- Bästa du <3

img_1696 (MMS)

Kommer hem från mitt avdelningsmöte och får 10 stora, fina, underbara  rosor av min finaste älskling!!! Älskar dig så..


- Svamp-plockarN!

img_1691 (MMS)

Plockat & rensat ca 2,5 kg trattisar idag : ) tränat core och är totalt slut nu! Håller på att förvälla (el vad det heter) svampen nu sen blire sängen!!


- Det brinner fortfarande :O

img_1687 (MMS)

- Det brinner fortfarande :O


- Vaknade livrädd :o

img_1684 (MMS)

Vaknade nyss livrädd över att det bara stinker brandrök i hela lgh! Ser att det blinkar blått i taket utifrån & förstår att det är brandbilar. Det brinner här ute, enligt wighnews på ngn vind! Röken stiger uppåt här precis till oss. Luktar nåt enormt & det är helt dimmigt utanför fönstret, känns fan som man knappt kan andas..


- Allt för & bli varm!

img_1682 (MMS)

- varje morgon (och kväll) är jag svinförbannad för att jag håller på & fryser ihjäl! Så idag har jag köpt mig ett par halvfula men väldigt varma & sköna tofflor! 129:- på Willys haha. Det braiga var bara att killen i kassan slog in fel så dom kostade mig bara 29:- som hittat ; )


- Såhär blidde den : )

img_1681 (MMS)

- Såhär blidde den : )


- LCHF-Bröd!

img_1677 (MMS)

Bakar ngt som heter oopsibröd! Gjort på ägg, Philadelphia & lite salt. Blir räkmacka sen om det blir lyckat : )


- I feel good , na na na na naa

BUuRR - Jag typ fryser konstant just nu , vet inte om det har med kosten & göra. Att jag inte äter som jag "brukar/brukade". Men jag typ hatar att duscha & allting just nu bara för att när jag sen ska kliva ut ut badrummet så fryser jag nästan ihjääl. Tur att jag har en man som kan värma mig om nätterna iallafall ; )

Lilla Hector verkar må bra efter sin kastrering , skönt som tusan : ) känns väldigt bra att det är gjort. Nu är det bara pissollen Vidar kvar , förhoppningsvis blir det hans tur nästa månad! Det kostar ju lite mer för hund.....

Ahap , vad har hänt sen sist? Inte mkt alls, jobb & träning typ. Har grym träningsvärk just nu efter gårdagens pass och den bättra jag på idag med lite Afrodans! Kom hem för inte alls länge sen , har kastat i mig lite mat och duschat. Ska snart slänga mig i soffan och se BiggestLooser Sverige!

Igår var vi barnvakt åt Phoenix & Preston ett par timmar. Vi gick en promenad , matade fåglarna & sen myste inomhus , ska lägga upp några pic´s nedan.

Imorgon är det som vanligt jobb , sen på kvällen ska jag ev på en föreläsning som Annika Dahlqvist håller i. Den handlar om den kost jag just nu ägnar mig åt , kan nog bli intressant ; ) synd att ingen annan "insatt" i detta också kunde , hade jööh varit roligare men men..



Hectorplutt (haha så j-a ful på 2:a bilden)


Barnvakt


- Seriöst, det är vidrigt!!!

img_1644 (MMS)

- Seriöst, jag är så trött på all äcklig hundskit som ligger överallt. Här på St persgatan där vi bor får man liksom gå i slalom för att inte trampa i skit! Så j-a vidrigt & för varje dag som går blire bara mer & mer! Jag tycker seriöst det skulle bli böter el ngt om man skulle komma på ngn som inte tar upp efter sin hund! Vi har hund, jag tar ALLTID upp efter honom (ok inte mitt i skogen). Jag skulle skämmas om jag inte gjorde det, USCH!!!!!


- Lilla hjärtat <3

img_1640 (MMS)

Katastorf dåligt med uppdatering här just nu! Mobilbloggar några rader, orkar inte slå på datorn! Idag har vi varit & kastrerat våran Hector! Vi var hos vet Lager i krokek och fan vad han är bra & trevlig! Där kände jag mig verkligen trygg! Vi fick välja att vara med under ingreppet och vi valde att vara det! Han berättade hela tiden vad han gjorde osv och det var verkligen ett simpelt & enkelt ingrepp, inte ens äckligt att titta på! Hector är väldigt trött nu men verkar må okey! Vi har legat & sovit under en filt han & jag. Jag har mått lite dåligt under dagen för att jag varit nervös. Det som hände våran Akilles har satt sina spår! Men hittills har ju allt gått bra så nu börjar jag pusta ut! Älskade lillkillen <3  Imorgon åker vi ev till Sthlm, gå på stan en sväng & bara ha det mysigt! Men vi har inte riiktiigt bestämt oss än! :P


- Min tatuering! <3

Nu är den på plats : ) är supernöjd med resultatet! Om det gjorde ont? Jaa , det tycker jag faktiskt. Jag visste ju inte direkt vad jag skulle förvänta mig eftersom det var min första tatuering. Så när han fråga om jag var redo så sa jag kör bara ;P Och först tänkte jag: Saaatan , det gör ju svinont. Tittade ner mot handleden och såg att han fortfarande var på första bokstaven haha , faan tänkte jag. Men ju mer han gjorde desto mindre ont gjorde det! Det var ju heltklart en smärta man klarar av liksom. Så ja , det blir säker ngn mer nångång ;P Men dom som säger att det knappt känns , dom ljuger fan hahaha..



En sak som jag upptäckte nu när jag kom hem dock , är att han missat strecket som ska vara på "F:et" i faith.
Och strecket på K:t i Walk (som just nu ser ut som H). Så det ska han allt få fixa till imorgon...


- Na na uhlala..

Jaha , här sitter jag & har ångest över att jag ätit lite av en falafelsallad! :P Kikärtor mm är inte bra om man ska se till hur jag äter just nu. Men vaaad fan , en gång på 6 veckor är väl inte hela världen. Men det känns ändå lite jobbigt sådär, dumt & bry sig såå mkt - men sån är jag!!

Har badat , fixat håret lite och inväntar nu Idol. Känner mig rastlös och samtidigt sjukt trött. Jobbig känner jag mig , i kroppen haha. Kanske lite nervös för morgondagen - då ska jag ju tatuera mig : ) wii äntligen! Hoppas att den blir jättefin! Och att det inte gör allt för ont ;b på efm/kvällen ska vi hem till Mli + familj , äta lite kvällsmat/fika ihop - mys jöh!

Jag & Robban har "lagt intresse" på ett hyreshus , och inte vilket hus som helst : ) vill inte avslöja mer just nu. För vi vet absolut ingenting , inte alls säkert att vi är intressanta för "hyresvärden" ens. Men jag hoppas, hoppas!! : )

Puss så länge

Jag om 30 år? Hahaha

img_1593 (MMS)

Jag om 30 år? Hahaha


haha j-a psykobild men den bjuder jag på! ...

img_1564 (MMS)

haha j-a psykobild men den bjuder jag på! Ska straxt studsa in i duschen. Ska bara svänga förbi tvättstugan & kasta in en ny maskin först! Har iaf varit & tränat. Skulle köra medel kl 12. Upptäcker att det inte går & få ut ngn biljett. Står inte ens att det är ngt pass. Naaahe? Frågar en personal och då säger hon att schemat är feltryckt så de står fel, passet var kl 11! Men braaa! Fick bli konditionsträning & lite armar på gymmet ist!


- Bästa dagen i veckan!

Det är underbart med huvudvärk 24/7 , gilla gilla gilla "/ - klagaa..

Helg igen , finns det ngt bättre än fredagar? Tror inte det ;b haft en lugn & skön dag på jobbet. Strukit gardiner & haft mig haa , Mamma M lär mig allt hon kan. Hade ett väldigt positivt samtal med mina kollegor idag också. Vi får väl se om det leder nånstans. Helt ärligt , så tror jag inte det. Men hoppet är det sista som lämnar människan ju ;P

Väntar på att Robban som förövrigt är ett litet klantarsel (;b) ska komma hem så vi kan börja med maten. Har bara käkat lunch så börjar bli huuungrig , och enligt Robban så blir jag då ett grinigt monster så det är bäst han skyndar sig på!! Det blir fläskfilè , sallad (pomme el nåt för R) och ngn god sås..

Annars händer det inte så mycket idag , IDOL , tända ljus & mys står på schemat typ. Vi pensionärer orkar inte mer dessa fredagskvällar ;D Ett varmt skumbad kanske vi hinner med också. Imorgon ska vi ev träffa Becca & lilla Preston , myskväll & middag - om det nu blir av : ) Jag vill ge mig ut & plocka svamp igen också , tyckte det var roligt och så j-a gooott! Träna imorgon fm ska vi göra också - fun fun!! : )


Cp-tråkigt inlägg som vanligt! Har börjat fundera lite på det här med blogg.......hm



- Många tårar som faller för dig , älskade du!

HUVUDVÄRK - mh skulle tro så! Har haft det sen lunch typ. På jobbet blev det riktigt jobbigt , satt & läste för barnen och tillslut flöt allt bara ihop kändes det som. Och när barnen skrek & banka med saker trodde jag att huvudet skulle sprängas ;Z åkte iaf hem & vila en stund när jag sluta , blev lite bättre men den försvinner inte!

Inte gjort ett skvatt idag typ , tvättat (gör fortfarande). Städat och rensat lite. Tagit ett varmt skumbad och nu småkikar jag på Idol samtidigt som jag bloggar. Har lessnat lite på det - redan :b tyckte 2-3 första programmen var roligast & bäst. Kungarna av Tylösand är ju idag också , ett riktigt pinsamt skitprogram som jag ändå inte kan låta bli att titta på haha , illa!

Idag for lilla Zelvisen till Trapalanda , usch vad jag gråtit! Trodde inte jag skulle ta det så hårt, även om det såklart är jättetråkigt. Men förut , ja då brast det bara. Tittade på I´s fina kort & bara stortjöt! Älskade lilla Z , har så många härliga minnen med dig. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Maria en sväng , vi ska nog ta en liten promenix! På kvällen blir det träning. Hade velat gå på Afron men eftersom jag köpte kortet så sent så hann jag givetvis inte boka ngn biljett , det var fullbokat! Men vi får se , det kan ju vara så att det blir ngn ledig plats. Alltid är det ngn som avbokar el inte dyker upp. Annars får det bli gymmet iaf : ) På måndagens Afro pass har jag iaf en plats! Ska bli så rooligt..


- New ring!

Beställde en ring häromkvällen som jag tyckte var lite tuff : ) trodde den skulle vara i normal strl. Läste inte så noga. Men den var visst liiite större än så :P


Syns inte så bra på bilden kanske
men den är stoor ;P


- Massage av mitt <3

img_1522 (MMS)

Nu ska jag bädda upp sängen för att sedan få massage : ) naaajs!


- love her ( :



Jag älskar henne xD min absoluta favorit i idol 2010!


- I wanna boom bang bang with...

I wanna boom bang bang with your body yo. Were gonna rough it up before we take it slow. Boy let me rock you rock you like a rodeo. Its gonna be a bumpy ride..

;P


- Jag vill bo i en svamp !

Känns som att det är söndag varenda gång jag uppdaterar bloggen ;b Anyway , kom hem för en liten stund sen. Vi har varit hos mamma en sväng , tog en promenad med våra olydiga hundar som sprang lösa & inte ville lyssna ett dugg på oss. Fick en av dem för sig ngt så haka de andra två också på - MORR! Skönt & komma ut lite iaf.

Igår var vi ute i skogen i nästan 3 timmar åh leta svamp , mysigt vare : ) vi hittade dock inte så mkt. Men det blev närmare ett kilo iaf så på kvällen bjöd vi hit mamma som också var med & plocka på middag. Det blev fläskfile med svampstuvning - nom nom! Det har varit en lugn & slapp helg - vilket det iofs är nästan varje helg just nu! :P Partysuget har lämnat oss (iaf mig) och jag dricker ju dessutom inte just nu så nu kör jag på pensionärstuket , plockar svamp , hälsar på folk mm hahaha. Ja ja,  jag är nöjd med tillvaron iallafall. Det enda som jag bör peta in några timmar i veckan är träning!! Jag funderar & funderar , vart vill jag skaffa gymkort. Nautilus , Friskis, Word class? På friskis känner jag mig verkligen "hemma" men har ändå tröttnat lite påt. Skulle vara kul med ngt nytt , aaeh vi får se helt enkelt!

Håller på med maten just nu , idag blir det en kycklingfilé-rätt! Ett recept vi fått från R´s syster. Men medan det står i ugnen så passar jag på att lägga upp lite kort nedan c(=




  

  
 


Vi har varit ute i skogen i 2,5 timmar & p...

img_1497 (MMS)

Vi har varit ute i skogen i 2,5 timmar & plockat svamp : ) Vidar blev trött och fick "åka påse" en stund haha!


- I loved you first



I loved you first..


- Utelåst!

Dun dun dun - snart är helgen här igen : ) Jag älskar min arbetsplats men helg helg helg , hur gött äre inte? ; ) Idag hade vi inte så många barn så jag tog komp en timma och gick hem redan kl 13 , väldans skönt! Då tog jag racerhojjen ner till stan , sprang in på H&M en snabbis och sen gick jag åh köpte en liten present till min sötnos , tyckte han var värd det , så den ska han få sen när han kommer hem!

Väl hemma så kopplade jag Vidar direkt och skulle gå ut på en liten promenad. Slänger igen ytterdörren och vad händer? JOO , hela handtaget flyger loss och hamnar på golvet framför mig. Där står jag som ett fån , utan mobil eller nånting. Försöker fiffla med handtaget & öppna men det blev bara värre & värre - PANIKEN! Utelåst från kl 13-16 (när Robban kommer hem , ehm nej tack). Gick ner till Time & skulle kolla om Babbe jobba , nepp det gjorde han inte. Så jag gick in till datasnubben som har ngn liten affär här nere & frågade om jag fick låna telefonen. Det fick jag tack & lov , ringde Robban så han & Rikard skyndade sig hit och som tur var så lyckades Robban få upp dörren med hjälp av en kapsylöppnare han hade på nyckelknippan och kunde sedan skruva dit handtaget osv igen. J-a otur har jag , hahaha. Men men , det ordnade sig ju finfint ;P

Har börjat grubbla över att mitt vikariat snart är slut ; ( vill inte! Jag trivs såå bra på detta ställe. Med barnen , personalen & allt. Så piss att såfort man trivs & mår bra , ja då ska saker snart ta slut... - hatart! Vart ska jag hamna sen liksom? Vill inte jobba på nåt annat dagis..............

nehe , nu ska jag styra lite! PUSS


- Snart äre fredag , igen ; )

Känner mig lättretad idag , eller nu ikväll ska jag säga! Ingen aning om varför. Har nyss dragit på lite musik (för nu har äntligen huvudvärken släppt lite) och dragit ett varv med snabeldraken. Kattskrällena är bra på att stöka ner om man säger så - but still , I love them : ) Om jag inte vore så förbannat slö så skulle jag sätta på mig träningsskorna & ta en powerwalk också , men jag är just SLÖ! :P Har tänkt i en veckas tid nu att jag ska ut & gå men ingenting händer - varför? :P

Har iaf knåpat ihop en matlåda tills imorgon även om fantasin var totalt död. Det blir kycklingfile lindad med bacon , cream fraiche och så grönsaker till det! Hoppas min motivation & fantasi återkommer imorgon?

ahääe , invänta idol och göra ngt vettigt tills det börjar kanske?




- Testat ?

img_1427 (MMS)

Ngn av er som läser som testat dessa produkter? Det är en ansiktsserie med tvätt, ansiktsvatten, peeling , dagkräm mm från Apoteket! Jag såg dem första gången i Linda Hallbergs (make up artist) blogg för ganska så länge sen men har inte velat testa riktigt, tycker de ser så "smäckiga" ut ;b men idag köpte jag en tvätt +ansiktskräm, ska bli spännande & se vad jag tycker : )  Funderar på att ta ett bad & testa genast. Mår lite sisådär också, lätt illamående & konstig! Maybe it's a baby!


- Smakprov !

Chaaaa! Måndagen börjar sakta men säkert lida mot sitt slut - ganska skönt. När måndagen varit så rullar veckan på fort! Men ännu är den inte slut , ska slappa i soffan framför tv:n hela kvällen tillsammans med min pys. Han är totalt fängslad i en bok han köpt , går knappt prata med honom :b

Arbetsdagen gick fort och var bra , sådär som den alltid borde vara. Barnen var på glatt humör och allt flöt på. Denna veckan har jag "sov-passet" efter maten och jag älskar det! Det är så skönt att få gå ifrån en stund och lägga sig / sätta sig i ett mörkt , tyst rum tillsammans med en massa godingar som tillslut (om allt går som det ska) ligger och snarkar runt omkring mig! Avslappnande...

Att jag ska tattuera mig har jag i tankarna hela tiden ( : var inne på studion idag & fråga lite saker. Han tog även min lapp med texten jag vill ha , så skulle han fixa den tills den 22:e när jag kommer. Hade inte tänkt visa er vad jag ska göra , men jag är såå dålig på att hålla på saker så nedan kommer en bild med den text och stil jag ska skriva på min handled , hoppas den blir super - men det tror jag : ) faith ska stå under "Walk with"..




- Can´t wait!

Längtar nåt enormt tills den 22:e också (datumet ändrat till en dag tidigare) då jag ska tatuera mig : )
Blir inte mitt namn längre heller , utan ett kort citat på engelska. Avslöjar det inte ännu. Men det blir på handleden iaf , kommer nog bli jättefint. Mli ska följa med som stöd :P kan behövas!

Längtar längtar längtar..


- SVIIISCHH!

SVIIIISCHH - och så var söndagen här. Jag hinner inte med längre. Jag & Robban prata om det igår , för 2 månader hände en sak och vi kom på det igår och blev helt chockade över att 2 månader redan gått. Det går så jäkla fort just nu , både arbetsveckor & helger! Men men , bara försöka hänga med ;P

Igår var vi hemma hos Mli & Isen åh barnen. De bjöd på spansk/chilensk mat - TAPAS! Och damn , det var såå gott! Vet inte vad vi ska dra till med nästa gång när vi ska bjuda på mat , svårslaget ; ) det blev även lite kortspel & sådär , mysig kväll! Dom bjöd även på en massa god alkohol som frestade mig rejääält , men jag dricker ju inte just nu så det var bara att bita ihop & dricka min lightläsk ; )

Idag har vi varit hos Robbans mamma & Janne åh hälsat på en sväng. Fick med oss ca 1 kg svenska kräftor hem som vi ska avnjuta ikväll - nom nom. Älskar kräftor! Vidar busade av sig rejält så nu kanske han sover gott en stund. (Troligtvis inte , han har damp 24/7).

Efter trippen dit så åkte vi & handla lite och sedan till Robbans pappas grav. Plantera lite blommor åh gjorde fint. Vi ska köpa lite mer blommor & plantera , det var inte så välskött där nu när vi kom dit direkt. Så vi bestämde oss för att hålla efter lite bättre. Robban känns så stark när vi är där , själv tycker jag att det är rätt jobbigt! Men det känns bra att bara finnas där vid hans sida iallafall. Älskar dig min fina <3

Supernöjd med nya parfymen , så skönt att äntligen ha ngn man tycker om : ) Alla mina tog ju tvärslut samtidigt. Hade bara den röda DKNY kvar och jag gillar inte den såå mycket , tycker den luktar så starkt. Ska inhandla ngn mer när jag känner att ekonomin tillåter. Kan va kul att ha några & välja mellan iallafall. Jaja , nu ska vi äta lite så avrundar väl här.



-5 kg nu : ) 1:a och 2:a målet avklarat!
Men det är en bit kvar till mål :P


- Ny parfym!

img_1390 (MMS)

Jag & Robban har sprungit på stan en sväng! Jag var på jakt efter ny parfym. Många som tipsat mig om Britneys lila parfym. Den luktade vääldigt gott så den fick det bli : ) var nära på att ta min gamla goding som jag haft i 3 omgångar men nja, förnyelse skadar aldrig! Magen är fortfarande dum, fattar inte vad det är : ( går det inte över snart så måste jag nog söka för det! Mår bajs! Nu ska vi hem till Dahlberg/Montanas på lördagsmys! : ) Ha en trevlig lördag hörrni!


- Seriöst , kan man ha mer oflyt?

NÅGON VILL ATT JAG SKA VARA SJUK JÄMT VERKAR DET SOM?


Igårkväll åt jag en kebabsallad , 1 eller 2 timmar senare började jag få väldigt ont i magen. Gick & la oss vid 23.30 typ. Smärtan i magen blev värre och värre och nästa gång jag tittade på klockan, så var den 01:32 , hade fortfarande inte somnat , låg & vred åh vände å hade ont , tillslut fick jag springa till toan och spy som en gris. Gick & la mig och lyckades somna, vaknade av alarmet och magsmärtan var och är fortfarande kvar. Började fundera på magsjuka men jag spyr inte längre och mår inte dåligt förövrigt,  har bara konstigt ont i magen?! Smärtan har nu gått över till att göra mest ont på högersidan , jag får ont när ja tar i , ska resa mig upp osv. Lite ont när jag drar upp högerbenet också och så när jag trycker på magen på högersidan. Så nu nojjar jag över blindtarmen , ringde till VC och sa som det var , hon misstänkte inte blindtarmen men sa att om det blir värre så får jag kontakta sjukhuset. Hon trodde mest på kebabsalladen iallafall. Och det hoppas jag också på!! Men jag är så j-a less nu , kan man ha mer otur? (Ja egentligen , finns ju dom som har det mkt värre såklart). Men ni måste ändå hålla med om att jag har maximal otur , ngn måste göra vodoo eller ngt på mig. Så trött på att må dåligt.

Antar att det bara är åh gilla läget..


; (

- kalas kalas : )

img_1385 (MMS)

Orkar inte blogga så seriöst idag! Helt slut efter denna dag! Halvjobbig dag på jobbet! När jag sluta så cykla jag & handla och sen hem å städa som en tok! Kl 17 fick vi lite gäster här hemma för att "fira" mig : ) trevlans! Tack för att ni kom och tack för presenterna. Fick bla blommorna till vänster på bilden, blev riktigt mysigt i ena sovrumsfönstret! : ) Nu ska jag käka lite, har bara ätit lunch idag. Det blir ägg & rökt lax - nom nom!


RSS 2.0