Tävling!

För första gången deltar jag i en tävling och det är en tävling i Fokis blogg http://fokis.se det jag är med och tävlar om är ett namnhalsband i silver från http://www.bettiesgalleria.com. Tävla ni med ; )


Kan det inte bara gå lätt nångång..

Buuurr , har nyss tagit ett varmt bad å nu sitter jag i soffan i trosor å linne under en filt och är änsålänge lite varm. Jag blir bara varm av att ta ett bad å en stund efteråt , sen fryser jag som en tok! Har tänt en massa ljus å Robban har gjort en smaskig tallrik med massa olika frukter : ) inväntar idol och Grey´s..

Idag som alla andra dagar har jag inte gjort spec mycket , var på maxi (igen). Köpte 2 tröjor , helt vanliga enfärdgade. En kortärmad lite längre och en trekvarts lång. Funderar på om det går att piffa till det med ngn av tröjorna och sedan en scarf (gärna leopard) eller ngt på dopet (?). Det finns verkligen inga fina kläder (enligt min smak , och elins tydligen :b) på stan just nu , blir gaalen! Vi får se vad det blir ut av det. Några festkläder till lördagkvällen har jag dock inte hittat =| tvekar på att jag kommer göra det också. Annars ser jag fram emot lördag väldigt mycket , jag hoppas det blir en rolig å lyckad kväll tillsammans med alla godingar som kommer c(=

Igår träffade vi lilla Preston , guud så söt! Han var så himla pytteliten å det var nästan otäckt att hålla i ngt så litet. Vi köpte en jättemysig dress till honom i ljusblått med Stålmannen tryck på. Och storebror Phoenix fick en såndär gummiboll man sitter på å hoppar ni vet? Aja , jättemysigt å träffa dem iallafall : )




Pratat med AMS 3 ggr idag , idioter! De försöker få mig att söka personlig assistent jobb i hur många städer som helst. "Det är pendlingsavstånd". Jaja , men jag är inte personlig assistent har förklarat det för dem 100 ggr och sist jag skrev in mig nu för ca 1 månad sen så pratade vi massor om detta å att jag tyckte det var jobbigt att de bara "matchar" mig Personlig Ass jobb , då tog han bort det på datorn å jag trodde de skulle sluta tjata om det men nej nej! Blir så j*vla lack. Men nu tror jag att jag bestämt mig för en sak iaf å jag hoppas det blir bra?!



Jag vill se ljuset igen..


Hundvakt - pic´s

Jag var ju hundvakt igår , försökte ta lite kort men lyckades väl sådäär :P


Lite bättre idag..

Hallå! Idag mår jag lite bättre , men igår var det en riktig skitdag! Men alla har vi väl såna dagar.
Vaknade för en stund sen , hade fått ett MMS på Preston å han var såå söt. Vi får ev träffa dem redan idag. De fick eg åka hem redan igår. Det var tydligen bara som förstagångsföderska som man var tvungen att stanna kvar lite. Men om allt var bra osv vid 2:a barnet så fick man åka hem redan samma dag. Men de vänta ett dygn iaf så jag tror de kommer hem idag , hoppas : )

Idag ska jag å Carro å hämta Amandas dop-present. Efter det ska jag möta älskling på stan å försöka hitta några dop kläder och ngt festligt tills på lördag , känner att utbudet på kläder som intresserar mig inte är allt för stort just nu! Men men vi får se , I hope I find something c(= hittar jag inga kläder brukar det sluta med att jag köper en massa nytt smink :P Men nu har jag köpt det nödvändigaste så nu ska jag spara pengar åt kastrering av katter som ska ske denna månad , suuuck!

Är det ngn mer än jag som fryser häcken av mig just nu? Jag fryser typ dygnet runt :S

Nu är han här! : )

Nu är han här , Preston Robert Sanders. Grattis Becca å Sean å så lilla Phoenix som blivit storebror! : )


Crap crap crap..

Jag är på ett j*vla skit humör idag. Har mensvärk som fan åh känner varannan minut för att tjuta å slå ngn håårt! Skulle leta kläder till dopet mm idag men det är inte rätt dag för det! Jag stör mig på mig själv och allt å alla..

är hundvakt åt min brorsa också och det är ju j*vligt kul när hunden är livrädd för mina katter å bara ligger o trycker i alla hörn hon hittar hela tiden. Synd om henne ja , men jag fattar inte ens varför hon är rädd för dem!

Har köpt en mini volumemaster idag , hoppas att den är bra så att man kan få glädjas åt nått!

Bebis på G nu (?)

Robbans systers vatten har gått iiiiih , nu hoppas vi på bebis fort : ) och att allt går såå bra! ♥

Spikat ( :

Ber om ursäkt för dålig uppdatering sötnowsar! Idag har det storhandlats , så nu är skåp , kyl och frys fulla igen. Det var ett tag sen det var så fullt för förra månaden storhandlade vi aldrig , det behövdes liksom inte. Vi köpte även min älskade stora helkropps spegel som jag längtat efter att köpa ett bra tag nu c(= den är antikvit med lite gammaldags stil på ramen - skitsnygg! ;P Så den har borrats upp osv. Tyvärr gör den sig inte så snygg som den eg kan i vår lilla fula hall , men det funkar iallafall..

Har nyss ätit en god middag med min älskling , pepparbiff , klyftpotatis sallad mm. Och nu är det även spikat , att nästa helg på lördag , efter Amandas dop så blir det fest hemma hos oss. Denna gång struntar jag i om vissa inte kan å hit o dit. Det är sällan det går att ordna så att det passar alla. Och folk får stå ut med att vi inte bor större än i en 2:a , finns det hjärterum finns det stjärterum ; )

En gammal rajraj bild på mig , bortse från min dåliga ögon-makeup ;P


- tankspridd

Tusan vad flitig jag har varit idag , jag har städat i ca 3 timmar. Rensat , dammat , dammsugit , tvättat skåpsluckor mm. Och så har jag tvättat sen kl 11 , det hänger fortfarande lite på tork så då kan ni ju ana hur mycket tvätt det verkligen var , vi hade inte tvättat sen innan Turkiet :P

Har nyss käkat och varit på Ö&B å köpt ny mopp å hink - wiho rolig investering! Ikväll blir det rätt lugnt , som vanligt känns det som. Jag är inte sugen på att gå ut å festa längre , har inte varit det på jättelänge. Kanske för att ingen av mina närmsta vänner festar spec flitigt heller. Vi tänkte gå på bio och se Flickan som lekte med elden ikväll men ångrade oss. Så istället kanske det blir att hyra ngt om det inte är ngt roligt på tv (?)

Idag känner jag mig lite tankspridd,  har gjort det sen imorse då jag läste min gamla blogg. Inte på ett dåligt sätt alltso men jag känner att det är mycket tankar som snurrar som inte brukar göra det i vanliga fall c(=

talk to yaah later / soffpotatisen


Minnen från förr <3

Hms , kan inte sova. Har i 1 timme nu suttit å läst igenom min gamla blogg , ganska roligt att ha den kvar å se vad man pysslade med då , kände då osv. Jag vill inte tabort den på ngt vis. Det känns skönt att kunna gå tillbaka. Jag menar min gamla på metrobloggen alltså , har tydligen en till på "nogg" eller ngt men där tror jag att jag skrev två inlägg eller ngt. Men efter att ha läst igenom en massa gamla inlägg så kan jag inte låta bli att sakna vissa saker , stunder , personer heller. Tiden då jag å vånkan hängde ihop dygnet runt (då menar jag verkligen dygnet runt också). Den tiden var klockren , så sjukt rolig å jag saknar det massor. Vi har ju kontakt nu med även om vi inte ses lika ofta så jag menar inte att vi aldrig hörs el ses nu vi pratar ju dagligen. Men det där var en period i våra liv som aldrig kommer glömmas bort liksom. Shit vad kag yrar , hoppas ni förstår vad jag menar! Stallet och Zelva saknar jag också , det är ju inte alls samma sak att komma dit nu. Det är ju ingen av de personer som jag lärde känna som finns kvar där nu , jag saknar stallet å personerna som var då!

Skrev ju en hel del om Robban också hihi , det pirrade i hela mig när jag läste om allt vi gjorde å ibland kändes det som jag upplevde samma känslor som när jag skrev de där inläggen om honom osv. Jag svävade verkligen på små fluffiga moln när jag skrev där emellanåt. Det kan jag ju inte säga att jag inte gör längre,  jag är fortfarande jättekär i min älskling å jag älskar honom mest av allt. Men de där inläggen å den perioden var ju när man var sådär galet nykär som man bara kan bli. När man skulle kunna strunta i att äta för att man inte känner ngn hunger , när man kollade mobilen varannan sek för att se om han kanske hade skickat ett mess , när det pirrade i hela kroppen bara han snuddade mig och när man var så nervös för att ses att man nästan mådde illa! Ni förstår vad jag menar?! Idag har vi varit tillsammas exakt 1 år och 8 månader och det är den bästa tiden i mitt liv. Vi bor ihop , har hund ihop , har rest tillsammans och jag har allt jag önskar (förutom ett jobb mohaha). Jag älskar dig Robban , kommer alltid att göra. Jag ser verkligen en framtid med dig å det känns underbart att veta att du känner likadant. Alltid du å jag ♥

Mamma , i min gamla blogg där så hade vi det jobbigt ett tag. Vi kunde knappt säga en mening till varandra utan att bli skit osams. Det berodde antagligen på separationsångest ? Att jag var redo att lämna boet å flyga min egen väg. För när jag väl landat och börjat mitt "eget" liv så fick vi den bra relation vi alltid haft tillbaka å allt blev som vanligt. Mamma min dagbok , jag kan berätta allt för henne! Älskar dig ♥

detta blev djupt , hehe : )


En eftermiddag med mina tjejor!

Denna dag blev inte så tokig iallafall. Carro ringde mig precis efter att jag beklagat mig om hur tråkigt allt är å frågade om jag ville följa med till Maxi en sväng. Dit kom även Emelie å lilla Alicia. Så där har vi spenderat hela eftermiddagen. Käkat korv, "fönstershoppat" å flamsat omkring. Av någon anledning kommer våra "damp" sidor alltid fram när vi ses xD mysigt vare iallafall..

Nu är jag hemma , ska snart börja med maten - suck! Att bestämma vad man ska äta och sedan börja laga mat när man redan är vrålhungrig är så sjukt tråkigt , å så är det typ varje dag här ;s

lateeer..



It's cold around me..

Bläh vilket tråkigt väder det är , mörkt å kallt "/ ska nog lägga mig i ett varmt bad en stund. Igår så skulle jag ju träffa Carro en sväng å det gjorde jag , men även Robban å Peter följde med. Vi gick en sväng på stan å så tog vi en fika. Eller inte jag , då jag försöker hålla mig borta från sötsaker  - det går väl sååådäär :P

Hade planerat att tvätta idag då vi har ett berg av tvätt , brukar alltid finnas tid nångång på dagen men idag var det tydligen smockat. Så det får bli imorgon istället! Annars händer det väl inte mycket idag heller , sjukt segt att gå hemma när alla andra jobbar! Höjdpunkten på dagarna är när älskling kommer hem..

Sökte ett jobb till nyss. Ja,  så nu är jag alltso uppe i 2 sökta jobb - wow..


Blekfis blir man fort i detta land!

Tudiluu c(= Har nyss gjort mig iordning lite , äntligen kan jag sminka mig. Det såg inte sådär jättebra ut när jag testade att sminka mig efter Turkiet. Min foundation var typ 10 ggr ljusare än min hy just då vilket resulterade i att jag såg ut som ett vitt spöke ^^ men nu en vecka senare hemma i svergie , i detta kalla , blåsiga skitväder så är man ju nästan lika blek som innan! Kroppen är väl lite brunare , men fan vad jag flagat bort mycket! Jaja , ordninggjord är jag iallafall , ska bara byta om...

Ska träffa Carro på stan om ca en timme , så tänka röjja upp lite här hemma under tiden. Dammsugning är en daglig grej här hemma pga katterna. De drar ut så mycket kattsand så det är sjukt! Fatta att jag dammsuger VARJE dag =| det är ju sjukt!

Nehepp , hörs senare..


Panik panik panik..

Oh , idag är det verkligen inte min dag. Jag känner mig allmänt irriterad å less! Jag vill bara åka tillbaka till Turkiet eller ngt annat varmt land där man bara kan få vaaa , njuta , sola , bada mm. Här hemma är allt bara så jobbigt å jag får världens panik å stress över att hitta ett jobb. Varför ska det vara så j*vla svårt (?) Var inne på ams förut , kollade alla jobb i Norrk och Link , det fanns ETT jobb jag kunde söka. Jag vill fan inte söka längre bort än Linköping! Blir så j*vla lack på allt..

Tränade imorse , gick inget vidare. Eller det kändes inget bra iallafall för jag hann inte äta frukost innan vilket resulterade i att jag kände mig helt orkeslös under hela passet , hade ingen energi överhuvudtaget..

Nu kom vi nyss in efter en promenad med vidde , vi skulle kolla på min bror å lizzy som var på hundkurs men lizzy koncentrerade sig mer på vidar än kursen så vi gick efter en stund. Tanken är att vi också ska börja ngn kurs med vidar. Men tror inte Valpkursen drar igång förrän i vår tyvärr..

Snart blir jag internetlös tills imorgon någon gång. Ska låna ut mitt mobila bredband till min brors tjej över natten!

Jag hatar smått pillipill..

Godkväll ( : har nyss tagit ett varmt bad och för 3e gången på kort tid tappat min piercingpärla. Det verkar som att ibland lossnar den jätteofta å lätt å ibland sitter den hur hårt å länge som helst! Jag hittade som tur var pärlan men det är ju ett helvete att få dit den igen eftersom den är minimal och ännu svårare nu för att jag gjort långa naglar , men nu sitter den iaf (ett tag till). Robban fick hjälpa till lite också hehe..

När Robban kom hem förut så åkte vi en sväng till stan , fixade bibliotketskort till mig , köpte nytt duschdraperi å lite annat smått. Sen åkte vi hem å käka tacos. Sitter just nu å tittar på de där Svenska Hollywood Fruarna , haha pinsamt program men rätt underhållande ^^

Imorgon ska jag försöka ändra min bloggdesign (om jag orkar mohaha) , har tröttnat på min nuvarande..





Planerar min första tatuering!

Jag har börjat planera en tatuering , jag ska ha en sjöjungfru (för att jag är jungfru). Har lite svårt att bestämma mig för vilken stil jag ska ha på den , själva ansiktet å så. Nedan kommer 2 bilder å ni kan väl rösta för vilken "stil" ni tycker ? : ) Är lite inne på pinuppa-ansikte / överkropp också..Tatueringen ska iaf vara liggandes (själva jungfrun alltso) och i svanken..


Ut å busa (?)

Idag mår jag bättre i magen , väldigt skönt : ) Är sjukt uttråkad så ska snart ge mig ut på en promenad med Vidar som har världens damp här hemma. Han kommer varannan minut å kastar sina leksaker på mig , vet inte om han försöker säga att han vill ut å leka c(= funderar på att gå till himpafältet å släppa honom..

Vi hade medan vi var utomlands fått erbjudande om visning på en lägenhet vi sökt, en som faktiskt verka jättemysig på St persgatan. Sista dagen idag att tacka ja / nej så jag ringde hyresbostäder för att se om det var för sent för visning å det var det inte. De gav mig numret till tjejen som bor där. Ringde 2 ggr utan svar å då skickade jag ett mess. Till svar fick jag: "Jag hade visning i helgen , och nu är mitt schema fullspäckat" tyyp. Jaha (?) Är man inte typ skyldig att visa upp sin lägenhet tills visningstiden är ute? Så vi får väl typ skita i den , tänker ju inte tacka Ja (som man kan göra) utan att ha sett lägenheten. Orkar inte ringa å krångla med hyresbostäder heller. Men trög j*vla brud/tjej/kvinna/kärring.....

Bjuder på en bild , sorry för mitt skatbo till hår idag ^^


Söndag kväll...

Owh , vilken seg dag det har varit idag. Jag mår fortfarande lite sådär. Öm i magen o lite illamående då-ochdå. Jag hoppas att det är borta imorgon när jag vaknar (?). Idag har vi inte gjort mycket alls , gått en sväng med vidde , lagat mat , spelat lite wii och sovit typ. Känner mig sjukt rastlös nu..

Om jag mår okey imorgon så ska jag träna , sedan gå till bibban å fixa ett lånekort faktiskt. Jag är inne i ngn läsarperiod å tänkte att det var smartare att låna böcker än köpa eftersom man oftast bara läser en bok en gång! Annat som står på schemat är jobbsökning , synd att utbudet suuuuger..

Nehe , nu ska jag svepa ett stort glas vatten..

Pain =|

Godmorgon! Åh vilken jobbig natt det har varit. Jag har haft världens magsmärtor å inte sovit en blund typ. Ingen aning om varför "/ efter ett tag blev jag även illamående. Så har jag legat å vridit å vänt och känt hela natten. Slumrat till ibland men vaknat av att jag fortfarande inte mått bra. Nu är jag uppe å det känns lite bättre men ändå inte bra. Har fortfarande ont å mår lite illa :z

Ska tvätta om en stund men funderar på att ta det imorgon istället å gå o lägga mig igen å se om det blir bättre.

Igårkväll var Becca å Sean här , vi åt gott, spelade wii och hade det riktigt trevligt bara : ) Jag hoppas att bebisen ploppar ut snart , det är dax! Aja vi hörs senare..

Jag är beroende av denna låt ^^



Yes I can see her
Cause every girl in here wanna be her
Oh she's a diva
I feel the same and I wanna meet her

They say she low down
Its just a rumor and I don't believe em
They say she needs to slow down
The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Had to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl
Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl


Lite Turkiet pic´s, enjoy!













Hata fjortisar! :@

Bion igår var inte sådär jättebra , den funka men skulle kunnat skippa att se den på bio. Det som förstörde stämningen lite också var ju ett gäng fjortisar framför oss. Så sjukt lack blev jag. Dom var typ 6 pers å satt å snacka med varandra högt som fan hela tiden , svarade i mobilerna å satt o snacka när dom ringde , messa å hade sig. God lust jag hade att ge dem en käftsmäll asso! Äckliga snorungar!

På vägen hem när vi kliver av spårvagnen så sitter det en kvinna typ 5 cm från spårvagns-spåret. Full som en kastrull å blöder så inihelvete från munnen , det bara hängde ut blod å skit (jag typ spyr bara jag tänker på det). Hon ville absolut inte ha hjälp , hon sa bara att hon hade druckit brännvin o ring inte polisen ca 100 ggr. Efter mkt övertalan fick vi iallafall följa henne hem , hon kunde knappt gå liksom. Vi gick med henne enda in i lägenheten så att vi såg att hon verkligen var hemma. Hon sa: Ni är änglar , vet ni det? Usch vad jag tyckte synd om henne "/ men vi kunde inte göra så mycket mer. En kille som också såg allting ringde ambulans å förklarade situationen för dem men de tyckte att hon var så pass "klar" i huvudet att det var onödigt för dem att komma så vi skulle ringa polisen. Saay what? Hon hade ju förmodligen världens sår i munnen efter det typ hängde blod å slamsor ur munnen på henne men det var inte tillräckligt för att ta en titt på henne? Fyfan , är det enda jag kan säga! Jag hoppas hon mår bra nu iallafall..

Ikväll kommer Sean å Becca hit , det blir middag å lite så..

In tha bar..

Bjuder på en liten bild från hotellets bar sålänge c(=


Yeeeey , nu funkar det : )

Nu fungerar min mobil igen så alla vet : ) fan , jag kände mig helt handikappad utan den. Jag använder den till allt , kolla klockan , ställa alarm , ringa , messa , räkna mm. Så nu är jag glad att den fungerar c(=

Har varit hos Carro en sväng , pratat om resan käkat frulle å sådär. Hon är på väg till Sthlm på kurs nu! Jag ska dricka lite vatten , klä mig å sedan ta en promenad med älskade vidde : ) vi kanske tar en sväng förbi mammas jobb om vi orkar..

Ska försöka lägga upp lite kort från resan sen , det tar sån tid med mitt skitinternet bara. Men det kommer , håll ut : )

My phone is still dead!

Sådär , nu känns det väl som om man "landat" lite mer här hemma. Idag har det inte hänt mkt , med tanke på att vi rest sen igår kl 18 tills imorse kl 8 så är man rätt mör. Känner mig lite piggare förtillfället men förut så somnade jag nästan sittandes :b Var nere på stan förut och skulle få min puk-kod hos Telenor. Han skulle skicka koden till Robbans mobil inom ngn timme. Tror ni att jag fick den? Naaaae , så min telefon är fortfarande död å imorgon kommer jag gå dit mindre glad å fråga vad fan som är problemet :@ har hållt på med dem sen imorse ffs!!

Det är j*vligt kallt här hemma , har frusit hela dagen trots en massa kläder. Tog ett varmt bad förut å tände lite ljus , det gjorde susen för nu fryser jag inte längre c(= men tycker nog ändå att vädret är lite mysigt. Sålänge det inte regnar osv så gör inte kyla mig så mycket..

Imorgon ska jag träffa Carro en sväng innan hon far till Stockholmo över helgen , på kvällen blir det bio med älsk , vi ska se prinsessa : ) vi hade tänkt se Flickan som lekte med elden men det var ganska fullbokat med tanke på att det är premiär imorgon , så den får det bli en annan dag!

Sleep tight sucker´s


Back in Sweden "/

Nu är vi tillbaka i Sverige igen med blandade känslor måste jag väl säga. Vi klev innanför dörren runt 8 imorse efter flyg , tåg , byten , vänte-tid osv. Galet trötta - sov en liten stund å nu för en liten stund sen kom mamma å lämna vidde min lilla goosegris som jag saknat sjukt mkt när vi varit borta. Utomlands är det ju så mycket hemlösa hundar , valpar , gamla mm o det gjrode att jag saknade honom ännu mer. Han tyckte nog att det var lite konstigt att komma hem igen , det såg ut så iallafall :P

Vi har haft det helt underbart , bara slappat , badat , solat , käkat gott , druckit hur mycket drinkar som helst :S , shoppat å en massa annat kul. Jag är jättenöjd med resan och en vecka kändes faktiskt alldeles lagom även om det är lite segt att vara tillbaka nu första dagen. Btw , det är ju svinkallt här hemma - buuuurr. Här blir det att dra på sig höstjackan med en gång , i Alanya kunde man knappt röra sig utan att svettas bort : ) vi träffade en massa goa människor , svenkar och turkar. Havanna Bar blev vår favoritresturang , jättegod mat å mkt håll igång. Där jobbade även svenska Lisa som var hur go som helst , en sthlmare som på ngt sätt påminde väldigt mkt om en tjej här i norrköping. Och så världens bästa å roligaste turk - OSKAR ( Özgur eg ).

Orkar inte skriva mer nu , mina ögon går i kors. Jag måste städa upp här hemma nu , katterna har röjjt loss å jag får ingen ro förrän det blir fint igen :P sen blir det nog att sova lite mer..

Btw , min mobil är ej igång. Måste ner till Telenor senare sen å hämta min puk-kod!!!!!!!

Bye bye

Bye bye Sweden , Hello Turkiet! : ) Hörs om en vecka..

Så sjukt xD


Andra Avenyn idag - wihoo..

Lite mer uppdatering såhär dagen före , ska försöka släppa tidigare inläggets funderingar ;P Jahapp , nu är det inte långt kvar tills vi lämnar Norrköping och Sverige - jaa, det är ett j*vla tjat på mig men jag är så himla förväntasfull å pirrig att jag måste prata / skriva om det. (You don´t have to read this shit).

Vi skrev ut biljetterna igår , började packa osv. Idag blir det mer packning , tvättning mm. Mamma kommer å hämtar vidde om en stund =| hms. Sedan måste vi handla endel inför resan också. Jaja , det blir kanoners!

Sist men inte minst , ANDRA AVENYN börjar idag= Jag är sjuuukt glad hihi..

Abooow , vilken katt ?

Idag undrar jag följande:

Tror killar och i det flesta fall blattar/utlänningar whatever (jag är inte rasist överhuvudtaget) men likaväl som vi kallas svennar kan väl vi kalla dem för blattar (?) Iaf , tror dem ett gäng grabbar som sitter tillsammans någonstans att det är smickrande för en tjej att gå förbi dem medan de gapar: Abooow , vilken katt / guzz osv. Ne det är inte ett dugg smickrande , det är bara sjukt löjligt å jag får lust att klappa till dem! Vissa tjejer ser det säkert som en komplimang å blir jättefnittriga å glada. Jag blir bara sjukt irriterad. Det finns bättre sätt att ge en tjej komplimanger på om det nu är det de försöker göra..

/
Bitterf*ttan!

Nervositeten ökar c(=

Resan närmar sig och nervositeten ökar : ) Åkte direkt å tränade när jag vaknade , medel skulle det vara men det var ändrat till puls medel. Lite tuffare men det var roligt! Efter det gick jag till Forex å växlade pengar hiho. Hemma nu å har städat lite , väntar på att J ska lämna en resväska. Sedan ska jag duscha och när R kommer hem ska vi till Becca , Sean å Phoenix. Ta en fika och skriva ut våra biljetter..

Ikväll blir det nog mest packning osv. Ska se om det finns ngn tvätt-tid också. Känns som att det är en massa å göra såhär innan vi åker men jag tar mig inte riktigt för ngt. Jag vet inte vart jag ska börja :P Imorgon kommer mamma å hämtar vidde iallafall. Han ska vara där hela veckan vi är borta. Kommer sakna honom massa ♥ men han kommer ju ha det jätteskojj med alla andra vovvsarna + att han älskar "landet" å att få springa lös.

Hyrde 2 filmer igår , Mammut och The haunting - båda var rätt sega å tråkiga så dessa rekomenderar jag inte! Läste ut min bok igår också så nu måste jag ge mig ut på jakt efter en ny :) tips ngn (?)

Aja,  ska sätta fart nu. Puss sålänge / Mlii

yesterday..

höm , lite bakis är jag allt idag. Känns lite bättre efter dunderfrukosten R ordnade men seg som f*n är jag! Har nyss sett Dolittle 3 :b ganska rolig. Nu halvkollar jag/vi på ngn annan film. Jag ville ta en långpromenad med Vidde runt strömmen men det regnar ju =/ inget kul då. Hoppas det slutar snart (?)

Igår var jag , peter å robban här hemma hos oss. Drack , spelade wii och buzz osv. Sedan gick vi till Q bar å spelade biljard , riktigt roligt faktiskt : ) och sedan gick vi vidare till Dehli. Där träffade jag Spettan å Vickan , vi delade en shotkanna å babblade med några engelsktalande basketsnubbar. Jag minns inte var de kom ifrån men de fick mig att säga väldigt fula saker på deras språk iaf haha. Planen var att gå vidare till hugo eftersom R inte är 21 så var det enda tänkbara ställe typ. Men efter en massa krångel så ändrade vi oss och det blev hemfärd istället. Kanske lika bra , Peter å Robban var rätt söta där efter dehli å alla öl...

Inte många dagar kvar tills vi åker nu. Jag är lite nervös över allt faktiskt. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra. Imorgon ska vi växla pengar osv. Börja packa kanske (?). Usch packa är ngt jag verkligen är värdelös på. Jag packar alltid i för mycket osv som jag sedan inte ens använder... jaja

Idag blir det en slappis dag , film all day long typ. Kebab har jag bestämt att jag ska äta också : )


Just in case..

Sådärja , nu är tågbiljetter till Arlanda mm fixat. Köpte dem igår men så upptäckte vi att hemresan var fel datum. Lite oroliga över att det inte skulle gå å lösa åkte vi ner till tågstation förut direkt när vi vakna. Det stod nämligen Ej ombokningsbar / återköp bla bla nånting. Men det gick att fixa som tur var : )

Igår kväll kom Carro å Peter hit. Vi spelade Wii , kollade på boxning=suck! Drack rödvin som jag fått av min bror (han tkr jag ska lära mig dricka det nu). Åt ost , kex , dippa grönsaker mm : ) träävligt!

Ikväll får vi se vad som händer, ev hänga med peter iaf. Vi gjorde ett stopp på systemet förut ifall att den magiska drycken skulle behövas senare c(=

lateeeer..

Dra täcket över huvudet (?)

Att ha sovit dåligt och vakna med ont i magen ännu en dag känns förjävligt! Jag vill bara dra täcket över huvudet å ligga kvar i sängen tills det försvunnit. Men jag ska äta frukost å dra och träna istället. Hoppas att jag kan koppla bort det lite och inte känna av det så mycket då. Jag behöver seriöst gå till en läkare...

Idag ska vi fixa tågbiljtter till Arlanda mm så att det blir avklarat! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än men ev så kommer Carro å Peter hit. Gissar på att det blir lite Nintendo Wii osv : )

Katterna är redan på mina nya fina blommor : ( blir så ledsen! Och de gör det på nätterna också så jag kan inte göra så mycket åt saken liksom. Jag är väldigt inne på att sälja katterna , tyvärr =/ men det är så svårt för på ett sätt så vill jag verkligen ha kvar dem - I love them! Men jag kommer nog aldrig lyckas sälja dem för jag vill inte att det ska bli till vem som helst. Mina krav är rätt stora. I och med att de är bröder å har varit ihop sen de föddes så vill jag självklart att de ska fortsätta vara tillsammans. Jag vill helst att det ska fortsätta vara innekatter OM de inte hamnar typ på landet , men då ska de kunna välja att vara inne också. Viktigast av allt är iallafall att de aldrig skiljs åt! Oh jobbigt. Ibland ska man tänka ett steg längre innan man bestämmer sig för att tex skaffa katt!

Puss sålänge..


Resan bokad!

Nu är resan bokad xD Onsdag den 9:e (nästa vecka alltso) åker vi till Turkiet Alanya 1 vecka : ) Ska bli så härligt! Jag är dock redan lite nervös , för flyg mm men det blir nog kanon : )

puuust å stöön...

Hello hello c(=

Kom nyss hem efter att ha tränat puls medel , det var tufft men satan så skönt efteråt. Jag hade tänkte skippa å träna idag för att jag sovit så sjukt dåligt inatt å ville sova halva dagen idag (kändes det som). Men sen tänkte jag om lite , fan bort med alla bortförklaringar å så gav jag mig iväg vilket jag är glad över nu : )

Ska fixa ngt att äta , hann inte ens med frukost förut. Sedan ska jag duscha å fixa till mig lite. När Robban kommer hem ska vi ner till stan å besöka en resebyrå , hoppas att vi hittar ngt som faller oss i smaken (?)
Ikväll kommer Mamma å M , Bror och Isabelle hit på lite "kalas". Annars är det inte mkt mer planerat so far.

Jag har haft ont i magen i typ 1 vecka nu , har mens men det är inte mensvärk så förstår inte vad det är. Sjukt jobbigt iallafall. Att ha ont i magen 24/7 förstör liksom hela dagarna på nåt sätt :s aja..

Talk to u later sugapie´s..

Onzdaaa

Mamma: Jackan är väl halvlång , går nog över halva rumpan iaf : )

Idag har det varit fullrulle hela dagen , på förmiddagen träffade jag Vonkan , Carro , Elin och Amanda. Det blev en tripp till Sörping där vi lunchade och hade det allmänt trevligt. En massa gooos med Amanda blev det också : )

På efm / kvällen kom Fam Sanders och Stina å Janne hit för att fira mig. Jag fick jättefina blommor å krukor till fönstren vilket var väldigt välbehövligt. Jag hoppas att katterna låter bli dem bara. De brukar tugga sönder blommorna totalt :s Det blev iaf jättefint. Blommor gör verkligen att det ser hemtrevligt ut..

La oss precis i sängen. Robban läser å jag glider runt på nätet :b vi har kollat en massa resor men hittar ingenting bra =| så imorgon ska vi gå till ngn resebyrå å be dem hjälpa oss lite..

Aja , träna imorgon kl 12. Puls medel (?) vet inte riktigt vad det innebär förutom mer kondition. Vi får se om jag överlever :s På kvällen kommer min egna fam/släkt på "kalas"..

nattinatt



Jaa , jag tycker om att ta kort på mig själv mohahaha..

Såhär såg jag ut när jag vakna haha


Såhär ser jag ut nu när jag fixat till mig lite..


Och här ser ni lite av min nya jacka ♥


Cause u can´t handle me..

God kväll c(=

Dagen började med träning , medelpass och fyf*an så slut jag var efteråt. Vet inte om jag körde extra hårt idag eller om det berodde på att jag varit sjuk osv. Svettigt å roligt vare iallafall : ) det var en hel del bekanta med på passet idag , å det är ju alltid roligt när man går dit själv liksom..

Sen åkte jag hem och duschade osv å sedan ner till stan igen och mötte Carro å Peter (sen kom älsklingpälskling också). Det blev lite shopping idag igen för födelsedagspengarna jag fick av pappa. En höstjacka , jeansleggins och trosor : ) så de pengarna brände jag fort!

Imorgon ska jag träffa Vonkan och Elin - och Amanda hoppas jag. Amanda är Elins lilla bebis och hon är världens sötaste ungee c(=  och på efm / kvällen kommer fam Sanders hit på fika föra att "fira" mig lite..

Aja nu ska jag se på film och mysa med min underbara älskling <3



Leker lite med min nya webbcamera , det blir faktiskt bra bilder i dålig belysning också , visst? : )


tufft :P

Om du inte kan se/läsa någonting så dra i yttre ögonvrårna så att du får sneda ögon . 

Fortsätt dra tills ögonen är nästan stängda…......

...... det fungerar. 


RSS 2.0