Tha muppets!

Efter promenaden så hämtade mamma oss å så åkte vi till henne å käka middag! : ) Vi hade även jävligt roligt åt en dyngful möss/keps som mamma hade köpt. En svinful röd i fleece. Jag frågade varförihelvete hon hade köpt den och anledningen var "Den kostade bara 29 kr" haha...den lyckades iaf roa oss. Utvecklingsförstörda gänget xD hahaha..






Vinterland!

Några kort från Robbans å min promenad förut : )



Söndag allready..

Nu har jag nyss avnjutit en god frukost! Yoghurt, torkade aprikoser, solrosfrön och lite kanel + ett kokt ägg! Lite sent för frukost men det är ju helg ; ) Nu tänkte jag locka med mig Robban å Vidar på en liten promenad i minusgraderna! Det är ju skönt å vara ute om man är rätt klädd faktiskt!

Igår blev det som sagt en slapp myskväll hemma, vi tittade på lite halvläskiga filmer bl.a. Number 23 som gick på tv:n å efter det så höll vi på å skrämde upp varann på olika sätt så det var fanimig lite jobbigt att somna! Det märktes på R att han också var lite scared ; ) haha!

Hörs senare : ) 


Lördagkväll!

Ja ni vänner , hemma ännu en lördagkväll! Och jag är faktiskt inte det minsta kinkig över det! Utgång lockar inte för fem öre just nu, jag vet inte riktigt vad som hänt med mig? Men jag känner verkligen inte för det längre. Men det ändrar sig nog när värmen börjar komma igen , då lockar det mer på nåt sätt - iaf för mig! Så jag väntar på värmen å låter bli att "förstöra" mina planer förtillfället! 13:e mars blir det dock rajraj med Dahlberg å tjejorna!

Vi skulle ha träffat Fam Sanders ikväll , bjudit dem på mat fast hemma hos dem. Lite enklare med barnen å så har de mer plats än oss. Vi handlade en massa gott vi skulle bjuda på och ca 2 timmar innan vi skulle dit ringer dem å ställer in. Bakis & trötta. Hm , lite trist. Speciellt eftersom vi hade handlat å allt. Men men. Istället "bjuder" Robban mig på middag här hemma , blir nog mys det också. Annars blir det mest chill , vi tänkte götta oss med lite ansiktsmask å Robinsson , kanske ngn film?! Haha , kan inte låta bli att känna mig pensionärig :b jaja..

Sitter å gluttar lite i Katrin Zytomierskas blogg , hon är bara så j-a skön haha. Diggar henne som fan. Åh hennes senaste bilder är ju inte lite underbara. Hon & Bingo är ju utomlands , typ St Martins eller nåt. Deras kort ser ut som vykort asso , skitfint! Mmmh , jag vill med ha sol, värme och en brun kropp : )




Freezing my ass off

Jaha , då har man betalat en massa tråkiga räkningar igen. Alltid lika rowligt - NAT! Men det måste ju göras. Önskar jag vann en fet summa å kunde betala av mitt lån direkt : ) inte för att det är så stort men skulle ändå vara skönt att bli av med månadskostnaden som ändå finns där varje månad. Men det var värt det ; )

Avatar, aaaah den var bra : ) så himla vacker film. Jag blev helt förtrollad å önskade typ att jag också kunde få hoppa in hos na´vi folket haha. Helt klart ska man se den om man inte gjort det och verkligen på bio. Det var en riktig biofilm liksom! Jag är lite förvånad över mig själv för jag har alltid hatat sånahär overkliga saker såsom Avatar och tex Twighlight. Eller så har jag bara trott att jag gör det? Men som dessa 2 filmer tex , dom tyckte jag var klockrena. Kanske måste vidga mina vyer lite å se lite mer "overkliga" filmer. Det kan ju faktiskt vara så att jag missat en massa bra filmer ; )

Idag rooåh , vaknar å kollar temperaturen. Det är ffs -23 grader ute. Imorse hade det varit -28! Jag trodde inte att det skulle bli så kallt igen? Jag älskar snö å tycker det är mkt bättre att det är just snö en bara massa blask. Men när ska det ta slut? Jag börjar bli liiite less nu faktiskt. Våren får gärna sätta fart..

Dagens planer är ännu inte planerade , tror inte att det blir utgång iaf. Jag ska ändå inte dricka pga en anledning som jag inte har lust att bryta. Och då känns det lite B att ens gå ut. Kul att kolla på när alla andra svampar super sig fulla ;P njaae. Vi får se om det blir en date med Fam Sanders istället , det pratades om det igår iaf..

 
TTYL ♥


Nu sitter...

0-1961a20118637e3ec592e9f9275124aa.png

Nu sitter vi på bion å väntar på att Avatar ska dra igång : ) spännande! Alla har sagt att den är mycket bra så jag hoppas det : ) Det enda som fattas är den feta godispåsen men eftersom jag leker nyttig just nu så skippa jag den idag ; ) Ha en trevlig kväll alla..


Friday , my day!

Har nyss tagit ett varmt bad med den nya badoljan jag fick av mamma , den ska vara lugnande osv. Vet inte om jag kände av det men skönt var det iaf och gott luktade den ; ) Så nu sitter jag här invirad i en handduk och med en turban på skallen. Ska snart blåsa håret å fixa till det..

Sedan ska jag tvätta - JAA IGEN! Och detta tack vare vidar som fick för sig ngt så idiotiskt som att kissa i sängen igår? Vafan liksom. Ibland blir jag så j-a trött på honom å då skulle jag kunna sälja honom för en billig peng. Men iofs , vem vill ha en kissarinnehundnärjagkännerfört , nae ingen! Jag undrar just när han ska sluta upp med de här dumheterna? Om han ens kommer göra det? OH! Det verkar vara ett vanligt problem hos ägare med små hanhundar. Kastrering nästa , har dock hört att det kan vara försent om det redan blivit ett "invant beteende"..

Nu ska jag kika efter om det finns biljetter till Avatar ikväll , isf blir det bio : ) (ja, jag vet att jag tjatar om bio varenda helg å så blir det liksom inte av) men om det finns biljetter nu så blir det av ; )

Imorgon kanske, kanske det blir utgång , med Vonkan å Candra (Robban, Jocke?). Jag har inte alls bestämt mig å är inte direkt sugen heller. Jag lämnar det som ett öppet förslag sålänge så får vi se hur det känns later.

Pöss !




Jag har faktiskt körkort!!

Jag satt nyss å kikade i en tjejs blogg och hon hade gjort om en vanlig enkel å billig tröja från H&M till en jättesnygg klänning. Jag har en precis likadan tröja och vände datorn mot Robban och sa typ "Kolla vad snyggt hon gjort" å förklarade att det var precis samma tröja som jag har. Sedan sa jag typ "asso man skulle kunna sy , då skulle man kunna göra sånahär saker". Robban blev helt ivrig å sa att han lätt skulle kunna fixa min tröja på samma sätt , det är ju inte alls svårt man gör bara si och så (babblade en massa). Sedan sa han: "Jag har faktiskt körkort på symaskin" hahahaha! Jaa, det har jag också - det fick man typ i 6:an på syslöjden men inte fan kan jag sy för det..

Men Robban har ju lite kvinnliga sidor sådär , han är ju expert på gardiner mm så vi får väl se hur resultatet blir. Jag får väl ta för -och efterbild ;D


Ibland är jag lite hopplös..

Hallojsan! Hur mår ni? Jag mår väl sådär , lite piggare idag - just nu iaf! Jag har ju dock smittat ner Robban nu , så han har också varit hemma nu i 2 dagar. Men han ska nog gå å jobba imorgon iaf. Jag sätter inte upp mig som tillgänglig imorgon utan tar långhelg nu för att kurera mig å bli frisk såfort som möjligt! På måndag och tisdag ska jag ju vara på mitt favvoställe å jobba sen har jag inte mer inplanerat där ännu - synd! Men det kommer nog : )

Har lite småpanik i kroppen å känner att jag vill göra ngt. Men jag ska inte göra ngt , just relax. Vi pratade om att ta en promenad förut men det är ju fan inte plogat nånstans? Vidar syns knappt ute å jag håller på att halka omkull i stort sett hela tiden i mina värdelösa fake-uggs! Aja , tur att det finns inomhus aktiviteter när vädret trilskas ; ) wöhö..

Funderar på att leka lite med min bloggdesign , men jag är ju så usel på det :b har velat ha en header hur länge som helst men det går väl inte utan ngt slags bildprogram. Kanske får betala ngn jäkel för att få det som jag önskar ;P Jaja,  vi får se..

Alla samtal jag skulle ringa idag glömdes visst bort , ger det ett nytt försök imorgon (jag är hopplös).


Inte på topp!

Idag pallrade jag mig till jobbet även om det enda rätta vore att ligga hemma i sängen å vila! Jag är jättetung i huvudet å känner mig ganska matt! Men jag kunde inte motstå pengarna å mina söta barn här på Lille skutt! Men imorgon skulle jag eg ha varit på ett annat ställe men dit ringde jag å sjukanmälde mig imorse. Jag måste bli frisk ordentligt å det är inte kul med 20 skrikande barn som ska ha all uppmärksamhet hela tiden när man inte mår bra! Sådeså.. Ska passa på å ringa VC, ungdomsmottagningen och min kära "tuttdoktor" imorgon då när jag har har tid : ) Det har jag tänkt göra länge nu...

to mutch laundry..

Änsålänge har det inte blivit mycket vila. Jag gick ner i tvättstugan för att se om det fanns tvättid i efm. Men det fanns bara 12-16 så jag tog den. Skulle eg tvättat imorgon efm efter jobbet men kände att det var skönare att få det gjort idag å slippa göra det efter man jobbat liksom. Helt plötsligt så är det typ omöjligt att få tvättid i vårat hus så vi hade ca 3 veckors tvätt att tvätta nu = en överfull tvättkorg + 2 blåa Ikeakassar ;o sjukt mycket! Nu har jag iaf precis slängt i de sista maskinerna. Tvivlar på att allt kommer hinna torka..

Mitt huvud dunkar som vet inte vad , ska ta en Ipren å vänta på sista maskinerna sedan ska jag lägga mig å vila lite. Har iaf bestämt mig för att jobba imorgon , pengarna som lockar I guess! Eg skulle jag bara vilja vila å bli frisk men det blir man ju inte direkt rikare av. Näe , får bita ihop!

Mamma kom förbi nyss å lämnade en försenad julklapp till mig , har inte kollat vad det är än så måste göra det nu : ) fick även ett par nya vantar - mkt uppskattat! Har jag sagt att jag behöver det mum? Det gör iaf för de jag har nu på jobbet är inte ett dugg varma!!

TTYL : )

Halvars - tillbaka tänkande ;b

Har suttit å tittat lite på kort från Halvars tiden : ) hihi guu vad roligt man hade det vissa ggr. Eller oftast faktiskt. Det var bara ibland man blev så jäkla less på vissa saker. I år blir det inget jobb där , eller extra nångång om det skulle behövas kanske! Jag satsar hellre på vikariebanken känner jag , hoppas på ett längre vikariat! Om inget annat heltidsjobb skulle dyka upp såklart! N har även nya planer för halvars i år , och om det blir som han planerar så är det ändå ingenting som kommer passa mig! Åh dessutom så har jag ingen lust att jobba med endast 14 och 15 åringar - it's not that fun och det är den generationen han ska satsa på i år om jag fatta rätt! Men iaf , de 2 säsonger jag jobbade där var iaf väldigt roliga , bästa halvarstjejorna ju <3


Stay in bed..

Jahapp, det blev att stanna hemma idag ändå, sov jättedåligt inatt pga magont, trodde verkligen att det var maginfluensa som var på väg att bryta ut men tillslut lyckades jag somna å när jag vakna hade jag inte så ont längre! Beslöt mig ändå för att stanna hemma ifall att! Jag vet att det inte uppskattas att komma till jobbet å inte vara frisk ändå så! Förkylningen är väl densamma, lite hostig nu också men håller sig magen å allt annat bra så tänker jag jobba imorgon! Har varken råd eller lust med detta.

Idag blir det säng/soffläge, ska pilla i mig lite frukost snart men är inte ett dugg hungrig. Men äter jag inte så mår jag dåligt pga det sen också! Ut med vidde måste jag också -suckar!

Sötaste älskling!!

Titta vad jag fick av min sötaste sötnos..


Tio röda rosor och 3 gula : )
(
Nyfiken Hector kom med på bild)


och en jättesöt Miranda-nalle som det står
"Upp över öronen kär" på : )

awwww , sötaste älskling!


2 år <3

Ligger nerbäddad i sängen just nu! Slutade jobbet klockan 13 så runt halv 2 la jag mig i sängen å har sovit tills nu typ! Alltso 3 timmar, vaknade av att det var helt mörkt å fattade ingenting, det känns precis som att jag nyss kom hem å la mig här ;s mår inte spec bra, genomförkyld å matt, vet inte om jag har feber?! Hoppas verkligen inte det, jag ska jobba imorgon! Men det känns lite som ett febersympton de där att somna i flera timmar å sedan inte fatta nånting typ! Jag skulle lätt kunna somna om nu igen!

Robban är på körskolan så väntar på att han ska komma hem! Vi firar 2 år idag : ) guu vad fort tiden går, helt sjukt! Fick ett jättesött SMS av honom förut å kan inte annat än hålla med innehållet av det smset <3 vi kommer inte fira på ngt spec sätt idag, vi skjuter på det till den 27e feb när vi ska till Grand å det : ) R ville hyra sviten i år också nu helgen som var men jag tyckte det var lite onödiga kostnader när vi ändå ska dit snart! Anyway, jag vet att du läser så jag vill bara säga att Jag Älskar Dig, det är underbart att få vara din!!

Kanske hörs senare? Annars får ni ha en toppenkväll!


Löshår (?)

Sitter å tittar på det där frisör programmet , vet inte vad det heter? Men det är ungefär som Hells kitschen fast nu handlar det om frisörer å deras salonger : ) ganska kul , hon är ju nästan lika galen som Gordon!

Jag är btw jättesugen på att beställa löshår , med clips. Så att jag lätt kan sätta dit å tabort det. Så slipper man sova med det osv å jag kommer dessutom inte vilja ha det i varje dag. Jess å jag har pratat lite om det , mitt hår kommer antagligen inte bli längre , just nu iaf. Det har inte blivit det senaste året iaf och alla har ju olika växtcykel (för er som vet vad det innebär). Jag kan inte förklara det trots att Jess förklarat det för mig 10 ggr eller något ;P Men iaf , det e så svårt att beställa. Man vill ju att det ska vara exakt samma färg som ens eget hår osv å det känns extra svårt att vara blond ;s Så vi får se , kanske bäst å köpa det i butik så att man kan jämföra mitt hår med löshåret. Får bli när vi hälsar på pappa kanske , då kan man ju besöka Tajmahal..

Täppt i näsan som en idiot , jobbigt att sova , äta å allting. Åh så är nässprayen slut. Det säljs ju numera på coop nära här vid oss men orkar inte gå dit ändå :b jaja , vi får se..

Imorgon är det en ny dag , ny vecka med nya tag! : )

Söndag igen..

Jaha å så var man genomförkyld , så j-a olämpligt och jobbigt! Det var ju inte länge sen jag var det. Blir så trött. Men det kommer ju inte direkt oväntat. Varenda unge på dagis är antingen magsjuk eller genomförkyld. De nyser å hostar en rakt i ansiktet så som sagt , nästan omöjligt att hålla sig frisk! Känner mig lite matt å hängig också men jag hoppas det inte blir mer än såhär. Måste och ska kunna jobba imorgon å resten av veckan..

Är jag lite konstig om jag säger att jag längtar lite tills imorgon? Jag ser jättemycket fram emot arbetsdagen som väntar mig imorgon : ) slutar dessutom klockan 13 så det är ju helt perfekt! Hade tänkt gå å vaccinera mig då (om jag fick) men nu går det ju inte eftersom jag är genomförkyld å precis har blivit det! Så det får helt enkelt skjutas upp ännu en gång! Undrar om det ens kommer bli av?

Vidar är lite nuts just nu , han har börjat hoppa från soffkanten till fönsterbrädan å står å skäller när han ser saker utanför fönstret ;S och så verkar han hungrig 24/7 , han får ordentligt med mat men precis när han ätit upp allt börjar han skälla ut matskålen å ha sig för att man ska fylla på mer , haha så störd!

Ska bara slappa å kurera mig idag , kanske ta en promenad. Men först av allt ett varmt bad : )

 


Åh nehjää : (

Åhw , säg inte att jag håller på å bli sjuk. Vaknade med lite halsont imorse å nu känns det ännu värre + att jag börjar känna mig förkyld, febrig å fryser som en tok. Finns inte tid för att bli sjuk! Bort bort bort..


Underbart : )

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen å myser, obeskrivligt skönt faktiskt! Igår blev det en lugn hemmakväll, fanns inget som hade passat mig bättre! Vi hyrde 2 filmer, Sommaren med Göran (hade redan sett den men inte Robban å jag tycker den är rolig så hyrde den ändå) och så hyrde vi den nyaste American Pie filmen, när vi skulle se den så upptäckte vi dock att skivan var ordentligt trasig på undersidan å den fungerade ju inte alls! Så vi fick ta oss en jobbig promenad till Kungsgatan igen å byta filmen! Trist å böka så dant för en film å sen visar den sig vara totalt värdelös! Jag var sjukt trött också så jag sov mig nog igenom halva filmen nästan! Sedan bar jag bara med mig täcket in i sängen å slocknade direkt! Har sovit uuunderbart!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer?! Middag ute hos mamma? Bio? Ngt annat? Vi får se, vaknade ju precis! Lite avis på Fam Fredriksson som ligger å steker i Thailand -ååh så najs! Puss så länge..

Fredag snaaaart ; )

Hiho : ) har lite rast just nu så sitter i personalrummet å njuter av tystnaden! Det jobbiga är bara att man blir sp sjukt trött när man sätter sig ner efter att man ätit osv. Idag (och imorgon) är det en lååång dag! Slutar inte förrän kl 17, känns lite sådär! Men jag är glad att jag får jobba å på den här förskolan kan man inte annat än trivas! Men det tar på krafterna att jobba med små barn, när jag kommer hem går jag omkring som en zombie tills det är läggdags typ! Ska bli riktigt skönt med fredag imorgon : ) (Nu låtsas vi att jag hoppar ner lite å börjar på ett nytt stycke, sjukt irriterande detta att all text bara blir en enda klump!!) Igår var jag hos Jessica å fixade håret, sköönt som faen! Nu är jag blond som tusan, skönt att slippa den hemska utväxten! Jag var även "duktig" å klippte lite mer än jag eg ville! Det var så slitet så jag skulle nog ha behövt klippa X antal cm till men det vägrar jag! Skulle ni se mig nu så skulle ni troligtvis inte se ngn skillnad på längden men I caan feel it! ;P vaxade även ögonbrynen, det var ju jäkla smidigt asso så det kommer jag nog fortsätta med! Det gjorde dock lite ont! Fattar inte hur verro klarar av det, hon skriker ju fan när hon skiter! ( haha, nerå men hon är överkänslig ) hiih.. Puss så länge!

trötter >.<

Mina ögon går i kors >.< jag är så galet jäkla trött. Det är sådär jobbigt så att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Ska bara avsluta det här inlägget sen ska jag lägga mig i sängen , under täcket med huvudet på Robbans bröst å bara slappa loss fram tills Paradise Hotel , se det och efter det slockna buuuums!

Det har varit en lång dag , men bra. Jobbade till 16:30 å då åkte jag (och R) direkt till gymmet å tränade. Lite för mycket folk bara , orka köa till maskinerna liksom. Imorgon slutar jag iaf klockan 14 , ska bli gött. Inte så gött att börja 6.30 dock. 15.30 ska jag infinna mig på Jess salong , då blir det klippning å slingning - äntligen!

GODNATT!

Im a believer..

Okey people , döda mig inte för att jag ständigt klagar! You don´t have to read this shit! Men idag , precis hela j-a dagen så har jag haft extremt ont i magen igen. Min magdjävul börjar bli ett stort j-a psykiskt problem nu. Idag har jag emellanåt knappt kunnat sitta el gå normalt pga att jag haft så ont! Jättekul att försöka vara glad å busa runt med alla barn när det enda man vill göra är att lägga sig ner å gråta å skrika av smärta och frustration. Människor som inte har magproblem av ngt slag kan inte ens förstå liiite hur hemskt detta är. Nae inte ens lite! Jag har lagt om min kost till det bättre , börjat motionera mer (tips jag fått en gång i tiden) men detta tycks inte hjälpa. Nu har jag så jäkla mkt jobb inbokat - jättekul såklart! Men första lediga dag är det jag som ringer samtalet till VC för det är väl där man måste börja å sen är det bara att pallra sitt feta arsle dit...

Ska snart förbereda min matlåda tills imorgon och packa ner lite träningskläder osv. Det blev lite för stressigt imorse så idag ska jag förbereda till max = jag kan snooza längre imorgonbitti höhö..

Idag har jag fått ännu mer beröm av arbetskamrater (möhö , jag skryter väl inte. Jag är bara jävligt lycklig å känner mig uppskattad som satan). Det gör jag såklart annars också , av min älskling , familj å vänner. Men det är en skön känsla att få höra saker från "främlingar" å inom arbetet liksom ;P



Jobbjobb : )

Halloj! Sitter på jobbet å har lite rast! Är på en småbarnsavdelning nu denna veckan å det brukar ju vara rätt slitit men idag är det bara ca 10 barn så det är faktiskt jättelungt! Ska vara här hela denna veckan å blev tillfrågad om jag kunde nästa vecka också. Så mån, tis och onsdag blir det också att vara här : ) torsdagen var jag ju redan bokad på ett annat ställe tyvärr! Känns bra att ha mkt jobb inbokat men framförallt att få vara på samma ställe! Det går världens sötaste mulattbröder på denna avdelning, så sjuukt söta asso! Mulattungar måste vara de sötaste barn som finns hehe : ) Väntar på att tröttheten ska komma, somnade inte förrän halv 3 inatt å gick upp halv 6! Jag kommer vara dödstrött när jag kommer hem! En dusch å sedan decka i soffan är nog vad som kommer hända :P Aja, vi hörs senare..

She and Me..



En liten puss till henne på bilden där..

( Åh så våran låt, dålig kvalité dock )


Kul att ha saker att se fram emot : )

Nu har vi lite datum att se fram emot , känns kul : ) den 6:e feb ska vi till västerås på dop. Robbans systers son Eric ska döpas! Den 27:e feb ska vi på ännu ett dop fast här i stan , Robbans andra systers son Preston ska då döpas. Och sedan på kvällen ska vi + hans systrar och deras respektive gå ut å käka , sova på Grand Hotell å använda våra presentkort vi fick i julklapp. 90 minuters ansiktstjohej + lite hand å fotmassage å så lite bubbelbad tror jag det var : ) Ska bli riktigt mysigt / skönt / gott : )

Och så den 13:e mars blir det lite tjejfest som Mli har styrt upp + utgång : ) naaajs! Länge sen jag festade med Mli , inte så konstigt dock då hon är 2 barns mor osv men det ska riktigt roligt iallafall <3

Nu väntar en lång arbetsvecka samt lite träning , kommer nog kännas gött att slänga sig i soffan på fredagkväll (om det är så det blir iofs). Jag är inte van att arbeta sådär hårt ännu ; ) Hoppas iaf att det blir en trevlig vecka på jobbet och det tror jag faktiskt!


Sist men inte minst , jag slutar aldrig förvånas!!!


Nu är...

0-3e49ab97a900407be86e1d22f4fd54ff.png

Nu är vi hemma hos mamma å ska bli bjudna på mat om en liten stund! Vi har varit å tränat på gymmet en sväng å idag följde även Robban med : ) ska bli kul att han oxå köper kort snart! Lättare att ta sig iväg tillsammans också! Åh vad roligt det är när man märker att man orkar mer o mer, jag kör bara kondition just nu, ingen styrketräning! Åh med den rätta musiken i öronen så är det så mycket roligare också : )


Heta Mli:or - NOT! xD

Jag & Emelie för några år sedan när vi jobbade på lager , sexigt haa? ;D


Byta mage , ngn?

Nu har jag tänkt blogga typ 5 ggr idag men det har liksom inte blivit av , inte haft ngn lust å inte haft ngt att skriva! Det har jag iofs inte nu heller då det verkligen inte hänt ett skit idag! Väldigt självförvållat dock. Jag vaknade med en hemsk j-a mensvärk å visste inte hur jag skulle ligga/sitta/stå/gå för att det skulle känns så bra som möjligt! Åh inga Ipren hade vi heller. Lyckades efter mycket om och men somna om. Åh sedan sprang Robban till affären för att köpa snus å kom hem med en hel ask Ipren åt mig - lycka <3 måste bara säga att det är ju helt kalas att de börjat sälja Ipren å lite annat välbehövligt i vanliga mataffärer nu...

Sen har jag mest gått omkring här hemma å känt mig som en svullen flodhäst , haft mindre mensvärk än tidigare på morgonen/dagen men helt försvann det icke. Och när jag har mens känner jag mig bara allmänt tråkig , ful och grå - eller nåt! Tittade lite på Robinson , har ej följt det men hatar redan den där j-a Anders! GUBBE! Jag håller på gamlingarna , han som blev utröstad i dagens program men ändå inte åkte ut (In ur face Anders!!) och sen där där andra gamle mannen , ni vet?!

Imorgon blir det lite träning igen , med mum and honey. Åh juste , jag fick en plats på torsdagens Affropass - ännu mer lycka <3 mamms ska med å så ska även Camilla å Julia köra - fun fun : ) hoppas bara att jag hinner dit i tid , slutar inte jobbet förrän 17 och det börjar 17:30. Måste hämta ut biljetten senast 17:20 men mamma hämtar mig direkt efter jobbet så jag borde hinna faktiiisss..

Avslutningsvis så måste jag bara säga att jag är väldigt stolt över mig själv just nu! ; )


Im your´s..


Nu är...

0-37279a813ec43ab246a74487b92bd92e.png

Nu är vidar i farten med saker han ska låta bli! Katterna slänger varochvarannan minut ner disktrasorna på golvet sedan ser man inte skymten av dem förrän vidar hittar dem nånstans å glatt kommer springande med dem i munnen, som precis nyss ;P


Atlas är...

-9c5e5ef07e166ac6081e5bc725d1163.png

Atlas är så himla knäpp! Han har plockat ner Robbans studentmössa från en höög hylla å lagt sig i den! Han får inte ens plats i den helt haha! Han har alltid älskat att ligga i saker, kastruller å allt möjligt, lilla hjärtat <3


Träna sig lite!

Jahopp , känns som jag tillbringat halva denna dag på Elgiganten tillsammans med mamma och en massa nördiga killar som inte riktigt visste vad det prata om. Mamma köpte en tv där för 10 dagar sen och tecknade boxerabbonemang osv. Men under dessa 10 dagar så har hon inte fått in de kanaler hon ska ha. Enligt boxer så är kortet aktiverat å allt så de sa åt henne att ta kontakt med Elgiganten istället för att se om modulen (det som kortet sitter i) kanske var trasigt eller ngt! Efter ca 1 timme i affären fick killen iaf igång det som det skulle efter att ha bytt till en ny modul. Så nu hoppas jag verkligen att det fungerar när hon kommer hem! Det kändes fan som man fick säga till den där stackaren själv vad han skulle göra / testa osv - hmm..

Efter det så åkte vi till gymmet å tränade lite. Det blev 40 minuters konditionträning för mig. 40 jobbiga minuter! Å nu är jag hemma å har ätit lite sen lunch. Ska snart ta en dusch å invänta min snygging som kommer hem om inte allt för länge : ) ikväll har jag/vi ställt upp som hundvakt åt min bror vilket betyder lugn hemmakväll. Kanske hyra film eller ngt?! Vi får se. . .

Smell yaa later..

Lite tidig och inte så pepp idag!

Kom precis till jobbet, var lite tidig så satte mig i personal rummet sålänge! Jobbar 12-16 idag. Kort dag men det känns bra för idag känner jag mig allmänt opepp å har ont i magen, tror att tjejveckan är här inom en snar framtid! Buhu! Aja, hinner inte så mkt mer nu får uppdatera senare ikväll : ) smell yaa later..

Mitt lilla hjärta..




Funderar på att framkalla denna bild i stooort format!
Tycker den är så fin : )


Illa att bli åksjuk av att åka spårvagn ;o

Har varit å träffat min jobbcoach nu , fick lite dåligt samvete över att jag varit så negativ kring allt som haft/har med henne å göra. Hon är faktiskt riktigt trevlig å gullig! Men nu var det sista gången vi sågs , lite mailkontakt kommer vi dock ha ett litet tag till. Hon ska även samtala lite med min konstiga handläggare på AMS...

Efter träffen med henne så hälsade jag på mamma på jobbet en sväng! Satt med när mamma matade en liten tant å kom underfund med att jag skulle nog aldrig klara av att jobba med sjuka människor ;o jag skulle tycka det var för jobbigt känslomässigt. Denna gumma som jag träffade idag låg i sin säng å bad till gud att hon skulle få komma därifrån och så sa hon om-och om igen , "kan inte ngn väcka mig, jag vill inte sova mer" fast hon var vaken! Jag blev även lite skraj över att bli gammal & sjuk. Självklart kommer man bli gammal (förhoppningsvis iaf) men jag hoppas att jag å mina nära å kära kommer hålla oss hyfsat friska ändå..

Tog spårvagnen hem efter en stund å fatta att jag är känslig när jag blir åksjuk av en spårvagnstur på ca 15 min. Jag trodde jag skulle kräkas innan jag hann av. La mig på sängen en stund direkt när jag kom hem så nu känns det bättre. Fick höra av en riktigt gammal gubbe , alkoholiserad sådan som satt på spårvagnen att jag var riktigt snygg , och mitt hår var såå fint - haha! Smickarande - not! Sedan sa han till en stackars tjej bakom mig att hon var riktigt ful ;s och så satt han å gapa märta åt alla medan han babblade om att han å hans märta älskar varandra men att han får så mycket stryk av kärringen! Haha , stackars lilla gubbe...

Linda , ang affropasset å om ni är fler som undrar såklart. Jag glömde ju säga vad jag tyckte. Kan säga att det var skitkul OCH skitjobbigt! Man kände sig som en apa i djungeln som for omkring som en dåre och det var sjukt kul haha. Enda minuset var att passet var ju fullsatt och det blev lite trångt! De ska antagligen dra ner på platserna lite så att det blir mer yta för dem som deltar. Tyvärr skulle jag vilja säga , passet går bara 2 ggr i veckan och folk vill verkligen gå , torsdagspasset var fullbokat redan i måndags! Tycker de skulle satsa på att ha det i stora hallen istället så att fler får chansen att delta , men men..

Detta blev ett långt inlägg , kanske uppdaterar senare igen : )

Braig dag idag : )

Datorn är urladdad å jag orkar inte hämta sladden så jag bloggar lite från mobilen istället, nästan lika enkelt ju! Enda som stör mig är som sagt att det inte går att dela texten i stycken!

 Bakningen blev mycket lyckad, brödet blev jättegott å är väldigt nyttigt! : ) Försöker att inte äta så mkt bröd just nu men detta blir perfekt att unna sig då-och då! Sitter i soffan å tittar på Paradise Hotell nu, störigt att Franceska är tillbaka, jävla surf*tta!

Förresten, jag har fått jobb hela nästa vecka på den här braiga förskolan jag varit på nu i 2 dagar! Fast på avdelningen brevid. Känns verkligen jätteskönt! Åh jag är så glad över allt positivt jag fått höra om mig själv av dessa människor idag, det stärker mig till tusen : ) Avslutar med att säga att jag älskar min Robban soo mutch <3



(Jag har delat upp inlägget i stycken på datorn i efterhand , så att ni inte undrar vad jag yrar om ovan tänkte jag!)

Dags för bakning! : )

0-14970723c3f6e78c98270daada852fb4.png

Dags för brödbaket, dyra ingredienser så jag hoppas verkligen att det blir lyckat å framförallt gott! Efter brödbaket så ska vi ge oss på ngt annat roligt recept : )


Att trivas är grymt viktigt!

Sitter på jobbet å har förtillfället rast! Sitter i ngn garderob tillsammans med 3 andra pantertanter! De har inget ordentligt personalrum än! Har magknip å är trött men är glad ändå ; ) verkligen jättetrevligt ställe jag är på! Blev bokad hit den 1:e å 2:e februari också å j hade antagligen fått vara här imorgon också om det inte vore för att jag måste träffa den där jobbcoachen för sista gången! Känns så himla bra att komma till ställen där de verkligen talar om för en att de är nöjda med en! Denna Fsk sa att de haft lite otur med vikarier tidigare å inte varit så nöjda så mig ville de vara rädda om å gärna behålla : ) gulligt! Måste avrunda här, vi ska ut i snön å busa nu! Puss så länge..

Såhär grann...

26b3890191c4d32085b02390b1be9bdd.png

Såhär grann är min arm just nu, man ser ändå inte riktigt hur färgglad den är, värre på riktigt men fattar ni att jag haft ont eller :P


Oh happy day!

Jobbat idag , blev inringd imorse. Det är fan lite pallit att kasta sig ur sängen å stressa upp som en tok för att ta sig dit man ska så snabbt som möjligt! Men jag var rätt snabb iaf : ) Trevligt ställe med mkt självständiga barn! Ska dit imorgon också och det känns mycket bra! På onsdag måste jag plocka bort mig så att jag inte blir inringd för då är jag så illa tvungen att träffa min jobbcoach för 2:a och sista gången! På torsdag har jag 4 timmars jobb inbokat , inte så mkt men bättre än inget! Fredag vet jag inget om änsålänge..

Jag ska snart lägga mig i ett varmt bad , är så frusen att jag aldrig lyckas bli varm utan ett skållhett bad! Senare ikväll blir det Afrodanspass på friskis , spännande! Sen ska jag hem till min plutt å mysa : ) Äre inte Paradise Hotell idag också? ; )

Nehepp , bada vare! Bort från stinkbomben vidar också som ligger å fiser ;O pfff..


Xtra glad idag! ; )


imorgon ska...

7fb66c0b04d5c533675743c9c9250cb0.png

imorgon ska jag på afrodanspass på friskis : ) ska bli grymt roligt! Är jätteförväntansfull, har bara sett det på tv förut och det ser så roligt ut! Uppdaterar er imorgon om hur det var ; )


Så grymt,...

0-2c399be5ddcecd15148255ed68d2bb3b.png

Så grymt, jag upptäckte nyss att man kan göra printscreen på telefonen : ) töööfft som faen ju!


Memories never die..

Hellu blöggen! : ) Idag är jag så otroligt seg så jag vet knappt vart jag ska ta vägen , don´t know why?! Sover lite halvdåligt om nätterna just nu , kanske därför. . .

Om en stund ska vi gå å lämna Lizzy (min brors hund) som vi varit hundvakt åt idag. Han å hans tjej kommer hem idag efter 3 veckors semester i Nya Zeeland! Jag gissar på att Lizzy kommer bli mer än överlycklig att se dem igen! Hon är nog inte den rätta hunden att lämna bort såhär eg , väldigt skör å osäker hund tyvärr! Att vara här är ju heller ingen höjdare då hon är livrädd för vår katt Atlas. Men jag förstår henne , Atlas tkr verkligen inte om Lizzy av ngn anledning :s men det är bara henne han inte är så schysst emot - väldigt konstigt! Efter vi lämnat henne ska vi gå å handla lite , vi ska äta Bacontoppad kyckling idag en rätt vi fått recept på av Robbans syrra : ) Sedan hade vi lite småtankar på bio (som vanligt hehe) men det lutar åt att vi går å hälsar på min brorsa å dem en sväng å sedan hyr ngn film istället! Yäyä..

Igår eftermiddag fick vi en förfrågan om vi ville komma till Fam Dahlberg/Montana på lite mat å let´s dance och det ville vi ju självklart. Så efter en rask promenad i kylan så kom Isen å hämtade oss. Sedan spendera jag kvällen med lilla Isabel i famnen & let´s dance på tv:n. Vi satt även å lyssnade på en massa gammal musik från "fritidsgård-tiden" typ , det väcker verkligen härliga minnen! Isen & Robban spelade NHL , jag fick testa lite å det var faktiskt inte så tråkigt som jag har trott. Kanske ska tjuvträna lite å sedan utklassa dem ; )

Well , smell u later..

Glömde säga...

-1196af4bc302923275ed0361a14635a.png

Glömde säga att jag for på arslet riktigt ordentligt när vi gick förut oxå! Min arm/armbåde är skitfet å svullen nu! Landade raklång på backen fan, tur att jag inte slog i skallen! Först tjöt jag sen asgarva jag å Robban höll på att få en hjärtattack haha!


Burr vad...

-2d0eae29012d07ff01a7a8d718c3192.png

Burr vad kallt det är ute, helt galet! Vi kom precis in från en promenad. Vi gick ner till stan för Robbans mobil har pajat så vi lämna in den. Jag köpte mig även en ny kalender, shit asso tror jag äger 3 st nu. Men denna var perfa så den ska jag ha nu ; ) Om en stund ska vi äta, lax å kall sås - mumma! Sedan ska jag nog föreslå ett varmt bad med tända ljus å en massa skum! Jag tror inte att R tackar nej ; )


But you're just a boy..

Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy..


My day so far..

Godagens! Dagen har änsålänge inte bestått av mycket alls. Jag vaknade , gick en kortis med vidar. Fyllde badkaret medan jag gjorde ansiktsmask , sedan låg jag där i det varma sköna vattnet med musik i bakgrunden å chilla : ) Badkar måste vara bland de bästa saker som finns. Kommer nog inte klara mig utan ett badkar igen! Nu är det nästan så att jag badar 2 ggr om dan bara för att det är så kallt ute..

Efter badet blåste & plattade jag mitt afrohår å nu har jag precis varit ute med hundarna igen (mammas hundar är här). Åh just nu gör jag inte mkt alls , sitter å muttrar lite över ett mail från min handläggare på ams. Hon ringde förut också men jag sket i att svara ;O så är det varje gång , om jag skriver ett mail till henne så måste hon alltid ringa upp å babbla en massa , svara på mailet ist för ffs! Men min vägran att svara hjälpte tydligen , hon mailade kort efter ; ) haha...

Väntar på att R ska komma hem. Då ska vi ta en långpromenad , trist att det blir mörkt så fort bara. Måste även gå förbi Apoteket å köpa en kur med tabletter till för min lilla mage , dom hjälpte faktiskt! Har tagit dem i en vecka å man ska köra med dem i 2 ca! Borde även ringa 2 viktiga samtal -måste samla ork!

Beroende av en låt förtillfället , eller 2 faktiskt..look down)



Funderingar..

Sitter å funderar lite kring jobb , akassa å arbetsförmedlingen! Jag blev ju inte berättigad ett nytt villkor hos A-kassan fast jag uppfyllt timkravet , det var ju tvunget att vara utsträckt på 6 mån å jag hade bara 5. Det innebär ju nu att jag inte får några pengar därifrån. Och vad finns det då för anledning till att fortsätta vara inskriven hos arbetsförmedlingen? Jag kan söka jobb utan att ha dem hängandes över mig med en massa krav hit o dit.

Det första jag ska göra är iaf att kontakta min akassa imorgon. Se om man kan komplettera upp med 1 månad så att jag sammanlagt jobbat i 6 månader å sedan kan få ett nytt villkor. Isf måste jag fortsätta vara inskriven på ams för att kunna stämpla. I annat fall , om det inte går så tänker jag skriva ut mig från skiten direkt!! Enda ersättningen jag kan få genom att vara inskriven hos ams är om jag får tillåtelse att gå med i ngt som heter ungdomsgarantin (det håller de på att bestämma nu typ). Då kan jag få lite över 100 kr om dagen de dagar jag går arbetslös. Så vi säger att jag jobbar inom vikariebanken 3 dagar å inte har jobb de andra 2 dagarna. Då får jag lite över 200:- genom att vara med i UGA. En droppe i havet som jag klarar mig bra utan. Att gå in i UGA innebär en massa krav , möten , uppgifter , praktik osv...

Känner mig en aning confused. Bäst av allt skulle vara om jag fick svinmkt jobb , ett längre vik eller ngt inom vikariebanken. Jag hoppas det hoppar igång ordentligt snart..

Fick ett brev från AMS igår , ett ledigt jobb jag ska söka -enligt dem! Aktivitetsvärd på kolmårdens djurpark. Suuuuck! Om det är ett sommarjobb / säsongsjobb de vill att jag ska skaffa mig så har jag nog väldigt stora chanser att få jobba på Halvars även denna sommar. Det drar igång redan i mars om vädret tillåter å fortsätter tills sept ca. Så Kolmårdens Djurpark kan dom ju glömma! Oh ams = irritationsobjekt!

På tal om Halvars , jag vet inte hur jag ska göra. Ringa N&P å säga att jag är villig att jobba även denna sommar om inget "riktigt" jobb dyker upp eller se vad vikariebanken har att erbjuda? På ett sätt vill jag hellre vikariebanken , för att slippa jobba sena kvällar och helger! Men om det inte bli mkt inom vikariebanken så tar jag hellre Halvars för där vet jag att man får jobba en hel del...

- think think think -

Me N dad..



Jag å pappsen i Grekland : )
Vill till värmen nuuuu..


Nu blir...

0-4c3c912bddcb6dd4e0e434b1ab45c844.png

Nu blir det hemmagjord pizza gjord på dinkelmjöl : ) mmmh!


I miss that good feeling..

Fy helvete så kallt det är ute, liksom -18 grader ;o det är så kallt att jag fryser av bara tanken på att gå ut (åh snart ska jag det -burr). Tog nyss ett skållhett bad , blev nästan yr i skallen så varmt var det men nu är jag varm. Har satt på mig en massa kläder å xtra varma strumpor : )

Idag har det varit en riktig skitdag! Tänker inte gå in på varför men ah - bajs säger jag bara! Jag såg två vägar framför mig att gå , men visste inte vilken jag skulle välja! Nu har jag valt,  blir det inte som jag hoppas å vill denna gång så återstår bara nästa väg och då är det på riktigt!! Då finns det inget annat isf...

Mamma är hundvakt åt Lizzy idag och inatt så hon sover i min brors lägenhet inatt. Har varit där hela dagen typ men nu gick jag hem för att fixa lite å ta ett bad. Vi ska straxt gå dit igen å äta och så. Usch för å äta , är hungrig men vill inte äta nåt? Inte sugen på nåt :s

Aja , hörs


Nu har...

0-2420ba34be42b64d8ccadd4c03faf11e.png

Nu har vi, jag å vidde fått oss en långpromenad. Vi gick från oss hem till mamma å det tog oss ca 55 min! Vidde var riktigt trött sista biten å det var fanimig jag också. Man spänner benen å fötterna på ngt konstigt sätt nu när det är halt och speciellt i Uggs för dem är skithala! Nu ska vi snart äta lunch : ) Robban kommer hit när han slutar. Hans arbetskompis bor ju här ute granne med mamma. Sen får mamma skjutsa hem oss senare : ) talk to you later..


Det får bli blandade bilder..

Det får bli lite blandade bilder från senaste dagarna istället..






Detta var lite nyårs pic´s



En sovande Hector..



En sovande Isabel : )




Två vinterbilder från bilfärden idag..


3 dagars uppdatering ;P

Tusan vad dålig jag är på att blogga just nu , men det har inte funnits tid (eller nåt). Men nu så! Dagen började med att jag & mamma åkte ut till M för att se om hon fått ngn post dit då det inte kommit ngn till hennes nya bostad. Det var ju med blandade känslor man åkte ut dit igen å man visste inte riktigt hur man skulle beté sig om han skulle vara hemma! Väl där , så var han hemma. Det hade inte kommit ngn post -enligt honom! Han såg inte alls lycklig ut när vi kom om man säger så. Retligast av allt var bara att vi körde fast med bilhelvetet - kom inte loss hur vi än försökte! Så vi fick vackert be honom om hjälp! Och till vår lycka så hjälpte han oss , var till och med riktigt trevlig! Han såg inte alls lycklig ut , sliten å blek (vilket han inte brukar vara). Det kändes sorgset på ngt vis. Men det var hans val , och det är hans förlust...

Ikväll har vi varit hemma hos mamma,  hon bjöd på jättegod mat : ) och så tittade vi på film eftersom det är krångel med tv:n så hon har inga kanaler än. Vi såg iaf på hundpensionatet och halva Lassie. Usch vad sorlig Lassie filmen är , men antar att den slutar lyckligt ; ) Sen fick vi skjuts hem av mamma å när hon precis ska stanna för att släppa av oss kommer polisen bakom oss,  blinkar å vill att vi ska stanna. Vi kliver ur bilen eftersom vi var framme vid oss. Mamma får visa körkort å blåsa sedan tackar de för sig typ :s fan vad nojjig jag skulle bli om jag hade körkort å blev stannad. Även om man inte gjort ngt fel...

Igår var vi hemma hos fam Dahlberg/Montana. Lika mysigt som alltid. De hade tänkt bjuda oss på mat men vi hade redan käkat tyvärr. Istället köpte vi med oss lite Ost & Kex å så såg vi filmen Never Back Down , väldigt bra faktiskt. Enda minuset var att det inte var ngn text! Gos med lilla Isabel blev det också. Åh Alicia har verkligen blivit förtjust i Robban haha , så gulligt att se : )

I förrgår var vi som tidigare nämnts här hemma med Carro & Peter. Käkade pizza å slöa framför tv:n typ. Peter tha animal lyckades få i sig en kebabtallrik OCH en Calzone - jag är fortfarande chockad ;o haha!

Lägger in lite kort i ett nytt inlägg ovan , blev dock inte så mkt nyårskort. Kom på att jag inte lagt in ngt från julafton heller , men de kommer..

Nyårsafton igår...



Nyårsafton igår var helt okey. Väldigt lugn till skillnad från många andras säkert : ) Vi var hemma hos oss å till oss kom Carro & Peter och Vonkan & Filip! Vi åt å drack gott, spelade spel, smällde fyrverkerier mm : ) bilder kommer senare,min dator fungerar nu!

 Ligger i mammas säng just nu men vi ska snart åka hem till oss där Carro & Peter väntar. Alla vill äta pizza utom jag :P Men vi får se! På måndag börjar iaf mitt nya bättre liv, på många olika plan! Jag är trött på att gå å känna mig som en köttbulle nu iaf så motion å ändrade kostvanor är ett måste!! ;P

RSS 2.0