som är helt tokiga när de sover , våldsamma och slåss ; O de får bindas fast för att inte skada övriga familjemedlemar - scary!

aja , nu ska jag bada mina katter ;s får väl se hur jag lyckas med det! Sen ska jag duscha åh fixa lite själv : )

Robban , älskar dig mest av allt! Du är världens sötaste. Igår kom han hem med 5 stora röda jättefina rosor till mig efter jobbet : ) Du får mig att känna mig så uppskattad åh älskad , jag hoppas jag får dig att känna samma sak! ♥

Fin bild på bäjbi när han fiskar ( :

don't worry, I got it !

Smarta flickor skriver löften i blyerts!

myspys .


Atlas är på myshumör ( :

up n down

mitt humör är förtillfället väldigt svängigt känner jag , men det är ju inget ovanligt när "tjejveckan" är på gång! Igår kväll var jag på sjukt dåligt humör (därav inget inlägg hehe) jag tyckte att allt var jobbigt och irriterande! Vissa drabbas av humörsvängningar , väldigt ont i magen , ryggen , svanken mm medan vissa slipper undan med allt - grattis till er! Jag tror jag drabbas av allt detta!!

Igår blev det iaf en trevlig visit hos Jeanette med Camilla åh Carro. J har nyss fått barn , en liten Wilma : ) Hon var så liten åh söt. Hon kändes så liten att man knappt tordes ta i henne hehe. På tal om barn , de känns som att alla fått eller ska ha barn , helt sjukt hur många de är! Men det är väl roligt , speciellt glad är jag för en viss persons skull : )

Tankarna kring Jim åh min "nya släkt" i Vilhelmina dyker upp i min skalle väldigt ofta just nu. Iförrgårr när jag tänkte på Jim så bara rann tårarna - Jag vet inte varför (?) glädjetårar I guess ? För jag är så sjukt glad att han finns och kommer fortsätta finnas i mitt/våra liv nu och jag/vi i hans. Som jag sagt tidigare , förut visste jag bara om att jag hade en bror. Hade aldrig trott att jag någonsin skulle få träffa honom. Nu har jag träffat honom och jag känner verkligen att jag har en bror till. Jag saknar er alla däruppe redan , det var så avslappnat åh skönt hos er. .men i jul ses vi ev igen : )

håller på åh tvättar , sjukt mycket tvätt denna gång - böhl!



Mamma åh Robban i Vilhelmina , vi skulle åka åh fiska här : )

Never get enough. . .

wihuu , idag har jag köpt en massa roliga och nödvändiga saker ( TYCKER JAG). En ny vinterjacka då jag hatade min gamla redan förra året när jag precis hade köpt den - jag är konstig ibland! Ett par jättesnygga adidas shoes , jättemysiga vinterstövlar - längtar tills de bli massa snö nu c(= och ett par mockastövlar låg klack som är bra till vardags typ , ny foundation och en parfym till min sötnos : ) Jag har fått så mycket av honom , parfym , rosor en flertal ggr osv vid olika tillfällen så nu tyckte jag att han var värd denna parfym som förövrigt luktar väldigt gott vilket gynnar mig också på ett sätt hihi ; )  btw , så "firade" vi 9 månader i lördags ♥

denna dag har tillbringats med carruu min pärla åh hennes dude , vi har som sagt varit på stan , ätit jättegod sallad på fräcka som börjar bli en vana när jag är på stan med c hehe : ) mycket prat och flams precis som det ska va mohaha : )

När jag kom hem fick jag panik på allt , det kändes så stökigt och dammigt och blääähigt , så jag fick rycket. Diskade jordens disk ( i vanliga fall diskar jag nästan alltid direkt efter vi käkat osv men nu hade de inte hunnits med ) , slängde ut alla mattor , dammsög , torkade golv , dammade , rensade min garderob åh jaa , fytusan vad jag har varit duktig : ) de enda jag inte orkade med var städning av toalett osv - tar de imorgon!
 
Träffade Aina på stan , hon är söt hon : ) tack för ditt gullig sms btw hehe. . .

Nu funderar jag på att tvätta av mig sminket och göra ansiktsmask ( orkar jag ? ) men först hoppa på min plutt åh pussa han lite , jag tror han tror att jag är lite grinig! hejråå sålänge. . .



underbaart!

Nu är vi hemma igen, kom hem 05:45 imorse och började vår resa igår efm 16:45! Tågresan hem var en mardröm. Vi hade hoppats på att tåget skulle vara så gott som tomt så man kunde ta lite extra plats åh typ lägga sig ner. Men nix , tåget var i stort sett smockat , jag är genomförkyld och febrig så jag hade tillräckligt ont i kroppen och hade gärna sluppit att sitta som en packad sill och inte kunna röra mig istort sett! Meeen , nu är vi äntligen hemma. När vi la oss i vår egen säng imorse kunde varken jag eller robban sluta säga " åh vad skööönt det är , mmmmh , fyfan va skönt " haha. Han ligger fortfarande åh sover , men jag kunde inte sova mer. . .

Min bror Jim
Han verkar vara en underbar människa! Jag är så glad att du lyckats ta dig så långt som där du befinner dig nu trots allt du fått utstå och kämpa dig igenom! Han har världens finaste och mysigaste barn åh fru. Bor på en mysig gård med hundar , kor , katter åh gäss o mer djur har det varit och lär väl bli! Det känns skönt att inte bara veta att jag har en bror , nu känner jag att jag har det också! : )


Hans fru fick oss verkligen att känna oss som hemma , allt kändes verkligen naturligt och inte ett dugg jobbigt! Barnen , åh vilka sötnosar ( ska lägga upp kort , här el bdb ). Alla barnen var verkligen supermysiga , vissa en aning blyga men det är väl inte så konstigt. Men jag åh Oscar fann väl varann direkt , eller han mig först tror jag :P hehe. Det blev liksom han åh jag! Vi satt brevid varann åh åt ( han bestämde de redan första dan ) han satt alltid i mitt knä åh myste. På "myskvällarna" som barnen kallade det så satt han i min famn där han oftast somnade tillslut. Han sov i mitt åh robbans rum , världens mysigaste är han! Annat som vi hunnit med är att fiska , lite läskigt blev det då man plötsligt hörde ett plums tittade mot bryggan och såg oscar under ytan i världens panik , men han kom upp på bara nån sekund , Jim drog upp han! Så det var av med alla hans kläder och av med våra egna så att han snabbt blev varm, åh det blev han : ) Vi har varit ute åh lekt , spelat spel , ätit en massa gott. Robban hjälpte Jim en hel del med korna osv : ) ( Jim tyckte han var super så han funderade på att behålla honom på gårn hehe ) Det var iaf en supertrevlig vistelse i Vilhelmina åh vi funderar på att fira jul där också :)

nu funderar jag på att gå åh handla nån frukost , finns inget bröd hemma. Sen ska jag försöka greja lite här hemma, om jag har ngn ork!  Som sagt , kort kommer senare! Lägger bara upp nåt/några här nu. . .

Oscar: )

min sötnos



allready up!

Fytuuuusan vad jag är trött - ögonen går i kors! Denna natt har varit helt knas. Somnade runt halv 12 och vaknade 3.20 åh har varit vaken sen dess. . .skulle gått upp halv 5 men det var omöjligt att somna om. Under hela min åh Robbans tid tillsammans så har han för första gången SNARKAT inatt - ni som känner mig vet vad jag tycker om snarkning!! Det är det värsta jag vet. Men pluttä du kan väl inte rå för de hihi , han är förkyld och då är det väl förlåtligt! ♥ och så har pyret ( ormen ) levt rövare i sitt lilla hem inatt och det gör att jag sover allt annat än gott hehe. . .

Har nyss fixat till mig lite , springer åh små packar lite men de känns som jag glömt nåt (?) men så är de väl alltid! Det enda jag kan komma på att jag inte packat nu är min plattång ( den är livsviktig mohaha ) datan ska med så den ska straxt packas ner. Btw , funkar mitt internet däruppe så lär det bli uppdatering. I annat fall så får ni vänta tills vi är back in town : )

Nu ska jag rosta mackor och locka upp min sötnos ur sängen , take care tills vi hörs : )

KAMEEEEERAAAAN , har jag ju glömt packa ffs!


the day before the big day (?)

yes , imorgon bär det av till vilhelmina : ) tåget går 06:28 el nåt sånt så det blir att gå upp väldigt tidigt. Ska bli så spännande. Jag tror jag är lite nervös ändå eller jag vet inte. Jag undrar hur de kommer kännas (?) Har nyss varit på Ö&B och köpt Tom&Jerry godispåsar mm till småttingarna. Mamma pratade med Jim ilördags , han hade berättat för barnen att farmor , hans syster Emelie och Robban ska komma. Så nu springer ena ungen Lucas och gapar " Lobban ska komma , Lobban ska komma" haha , han har nyss lärt sig prata men kan inte säga R - sötnos : )

När Robban kommer hem ska vi åka direkt ut till restad , vi ska käka och så hemma hos S & J : ) Och kvällen kommer väl gå åt till att packa mm , ska gooooosa massa med Atlas & Akilles ocksa ( katterna ) för de ska ju vara ensamma massa nu : (

och nuuu så tänkte jag fräscha till det lite här hemma , katter är sjukt duktiga på att stöka till asso ;s åh imorse vaknade jag av att ngt krascha i köket , ena ljushållaren på bordet som jag älskar hade akilles haft ner i golvet så den låg där trasig i en miljon bitar! Det är inte lite saker som gått sönder pga dem! Jaja , PUSS


btw , du är väldigt underhållande , vet du de ? ;P

Det finns inget bättre. . .

än att krypa upp i din famn och känna sig liten och trygg. .


än att vakna mitt inatten och känna dina armar om mig. . .


än känslan som uppstår när du kollar mig i ögonen och ler sådär som bara du gör. . .


Jag älskar precis allt med dig , jag älskar hur du pratar om vår framtid som om det är självklart att det alltid kommer vara du&jag ♥


Miss independent

hiho , har suttit åh läst i min gamla blogg : ) det första inläggen åh en bit framåt väcker mysiga minnen. 1:e 14:e och 15:e december förra året minns jag speciellt hehe , fast jag har inte skrivit ut det i inläggen och inte på dessa datum heller! Jag vill tabort metrobloggen nu egentligen , men jag skulle vilja ha kvar inläggen för mig själv , kanske går åh spara på nåt sätt!

Gårdagen bestod av träning , Sara , Maria åh Camilla tränade också : ) Maria , vilken stjärna hehe. Du kan få vem som helst på bra humör , gick inte låta bli att skratta åt dig när du for omkring där med världens största leende på läpparna i 45 minuter haha. . .när pluttä kom hem så lagade vi mat och pussades lite mihi , sen tog vi en promenad till Ö&B och sen till  Sean och Phoenix . Robban gick åh sjöng nån galen låt på vägen och han lät verkligen som en fullgubbe el nåt när han sjöng så jag höll på att skämmas ihjäl haha , han skrålade självklart extra högt när det var folk i närheten. Och så såg vi världens roligaste gubbe eller världens roligaste "joggingstil" iaf HAHA , han sprang med underkroppen före överkroppen och armarna for som jag vet inte vad -  vi kunde inte sluta garva åt han hahaha!


Jag skriver senare , har lovat mami att jag ska gå ut med hennes hundar nu ( el för 15 min sen egentligen )


Ne yo - Miss independet!

Jon , Carro , Vickan åh jag ilördags : )

Me and my gurl ; )


ME AND MY GURL ; )


Fuck You Johan!

haha jaa , "fuck you Johan" var en stor del av klassfesten. Det var ett kortspel som jag tror att vickan kommit på själv (?) och vilket j*vla liv det var , forsens grannar undra nog vad vi höll på med haha. Kvällen var iaf jättelyckad , det enda tråkiga är bara att det alltid är folk som bagnar ur i sista sek. Och att Forsens data var totalt virusskadad vilket blev ett problem för oss alla då musiken spelades ifrån den , men det gick ju bra ändå hehe. Jag & Forsen körde lite innebandy , han stog i mål ( i en dörröppning ) och jag fick in ett riktigt stjärnskott på hans kind haha. Anyway , det var jättekul att träffa alla : ) det blir ju inte för ofta nuförtin liksom. . . och vi var ju trots allt världens bästa åh tightaste klass , det är mycket jag saknar. Carro drog upp ett skolminne i lördags och det var när vår lärare blev väldigt arg då vi pratade endel och inte lyssnade på henne. . .Läraren: Ni har ju förfan mundiarre hela bunten! Johan: Isåfall har jag förstoppning! Haha , Johan var alltid lika skadad ;P Sen bar det av  till otten iaf , roligt först men sen blev det riktigt segt så då mötte jag min sötnos så gick vi hem.

Igår låg vi i sängen hela dan åh bara myste , jag älskar det! Sen tog vi en väldigt lång promenad , vi gick dit . : )

Nu ska jag hoppa i kläderna , käka frukost och sen åka åh träna. Idag ska Maria åh Sara också träna så det blir fuun. Jag ska lägga in kort från lördags , vet inte om det blir här eller bdb. . .vi får se. . .

Robban åh jag gick åh prata gamla minnen igår , som första gången vi träffades , mess , händelser osv. Och nåt som vi aldrig kommer glömma nån av oss måste ju vara:

R: är den här din ?
E: ehöm , jaa vart hitta du den ?
R: hitta åh hitta , den satt fast !

hahaha , fyfan vad roligt det var OCH pinsamt , älskar dig bäjbi ♥


Festhumör ^^

yes , slut på grubblerier idag. Nu är det glatt humör och klassfest som står på schemat : ) Ska duscha nu och börja göra mig iordning lite. Carro ska bjuda mig på middag innan vi beger oss till de övriga - romantiskt va ? ; ) hehe.

Under min ca 15 minuter långa vistelse på stan förut så hann jag bli uppraggad av 2 gamla fullgubbar - smickrande!!
Se en mamma som hade koppel på sitt barn , ett riktigt koppel med handtag allså haha .
Bränna de sista pengarna jag äger tillomed nästa vecka på kvällens "saft" mohaha. . .
Bli irriterad på systemetkärringen som gapa efter legg innan jag ens hunnit fram till kassan typ ( Ja , jag ser kanske liten ut ) men hey , ta de lite lugnt kvinna!!

Gårdagen var btw väldigt mysig , Phoenix är den charmigaste unge jag känner. Han framkallar så mycket skratt åh även om man inte borde skratta ibland så är det svårt att låta bli. Jag bytte även min första blöja på honom - stolt! ;P Och Robban fick äran att bada honom : ) sen blev det idol och en massa prat - mysigt! Vi blev även julgardiner , en vinterjacka och ett par julgardiner rikare! : ) Tack Becca , du är så gullig! Vi går alltid därifrån med nya saker hehe. . .

got to go , have a nice day dude's. . .


Me and C last year : )



life is complicated. . .

Varför är det så lätt att tvivla på sig själv (?) Hur kan en person man inte ens känner få än att känna sig så osäker ? Hela denna situation väcker frågor i mitt huvud som i sin tur leder till att jag väcker frågor. Jag vill inte ha dessa frågor besvarade egentligen , men min nyfikenhet om man nu ska kalla det så är stor - WHY ? Jag vet ju att jag inte vill veta.
Du får mig att backa 2 steg bakåt hela tiden ( utan att du vet om det ) och det är svårt att ta sig framåt igen. . .kanske är det tystheten , att det verkar så förbjudet att prata om som förvärrar det hela åh får mig att undra ännu mer ?

Robban frågade mig häromkvällen , finns det frågor som du vill ha svar på men ändå inte? Svar: JAA!! Det finns det verkligen , och jag avskyr såna frågor för det är svårt att släppa dem om de väl dyker upp! Antingen går man åh grubblar på dem eller så ställer man frågan. Och då är frågan , kan man alltid tackla det svar man får ?

Jag vet att jag skriver i gåtor , och det är nog inte så hemskt som det låter! Jag tror att om jag skulle utveckla det jag skrivit och förklara vad jag menar så skulle många känna igen sig!


anyway , jag tvivlar inte på min kärlek till min sötnos iaf åh inte hans kärlek till mig heller : ) ♥

kakmonster : )

Fredag idag , bästa dagen på hela veckan - tycker jag! : ) Har nyss gjort mig iordning lite , vi ska till Becca & Phoenix om en stund , käka och chilla typ : ) men jag passade på att sätta mig här en snabbis. Robban spelar nåt bilspel på högsta volym , hör knappt vad jag tänker ;o Idag , har jag inte gjort ett skit , förutom tvättat från 07:00-14:00 typ - fun .

Imorgon är de klassfest som gäller : ) hoppas det blir kul. Hinner inte mer nu och detta inlägg blev väldigt tråkigt åh ointressant känner jag mohaha. . . 
 

Kakmonster : )

Såg ni (?)

Var det ngn som såg Generation fett igår (?) ohhmyyy , säger jag bara. Jag var typ chockad efter att ha sett programet. Hur kan man vilja se ut sådär ? Hur kan man vilja bli ännu större ? Hur kan man äta så mycket ? Hur kan man inte vara rädd för att dö pga sin fetma ? Hur kan man vara så ego att man hellre satsar på åh bli fet än lyckas med sina barn ? Hur kan man tycka det är upphetsande att mata sin fru och se henne bli fetare o fetare? Det var ju helt sjukt och jag blev riktigt äcklad! Åh stackars barn , vilken uppväxt de får när deras mamma inte kommer kunna göra ett skit med dem inom en snar framtid bara för att hon kommer vara för fet för att röra sig ;s aja. . .

Biljetterna är bokade nu , så nästa vecka den 23:e åker vi till Vilhelmina till min bror : ) Robban ska också följa med , vi kom fram till att jag kan inte sova utan honom åh vara ifrån honom så länge och det var ömsesidigt ; ) hihi . Det ska bli spännande. Undra hur de kommer kännas (?) lika bra som det gjorde för mamma (?) Jag tror det blir bra. Det är helt sjukt egentligen , jag är faster till 4 små grabbar och till 1 liten tjej : ) tågresan dit  (och hem) blir väääldigt lång - 12 timmar! Det blir åh proppa i sig en hel del åksjuketabletter I guess :b Jag kan bli vääääldans åksjuk ibland! Vissa av er som läser förstår väl ingenting nu , då jag inte berättat hela historian om min bror Jim , som jag aldrig träffat! Men det är ett känsligt ämne eller inte längre kanske , men jag vet inte om det är rätt åh dela med sig av detta här bland massa okänt folk. De som känner mig vet ju allt : ) men vi får se. . .det kanske berättas nångång , det är en lång tråkig historia , men som nu blivit nåt väldigt väldigt bra : )

Jag befinner mig fortfarande i sängen mohaha , men sittandes iaf : ) Vädret är deprimerande idag :@ Jag tycker inte om regn åh blött . Åh så har jag sovit helknasigt inatt , vi har dubbelsäng men ibland så tror jag att jag sover på ca 30 cm eller nåt haha , robban är rätt bra på att ta plats ; ) När det inte går åh rubba honom så är det nästan så man får ligga åh hålla i sig för att inte dunka i golvet eller så får man skrika till och låta lite ilsken för då brukar han titta upp med en vilsen min och maka på sig xD Men du är sötast älskling åh jag vill aldrig behöva sova utan dig ♥


 


Gulligt med hår - NOT!

- BURR vad det är kallt ute idag : ( var åh posta en massa crap till akassan nyss och så har jag varit åh tränat : ) åh nu vill jag inte gå ut mer idag!! Halvsegt pass idag , tycker musiken var alldeles för lugn åh aah , inte det bästa jag varit på. Och så tror jag aldrig att jag sett så mycket hår under någons armar som idag ;O tjejen hade mer hår under armarna än jag har på huvudet så det var ju gulligt! - Not. . .och så stötte jag på ngn jag helst sluppit , du behöver inte smajla så mycket du bara kan och hälsa på mig , jag tycker ändå inte om dig spec inte efter hur de behandlar MINA vänner. . .

Igår kom Emelie & Alicia hit , måste erkänna att jag var lite nervös inför det mötet då vi inte setts på väldigt länge och de ggr vi setts har det varit med alla andra tjejor. Men det var superkul åh se dig/ er : ) Jag har saknat dig en väldans massa. Hoppas vi tar oss i kragen o hör av oss oftare till varandra nu! Alicia hade blivit jättestor : ) ska lägga in kort på henne sen. Iaf så åkte vi åh mötte carro o elin på stan sen , gick en sväng och sen blev det fika/käka på fräcka : ) Jag åh Carro åt den berömda salladen mohah , den är så sjukt god! Och Elin fick sin efterlängtade blåbärspaj hihi sötnos. . På tal om Elin så ringde hon mig nyss och det bestämdes att vi ska ses imorgon efter hennes jobb - fuun : )

Mamma kom hit imorse , frågade om jag ville följa med till Jim ( min bror som jag aldrig träffat ) nästa vecka tors-sön. Skulle vara väldigt kul och lite läskigt ;s men jag vill ju självklart träffa honom nångång så varför inte nu. . .vi skulle diskutera allt när robban kom hem , för han ska med isf : )


och grattis till vonkelivunk om det går vägen - håller tummarna för din skull! : )

Robban , du är det bästa jag vet. Ingen är så älskad som du



Am I dreaming( ? )

Got my heart up in this dance
What a beautiful man
Dance batchata as we rock on the sand
Put his hand up on my hips
Started looking at his lips
I'm the luckiest girl in the land

And I can't belive the way you
Got me feeling right
I don't wanna leave this place
Stay right by my side
Cos in my head I never thought
That I could fall in love with you

The way we kiss under the moon
Am I dreaming?
He show me things I never knew
Am I dreaming?
He know exactly what to do
Am I dreaming?



massage c(=

Haalloooj!

Måndag , ny vecka , nya utmaningar. . .kom hem för en stund sen har varit åh tränat. Medelpass med cecilia (?) det var väldigt bra , hon hade riktigt bra och fartfylld musik vilket gör att man kämpar ännu mera : ) passet igår var också väldigt bra , en äldre kvinna ( inte gammal men omkring 40 kanske ) hon hade en massa reggaeton musik - grymt xD Känns skönt att ha kommit igång nu , dagarna känns inte lika långsamma och tråkiga c(= och så går tiden fortare tills min sötnos kommer hem ♥ imorgon blir de medelpass kl 12 , eller step med carro 17:30. . .

Ikväll är planerna ev bio - rallybrudar : ) hört att den ska vara bra. . .åh så ska vi käka tacos när R kommer hem : ) Igår när jag kom hem från träningen så hade R gjort jättegod mat och tänt ljus mm , - DU ÄR SÅ SÖT ÅH JAG ÄLSKAR DIG!!!

Nu ska jag duscha och sen ta mig an jordens disk ;o . bläh. . .

btw , ikväll ska jag nog flirta till mig en massage - I need it : ) men egentligen är det min tur åh ge , I know! Men jag brukar lyckas när jag vill nåt mohaha ;P

Bästa grabbsen , Robban & Phoenix :)


han svalde en hel korv :O

Söndag söndag söndag , jag tycker inte om söndagar! - Dom är så tråkiga!

lite update om helgen , ifredags var vi hemma hos Javi åh firade honom då han fyllde år. Det var trevligt men vääldigt segt! Det var alla som brukar vara med i grabbväg , sen var det väl ca 10 tjejer varav EN hälsade på mig & erica när hon kom typ. De andra satte sig i grupp vid köksbordet och slängde några blickar mot oss då&då. Jaja , senare upptäckte jag iaf 2 trevliga tjejer till - woho! Jag vet inte riktigt , men om jag kommer till en fest och det redan är lite folk där ( då menar jag inte 100 pers ) åh jag inte känner igen alla då brukar jag presentera mig och säga - hej hej! typ...Men dessa tjejer var iofs säkert 3 år yngre än mig , man kanske inte har kommit så långt då. . .det jag blev mest chockad över var att de som inte sa ett ord till oss på hela kvällen , satt åh tog kort på oss ? - HMM?! Sen bar det iallfall av till hugo och kort därefter hem :b

Igår , så blev det sängmys hela dagen typ hihi . Vi vaknade , robban gjorde jättegod frukost ♥ sen la vi oss i sängen igen , myste lite och somnade igen. . .tror vi klev ur sängen vid halv 5 på eftermiddan mohaha : ) - MYSIGT! Senare på kvällen åkte vi till lill-erik som också fyllt/fyller år snart och skulle ha fest.  Kliver in och där sitter 10-15 tjejer och leker med sina mobiler , fnissar och ser allmänt blyga ut. Vi chansade på att de var ca 14-16år , men de såg ut att vara typ 13. Alla grabbsen var där också , men jag kände att denna fest inte skulle ge nån av oss mycket då jag , robban , martin , erica och bullen ( minns inte vad du heter egentligen:b ) stod i köket och garvade och inte visste vad vi skulle göra typ. Jag & Robban hade dessutom bjudit med Peter och han fick verkligen INTE komma till lill-erik för mig haha , jag skulle skämmas över att ha bjudit med honom dit! Så vi mötte upp honom och drog t Leo ist , det blev iaf lite roligare. Det var en snubbe där som svalde HELA KORV?! Haha helt sjukt , den bara slank ner som ingenting. Denna gång svalde han bara en men han har visst svalt 7 en annan gång ;s och så shotta han ren sprit ( zaranoff el nåt sånt var de ) ur dricksglas ;s och det var inga små shottar - eeeuw! Jag höll på att spy av en shott och den dracks ur en äggkopp vilket var betydligt mindre än hans shottar haha :P Sen bar det av till wasa , ( Ja , jag vet wasa är crap ) men vi skulle se Governor Andy : ) 4:e gången jag åh robban såg han , han är grym : ) Skitgammal dyngskön snubbe mohaha. . .

Nu , har jag nyss vaknat typ . Robban är hos U , åh det är snaart klart : ) nu ska jag käka frukost och kolla vilket pass jag ska träna idag c(=


Governor Andy : )
Governor Andy

I can't move =|

goooosh , vilken träningsvärk jag har idag - helt sjukt ;o kom knappt ur sängen förut haha. Och Atlas försöker sno min frukost hela tiden ( katten ) jag orkar knappt lyfta bort han :b

ska ringa min sötnos nu , han ringde förut när jag sov åh jag minns inte riktigt vad vi sa :P
Sen duscha åh sen stan en sväng! Uppdatering later. . .


Fräääsiga tanter ^^

Kom nyss hem , har varit åh tränat och det var sååå himla roligt : ) Jag ville inte riktigt att det skulle ta slut mohaha. Köpte kortet idag , eller ja jag fick det aldrig då det var fel på deras kortmaskin men hon skrev på kvittot att jag skulle få det vid nästa träningstillfälle : ) Jag tycker det är så himla trevlig stämning på friskis , väldigt blandade åldrar och det gör det hela ännu roligare. Det är massa frääsiga tanter som ser ut som att de stått i spegeln i timmar innan de gått dit haha vilket innebär att de ser riktigt fräscha ut , sen är det endel äldre män , och självklart massa i min egen ålder - fuun : ) Jag är nästan sugen på ett pass till idag ;s men de kanske är dumt åh dra igång för hårt redan. . .

Precis innan jag skulle hem så kom de fram 4 tjejer till mig och frågade om de fick ställa lite frågor - javisst sa jag och svarade på dem lite fort ( det handlade om hemmagjorda smycken de ev skulle börja sälja o bla bla ) sen hinner jag gå en bit och då ploppar det upp en gubbe från igenstans brevid mig ( ? ) - Tror du på Gud frågade han och sen höll jag på att aldrig komma därifrån. Han sa att gud står utanför min dörr ( mitt hjärta ) och knackar på och vill bli insläppt - HMM?!
Sedan sa han att innan han mötte gud så var han ofta på systembolaget men nu istället för att bli berusad på alkohol så blir han berusad av guds närvaro haha - Jag tror jag håller mig till alkoholen! Folk som gick förbi bara stirrade ;o jag hoppas de förstog att jag inte kände honom , jag försökte visa det skapligt tydligt iaf xD För att komma därifrån skyllde jag på spårvagnen och småsprang därifrån. . .


Pratade med Phoenix i telefon nyss , samtalet var väl dock ganska ensidigt :P Han la iaf på i örat på mig efter en stund haha ( han är ca 9 månader ) och han är världens sötaste : )

Nu ska jag ta en dusch , sen måste jag gå o handla kattmat som jag givetvis glömde när jag var i affären nyss - morr!

P H O E N I X : )


Old times : )

Kom hem för en stund sen , jag sitter och kikar runt lite. Läste nyss en massa gamla blogginlägg på lunar och metro haha , kul och gå tillbaka sådär och läsa hur man mådde , vad man pysslade med osv. . .mest kul var det att läsa om "Norge tiden" : ) Jag har inte tänkt så mycket på det faktiskt , det var i lördags när Carro var här som vi pratade om allt för första gången typ , annars har man bara nämnt enstaka saker sådär. Men vi hann med en hel del roliga saker under de där veckorna faktiskt haha : ) Åh att vi stod ut att bo som vi gjorde, lägenheten vi delade med base , frolle och jonas var nog nästan mindre än mitt vardagsrum. Jag , carro åh frolle delad på en luftmadrass ( dock större än en sån vanlig liten) men ändå , jag fick panik på att sova vilket håll jag än vände mig åt så låg nån av dem och flåsade på mig haha , eftersom jag låg i mitten , men ibland vare allt mysigt så jag ska väl inte bara klaga : ) Uteställena var så great , människorna så trevliga. Jag älskade att jobba på uteställena Engelen och Scottsman de få ggr jag hann. Bjarne var så klockren , han var bartender på båda ställena. Och när jag jobbade så gjorde han alltid supergoa drinkar till mig som stod åh väntade på mig efter varje glasplockrunda mohaha :P Och festen med Bjarne och gänget som jag åh carro följde med på är väl ngt vi sent kommer glömma ;o hahaha! Och jag glömmer aldrig när jag , carro åh frolle hade haft "myskväll" hemma , base jobbade och jonas var på fest med jobbet. Så kommer han hem fullsomenkastrull och ska gå in till sig men innan han hinner göra de så flyger vi upp från luftmadrassen alla 3 och skrämmer skiten ur han hahaha , det var så j*vla roligt!! Det var trist att det blev som det blev , det var en rolig upplevelse men tyvärr så ser jag mest det hela som ett misslyckande om man ska tänka på i vilket syfte vi faktiskt var där ( att jobba , även om hela vistelsen bestod av mer festande än jobb hehe ) Men väl hemma , så träffade jag ju världens bästa Robban och det är det bästa jag gjort! ♥ Jag fick tillbaka min kontakt med vånkan som jag saknat en väldans massor under den tiden vi inte hade kontakt , jag flyttade till min egna lägenhet som så småningom inte blev min egen längre , utan min åh robbans så jaa allt slutade väldigt bra och kan inte bli bättre :))

Nu ska jag försöka få robban att avsluta sitt bilspel , han sitter här o muttrar och svär ( jag tror det går lite dåligt :b ) haha.

Puss så länge. . .

enough is enough

Fifan vad det är segt med endast en tvättmaskin , hade det funnits 2 hade jag varit helnöjd! Nu får man liksom tvätta en hel hemsk dag för att få allt tvättat! Men nu är det snart klart iallafall : ) Igår kom bror och Isabelle hit , vi spelade buzz osådär - trevligt! Sen kom pluttä hem och då lagade vi mat och myste mohaha ;) ♥ Åh idag blir det att åka hem till Stina åh Janne när Robban slutat , käka och skriva ut mitt cv åh de - finally! : ) haha åhjuste , ikväll ska jag se ngt program om feta kvinnor som tycker om att sätta sig på män haha hallå vad är det för värld vi lever i ? Jag har sett reklamen massa ggr nu så jag måste se programet xD "Skapliga madamer det där du" som robban brukar säga hahaha. .


Jag har haft väldigt låg energi den senaste tiden av olika anledningar! Men igår när jag stängde av tv:n och allt blev tyst , det enda som hördes var robbans underbara andetag så bestämde jag mig för att nu är det nog  , jag insåg att det egentligen har varit helt onödiga saker att grubbla över ;s ( kunde jag inte ha förstått det direkt och sparat mig den tiden och besväret som det kostat mig att gå omkring och tänka på dessa saker. ) Hur kaxigt det än låter så jag tror jag att det är bra att man i vissa situationer kommer till den punkten när man känner att endel är för små för att lägga energi på...enough is enough...


Nu måste jag ner i tvättstugan , igeeen! =|

Help ( ? )

Om det är någon som på ett väldigt bra sätt kan förklara hur man gör om sin blogg , alltså design osv så help me : ) Alla färdiga stilmallar är så tråkiga =| Har sett en massa som gjort om sina bloggar med egna kort osv. Jag vet att du kan Candra hihi , men du har ju inget internet förtillfället :b Så om någon vill och kan - let me know : )


Nu ska jag ringa pinglan brevid mig på kortet : )


Me and C last year : )

träningskort nästa : )

Godmorgon , idag är jag tidigt uppe - tyvärr. Var uppe första gången redan vid 5 , det är nåt fel mig mig vilket gjort att jag vaknat de mest konstiga tider på dygnet och varit döpigg senaste veckorna. Ibland har jag somnat runt 00:00 och vaknat vid 02 och varit pigg då ;s Men idag gick jag bara upp och fixa robbans frukost sen kröp jag ner igen och somna direkt. Vaknade av att R pussade mig innan han gick somnade om igen. Och precis nyss knackade hyresbostäder på dörren. Skulle fixa toan och alla andra småfel som uppstår mer och mer i denna lägenhet ;s Jag kutade upp och klädde på mig och försökte att inte se allt för yrvaken ut :b haha , och nu håller han  på där inne på toan med katterna runtomkring sig : )Ska soooooova igen , direkt när han går!

På torsdag ska jag köpa träningskort åh jag är så lycklig c(= thank's for the help bäjbi. Jag blir så sjukt rastlös av att inte göra nåt om dagarna =| så det ska bli roooligt rooligt. Hoppas att det inte är lika smockat med folk på förmiddagarna som det är runt 4-5 tiden då är det ju knappt så man hinner få en biljett asso ;s

Patti ringde mig igår , jag blev lite chockad först haha som du kanske hörde :b Men den 31:e blir det iallafall tjejkväll hemma hos henne : ) kul åh bara träffas alla tjejer , och vi som inte ses allt för ofta liksom hihi.
Och nästa helg den 18:e är det klassfest hemma hos Hanna - fuuun , hoppas alla kommer : ) Och nu ihelgen ev fest hos J , om jag följer med. . .


Igår när Robban kom hem så knalla vi ner till stan en sväng , han köpte 2 jättesnygga tröjor : ) och så blev det Ipren för min stackars mage mohaha , ibland äre jobbigt och vara tjej!  På torsdag får jag pengar och det är en massa saker jag vill / måste köpa och nu när jag är ARBETSSÖKANDE så gäller det ju egentligen att hålla hårt i de slantar jag har. Men jag behöver verkligen nya skor , flera par egentligen. Ny vinterjacka ( men de satsar jag nog på nästa månad ) men tröjor , tröjor , tröjor. Vet inte riktigt vad för tröjor jag är ute efter men det blir att ta några rundor och hoppas på att hitta nån/några iaf : )

nu ska jag kolla hur de går för toasnubben , det tar en j*vla tid iaf  - Jag är trött!!
Han ropa precis: detta går inte laga , så ni får en ny toalett! wiho : ) skönt!

Jag vill också att du ska komma hem åh krypa ner hos mig igen snygging ; )
Sängen är stor åh kall utan dig. . . ♥


Welcome to my new one. . .

Ja , jag fick visst för mig att byta blogg eller jag har inte bestämt mig helt än mohaha : ) Men vad jag har märkt än så länge så verkar blogg.se väldigt mycket snabbare än metrobloggen och det var ju det jag var ute efter. Det tar liksom 100 år att få upp en bild på metro och efter att man väntat 100 år så blir det ofta "sidan kan inte visas"  vilket är sjukt irriterande! 

Igårkväll/natt precis innan vi hade tänkt sova så tittade jag på hemsökta hus på tv vilket jag ångrade ganska fort då jag är specialist på att skrämma skiten ur mig själv efter jag sett sådant haha. Robban tittade en stund sen ville han sova. Jag fortsatte kolla ca 30 min sen blev det reklam och då valde jag att stänga av då jag låg typ helt förstelnad i sängen och vågade knappt ha huvvet utanför täcket haha ,  tyckte att jag hörde konstiga ljud och allt möjligt så jag kröp närmare robban och viskade - sover du? Och till min lycka så svarade han - nej : ) men inte nog med det , efter att jag somnat tryggt tätt intill honom så vaknar jag av världens smäll och av att jag fick något kallt , kladigt och blött i hela håret :O Robban hade slagit ut juiceglaset som stod uppepå sängkanten - goooosh vad rädd jag blev haha. Han tittade upp med världens min och såg ut att fatta nada typ haha :b

Förövrigt så börjar jag bli väldigt less på att vara ARBETSSÖKANDE ( saras ordval haha ) Jag får damp av att bara gå hemma , jag tar mig inte för nåt känns det som. Och alla andra jobbar ju så vad man ska man göra liksom. Det finns inget värre än paniken jag känner efter att få ett jobb och tjäna pengar , meen det kommer väl hoppas jag ( ? )

Någon som får mig att känna att jag klarar allt är iaf du pluttä , det är sant jag har aldrig känt mig så uppskattad förut. Dina gulliga mess , saker du säger / gör det gör mig så sjukt glad! När något känns tungt och verkligen crap åh jag tänker på dig/oss så får jag en obeskrivlig känsla i hela kroppen och allt känns så sjukt bra , Jag älskar dig ♥

Nu ska jag bädda rent i sängen efter den lilla juiceincidenten och sen duscha och försöka få ur den stenhårda juicen ur mitt hår haha : )

bilden jag lagt upp är från min födelsedag på vildmarkshotellet , vi käkade på hotellets resturang och så hade de lagt ut dukar man fick måla på haha , och det tyckte jag var jättekul xD tror duken var sönderklottrad/målad när vi gick hää :b


RSS 2.0