felstavelser kan bli roliga ^^

haha , ja vissa felstavelser kan bli ganska roliga. Sitter åh pratar med carro på msn och vi snacka om nyårsklädsel mm. Åh jag råkade visst skriva: " Det ska bli kuk åh ha klänning faktiskt " haha det var ju inte riktigt det jag skulle skriva.

Beccas felstavelse i Phonenix bdb var också lite speciell , hon skulle skriva typ " Hos Robban åh Emelie" Men istället blev det " Hor Robban åh Emelie "  haha , som tur var såg Sean detta ganska fort : )

they are chillin


You don't know me

gomorrooon , som vanligt så är jag tidigt vaken. Små tittar på vakna med the voice åh sitter här , det var en grym 14-åring med nyss Junior Natural check him out → http://www.youtube.com/watch?v=nAiIlyGC25w och http://www.youtube.com/watch?v=H-3zov8UsJc&feature=related jag tycker han var svinduktig för åh vara 14 år : )

har ju inte så mycket att uppdatera er med såhär tidigt på morgonkvisten , frågan är om jag har det nångång men nåt brukar jag ju vanligtvis klämma till med :P Vid elva igårkväll så blev vi våldgästade av Patte , Toffe , Rille åh Matteus : ) Toffe var allmänt tyst , Matteus i sin egen värld och Patte åh Rille lika skadade ( men sjukt roliga ) som vanligt! Det vägrade åh ge sig av härifrån så efter ett tag fick robban slänga ut dem så vi kunde sova hähä : )

Fredag idag , älskar fredagar ( och lördagar ) känner mig glad åh sprallig , sitter åh lyssnar på SOJA - You don't know me , den får mig att tänka på min åh robbans första tid ihop hihi , den har han även när jag ringer till honom : )

Inga planer för denna dag förutom julklappshandling när robban slutat , kvällen återstår att se. Imorgon har vi lovat Becca åh Phoenix att joina dem på restad , de tar hand om huset över helgen så vi ska sova oså där : )

later...XoXo

vånkans nyårsklädsel blir succe!

kom nyss hem , jag har varit på en romantisk bio med vånkan muhaha - Madagaskar 2! : ) Från början skulle candra åh johanna med men det blev ändringar och slutade med just the two of us , men lika trevligt var det. Jag sprang från bilen för att hinna se reprisen av andra avenyn , hmm tror jag hann se 2 minuter : (

btw , vånkan hittade sin nyårs topp igår den kommer göra succe hos allt åh alla - NOOT hahaha ,

take a look ↓

wihu I can do it : )

nu börjar jag förstå mig på hur man fixar åh gör om bloggen : ) det är mycket fixande åh trixande men det är roligt när man kommer på hur man gör. . det är dock mycket jag inte förstår åh jag är inte klar med den än. Vet inte ens om jag vill ha den som nu , jag övar ; ) mohaha


so what the hell do we do now?

jag tröttnade på min bloggdesign ( filåt candra ) men den kändes lite för magisk åh mörk , jag vill nog köra åt det gulligare hållet som jag var inställd på från början. Har dock sparat " mallen " ifall jag skulle ångra mig : )

igår blev det date med vånkan , vi var på skopunkten , expert ( btw, fan vad krångligt det ska vara att få ett kvitto , jag har ju gjort allt ni sa till mig åh göra åh ändå blir ingenting rätt , det står ju fel på kvittot - morr! ) sen var på vi maxi åh sen käkade vi på Mc donalds - nyttig nyttigt! Pratade en massa minnen , mest om förra vintern haha guu vad roligt vi hade..

Planerna för denna dag/kväll ser också lovande ut , det ska bli mysigt : )

ibland är det skrämmande hur en låttext kan passa in så sjukt bra med verkligheten , dock är de oftast de sorgliga åh tunga texterna som gör det = | anyway , funderar på att lösenords skydda min blogg , men ändå inte. Meningen är ju att vem som helst ska kunna läsa åh på ett sätt vill jag de och på ett sätt inte. Jag skulle vilja skriva vissa saker mer utförligt men känner inte att jag kan , att jag kanske sårar nån och anledningen till att jag inte kan eller känner att jag vill är för att vissa människor " gottar sig i andras olycka " och det är knappast det jag vill uppå om jag skriver om ngt som hänt , ngt som känns jobbigt , ngt jag är ledsen över osv osv. Det kanske även är dumt att bli för personlig såhär offentligt. . .Jag får väl skaffa mig en dagbok åh skriva av mig i , endast för mig själv : )

you ain't backin' down
and i ain't backin' down
so what the hell do we do now?


we're fighting this war , baby both of us are losing...

mmm, she's staring at me i'm sitting wondering what she's thinking,
mmm, nobody's talking, cause talking just turns into screaming,
ohh, and now im yellin' over her, she's yellin' over me,
all that that means, is neither of us are listening,
and what's even worse is that we don't even remember why we're fighting.

so both of us are mad for, nothing
fighting for, nothing
crying for, nothing (woah)
but we wont let it go for, nothing
no not for, nothing
there should be, nothing
to a love like what we got, oh baby

i know sometimes its gonna rain,
but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain.
girl i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me
no i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me (oh no, no, no).

and it gets me upset girl when you're constantly accusing,
asking questions like you already know
we're fighting this war, baby both of us are losing
this ain't the way that love is supposed to go
what happened to workin' it out?
we get fall into this place where
you ain't backin' down
and i ain't backin' down
so what the hell do we do now?

it's all for, nothing
fighting for, nothing
crying for, nothing (woah)
but we wont let it go for, nothing
no not for, nothing
there should be, nothing
to a love like what we got, oh baby

i know sometimes its gonna rain,
but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain.
girl i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me
no i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me (oh no, no, no).

oh baby, this love ain't gon' be perfect
and just how good its gonna be
we can fuss and we can fight
long as everything's all right between us
before we go to sleep
baby we're gonna be...

ohhhhh

i know sometimes its gonna rain,
but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain.
girl i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me
no i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me (oh no, no, no).

vakna med the voice

jo , det har jag vaknat till nästan varje morgon nu trots att jag fortfarande borde ligga åh sova (?) Men som sagt , I can't sleep. Inte förrän runt 9 - crap! Erik åh Mackan är iaf gäster i programmet idag , jag tkr inte om dem så mycket ;s

funderar på att sätta på Linas kvällsbok åh somna till den , den är rätt gullig : ) btw , så fick jag Mamma Mia igår så ni kan ju gissa vad jag/vi gjorde igårkväll mihi - älskar den!

Robban , älskar dig mest av allt

later , XoXo

Gravid! : )

gosh , jag tror jag blivit beroende av Beyonce - If I were a boy , låten och videon är så klockren! : ) först tyckte jag inte ens om den , men nu älskar jag den mohaha. . .http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A

vaknade för en stund sen med fruktansvärt ont i nacken , vet inte om det har med gårdagens fall åh göra eller om jag sovit lite konstigt , men jag känner mig helt sne åh stel hehe. . .

Ikväll ska vi åh storhandla , med carro åh peter. Vet inte riktigt hur vi ska få plats med allt i bilen men det får väl lösa sig :P Det är så roligt åh storhandla : ) dock så är våran frys så j*vla minimal så det är sjukt. Vi har bara ett sånt frysfack ni vet ? Det är 2 "plan" att lägga saker på , ni kan ju tänka er hur proppad den blir åh hur jobbigt det är varje gång man ska ha nåt i frysen , man får typ riva ut allt för att hitta en sak haha - suck's! Men vad ska man göra. . .

och nej nej , jag är inte gravid! Becca sa sist de var här: Phoenix vill ha en kusin snart?! haha , det lär dröja innan han får en kusin ; ) Men angående bebis och gravid så är jag så sjukt glad för din / er skull ( inte becca nu alltso , en kompis som jag inte vet om jag har tillåtelse att skriva ut namnet på och därför håller på det. ) För åh vara ärlig så trodde jag väl inte riktigt på den iden först , men nu så är jag så himla glad. Jag har nog aldrig varit så glad över en sån sak förut , det ska bli så roligt åh spännande. . .Jag tror du blir världens bästa mamma fast jag ser dig som världens spralligaste åh flamsigaste : ) önskar er all lycka!

frukost , XoXo

stay away , thank's. . .

Robban wants me to stay away from the kitchen haha , jag fick iaf den känslan när jag försökte lägga mig i hans underbara matlagning lite , jag fick pressa vitlöken ( för att han inte vet hur man skalar den ) iaf , så delaktig har jag varit ;P men jag ska nog bara vara nöjd , för hans mat är den godaste : ) det enda man får hålla lite koll på ibland är hans kryddande , om han får krydda helt åh hållet som han vill så är det nästan så att det ryker ur öronen ibland :P

vi har varit åh köpte biljetter t julmarknaden vi ska på , med carro peter mfl : ) Jag hade på mig mina nya uggs och dem var rent av livsfarliga. Jättehala , Robban fick gå åh hålla i mig haha. Peter ville "kröna" mig , så säger tydligen skåningar ist för mula haha , har hört många olika varianter av just det ordet , men det heter ju mula , right? Jag slapp iaf bli krönad men istället så kastar sig robban på mig i en nedförsbacke åh som jag beskrev ovan så är mina skor väääldigt hala och det slutade med att jag gled några meter innan jag ramla baklänges och knäckte ryggen på både ett och två ställen haha , det gjorde ooooont! Men han har lockat med en massage som förlåtelse ; ) hihi. . .

hälsade även på familjen andersson en sväng , och vånkan gjorde oss sällskap till spårvagnen : )

XoXo ,

hundvalp : )

Mh , pratade med bror nyss. Han åh Isabelle ska tydligen köpa hund : ) så mysigt! Jag skulle också vilja ha hund , men man binder sig verkligen så mycket då så det är nåt man bör tänka igenom riktigt ordentligt. Vi har haft hund under hela min uppväxt så ibland saknar jag det faktiskt. Så nångång ska jag/vi ha hund , men då ska vi bo större och veta att tiden räcker till i alla lägen. Berner Sennen är typ min drömhund , vi hade en sån när jag var liten : )


Denna valp ska de ev ha , om de får svar : ) sötnooos!

old pic's

sitter åh kollar en massa gamla kort , haha det är ganska kul åh jag har kommit fram till att jag verkligen har ett varierande utseende åh kan se ut på många olika sätt , vet inte om jag ska se det som en fördel el nackdel ^^ på kortet nedan ser jag ut som en ödla el nåt liknande hahaha. . .kollat en massa gamla kort på kompisar också , shit vad vi alla förändrats , skulle vilja lägga upp typ " gammal åh ny " bild på alla : ) kanske göre sen om jag orkar . .


Beyonce - If I were a boy

If I were a boy, even just for a day
I'd roll out of bed in the morning and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys, and chase after girls
I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it
Cause they stick up for me

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, I would turn off my phone
Tell everyone it's broken so they think that I was sleeping alone
I'd put myself first and make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful, waiting for me to come home
To come home

If I were a boy
I think I could understand, oh-oh-oohh-oh
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand (yea, you don't understand, oh!)
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy


skratt , gråt åh lite bråk :P

- för första gången på väldigt länge så blev jag full igår ( sådär roligt full )
- för första gången på väldigt länge så är jag sjukt bakis ( det börjar dock kännas lite bättre nu )

skratt , gråt åh lite bråk är nog en bra sammanställning av gårdagen : ) men jag hade iaf superkul. Vi var först hemma hos camilla åh henke åh förfestade. Elin var där , åh det är så kul åh träffa henne eftersom det inte blir så ofta längre. Men hon höll sig till varm choklad o mc donalds medan vi andra blev allt fullare åh fullare av våra magiska drycker :P Sen bar det av till Cromwell , tanken var att alla skulle ha stannat bara där åh inte gå nån annanstans men den planen förstördes ju ganska fort då några drog till hugo , hem osv. Men jag hade jättekul där iaf , vi dansade nästintill hela kvällen ( Jag har lite träningsvärk i låren idag , hmm ) : ) fyfan vad vi röjde när det var hardstyle , det borde dock spelas mer men Albin , dj:n måste tydligen ta hänsyn till " det vanliga folket " haha , även fast även han skulle vilja spela hardstyle från öppning till stängning. Jag tror carro fick en liten kick där , så nästa gång är det hon som följer med mig på club aqua - har jag bestämt ; ) hemfärden blev ju sådär lite mindre lyckad pga vissa saker , men tack peter åh carro , we love you! : )

Idag blir det åh slappa slappa slappa typ , jag börjar känna mig lite normal efter att nyss ha varit uppe åh diskat jordens största diskhög! Känner för åh ligga i sängen hela dan åh bara mysa till nån film. Robban ringde dock till carro och peter inatt åh bjöd hit dem på tacos idag , undra om de minns det ? Och undra om robban minns de haha. . .

nehe , later. . .

Idag hatar jag!

Idag hatar jag:

gnällkärringar , vilket jag fick uppleva nyss. En granne till oss var så förbannad över att jag ställt en soppåse utanför dörren åh inte slängt den på momangen " Det vore bra om du kunde slänga dina sopor , det finns inte plats för dem i korridoren , och din granne han är ju inte klok " sa hon och pekade på hans skit som står utanför dörren. Den irritationen kan jag dock förstå för där står en hel jävla hörnsoffa el nåt utanför hans dörr + kartonger! Men snälla lilla tant , skaffa dig nåt roligare att ödsla din energi på! Åh sluta , röka åh supa så kanske du slipper se ut som du ska stupa såfort du tar ett steg framåt! Grejen med denna tant är att ena dagen pratar hon på åh är världens trevligaste. Andra dan så går hon åh muttrar för sig själv , hälsar inte osvosv.

kom nyss hem från stan , har varit åh köpt klänningen : ) wiwi. Ska sätta igång åh städa lite , förstår inte vad det är med denna lägenhet den dammar ihop på 2 sec känns det som - så jaa , idag hatar jag damm också!

talk to you later. . .

Perfekta nyårsklänningen : )

jaaaa , idag har jag hittat perfekta nyårsklänningen : ) Har lagt undan den tills imorgon. Jag blev kär såfort jag såg den , jag åh carro typ rusa fram till den mihi. . .jag har nog aldrig haft klänning på nyårsafton tidigare men nu så kändes det bara så självklart att den skulle jag ha : ) btw , vad ska ni göra på nyår people ?

inte hänt så mycket idag , det tycker jag aldrig att det gör i veckorna. Men som sagt , jag åh carro var på stan en sväng. När jag kom hem var älskling i full färd med att laga mat så det bjöds på jättegod korvstroganoff åh ris :P Nu har vi nyss varit åh handlat lite , Becca åh dem kommer hit på middag imorgon : ) det blev ju lite knasigt igår vilket resulterade i att jag inte följde med till dem!

nehe , nu ska jag peppa min sötnos inför hans telefonsamtal haha - u can do it! : ) Älskar dig ♥

vånkan , u will always be my special one : )

www.designadinblogg.se

www.designadinblogg.se klockren sida , jag har varit inne på den tidigare men aldrig tagit mig tid att läsa. Jag tror att med hjälp av den sidan så skulle man klara att designa sin egen blogg ganska bra : ) Jag tänker dock inte pilla på min egen än då jag är rädd att förstöra nåt nu när candra gjort så fint  åh jag är helnöjd. Men nångång ska jag nog testa lite och se vart de leder . . .

later. . .


stupid dreams , go away

Har ni nångång drömt ngt så läskigt att ni ligger i sängen under täcket åh inte vågar röra er ? Det hände mig nu tidigt imorse. Jag vill inte skriva vad jag drömde ( än iaf ) för jag får världens bild framför mig när jag tänker på det. Det skulle säkert inte låta spec otäckt om jag berätta men för mig var det så verkligt åh ah fyfan! Det kändes som att jag drömde väldigt länge , åh när jag väl vakna så kunde jag inte röra mig , vågade inte röra mig. Det kändes som om ngn låg uppepå mig, över precis hela mig ( den känslan som sara beskrev ). Jag låg som förstelnad i ca 2-3 minuter innan jag tordes röra mig , sen kastade jag mig på Robban , han höll om mig ett tag och sa typ: det var bara en dröm , det var bara en dröm omochomigen åh tillslut blev jag lugn! Jag hatar mardrömmar - vart kommer de ifrån?

Robban pussade mig och sa sov gott innan han gick , men jag känner att jag inte vill försöka sova än. Det blir nog tv:n ett tag innan för att komma på andra tankar - Disney chanel here I come hehe : )

Jag är jättenöjd över min blogg ( : det enda som ska ändras är texten , den ska bli grå och rubrikerna blå. Bara skifta om lite liksom. Candra är en pärla. . .


Candra <3

Stort tack till Candra som har fixat min blogg , den blev superfin : )
Du är så duktig! Puss på dig! ♥

what goes around comes around. . .

det snöar just nu : ) mysigt - jag älskar snö sålänge det inte är blött åh blaskigt. Det är dock pyttesmå flingor så det lär ju inte bli ngt som ligger kvar direkt! Jag blev ännu mer sugen på att plocka fram julgrejerna nu , sätta upp stjärnorna i fönstren mm , men mest sugen är nog robban för han har sagt ett antal ggr nu att han vill plocka fram sakerna : )

vi hade lite tävling hemma hos carro åh peter igår , om vem som gjorde mest armhävningar ( tro mig , peter fick sig ett gott skratt när han kollade på oss ) haha. När Robban kom efter jobbet så försökte jag åh carro anordna en tävling mellan peter åh robban om vem som gjorde flest osv , det gick de dessvärre inte med på. . .istället så slog robban ihjäl mig med peters boxningshandskar men påstod att det var jag som hoppa rakt in i "slagen" haha oooofta! Men det jag skulle säga var att av de få armhävningar jag gjorde så känner jag det konstigt nog idag i typ bröstmusklerna :s haha.

Idag skulle det blivit tacos o lite sånt hemma hos Mli , hon hade bjudit hem mig , carro åh elin men hon hade tyvärr fått magsjuka över natten. Så jag vet inte riktigt hur planerna för dagen ser ut nu :P det blir nog lugnt , robban kommer ju hem om inte allt för länge iallafall : )

på lördag är det fest , avskedsfest för anna som åker till australien om 1 vecka i 1 år eller mer - funfun .

nu ska jag studdsa in i duschen en snabbis , later. . .

nu ringde älsk , vi är bjudna på middag hem till Becca åh dem så det blev visst planerna för ikväll : )


Det betyder att jag får träffa denna sötnos idag : ) ↓

on your side. . .

Jag hoppas du har det bättre nu råttan , jag var på din sida - så du vet : )




mördare!

Sitter hemma hos Carro åh Peter just nu , peter ligger åh läser , carro dukar för middag ( vi ska äta soppa ) åh jag chillar här samtidigt som jag kollar på one tree hill : )

vi var över hos Ida en sväng förut hon bor typ mitt över gatan , och när vi är påväg upp till carro igen åh går in genom porten så springer det in en råtta fort som tusan. Jag lyckades rädda den från att bli kattmat. Carro ringer sin hyresvärd som skickar hit en person för att ta ut råttan. Under tiden bad han oss hålla koll på råttan så att den inte skulle försvinna. Stackars lilla söta råtta , den var livrädd åh satt åh pep! Sedan kommer de 2 män , den ena håller i ngn städgrej och den andra i en träplanka. Jag sa innan de kom till carro att de kommer döda den. Men jag hoppades ändå på att det skulle jaga ut den eller nåt liknande. Jag säger lite nervöst: ni dödar den väl inte , ni tar väl bara ut den? Till svar får jag: Ne det är klart vi dödar den , det är skadedjur! Annars kan ju du lyfta ut den om du vill med alla dess bakterier! ARG! Jag tycker inte om folk som dödar djur , även om de anses vara skadedjur. DUMMA DUMMA! Jag borde ha jagat ut den själv innan de kom. . .

aja nu ska vi käka , later....


pic's from the promenix :P



najs haa? ; )

otacksam åh j*vligt dryg!

woho , jag har sovit en hel natt : ) utan att vakna 100 ggr , utan att ha vaknat 2 timmar innan robbans larm ringer åh det känns underbart. Det börjar dock bli en vana att jag sätter mig här en stund när robban går , kollar lite på tv och sen kan jag somna om igen. Det funkar ju just nu , men när jag får ett jobb så hoppas jag dessa sömnproblem försvinner , men jag tror nästan de nu beror det nog på att jag är understimulerad eller nåt. Gör för lite om dagarna. . .

gårdagen blev slapp , först promenixen med carro. Vi mötte btw Maria åh Sara. När vi hade gått ett varv runt åbackarna så skulle de precis börja sitt varv åh vi skulle gå ett till fast åt motsatt håll. Efter några steg ångra vi oss ( Jag åh Carro ) åh bestämde oss för att byta håll för att få uppförsbackarna - jajjamensan här kör vi hårt haha ;P då möter vi Maria åh Sara som knappt kan ha hunnit 10 meter. Sara ropar glatt: ääh vafan vi skiter i det här , vi går åh käkar pizza istället! Det tyckte vi var lite kul haha :P

kvällen spenderade jag med min sötnos , det blev scones , tee åh Prison Break och en massa mys ♥

Vi fick oväntat besök också , min granne kom åh knacka på. Han ville låna min data in till sig. "Det går fort asso" eh nej skulle inte tro så. Grabben är specialist på att ta sönder sina egna saker när saker inte går som han vill , min data är personlig åh jag vill inte att ngn annan speciellt inte han ska sitta vid den hemma hos sig själv åh kunna kolla mina kort osv osv. Iaf sen kom det fram att det var hans tjej som ville låna den för ngt ärende. HM OKEY - en syrianbrud ( inge fel i det ) men hon har under ca 3 års tid sagt hej till mig en gång? Ser oftast bara j*vligt dryg ut åh det känns typ som om hon  kollar snett , inte bara på mig utan även min morsa när hon hälsar på N ( min granne ) åh nu ska hon låna MIN data ? Jag gick med på att hon lånade datan här , inne hos oss. Hon kommer in , går förbi vardagsrummet där vi satt utan att säga ett skit o ställer sig vid datan. När hon är klar går hon , stänger inte ens ytterdörren det gör N när han går! JAAA , VARSEEEEGOOD liksom! Kan ju lova att det där var en engångsföreteelse. . .N: "hon är blyg" yeah right , hon är bara otacksam åh j*vligt dryg!

Nehe , om man skulle försöka sova lite ;z men först stänga ut katterna från detta rum just nu verkar de göra allt för att irritera. Sitter åh petar ner saker på golvet , jagar mina fötter under täcket åh en massa annat kul - morr!

bloggtorka ?

bloggtorka? Jo vissa dagar känns de som att man verkligen inte har nånting åh skriva. Iallafall inget roligt som skulle intressera er som läser :b Jag ska straxt möta carro , vi ska promenixa vilket vi har som mål att göra varje dag nu - vi får se hur länge vi håller det mihi , men jag tror på oss ; )

efter det ska jag gå till mamma åh kolla om hon har ngt "hyllplan" till garderoben. Robban skulle vara lite rolig igår åh gömma sig i min garderob när jag kom ur duschen. Men innan han hoppade in i garderoben så hängde han sig på hyllplanet för att se om det skulle hålla och det räckte med det så braka hela skiten haha. Så nu ligger en stor del av mina kläder i en hög och robbans plan är ganska körd ;P haha...

måste gå nu , later sötnosar. .


pic's

Jag , ser konstig ut i ansiktet haha


Sara öppnar vinflaska :b


Carro : )


Sara åh Carro


never again. . .

jahopp , lite update om gårdagen då. Först blev det supergod middag hemma hos carro - kött , klyftpotatis,  sallad , sås! Det var jättegott - thank's hun! Sen kom sara den rara , och carro ville desperat få mig full så det var bara att sätta igång, olyckligtvis så blev jag inte spec full - jag blir aldrig det längre , det är lite konstigt men kanske bra iofs?! Det blev en massa prat och det stora samtalsämnet var spöken , fråga mig inte varför? Men det slutade med att vi alla 3 var så uppskrämda att vi kissade med öppen dörr haha. Vi lyssnade på jättegammal musik , typ musik från när man var 15-16 : ) guu vad musik kan väcka minnen!

Sen bar det av till Hugo , och nu har jag bestämt mig - never again! Jag hatar hugo! Asso musiken som spelas där , är den konstigaste musik jag någonsin hört (?) Hugo är/var bra när det är letche annars inte! Folket faller mig inte heller i smaken tyvärr! Räddningen blev iaf att min sötnos också var där , det gjorde det hela mycket bättre♥ Carro håller på åh skickar lite kort från igår , dock inte spec roliga då de är tagna med mobil för att både jag åh sara glömde kamera :P men det är ju iaf nåt , lägger upp några såfort jag får dem!

btw , när carro är full så får hon dialekt som en sthlmsbiiaaaatch haha ^^


 

believe me , Im tryin. . .

Hur länge ska det finnas där , jag är trött på negativa åh tråkiga tankar nu! Jag skrev i tidigare inlägg att jag aldrig varit med om ett svek nånsin. Men när jag tänker efter , så ser jag det där som ett svek. Det var något som gjorde mig sjukt ledsen och som satte sina spår ganska bra då jag fortfarande inte släppt det helt. Jag kan inte förstå hur du tänkte eller hur du ens kunde (?) Men jag trodde väl nåt helt annat än du. . .jag kanske var lite svårt den tiden , jag tror inte du riktigt fick nåt grepp om mig. . .men det gör inte saken ogjord och heller inte mindre smärtsam. . .

satsar på en lyckad dag/kväll/natt med carro iaf , hon kommer snart åh hämtar mig. Vi ska till systemet och lite andra affärer. Ikväll ska vi laga middag åh ha d riktigt mys , sen blir det ev lite raj raj : )

believe me , Im tryin. . .

irresistible

phuu , nu har jag varit lite flitig en stund. Har dammsugit , dammat åh rensat ett skåp fullt med en massa skit :P Och så har jag varit ute åh gått med Tampas , grannens hund : ) han är så söt , men så staaark! Kändes som det var han som var ute åh gick med mig - eller det var nog så! Lovely weather är det ju som vanligt också , när verro ringde förut åh sa att hon var på väg till stallet så kände jag en stor lättnad över att inte ha häst just idag : )

På tal om häst , jag saknar Zelva lite hon var ju så gott som min hur mycket jag ville förra vintern - inte min , men jag fick ha henne närsom typ. Tänka sig att hon var så gammal som hon är. Man hade gått åh trott 12 men nu har de kommit fram att hon är minst 20! Men hon är världens mysigaste iaf , jag har typ varit livrädd för hästar hela mitt liv men Zelva blev min vändning : ) Kommer aldrig glömma när vi red ut , Jag , Vånkan , Johanna åh minns inte vad hon heter ( verros kompis från grällsta iaf ) vi galloperade som tokar på nån skogsväg ( damn vad fort de gick när jag tänker efter haha ) anyway , jag hade linne åh sport-topp. Linnet var dock lite stort och satt tillslut endast runt midjan på mig , sport-toppen hade en dragkedja framtill och det var inte lite nära att den knäpptes upp helt - fatta synen haha. Jag ser fortfarande vånkas garvattack framför mig!

nehe , nu ska jag pussa lite på min sötnos. Det finns inte ord för hur underbar du är. För 3:e fredagen i rad så kom han hem med rosor ♥


irresistible

searching for myself

tråkigt nog så börjar jag få allvarliga sömnproblem ( verro , har du smittat mig? ). Det tar en evighet att somna för mig på kvällarna , när jag väl lyckas så vaknar jag efter några timmar åh är jättepigg! Häromkvällen somnade vi redan vid halv 11 eller nåt åh så vaknade jag: 00:42 - hallååååå liksom! Och om jag lyckas sova "bra" en natt så vaknar jag runt 05 nångång! Detta förstör mina dagar , jag måste vara sjukt understimulerad eller nåt!

Jag undrar hur man kan känna sig så osäker åh misstänksam utan att ha minsta anledning till det? (vad man vet om iaf) Det måste bero på dålig självkänsla. Jag har aldrig blivit sviken på nått sätt nångång i mitt liv egentligen. Men jag har alltid varit av den väldigt misstänksamma typen. Det skulle vara skönt åh inte vara den typen , det tar en väldans massa energi och det slutar oftast med att det är en själv som ser dum ut! Jag vet att det inte finns ngn som helst anledning till misstänksamhet , det är jag som är problemet i detta sammanhang - Jag ska jobba på att bli en annan "typ" ; ) Det känns dock som att vi är ganska lika på detta plan hehe. . .och helt i onödan!

Jag vet inte om det är all överflödig info som skapat dessa känslor? Jag brukar vara stark och känna mig stark , men nu i en tid så har jag känt mig allt annat än stark , det börjar gå framåt men jag är inte framme på den punkt som jag vill än! Jag blir så frustrerad , jag vet att detta endast har med mig själv åh göra och jag förstår inte varför dessa saker egentligen stör mig ? Det är ju precis samma sak för dig om man vänder på situationen bara att jag vet lite mer än jag borde och skulle vilja åh lite mer än vad du vet. . .

Jag ska jobba på saken , för att bli bättre åh starkare , bli mitt vanliga jag! : )

girls night!

mysig dag , det blev lunch med vånkan åh erica på stan - sallad på paus ; ) en väldans massa prat om allt åh inget. Efter det så plockade vi upp carro , hon åkte med till mig åh så inväntade vi robban åh peter. Sen blev det en promenad till rusta haha , vi köpte lite julprylar - mysigt : ) längtar tills man får plocka fram julsaker åh sätta upp stjärnor åh gariner! När det gäller julgran så är vi dock lite kluvna över hur vi ska göra. JAG VILL VERKLIGEN HA GRAN , men med tanke på att vi åker den 19:e dec åh kommer hem den 26:e så vet jag inte hur länge den granen överlever med 2 busiga katter home alone :P Men vi får se , om min bror bor här under tiden så kan det ju funka ; )

orkar inte skriva mer , ska duscha åh sen invänta andra avenyn : ) mihiii...

vånkan ditt förslag om tjejkväll och dina planer för den låter great! : )

Carruuu - good shit !

Ska snart ta en promenad till Carro , vi ska promenixa ihop : ) men först ska vi springa förbi några butiker på stan har jag bestämt! På tal om Carro så är hon rätt bra , eller väldigt bra. Hon är en sån man kan prata med om vad som helst utan att hon dömmer en ( jag menar inte att mina andra vänner gör det nu ) , hon är väldigt bra på att lyssna och sedan ge respons på det man sagt , hon är inte den som bara håller med utan hon svarar o säger vad hon tycker åh tänker om det hela ( vad det nu än är man pratar om ). Ibland kanske hon inte alls håller med mig om det jag tycker/säger och då är hon inte sen med att visa/säga det åh det är lite kul för det får en att tänka till en extra gång. Det kan leda till att man börjar tänka i helt andra banor och det man sett som negativit kan plötsligt bli nåt riktigt bra. En annan grej jag tycker om också är att hon pratar så mycket om allt och inget , jag tycker om när folk pratar haha : ) Inte när jag ska sova , men annars hehe. . .

akilles ( katten ) fick precis höra en åh annan svordom från mig då han klev på avstängningsknappen på datorn åh hela skiten dog! Tack åh lov så sparas ju det man skriver i ukast - braaao!

Mamma berättade nyss att min sötnos oscar ska/har skickat nåt till mig på posten : ) hihi spännande! Jag saknar er men vi ses ju snart ( 20:dec ) :)

nu har jag suttit här för länge så nu får jag väl typ springa till carro istället för att gå :P

what do u think ?

oow , jag är fruktansvärt nära på att beställa en ny mobil : ) det känns lite dumt då min nuvarande telefon fungerar utmärkt men jag har tröttnat på den ju - det gör man väl alltid men ändå! Jag har haft den i mer än ett år nu , så länge brukar jag inte ha en telefon :P om jag nu bestämmer mig för att köpa ny , vad tycker ni att jag ska välja , svart eller rosa?

 


ska tänka över saken en stund - jag har en förmåga att handla först åh tänka sen!

Ingen rubrik

Atlas är trött : ) sötnos. . .

the winner takes it all...

Igår så spelade jag åh robban fiskspelet ni vet när det är fiskar som snurrar runt åh så ska man fiska upp dem. Och fytuuusan vilken ljudnivå det blev här hemma hahaha , vi satt åh gapa som två tokar. JAG VANN MEST GGR ( Robban kommer döda mig när han läser detta , för han håller inte riktigt med mohaha ) och btw , så är det fusk att plocka fiskarna med händeeeerna , fiskespö är det som gäller hun ; ) ( okey , jag plocka oxå med händerna , men typ en gång bara hihi ) Vi drog iaf slutsatsen att jag åh robban spelar bäst om vi är i samma lag. Två dåliga förlorare som spelar mot varandra är ingen bra kombination : ) haha - men kul vare! Älskar dig sötnos. . .♥

till prisonbreak blev det  jättegoda scones och te : )


Du har startat ett krig du aldrig kommer vinna!

haha , yes u have älskling : ) igår kväll/natt så hällde jag putteputtelite vatten på robbans bröst när vi låg i sängen. Det slutade som vanligt med världens krig. Jag fick ungefär hela tillbringaren över mig med ISKALLT vatten åh hela köket var som ett hav haha. . .så älskling watch ur back , när du minst anar det så händer det - mohaha xD

ska ni gå hem nu ?

Gårdagen var ganska mysig , vi var på hockey med Becca , Sean åh Phoenix : ) Det var typ 100 år sen sist jag var på hockey. När jag var yngre så missade jag inte en enda match - minns du Linda ? ;P Anyway , första perioden var bra men sen spåra det ur helt , det blev mål efter mål för mjölby. Men det roligaste var inte själva matchen utan det var en rad med gubbar/killar från mjölby som satt åh skrek som världens muppar. Becca tror de var från " En annan del av mjölby" haha , det såg faktiskt ut så och med tanke på vad de skrek så kan det inte ha varit på ngt annat sätt. När mjölby låg under satt de åh skrek en massa skit o var asförbannade , när de sedan tog ledningen så var de så j*vla nöjda men satt fortfarande åh muttra saker till hästens publik. När de var ca 5 minuter kvar av matchen började folk gå , anatgligen för att det var en självklarhet hur matchen skulle sluta. Då reser sig ena gubbfan upp från mjölby o vrålar: Ska ni gå hem nu? Ska ni gå hem nu? osv osv. . .haha det kokade lite inom mig ( finns ingen värre än mig när de gäller åh vara dålig förlorare , eller jo robban förresten haha ) men iaf , det var underhållning på hög nivå  - thank's a lot! ;P

Efter matchen blev det pizza åh andra avenyn c(=

Jag tror vårat samtal kan ha varit bra , jag fick ur mig en del som jag egentligen inte hade tänkt eller kände för åh säga men såhär i efterhand så känns de bättre att du vet. Och det känns som det jobbiga släppt en aning : ) Jag lovar , jag vet!


Ruffsigt hår åh puss i smyg ;P

I don't wanna know

varför får jag alltid veta mer saker än jag vill åh klarar av (?) har jag bett om att få veta vissa saker - NEJ! När jag vill veta ngt så är jag aboslut inte blyg för att fråga , så om jag inte ber om att få veta snälla låt det bara vaaaaa...

gårdagen var helt okey , lite segt först men det kom igång mer efter ett tag. Jag åh Erica fick veta en väldans massa om Rikards fantasier åh önskemål haha - mer än vi ville veta kanske ^^ Jag undrar om Erica fortsatte sin "strejk" väl hemma haha , har svårt åh tro det faktiskt ; )

Jag är förtillfället sjukt seg , jag sitter i sängen åh geekar lite här vid datan åh Robban i soffan åh "gosar" med Pyret bläh :P gissar på att det blir en lugn kväll , om inget oväntat dyker upp (?) det brukar kunna hända. . .



uppmuntrad : )

Jo nu är jag lite uppmuntrad , tack vare älskling och tack vare snickarjäveln även kallad Martin : ) han kom hit åh var på ett himla bra humör och var väldigt peppande åh jag tror det gjorde susen ( åtminstonde för ett tag ) men vi kan ju hoppas på länge! Och Robban som bara är så söt som man kan vara , vi var på stan jag skulle bara fort in på systemet åh sen möta honom åh när jag kommer ut så står han där med blommor - igen ♥ " Det är fredag , åh jag älskar dig " var hans anledning : ) Jag älskar dig så mycket sötnos. . .

ikväll blir det lite rajraj , vi ska hem till Rikard åh där är väl de vanliga : ) Ska göra mig iordning nu .

träffade Pamela på systemet , kul åh höra att man anses vara en normal åh mycket bra flickvän till Robban : ) sånt blir man glad av att höra att andra tycker!

later dude's. . .

some words are best unspoken. . .

Jag har en jobbig känsla i kroppen , jag vet inte vad det är men den tynger mig. Den får mig att känna mig dämpad och inte som mitt vanliga jag. Jag har tänkt mycket på en sak , som jag inte vill eller tänker dela med mig om här. Egentligen vet jag inte varför jag skriver de här ens , för jag vill inte att någon ska fråga mig sen vad det handlar om. Det känns som att jag inte kan säga det till vem som helst heller , åh jag orkar inte heller. Vet inte om det är därifrån den jobbiga känslan kommer but I guess so.

Jag undrar hur mycket du pratar om mig till henne , när jag vet hur mycket du sagt om henne till mig! Jag undrar om dina ord och "lyckoönskningar" är sanna eller om det bara är bullshit? Jag undrar om du stått på hennes sida från första början men fått det att verka som ngt annat för mig? Eller du har väl inte stått på någons sida kanske , jag trodde iaf inte det men när jag reflekterar såhär i efterhand så känns det som jag varit lite för godtrogen eller jag är nästan säker på det. . .hädanefter så behöver du inte fråga mer , du kommer inte få nåt svar , åh jag ångrar en hel del saker jag berättat för dig , jag tror inte att det stannat mellan oss två som jag sa till dig att jag ville när jag berättade. . .

Jag hoppas jag tar mig ur denna grop nu , det känns som jag varit i den ett tag nu, men att jag försökt förtränga åh dölja det...

Jag lovar , att innerst inne så vet jag! : )

easy to forget

Hey you people!

Vaknade nyss , som vanligt så har jag drömt en massa konstigt. Denna gång att jag bodde typ i Sthlm , jag hade börjat umgås med ett helt nytt tjejgäng , jag glömde bort deras namn hela tiden de var utländska åh hade jättesvåra namn , iaf det var sommar åh superhärligt. Vi åkte tunnelbana när det plötsligt kom på en annan tjej åh börja slå en av tjejerna jag var med , riktigt ordentligt asso. Sen handla typ hela drömmen om att vi var jagade bland en massa klippor vid vattnet , upprepade ggr så satt jag åh försökte lära mig allas namn - haha helt sjukt! Åh innan jag vakna så drömde jag att mamma skulle ha barn. Igår drömde jag att jag jobba på Indiska åh nåt om min granne som jag inte riktigt minns. Jag förstår verkligen inte varför jag drömmer så mycket (?) eller jag har hört att man drömmer nåt varje natt men att man inte minns de dagen efter , men de känns som jag alltid minns ;s aja. . .

tänkte gå upp åh fixa tll mig lite nu sen åka till stan åh lämna tillbaka ett linne jag köpte för ett tag sen som jag har kommit på att jag väldigt sällan kommer använda vilket känns ganska onödigt!


guu vad det är lätt åh glömma i stundens hetta ;P

slick!


repris ?

jo , det känns som om att det blir en repris av detta. Det är verkligen inte vad jag vill , absolut inte. Jag/vi har varit där en gång åh det räckte. Jag trodde aldrig de skulle kännas såhär igen , det kändes så säkert men nu är jag inte lika säker längre. Varför blir det såhär (?) Jag ska försöka göra allt som står i min makt för att det inte ska bli en repris , men det finns ett hinder på vägen , eller jag tror att det kommer göra det iallafall åh gör de det  så vet jag faktiskt inte hur jag kommer ta ställning till det. . .

gåtor , gåtor , men det går inte skriva vad som helst i bloggen känns de som!


åh ni som läser nu , detta handlar inte om mig åh robban tänkte att de va lika bra åh säga det innan folk börjar fråga hehe : ) btw , så saknar jag dig redan pluttä!


u can't handle me

Nu har vi bestämt oss och biljetterna är bokade , det blir åh fira jul i Vilhelmina. Jag , mamma åh älskling : ) Det ska bli supermysigt med alla barn åh allt. Vi åker dit den 19:e på kvällen och hem den 25:e på kvällen. Kul åh komma lite tidigare än dagen innan julafton , nu hinner vi baka julgodis med barnen åh en massa annat mysigt : ) Jag hoppas tågresorna blir bättre denna gång men det är väl tveksamt men tanke på vilken tid vi åker.

sitter åh funderar på vad jag ska göra idag , alla jobbar åh vånkan är istallet så ensamma jag ska försöka sysselsätta mig själv mohaha ; ) Jag funderar på en tur till stan åh börja kolla lite julklappar , inte köpa dem men kolla ut lite passande stuffs ;P Det blir mycket julklappar nu när vi ska dit upp , 5 ungar ;o åh sen är det ju en en massa andra som man också ska köpa till + så fyller Robban år den 18:e dec c(=

nehepp , nu ska jag duscha åh fixa till mig lite,  lateeeer. . .


hur kan man vara sån , det är ju inte bara i denna situation (?)

Porrig (?)

Idag har jag ätit myslunch med Becca , Vånkan åh Phoenix på stan : ) Det blev supergod sallad på PAUS , den var faktiskt lika god som fräckas . I väntan på att beställa så trängde sig en stygg liten tant sig före oss, efter att Becca beställt så sa hon som servera: " vem står på tur " då skrek tantfan : "Ja nu är det jag " haha , vi bara kolla på varann och lät henne gå före . När de sedan var vår tur sa hon innanför disken förlåt , jag vet att ni var före men tanten lät så bestämd så jag tordes inte säga nåt! - haha , det var lite roligt. Sedan blev det en liten sväng på stan , inne på Gina så greppar Becca nån porrig leopard klänning och säger glatt : emelie , den här skulle du ha ( nåt i den stilen ). Hon verkar ha fått för sig att jag är porrig av mig , och det stämmer väl inte ? :P åh inte nog med det så ser hon likheter i mig och diverse utvikningstjejer , Peyre tror jag det var haha - no way! Anyway , det har varit en mysig dag : )

Nu väntar jag på att Andra Avenyn ska börja ( : mysig serie tycker jag. .


Phoenix åh en flum mig i söndags när de var här på middag : )

älskling!

älskling , jag vill bara att du ska veta hur bra du är! Jag kan inte beskriva i ord hur lycklig du gör mig. Innan jag träffade dig hade jag bestämt mig för att aldrig bli så fäst vid någon igen , antagligen för att jag gått igenom en vädligt lång åh jobbig tid. Jag gjorde det slutgiltiga valet men bara för att man själv tar ett beslut så betyder det inte att det är enkelt , så ja den perioden var tuff att ta sig igenom! Men när jag väl lyckades , så kände jag mig så fri åh självständig. Det blev en hel del festande , en snabbis till Norge , mycket tid tillsammans med vänner - Jag kände mig stark och stadig! Sen dök du upp åh till en början var jag kluven och visste inte vad jag ville eller tyckte det var mest "spännande" men nästan direkt efter att ha lärt känna dig på ett annat plan så kändes de så rätt åh jag håller verkligen med ditt sms som du skicka igår - flirta med mig var det bästa du gjort!  : ) Det pirrar i hela kroppen när jag tänker på vår "första tid" ihop : ) det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på dig nu också. Jag är inte van vid att folk visar sån uppskattning som du gör. Du gör mig så sjukt glad och ofta genom bara småsaker du säger - du tänker säkert inte ens på det själv! Du fixar med små överaskningar då&då , dina söta mess , för mig så är du Mr Perfect : ) Du får mig att må grymt bra , du gör mig stark , du får mig att känna mig så älskad! Och jag hoppas verkligen att jag får dig att känna samma sak : ) Jag älskar våra dampstunder när vi springer omkring här hemma som två galningar och bombar varandra med vattensprutan , gräddkrig ;) , när vi ligger i sängen och visslar melodier som den andra sedan gissar ( haha ja vi är sjuka ) btw , så var jag riktigt grym på att vissla rederietmelodin haha! Jag älskar att ligga i sängen med dig en hel dag åh bara mysa , Jag älskar hur du tar i mig , JAG ÄLSKAR DIG!♥


If ur a girl , u have to do this ; )

Hur naturlig är du?
(alla tjejer måste göra det här)

Du har ..

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning ( ibland )
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
( ) Lösnaglar

TOTALT: 9

Du ..

( ) Använder locktång/plattång varje dag ( nära på men naah inte varje )
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

TOTALT: 2

Du har ..

( ) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Haft hårförlängning
(x) Slingat håret
(x) Färgat det hemma
(x) Tagit hål i öronen


TOTALT: 4

Sammanlagt: 15

0 - 10 Naturligtvis naturlig tjejen!

11-19 konstgjord behandlad blomma

20-25 fryst blomma

25-30 Barbiedocka , bara plast




 


can't wait!

wiwii , nu har jag bokat Mamma Mia : ) Längtar massor tills jag får den!


Snackar alla tjejer skit (?)

Är det så att alla tjejer är skitsnackare (?) Med detta menar jag inte att jag är en ängel själv! Men i ärlighetens namn så tycker jag inte att jag snackar skit , om jag säger nåt så är det vad jag tycker/känner och jag kan även stå för det! Jag tänker inte skriva ut några namn men de som fick mig att fundera var 2 tjejer jag träffade i fredags på krogen! Det blev genast en massa skitsnack om en gemensam kompis till oss , eller till mig och den ena av dem iallafall. Snälla , tyck vad ni vill och håll det för er själva. Jag hade inte behövt höra det där för jag tycker inte likadant , känner inte likadant och blev bara j*vligt irriterad! Så hädanefter  - Don't tell me , Im not listening!

Det var iaf jättemysigt hos Patti ifredags , hon är min barndomsvän så det finns alltid så mycket att prata om. Hon hade gjort jättefint med bål åh grejer : ) senare mot kvällen/natten bar det av mot otten , mindre kul vilket jag tyckt senaste 5 gångerna jag varit ute. Jag tycker inte att det är kul gå ut längre (kors i taket). Sorligt också att vissa människor på dansgolvet inte förstår vad man säger. Om jag vill dansa med en person så gör jag det , om jag inte vill så fatta vinken liksom. . .

Igår blev det lugnt , vi var åh storhandla åh sen blev det mest en massa mys : ) Älskar dig pluttä♥ Jo juste , jag hann även med att ta sönder kattlådan/toan , jag skulle fylla på med ny sand åh så lossnar handtagen el vad det nu skulle föreställa så att hela kartongen svintung med sand landar på nåt konstigt sätt och gör så att hela skiten spricker!! Så idag måste jag försöka ta mig ut till Grizzly åh köpa en ny för Arken e stängt - MORR!


Atlas tycker Pyret är intressant :P

RSS 2.0