If I were a boy / girl..





Atlas är...

-d12d343f059063fe2ba0aef61ade13e.png

Kolla varifrån!

Atlas är sugen på Robbans bärs ; ) Min dator fuckar fortfarande å likaså min mage! Ligger i soffan å tittar på Eldsjälsgalan=Bingolotto! Oh yes, vi är pensionärer hahaha..


Krångel hela tin..

Min laptop har lagt av nu, eller ja jag vet inte om det är datorn -laddningshålet eller om det är strömkabeln? Det borde inte vara strömkabeln eftersom den bara är ett par månader gammal! Om det är själva laddningshålet, att ngt gått sönder där inne så vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, garantin har väl gått ut för länge sen å det lär väl inte vara billigt å laga! Nu är den iaf helt urladdad å går inte använda så nu bloggar jag från mobilen. Funkar helt okey, irriterande bara att det inte går att dela upp texten i stycken, allt blir en klump på samma ställe liksom! Idag har vi rätt mkt att fixa inför morgondagen, känner mig lite småstressad typ. Men vi hörs lite senare, hoppas på att få igång datorn!

Dumma dumma mage!

Ligger i soffan å har ont i magen : ( nu har jag haft ont i flera dagar! Fattar inte varför. Tog ett varmt bad för en stund sen men det hjälpte inte! Jag ska ringa nästa vecka å be att få komma nånstans å bli undersökt, detta funkar inte längre. Tycker bara det är så jobbigt att ta tag i sånahär saker! Har en sak till jag måste göra inom kort.. Idag har vi varit på stan en sväng iaf efter att Robban varit på körskolan (han går intensivkurs i teorin). Jag köpte lite smink jag behövde för mitt presentkort på kicks å så köpte vi alkohol + lite annat till nyår! Phoenix fyller 2 på fredag så paket till honom blev det också! Jag försökte hitta sällskapsspelet Cluedo också, det fanns bara i resevariant kvar men jag tog det : ) kostade bara 99:-! Har även fixat frimobil surf idag så nu kan jag utnyttja min Iphone till allt!! ; ) Min laptop håller på å krascha också så det känns bra att ha en helgrym mobil! Haha, vilket freak jag är! Andra avenyn senare, tills dess ska jag bara ligga här å tycka synd om mig själv å min dumma mage : (

Testar en sak..

Vet inte om det fungerar men det återstår att se : )

Nu är...

1cb7a50f5f8e933f0cb10a1e9fc67f31.png

Kolla varifrån!

Nu är pyret vaken å ålar omkring lite, det var ett tag sen : )


fuckaaad..

Idag har jag/vi hjälpt mamma att flytta. Började kl 10 imorse å höll på i ca 7-8 timmar :$ Jävligt jobbigt att bära upp å ned för trappor osv men det gick väldigt smidigt ändå! Tror hennes nya place kommer bli jättemysigt när det är färdigt! : ) Nu ikväll bjöd mamma på pizza sen har vi bara softat här hemma. Känner mig helt slut i kroppen och så sjukt irriterad över telefonskiten så att jag skulle kunna nita ngn (läs; han  som sålde den).

+ att mina mage är helt fuckad som vanligt! Har ont hela j-a tin..

Ger upp för idag! Sleep tight..

Idiotjävel!

Vad ni än gör , så gör fan inte som jag! Jag vet inte hur insatta ni är i min Iphonesituation å om ni läst tidigare inlägg om mitt idiotköp på blocket. Jag måste bara skriva av mig iaf å ni som fattar , ja ni fattar! Jag fick ju iaf telefonen , ny och allt precis som lovat! Idag kom "han" hem från sin julresa från London och skulle ha resterande pengar av mig! Självklart ska han få det , bara jag får kvitto/garantin som han skulle skicka i efterhand av ngn anledning! Jag förslår blockets internetgiro för att vara på den säkra sidan , han får pengarna när jag fått varan å godkänt den bla bla. Lika säkert för oss båda! Idiothelvetet går inte med på detta då han tkr det tar för lång tid + att vi inte kom överens om detta från början! Får han inte pengarna in på sitt konto innan imorgon kl 12:00 så går han till Telenor och stöldanmäler telefonen= telefonen blir spärrad å oanvändbar för mig!

Jag har varit i kontakt med både Telenor och Polis. Fick inga bra svar nånstans. Polisen sa först att han tyckte jag skulle föra över pengarna osv. Sedan visste han inte vad han tyckte å bla bla. Jag har iaf satt över resten av pengarna vilket innebär att jag antingen 1) får kvittot/garantin precis som lovat. 2) Inte ser skymten av det! Om han är en riktig jävel kan han ju även fast han fått pengarna gå å stöldanmäla telefon om han nu har pappren på den så att den blir spärrad och han får ut en sprillans ny! Men det är enligt polisen jag prata med grovt bedrägeri! Polisen kollade även upp IMIE numret och enligt det så syntes inga spår på att telefon skulle vara stulen enligt det "nationella registret". Så om allt är normalt så borde han väl eg ha kvitto på telegon osv. Jag blir bara så galet j-a lack. Ångrar ihjäl mig över denna sjuka affär å kommer aldrig någonsin köpa ngt på blocket igen!! Och han är inte lite dryg heller fanskapet...

IDIOOOOOTJÄVEL!

ooooooooh..

Jag blir fan galen!


Can´t stop me now..

Fytusan vad skönt att sätta sig ner (en stund). Vi har varit och storhandlat , och det blev verkligen storhandling. Vi har inte storhandlat på ca 2 månader av ngn anledning , antar att det funnits relativt mycket hemma men nu började det eka i kyl å frys , så storhandling var behövligt! Nu är det proppat i varenda vrå känns det som : ) När vi kom hem å hade packat upp allt fick vi städnojja , inte bara jag utan Robban också (kors i taket). Så nu har vi städat som tokar å det är så fint här hemma! Dyngskönt efteråt. Nu ska vi börja med maten..

Nyår börjar ordna upp sig lite nu , eller vi har iaf kommit så långt att vi vet vart å med vilka vi ska vara. Och det blir här hemma hos oss med Carro & Peter. Tråkigt nog så är alla andra vänner splittrade på olika håll med annat folk osv så änsålänge är det bara vi 4. Vi ska iaf käka gott , kan inte skriva vad för att det ska bli en överraskning för C&P , spela lite sällskapsspel å dricka gott! Sedan får det bli som det blir , det kanske finns ngn rolig fest att dra på eller nåt. Som jag känner nu är jag iaf inte sugen på att gå ut på nyår , det brukar inte vara spec kul! Riktigt synd att Mli & Isen inte ska fira nyår i Norrpan iaf , hade varit skitkul om de var med. Candra & Verro kommer jag ju ha på gångavstånd så vi kanske ses också iaf : ) Åh så får Robban ringa sina grabbar å se om de har ngt kul på gång. Blir nog bra bra , tillslut...

Nehe , nu ska jag hjälpa till med maten sen måste jag knalla bort till Candra å kirra till det för hennes katter ; ) Efter det ska jag bara soooofta...


: ]


Så himla skoj xD


Jag å Robban har suttit å spelat New Super Mario som han fick av mig
i julklapp i flera timmar nu. Så j-a roligt! Men jag tror vi sagt varenda
svordom vi kan haha xD klockan är nu 01:23 å det är dax att hoppa i säng!


Varmt bad ; ]

0-32f26157022b04a6d6fa8088e6e15fa6.png

Kolla varifrån!

Har precis tagit ett varmt bad med tända ljus, jätteskönt! Fick små badbomber i julklapp med hjärtform som jag hade i vattnet också : )

Ikväll ska vi bara vara hemma å mysa, det är en massa bra filmer på tv också. Idag är det ju många som går ut men jag har verkligen ingen lust + att inga av mina vänner ska ut!

Ha en trevlig kväll så hörs vi : ] puss!


Vart är min fina, kalla snö? : (

Godmorgon allihopa! : ) bläh vilket tråkigt väder jag vakna upp till idag! Ge mig minusgrader å kallt -och en massa snö igen! =| deprimerande med regn å blask ju..

Hade ni en bra julafton igår? Det hade iaf jag, god mat , trevligt folk , bebismys , julklappar å öppen spis : ] Enda minuset var att min mage var elak å gjorde så att jag hade ont hela kvällen , måste nog besöka doktorn snart å kolla vad som är fel (undra hur många ggr jag sagt det) men nu är det verkligen dags , blir galen snart!

Idag hade vi tänkt att åka till stan å fixa lite saker men det är ju stängt : ( det är det säkert varje år denna dag men jag har aldrig någon koll på det , så vi får väl gott vänta tills imorgon! En sak jag ska göra idag är iaf att gå hem till Candra (-och jocke) å ge deras katter mat å ren kattlåda , Im tha kattvakt liksom!

Btw så löövar jag min nya telefon , min finfina Iphone ♥ Jag skulle dock behöva typ experthjälp med hur allt fungerar med itunes å allt :$ trots att jag är ett freak som brukar lista ut sådant skitfort så lyckas jag inte denna gång?! Jag vet iaf hur man , messar , ringer , tar kort , bloggar osv osv :P

Aja later dude´s..

mobilbloggningen verkar...

05a859b4f27ccedca923a5aed196ec71.png

Kolla varifrån!

mobilbloggningen verkar inte gå så bra för mig, får väl se om detta publiceras :b


Myskväll såhär dagen före : ]

Sitter hemma i brorsans lägenhet nu tillsammans med mamma å älskling. Mamma ska bo här tills nästa vecka, då får hon tillgång till sin nya lya å micke å dem är ju ändå påväg till Nya Zeeland! Vi ska äta ost å räkor mm om en stund å så spelar vi bingolotto : ) hoppas på vinst (?) Mysigt har vi det iaf..

Mår fortfarande inget bra så soffläget känns som det enda rätta just nu , hörs när vi hörs..

Buuuuusigt!



woops..


Jag låter som en kråka..

Jahapp , har varit vaken sen 6.45 typ. Är seg men inte trött - det kommer väl om en stund! Jag mår fortfarande inge bra. Förkylningen tycks bara bli värre , öm i halsen , hostig å hes som en kråka. Ni som pratade med mig i telefon osv igår måste ha trott att jag var en man först :$ Robban tjatar om att jag ska ringa vårdcentralen å be att få komma dit (han som aldrig gör nånting åt att han är sjuk om inte hans mamma typ släpar iväg honom). Men vad ska vårdcentralen göra , säga som de brukar= det är vanligt förkylning bla bla ett virus som går nu! Onödiga pengar o onödigt att ta sig enda dit typ. Näs-spray missbrukar jag typ , har använt det föör mkt och föör länge. Men vad ska man göra när det inte går att andas utan? Craaap..

Nu är min bror å hans tjej påväg mot Arlanda , de åker till Nya Zeeland idag! Fifan så skönt , att få komma till värmen : ) hoppas de får det kanoners! Själv njuter jag av snön just nu , tkr det är grymt mysigt! Hoppas verkligen att den får ligga kvar ett bra tag till. Blask är det värsta jag vet - och regn!

Idag måste de sista julklapparna fixas , men det får bli när R kommer hem. Måste även till Telenor en sväng å fråga o fixa lite saker. Kan inte förstå att det är julafton imorgon ;O det känns verkligen inte så. Vi ska ju iaf vara ute hos Robbans mamma å dem , min mor ska även med. Så det blir vi , mamma , Stina & Janne , Becca Sean Phoenix å Preston , Sandra Kjelle å Eric. Vad jag vet iaf , kanske ngn av Jannes barn kommer också?

Vet inte om jag ska försöka sova en stund eller inte :$ sover ändå inget bra el skönt när jag mår såhär. Aja ska se ett avsnitt av Riverside sen får jag se ; ]

ska bara...

0-79177e75674842f03cb0b238248beb6c.png

Kolla varifrån!

ska bara testa å se om det fungerar å mobilblogga ; )


Min Iphone 3GS är här : ]

Ja jag vet att jag de senaste dagarna varit lite luddig i mina inlägg , både här å på facebook! Det de hela handlat om är att jag köpt en iphone på blocket av en kille. Idiot som jag är så betalade jag halva summan av pengarna i förskott , 2500:-. Ju mer vi mailade så trodde jag att han blåst mig. (Orkar inte gå in på allt). Det står hur mkt som helst om just Iphonebedrägerier på blocket om man googlar å jag var säker på att jag blivit blåst enda fram tills idag. Med posten kom en avi , jag hade ett paket att hämta ut på Ica strömmen. Hade läst på nätet att folk skickat tegelstenar å en massa annat skräp istället för telefoner så ivrig o nervös som ett helvete hämtade jag ut mitt paket. Till min lycka låg där i paketet en sprillans ny Iphone 3GS , inplastad kartong å allt : ) gissa om jag blev lycklig!! Jag är så glad att det finns endel ärliga människor å jag måste verkligen be denna snubbe om ursäkt för alla mina misstankar o halvdryga mail! Nu ska jag sätta in resten av pengarna och när det är gjort ska jag få kvitto o garantin skickad till mig. Trots ärlighet änsålänge så är jag rädd att inte få se skymten av ngt kvitto eller garanti. Jag tänker därför be honom att antingen skicka papprena först innan jag sätter in pengar och går han inte med på det så tänker jag föreslå blockets internetgiro= han får inga pengar förrän jag fått "varan" å tvärtom!

Så nu kan misstankar som oplanerad graviditet osv läggas ner för er som trott det haha, nu vet ni vad det hela handlar om...

Jättefin telefon iaf , men det kommer nog ta tid innan man lär sig allt :$ sjukt komplicerad! Förstår mig verkligen inte på itunes å den biten. Får leka lite imorgon å se om jag blir smartare av det. Och btw så har jag inte kvar några nr av ngn anledning. Så skicka gärna ett mess så jag får era nr igen å glöm inte skriva vem som skickar ;P

Har varit med vonkan på maxi å lite andra ställen idag,  trevlans! Jag var visst lite busig å skrev gulliga ord på folks igensnöade bilar mohahaha. Nu äre natti , hörs imorgon..


Shut it down - feeet låt!


Öppen spis ; ]

Blev inte inringd på jobb idag så jag å mamma har varit iväg en sväng å köpt lite saker. Jag köpte mina sista klappar till Robban idag så det känns skönt att ha det avklarat! Nu är det bara klappar till de små prinsarna Eric å Preston kvar , det får vi fixa senare idag eller imorgon..

Mamma köpte en såndär dvd-brasa så men den å julmusik på så har vi slagit in klappar : ) mysigt! Jag som längtar efter öppen spis , får väl nöja mig med denna sålänge. Den är faktiskt rätt mysig å den sprakar precis som en vanlig eld ; ]

väntar fortfarande , men idag fick jag inget svar! Hoppas verkligen att jag får veta nåt imorgon annars blir jag snart galen! Hatar att vänta och nu kanske jag väntar på ngt förgäves också!! Helvetesskitapa..


Julklappar , oro -och en massa snö =]

Åh , jag är grymt sugen på att ta på mig en massa kläder å gå ut å busa i snön med Vidar : ) frågade Robban om vi skulle gå å typ våldgästa Carro å Peter , vet att de bakar en massa julgodis ikväll också mohaha. Men det är en bit att gå dit å klockan är rätt mycket så det blir nog inget med den saken. Men ut å leka i snön är det ju inte för sent för! Well , vi får se..

Mamma var här förut å käka med oss , efter det slängde vi oss på soffan å jag somnade visst , vaknade efter typ 2 timmar, men skönt vare : ] min huvudvärk blev bättre ocksa. Har slått in en massa klappar idag också , de blev jättefina. Skitsnygga omslagspapper å krusiduller på dem!

Undrar om det blir nåt jobb denna veckan? Skulle behöva cash! Vet inte hur det är med jobb för oss vikarier i juletider? Vi får väl se om jag blir inringd imorgonbitti. Annars ska jag till stan å fixa sista klappen till älskling! Om jag inte tar det på tisdag iofs , ska följa med vonkan till maxi då å leta klappar å fika - mysigt : )

Aae , vad ska man hitta på nurååh. Jag går med orokänsla i kroppen 24/7 just nu över "det där". Kan inte koppla bort det förrän jag vet hur det ligger till. Jag hoppas få veta ngt imorgon?! OOH!

btw , såg ni våra asgrymma Plankor , daamn ;D

Lyxmiddag ; ]

Godmorgon i snöyran! Guuu vad mycket snö det har kommit å vad härligt det är. Hoppas verkligen det fortsätter att vara kallt så snön får vara kvar : ] det enda jag hatar i denna kyla är att stå ute och vänta på spårvagnen osv , fet diss till det! Annars tycker jag bara att det är riktigt mysigt..

Igår var vi hemma hos familjen Dahlberg/Montana , jättemysigt! Och vilken lyxmiddag det bjöds på. Plankstek som jag & emelie tillagade tillsammans å fyfan vad gott å fint det blev, helt ärligt asso. Det var resturang kvalité ni ska få se bild ; ] det blev en massa mys med lilla Isabel också, guu så fin hon är lillskruttan. Alicia var hur pratglad å mysig som helst , vi la pussel tittade på Madicken osv. Robban & Isen hade lite "likör-provning" å satt som besatta framför NHL tills vi förbjöd dem att spela mer mohaha. Jättetrevlig kväll som snart ska göras om!





Fyfan så dumt - jag vill vrida tillbaka tiden å ändra tack!

Jag har nog gjort det dummaste jag någonsin gjort och kommer göra! Litat på en okänd människa å blivit blåst! Fyfan vilka vidriga människor det finns. Jag är så j-a lack så att om människan skulle stå framför mig skulle jag nog slå ihjäl den! Jag skäms fan över att jag var så dum , så j-a dum!! Samtidigt så är jag så j-a ledsen å besviken över hur människor kan fucka så mkt för andra med flit. Aja  vi får se vad som händer!

Ikväll är vi iaf bjudna hem till Fam Dahlberg/Montana på middag : ) ska bli jättemysigt! Äntligen få träffa lilla Isabel också, Isabel med ett L : )

Igår hade vi ju lite kalas här hemma för Robban som fyllde : ) det var trevligt. Lite trångt att vara så många i vår lilla 2:a bara men finns det hjärterum så finns det stjärterum, aiight? ; )

Ska lägga mig i ett bad nu å försöka koppla bort skiten ett tag! :@

Alltid på jakt och det fattas bara..

Jag gick i ett kvarter idag,
som en gång var min hela värld ja,
allting var ju enklare då,
men ingenting kan bli vad det var, neheeeej


Man säger tiden är förbi, snart är det för sent,
livet det går fort och det är svårt att hinna med,
men vi kanske kommer ses en juldag i lund
kanske ölen kommer ta oss på det djupa en stund
kanske fortfarande kommer försvinna i din blick
drömma om den framtid som vi aldrig fick
och vi kanske skriker ut musiken
och trots alla strapatserna i livet kommer vi fram till att vi trivs med
Hur poletten föll om vi kanske lämnar spår hem parallellt genom snön
som ändå blåser bort efter ett halvt andetag
och du säger det var uppenbart
att det aldrig var du och jag
så förlåt om jag bara säger tjena när vi syns
slipper kännas vid svidande förr i tider
kanske var vår historia en fjäril på nål
vacker att titta på men vingar som inte slår


Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld, ja
Allting var ju enklare då
Men ingenting kan bli vad det var, neehej


Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar
men det finns inget som kan få dom tillbaka
Igår gick jag på mammas gata
Vissa dagar så kan jag sakna
Tryggheten från gamla dagar men det finns inget som kan få dom tillbaka
Ibland vill jag återvända
Men det finns ett litet dilemma
Det känns som skorna börjar klämma
Och jag får växtvärk jag måste lämna
Hey Hey
Staden känns för liten
Du och jag börja om det känns för tidigt
Eller för sent hur den än blir de,
kommer alltid vara en del av mitt liv ye

Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld Ja
Allting var ju enklare då ååhåå
Men ingenting kan bli vad det var, neehej


Man är tillbaka på mammas gata
Bland fotbollsmålen, ungdomsgården
Ungdomsåren det är då det slår en
Hur vi gick där och väntade vad skulle hända
Tiden kom och gick och man känner sig allt för hemma
Allt för hämmad aldrig bländad av
storstadens ljus dom är alltid tända nu
Har vi flyttat spridits för vinden
födda på nytt och vi slog igen grinden
Ibland på tunn is, okända vatten,
du vet hur jag älskar hur vi rusade igenom natten
I en okänd taxi, i en okänd stad
som magnetism en okänd lag
om att vi måste vidare aldrig klara
Alltid på jakt och det fattas bara
en liten pusselbit och vi springer dit
Du släpper tyglarna men minns alltid vägen hit


Jag gick i ett kvarter idag
som en gång var min hela värld Ja
Allting var ju enklare då, åååhå
Men ingenting kan bli vad det var, neehej


iiiiiih , what to do..

Köpa Iphone 3GS eller inte? Det är frågan det , är ju grymt sugen asso : ) Lutar isf åt att köpa en på blocket. Jag gillar eg inte begagnade saker , spec inte mobiler men det finns hur många annonser som helst där de står att de är obrutna förpackningar , Helt nya osv pga folk vunnit , fått genom jobb osv! Det skulle bli nästan 2 tusen billigare att köpa en så än att köpa en i affären! Jag velar å velar. Jag vill ju inte bli lurad eller ngt heller. Tro att jag köper en 3GS men sedan får hem en 3G (den första iphonen). Får isf hoppas att folk är seriösa..

Idag har jag varit på infomöte på arbetsförmedlingen - SUCK - de har verkligen ingen koll på det stället. En person säger en sak,  sen säger nästa en annan sak och sen den 3:e säger ngt heeelt annat! Carro var också där och hade bestämt möte med sin handläggare efter infomötet. Var hon där? NAE! Så himla dåligt. Jag ska ringa a-kassan imorgon ang en grej , går det lösa så ska jag stanna kvar inskriven i AMS. Annars så skriver jag ut mig å slipper de där j-a nötterna. Skulle nästan vara skönast..

Imorgon fyller älskling år , 20 bast : ) köpte sista presenten idag! Nu vet jag bara inte riktigt vad jag ska välja å ge honom som födelsedagspresent och som julklapp :P vi får se imorgon. Det blir iaf lite kalas här hemma imorgon efm / kväll. Stinas smörgåstårta ser vi fram emot mohaha..

Har varit sjukt dålig uppdatering i bloggen , jag vet! Men jag mår som en påse skit typ. Genomförkyld å nu har jag fått jätteont i halsen också : ( åh igår efter jobbe var jag så sjukt trött. Men det ska bli bättre , promise ; ]


Vill ha , vill ha , vill haaa!


Fingrade lite på Iphonemobilen jag vill haaa
när vi var på stan förut. Fan så sugen jag är : )
Måste ha! ; )


Ta ingen skit!

Denna tisdag har varit helt okey trots att jag jobbat på dagiset som gud glömde! Det var ju samma visa där idag som sist= inget trevligt! Den 23:e är deras sista dag i de lokalerna de har nu sedan flyttar de till nya fräscha lokaler å jag hoppas det blir en vändning för dem. Men det beror ju lite på personalen också. De behöver verkligen skapa rutiner och aktivera barnen sjukt mkt mer än de gör nu. Förstå att de liksom inte ens har en enda samling , sångstund , lässtund eller nånting? De har inte ens några böcker? Jag tycker synd om både barn å personal, tror dock att personalen skulle kunna göra mer än vad de gör för att få det på bästa möjliga sätt!

Personalen verkar allmänt less å griniga , inte alls kul! Idag kändes det iaf som att jag sa ifrån lite. Efter att vi varit ute å kom in så var det blöjbyte på alla barn , ca 25 st eller nåt. Personal säger till mig: "Du kan börja byta blöjor" Jag: "Mm visst!" Jag byter på unge efter unge och märker efter en stund att jag är den enda som byter. Det finns 2 skötrum å alltid när ordinarie personal byter så ser man att de är 2 som hjälps åt. Irriterad utav helvete går jag ut till personalen som sitter med några få barn å säger lite halv drygt "Är jag den enda som byter blöja eller? En av personalen svarar lite svagt "ehm ja , jag tror det". Jaha , men då kanske det vore en bra idé om ngn av er också börjar byta då , för det kommer ju ta ett bra tag om jag ska byta på alla själv!" Sedan tog jag nästa unge å gick å då hörde jag att en av dem sa: "Ja , ngn får hjälpa Emelie med blöjbytena nu". Så j-a fult liksom , det borde väl vara en självklarhet bara. Ska dit imorgon också , sedan hoppas jag att jag inte hamnar där förrän de flyttat! De hade btw fortfarande maginfluensa på stället så jag hoppas verkligen att jag klarar mig denna gång , hört att man kan vara imun om man fått det en gång och det fortfarande är samma "bakterie" som går. Men det finns ju hur många olika som helst så säker är man ju långt ifrån..

När R kom hem åkte vi till stan en sväng , inhandlade endel julklappar : ) skönt å ha några avklarade! Mitt största problem är bara vad jag ska köpa i present OCH julkapp till Robban. Han fyller ju på fredag : ) tips ngn? Nu är andra avenyn på ingång så jag får nog runda av här , det blev ju ett rätt långt inlägg ändå ;P

Shit vad fort det går..


Studenten , shit vad tiden går fort : )
Jag med blont hår o brunt underhår
brevid lååånga spettan : )


Mardröms stället - igen!

Har precis ätit tacos , jag var verkligen inte sugen på det idag men Robban envisades å jag orkade inte bry mig så mycket :b jag ville hellre göra korvstroganoff å ris , min favoritmat : ) tomorrow maybe..

Har inte gjort mycket idag , mått halvkasst. Sov skitdåligt inatt pga att katterna levde rövare å så förkylning på det - blääh! När Robban kom hem gick vi en sväng till Ö&B och köpte lite nödvändigheter :P

Imorgon ska jag jobba på den där mardröms förskolan igen och på onsdag också :$ känner verkligen inte för det men vad ska man göra! Bäst för dem att de inte har magsjuka barn där bara för då drar jag hem!! Tänker inte få maginfluensa igen. Enda positiva är att det ligger nära så att det går lätt att ta sig dit å hem. Promenad på ca 5-10 min :P naajs! Och om personalen är otrevlig eller dryg en gång till så ska de få höra det också. Spelar ingen roll om de är stressade osv , det ska behandla vikarierna lika bra som övrig personal, om inte ännu bättre. Så j-a enkelt och kul är det inte att komma ny å inte känna varken barn el personal och dess rutiner..

hörs daa..




Söndags tankar å babbel..

Godkväll! Sitter här helt tjock i skallen , eller det känns så på ngt konstigt sätt tack vare förkylningen. Försöker vänta in så länge som möjligt med att ta näs-spray för sista gången , skönast å ta det precis innan man ska sova. Känner mig matt å har ont i kroppen men imorgon tänker jag vara "tillgänglig" för jobb. Måste tjäna lite pengar så nu ska inte en dum förkylning på stoppa mig. Sålänge febern håller sig borta så ska jag kämpa..

Sitter å inväntar Paradise Hotell , har nyss druckit kaffe å ätit lite lussfika som R var å köpte förut. Men utan smak (har ingen smak el lukt förtillfället) så är det inte spec kul att äta nånting. . .

Inte gjort så mkt idag , kollat på en film som hette Johnny Mad Dog helt sjuk film! Inte så bra tyckte jag! Efter det tog vi en långpromenad med hundarna i kylan , skönt å få lite luft.

Är sugen på att spela spel ( : fick nog lite mersmak av sällskapsspel hos Candra & Jocke igår. Kanske vore en bra idé att önska sig lite spel i julklapp? Men då vill jag välja vilka själv mohaha..

Puss så länge..

Sällskapsspel is the shit

Dumma dumma förkylning som gör att jag känner mig helt snurrig å tung i huvudet! Skulle vilja ta näs-spray hela tiden men det går ju inte =| kan knappt sova för såfort jag lägger mig ner känns det som att jag inte kan andas ordentligt (fast jag kan det). Kan jag få bli frisk å pigga nu tack? Att jag först får maginfluensa och nu blir dyngförkyld å hängig måste bero på att jag nyss börjat jobba på dagis?! Innan dess var jag inte sjuk såhär mkt! Men man åker väl på endel nu sen borde väl kroppen vänja sig vid alla snoriga barn osv :$

Igår kväll efter en hel del beslutångest bara för att jag mår som jag gör och R också är jätteförkyld nu så knallade vi iaf bort till Candra & Jocke, där var vonkan också. Vi satt å drack , tittade på Sunes Jul och spelade ett jätteroligt spel som jag aldrig spelat förut trots att det är hur gammalt som helst , CLUEDO - ni vet när man ska lösa mord å vilket vapen å var det hänt osv. Jävligt klurigt tills jag förstod ordentligt (om jag ens gör det nu haha). Jag , Robban och Vonkan satt där som 3 frågetecken ett bra tag , men sen lyckades ju iaf jag å robban förstå. Det gjorde i n t e vonkan haha - sötnos! Sällskapsspel är så sjukt roligt - mer såna kvällar/nätter tack!

Vi ska snart äta sen frukost framför en film vi hyrde igår, minns inte vad den hette. Vi såg även Baksmällan igår som alla tkr är så jäkla bra , vi tyckte inte att den var ett dugg bra :$ kanske haft för höga förväntningar? Hanna din jäkel , som sett den på bio 2 ggr - det kan jag inte förstå haha : )

TTYL..

Lilla godingen..

Världens sötaste Preston i kläderna han fick av oss : )


Im unstoppable ; )

Jättetrevlig kväll igår  : ) det blev först en fördrink med Diana & Classe här hemma innan vi vandrade vidare till Eurobowl för lite bowling å julmat. Bowlingen gick skitbra, jag var riktigt het igår! ;D Tror jag fick 5 eller 6 strike´s också! Så det var roligt. Julmaten funkade , är inte direkt överförtjust i julmat men det var bra!

Runt 12 halv 1 drog vi vidare mot Hugos , mötte upp carro & peter. Det var mkt bättre musik där igår men fortfarande absoult inte mitt ställe å typ av folk! Ändå envisas alla om att gå dit å jag hakar på :$ Robban å jag höll på att skratta ihjäl oss åt vissa lustiga människor som betedde sig liiite speciellt! Runt 2 någongång , lite innan kanske bestämde vi oss för att knalla hem å det var ett skönt val : )

Idag vet jag inte riktigt vad som händer , jag är totalt genomförkyld! Känns som jag har feber också men det har jag inte.  Vi hade tänkt höra av oss till Mli + familj men tror inte de vill träffa oss eftersom jag är så förkyld! Kanske inte så smart när det har en nästan nyfödd liten prinsessa där hemma : ) C & J har fest också , men Robban är inte så sugen å jag vet inte om jag är det heller. Iaf inte på att dricka , umgås kan jag dock göra : )

näe , vi hörs senare hörrni..

let´s do it! : )

Nu har jag storstädat här hemma , fyfan så skitit det var. Mamma + hennes 3 hundar har ju bott här i en vecka nu + vi och våra egna djur. Och jag som är lite pedant av mig , snacka om skönt med nystädat å rena golv!!

Har precis gjort mig iordning å snart kommer gästerna , det blir en fördrink å lite babbel innan vi går vidare till Eurobowl för lite bowling å mat. Kul å bowla med classe då (Robbans chef) han "går ju i bowling , spelar bowling" eller vad man säger. Lär ju inte klå honom så lätt direkt ;o får hälla i han sprit här hemma innan vi går ;P Jag tycker bowling är skitkul å jag hoppas det går bra ikväll ( : antingen går det skitbra eller så går det helt åt helvete. Uppdaterar er imorgon om vem som vann / förlora!

Idag känner jag mig iaf gladare , gullemaria tack för ditt söta sms! ♥

Unstoppable!


Unstoppable!


changes..

Blir typ galen på mig själv , jag är på riktigt dåligt humör ofta nuförtin utan att veta varför. Stackars folk runtomkring mig - robban , mamma å djuren typ? Jag visar väl inte min irritation mer än för dem kanske. Så sjukt jobbigt att känna sig irriterad , arg , less utan att veta varför =| och ännu surare blir jag om andra i min omgivning är gnälliga å sura. Jag är jättenegativ å ser bara allt tråkigt å jobbigt med allting , så j-a störd! :$

Imorgon ska vi å bowla å käka med Robbans firma och eftersom jag är deprimerad eller ngt utan att veta varför så känner jag inte jättemycket för det meeen. Vi ska vara hemma hos oss innan å ta en "fördrink" typ , vi har förberett en jättegod grej som mamma gjorde i somras , hoppas det blir lika gott denna gång?!

Men jag måste sluta upp nu , att vara sån som jag är just nu! För det är inget roowligt alls. Ska försöka göra en Blondin Bella "Jag försöker göra allt med ett leende, det känns som en klyscha men livet blir så mycket roligare när man väljer att le och se möjligheter i allt!"


Kanske ligger ngt i det..


Blääsch, typ!



Blääsch , typ!


Im cute!

Sitter å funderar på när jag ska orka vaccinera mig? Det är ju väldigt lägligt nu eftersom jag jobbar på dagis :$ har bara inte vetat när och var jag ska bege mig + att jag inte vill bli dålig av vaccinet (feber osv) så att jag inte kan jobba! Men blir jag det så blir jag , måste ändå ta vaccinet..

Har precis ätit tacos , gjort på älgfärs som vi fick sist vi hälsa på min bror Jim i Vilhelmina. Jag var inte ett stort fan av det kan jag säga, tyckte det smakade jättelustigt. Tycker ni om det? :o

Sitter å väntar på att Andra Avenyn ska börja å jag är så trött att ögonen går i kors xD men man kan ju inte gå å lägga sig klockan 20:18 direkt! Näe , usch vad blogglusten svackar - detta får räcka för idag!


Im cute!


work it..

Helluu : ) kom nyss hem från jobbet , har varit på en jättetrevlig förskola i Ektorp idag! När klockan slog 8:15 imorse så tänkte jag , näe idag blir jag nog inte inringd och tänkte försöka somna om men då ringde självklart telefonen. Var inte alls sugen på att kliva upp först men väl uppe å klar så såg jag fram emot att jobba. Och det har varit en bra dag! Imorgon jobbar jag 7-15.30 på samma ställe : ) sköönt!

Nu ska jag följa med mamma å titta på en lägenhet , hoppas den är fin! Sen blir det hem å laga middag med min älskling , åh mamms såklart! Älskar er ♥

Annars blir det å slappa ikväll , Andra Avenyn idag också ; )


shout it out loud..

Oh , irritation - har lust att bara skrikaaaa! Men jag är tyst...

Har fikat med mamma å älskling precis , kaffe å årets första lussebulle : ) sitter å småtittar lite på Paradise Hotell men ska väl snart hoppa i säng , man vet ju aldrig om det blir jobb imorgon? :$

Sökte en lägenhet förut , skulle vara kul om man ens fick gå å titta men det händer väl inte - morr! Jag är så sjukt sugen på att flytta nu. Jag vill , jag vill , jag vill. R vill också men han är nog inte lika desperat som jag ;P jag vill hitta den där perfekta lägenheten också , som bara klickar direkt när man ser den. Fortsätter leta..

näe , men vi hörs då..

You don't know what you got until you missing it a lot..

För att vara ärlig , min blogglust har typ gått å dött? Vi får väl se om den återvänder snart. Om den inte gör det så lösenordsskyddar jag ev bloggen sålänge tills min lust kommer tillbaka..

Just nu känns min mage lite bättre, jag hoppas den fattar att den ska fortsätta göra det också! Inatt hade jag jätteont å sov inte mycket alls! Är så trött på att ha ont i magen , det förstör liksom humör å allt! Hms..

Idag har jag varit flitig i hemmet iallafall , har tvättat huuur mycket som helst. Tråkigt nog är det bara det att ngt alltid måste krångla i tvättstugan. Idag (som många andra ggr) var det torktumlaren som strejka. Jävligt kul att behöva hänga strumpor/trosor/kallingar i torkrummet. En strumpa i taget , en trosa i taget - fatta lång tid det tar! Men nu är det snart klart iaf, jag gissar dock på att hälften inte hunnit torka :$ Städat har jag gjort också!

Pratade med Carro förut , en liten flicka på det stället hon vikarierar på dog idag. Och sjukast av allt var att hon dog av en tandinfektion, så himla hemskt och absolut inte ett sätt jag ens tänkt på att man kan dö av. Stackars familj! Just nu känns det som att alla bara dör, jag vet 2 stycken som tog livet av sig förra veckan också! =/ Det får mig att tänka på hur oväntat å fort saker kan hända! Man ska verkligen vara rädd om och ta hand om det man har. Ta vara på varenda stund...




- Smider planer..

Kommande vecka..

- Börja läsa Snabba cash
- Jobba?
- Träna?
- Tvätta.
- Promenera
- Julbord , bowling + annat
- Festa , Candra & Vonkan?!
- Mysa med min älskade!
- Leta ny lägenhet till mum och oss..
- Träffa Fam Dahlberg/Montana?

Det fylls kanske på under veckan , lite av det jag ska göra och vill göra iaf : )


Mysig dag med de bästa <3

Kom precis hem nästan , har haft en jättemysig dag med min älskling och familjen Sanders : ) vi åkte i förmiddags ut till Ågelsjön , gjorde en brasa å grillade korv å sådär.  Phoenix busa runt å Vidar fick springa lös i skogen , han sprang dock inte så mkt utan höll sig mest till oss. Kallt men mysigt var det iaf :)

Sedan åkte vi hem å bytte om å sen följde vi med Becca å dem hem. Vi gjorde köttfärspaj , tittade på tv , badade Phoenix och myste med lilla Preston - så otroligt söt! Jag fick även äran att byta bajsblöja på honom! ;P Men när det är ett barn man känner å tycker om och som dessutom är så liten som han är så är det ju inte ett dugg äckligt eller obehagligt! Sedan blev det kaffe å smultron glass : )

Igår var vi på bio och såg New Moon - mycket bra! Men lite irriterande slut , nu väntar jag bara på 3:an! Asso de där filmerna är så härliga , man sitter som förtrollad å vill aldrig att det ska ta slut! ♥

Har fruktansvärt ont i magen , kunde knappt stå rakt förut : ( så om en liten stund blir det å bädda ner sig! Sleep tight sucker´s..


lite fredags update..

Jahopp , då var fredan här. Jag mår bättre men är lite yrslig fortfarande å blir lite illamående då-och då! Lite jobbigt också för jag känner absolut inte för å äta ngn mat. Har iaf ätit macka å skorpor, lite thé och godis :P maten får helt enkelt vänta lite , tänker inte tvinga i mig när jag mår illa av bara tanken!

Mamma har varit här idag och är fortfarande , hon ska sova här : ) vi var på promenad med hundarna förut å daamn vad smutsiga de blev. De små rackarna åkte in i duschen direkt när vi kom hem. Så nu är de rena å fina!

Händer inte så mycket ikväll , vi ska se på Idol å ev hyra ngn film. Imorgon förmiddag ska vi titta på en lägenhet på skeppargatan , en 2:a med öppenspis : ) det är eg mamma som ska kolla på den men den är eg för dyr för henne så vi ska se om vi gillar den eftersom vi är ute efter en större 2:a å jättegärna med öppenspis! Skulle vi gilla den så ska vi se om vi kan ta den och mamma våran! Så ja , vi får se : ) På kvällen blir det bio , ska boka biljetter alldeles straxt! New Moon , som jag längtat!


Ha en mysig fredagskväll allihopa c(=


Linda J - where are u?

En liten efterlysning också. Linda , vart har du tagit vägen? Ingen FB ingen blogg längre? Hur mår du , Isabell och Alexander? : ) Hoppas bra iaf!


I gotta feeling..

Nu tog min ork slut igen! Jag hann iaf med att bädda rent i sängen , skura badrummet och duscha. Och att duscha har nog aldrig varit så skönt som det var idag :o jag hoppas verkligen inte att min sötnos åker på magsjuka nu! Smittorisken kanske minskar lite nu när jag städat å haft mig men OM han får det så är han väl redan smittad!

Har ätit 2 rostade mackor och druckit lite cola också. Mat vetfan om jag kommer kunna äta idag, jag mår lite illa bara jag tänker på mat! Det enda positiva som kom ur det här var väl att vågen visa  - 2 nästan 3 kg ;P

Nehe , nu ska jag krypa ner i sängen brevid Vidar & Hector som ligger på en varsin sida om mig. Önskar jag hade ngn bra film å titta på men det har jag ju inte :b aja , inte långt kvar tills min snygging kommer hem c(=


Vonkan , tagga ner lite! Tjejen med kontrollbehov börjar bli lite nojjig hihi.. ;P

Plz , go away noow..

Oh fyfan för att vara sjuk! Igår började jag ju som sagt må bättre och ja , det varade väl i ca 2 timmar? Sen började skiten om igen å jag började kräkas å må skit igen! ; ( lyckades iaf somna runt 23 å sov nu hela natten. Det är typ det första jag sover sen jag fick maginfluensa. Jag har mått så illa att det varit omöjligt att koppla av å somna :$ vaknade av robbans alarm förut å kände mig som en ny människa utan illamåendet , vilken känsla! Jag känner mig dock matt i kroppen å är så j-a öm i magen och vid revbenen. Men bara jag slipper må illa å kräkas så är jag nöjd just nu! Har bestämt mig för att stanna hemma veckan ut , lika bra så att jag blir av med skiten helt! Känns inget kul men. Jag hoppas att jag kan börja jobba ordentligt nästa vecka igen å att jag inte åker på en massa mer sjukdommar! Vaccinera mig måste jag göra också..

Funderar på att äta en rostmacka , men det är ju knappt så man törs..

later..


Mardröööm - Maginfluensa!

Mardröms natt och dag? Svar: JA! Maginfluensan är här och det var länge sedan jag mådde så fruktansvärt dåligt! Började spy å ha mig kl 2 inatt och har gjort det fram tills för 2 timmar sen kanske? Fyfan så dåligt jag mått. Jag har gråtit av magsmärtor , huvudvärk å illamående men nu senaste timmen har det känts lite bättre. Jag kan röra mig utan att behöva kräkas å jag hoppas det fortsätter såhär. Så j-a pissigt å behöva ringa å sjukanmäla sig också : ( vill verkligen jobba! Ska vara hemma imorgon också sen hoppas jag att jag mår bra å blir inringd någonstans på fredag! Jag vill jobba , behöver jobba , behöver pengar!

Mamma var här å lämnade vidar förut. Hon hade köpte piggelin , cola och skorpor åt mig. Hon är för bra hon ♥ Och efter en piggelin så kändes mitt huvud genast bättre..

Hector den lilla saten gör inget för att underlätta för mig dock. Han hade nyss ut mitt vattenglas i sängen :o och inte nog med det så ramlade glaset ner från sängen i golvet å gick i tusen bitar! Sjukt kul att dra fram dammsugaren när man mår som en påse skit! Illamåendet smyger sig på lite så jag ska bädda ner mig igen å titta på gårdagens avsnitt av Andra Avenyn , såg det bara lite halvt hemma hos Becca å dem igår..

Hoppas ni mår bra iaf..

lyxigt värre ; )

Kom nyss hem från Fam Sanders. Vi har varit där i flera timmar å fikat å gosat med bebisar. Robbans syster Sandra var där med sin lilla son Eric också : ) Innan det var vi på stan en sväng , köpte lite presenter till Eric å Preston och även till lilla Isabelle som kom till världen idag hihi. Hon var så underbart söt , fick ett MMS förut!

Ska snart hoppa i säng , ska förresten jobba imorgon, i silverdansen 9-14 : ) hoppas det är ett bättre ställe! Och det bästa av allt är jag får skjuts av Becca imorgonbitti - lyxlyx ; ) hon skulle lämna Phoenix på dagis i samma veva så hon sa att hon kunde skjutsa mig om jag ville! Sen tar jag bussen hem..

Saknar vidar min lilla fis också , men imorgon kommer han hem ( : måste dock säga att det har varit skönt att slippa morgonpromenaden kl halv 7 på morgonen :b

aja nattinatt..

Me right now ,





Myser omkring hemma i en filt å väntar på älskling ( :


Längtar tillbakaaa - värme..

Längtar tillbaka till värmen ( :


Äntligen här , det lilla miraklet..

Jag fick nyss världens roligaste samtal (: det ringde från dolt nr å jag tänkte inte svara först för jag gillar inte när det ringer från dolt nr. Men som tur va gjorde jag det och det var EMELIE!! : ) Imorse kom deras efterlängtade lilla skatt, en liten flicka som ska heta Isabelle! Åhh , jag är så glad att det pirrar i hela magen! Nu väntar jag på ett MMS! Emelie lät så glad å lugn, skönt att allt gått bra! ♥ Can´t wait to see them..

Jag jobbar inte idag , som ni kanske förstår eftersom jag bloggar å har mig! Jag sjukanmälde mig imorse för jag ville verkligen inte gå tillbaka till det där stället. Jag drömde fan mardrömmar om det inatt :$ så jag ringde kl 7 imorse å sjukanmälde mig och hon jag ringde lät absolut inte sur eller ngt så det känns skönt! Jag vill inte vara på ett ställe där det går maginfluensa osv å riskera att bli sjuk själv + att bara för att man är vikarie så förtjänar man inte sura miner å skit från ordinarie personal! Jag tar ingen skit,  u know ;P tråkigt bara att jag inte kan sätta upp mig för bokning på ngt annat ställe idag! Hoppas bli inringd av ngt annat ställe imorgon..

I efm blir det ev stan en sväng , kolla lite klappar å så ska vi ev träffa Robbans syster Sandra å hennes son. Väntar på att R ska prata med henne å höra av sig så jag vet..

TTYL..

RSS 2.0