- Min första , soon : )

Omg , vet ni vad jag fick mer av Robban precis. Superfina blommor , ett kort och i kortet låg det pengar. Och så hade han skrivit: "till tattuering om du törs :P"

Så glad jag blev , äntligen blir det av.
Den 23:e sept : ))


- För det är ingen vanlig dag!

Jahap , idag fyller man år då :P men det känns ju inte längre. När man var liten var det hur stort och roligt som helst. Nu känner jag faktiskt ingenting typ. Men det blir ju så , när man blir äldre (GAMMAL) ; )
Fick paket på sängen av min älskling imorse , presentkort på 500:- på kicks och så presentkort på MIST , perfekt och precis vad jag hade önskat mig. Så nu måste jag se till att det händer ngt roligt snart för då ska jag gå till MIST och bli sminkad samt välja produkter för 500 kr - just loove! Ska bli ruuligt. I Love Make Up <3

Blir inget kalas idag då alla jobbar osv. Så vi bestämde onsdag istället : ) Då har jag bjudit hem de närmsta på lite fika och sådär. Mamma ska baka tårta (som jag dock inte ska äta , ska fixa ngt annat till mig själv & mamma). Men för de som ska äta den så blir det nog smaskigt ; ) Fick en fin ljusgrej i present av mina arbetskamrater idag också , och när jag kom hem hade mamma smugit hit med ett paket som också innehöll en fin ljusgrej : )

Satte mig precis & skulle betala räkningar , men som vanligt när jag laddar upp med allt för att göra det så fungerar inte nordeas internettjänst - blir tokig! Så får väl avvakta en stund

Sitter & funderar på vad jag ska laga för mat idag? Förslag ngn? :P EN väldigt rolig sak , iaf för mig är att jag på 3 veckor gått ner -4,2 kg : ) feels great!

Nehep , ska kolla nordea en sista gång nu sen stänga ner datan! Pöss på er!

Happy B-day to me idag : )

img_1376 (MMS)

Happy B-day to me idag : ) 23 år GAMMAL! Nu måste jag rusa ut med vidar innan det är dax att cykla till jobbe! Hörs sen <3


Varför är det massa raggarbilar överallt? ...

img_1366 (MMS)

Varför är det massa raggarbilar överallt? Köööööö & avstängt överallt! Hatar raggare..


Kalas för 1-åringen Eric i Västerås idag : ))

img_1354 (MMS)

Kalas för 1-åringen Eric i Västerås idag : ))


- keep it up c(=

Måste börja med att säga att jag är överlycklig över en sak idag : )) Första målet uppnått! Nu är det bara fortsätta framåt. Im gonna make it this time! Hoppas jag iallafall..

Har precis duschat , ska laga lite mat nu sen fixa till mitt affro hår (dvs föna & platta). Finns inget jag hatar mer , men jag måste görat! Btw , hur många ggr måste man använda silverschampoo för att se ngn skillnad?

Har shoppat lite idag , men var inte ett dugg sugen på att knalla omkring på stan. Hade jordens mensvärk & kände mig så j-a ugly haha , inte ett dugg iordninggjord. Så jag handlade bara det jag verkligen behövde (vilket iofs var bra). Men jag skulle behöva en helt ny klädgarderob också ;s En bild på dagens shopping kommer här ->


- Ögonfransböjare
-Primer
-Mascara
-Billig rouge
-Ögonskuggor
-nagellack
-skydd till Iphone
-Almanacka
-Silverschampoo

(de där småburkarna ni ser är små tester på foundation)


- miss them.

Satan vad fort klockan går , har styrt med saker hela kvällen & poff så är klockan efter 21! Har fixat matlådor mm och nu ska jag snart ta kvällsrundan med hundarna. Sen tänker jag slänga mig i sängen under täcket en stund innan det är dags & sova - gött : )

LÖN imorgon , ingen längtar mer än jag! Har inte fått lön sen 25;e juni. Fatta hur fattigt jag haft det liksom. Får dessutom mer lön än vad jag hade trott. Trodde först det var ngt fel , att de glömt dra för det jag var sjuk nu i aug så ringde & kolla + kollade lönespec men det var draget. Så jag förstår inte riktigt , men det är ju bara tacka å ta emot ;P Mycket som behöver inhandlas denna månad. En NY sminkväska typ (innehållet av den alltso). Allt är verkligen slut på en och samma gång nu , mascara , foundation , rouge , primer mm. Blir en slant där! Men funderar på att avvakta lite,  jag fyller ju trots allt år på måndag & lite kan man ju kanske önska sig? ;P

Har varit en rörig dag på jobbet idag. Å hade semester och det "behövdes" tydligen inte tas in någon vikarie :S Det tycker dock jag. 15 barn på 2 personal varav hälften av barnen typ skulle behöva EN EGEN personal för sig själv. Men men , jag slet mig igenom dagen iaf. Det var skönt att ta cyklen & cykla hem vid 16:30 vill jag lova!

Saknar förövrigt min mamma som jag snart inte sett på 2 veckor eller nåt : ) Hon kommer hem på torsdag och det ser jag fram emot. Saknar även caroliine lite redan , hon är ju Haparandabo nu. Men vi pratar rätt mycket iaf , skönt att hon trivs. Tycker hon är tuff som törs flytta helt själv , sådär lååångt bort!!

Sov gott sötnosar : )

- Måndags update !

Ahop , då var man genomförkyld igen. Barnen på jobbet har börjat snora så det var ju inte direkt oväntat. Hatar att vara förkyld , det sätter sig i huvudet så man går & känner sig halvkonstig & matt hela tiden. Men men , sålänge det bara är förkylning så står jag ut :P På tal om jobbet så har jag fått lite löneförhöjning : ) feels good! Lönen är fortfarande svindålig , men jag är glad över att få liite högre iaf! Tur man har en bra chef för tillfället. Vikariebanken tycks ju vara riktiga j-a nötter! Blir sur bara jag tänker på dem......

Helgen flög förbi som vanligt. I lördags gick jag & älskling ut och käka , sen mötte vi upp Candra, Verro, Anna och Kimberly. Knalla ner till stan & kikade runt. Vissa åkte lite karusell och så blev det öltält för endel av oss. Trevlans. Jag & Anna dansa loss med alla gamlingar i öltältet till en massa gamla godingar haha.

Nu väntar bara en lång arbetsvecka , ska jobba över en timme imorgon. Slutar då 16:30! Men efter det har jag bara korta dagar ; ) På lördag blir det Västerås , lilla Eric fyller så vi ska dit & kalasa med honom. Lite jobbig bilåkning för ett par få timmar bara. Men det är rätt skönt & åka bil med bra musik & hög volym iofs ;P

Nu har Robban bestämt myskväll - vad det nu kan innebära ; ) talk to you soon <3


- Trött efter en kväll i staden

Fy tusan vad jag är trött i benen. Bara värker i vrister & fötter. När R kom hem så käkade vi lite kräftor - mömma vare! Sen gick vi ner till stan och mötte Leo , Bonde mfl (R´s kompisar). Tittade på Kalle Bah som uppträde osv. Trevlans! Sedan tog vi oss ner till fyrverkerierna och efter dem trängde vi oss igenom marknaden innan vi knalla hemåt. Kom precis hem , tänker snart hoppa i säng faktiskt. Är helt död..

Köpte 2 väskor i ett såntdär stånd , impulsköp typ och det var 2 för 100 kr. Tycker eg inte att nån av dem var sådär OHMY vad jag älskar den. Men som sagt,  de var så billigt & de kommer nog till använding nån gång ; )

Sov gott!


- Skärpning Mlii!

Passar på & blogga lite från jobbet nu. Har liksom inte tid hemma känns det som fastän jag inte gör ngt spec :S Fredag idag , kunde inte kännas mer underbart ;P Slutar kl 14 också så det ska bli skönt. Då ska jag hem och förbereda lite , jag & babie ska käka lite kräftor innan vi ev beger oss ner till staden , det är ju marknad mm idag så nåt ska vi väl hitta på. Tänkte höra av mig till Montana´s och se om de ska ner ngt : )

I torsdags var vi nere & kollade fyrverkerierna en sväng tillsammans med Carro , Peter , Hanna , Ida och Adam. Sa även "hejdå" till Carro & Peter som nu åker i väg för studier i Haparanda & Usa. (Peter till skåne först men). Kommer sakna er , men tiden går nog fort! Hoppas det blir bra för er båda iaf , det tror jag!!

Förövrigt så är det fullt hus hemma hos oss , vi är kattvakt åt mammas bebis sune och hundvakt åt hennes Melker. Men det är inte ett dugg jobbigt , alla djuren går så sjukt bra ihop! Igår när jag sluta jobbet gick jag hem & vila en stund för att jag hade så ont i magen. Då låg ALLA djur + jag i sängen & sov. Det såg så kul ut xD 3 katter , 2 hundar & jag. Det var bara Pyret (ormen) som fattades! :P

Avrundar här , men ska skärpa mig med bloggningen , mer bilder mm! ; )


- Inte min dag idag "/

INTE MIN DAG IDAG!
MORR!


- Söndag , redan !

Inte uppdaterat sen i fredags , illa :P har inte haft tid. Ligger efter med en massa kort också som jag skulle lagt upp för länge sen men jag ska bjuda på några bilder från denna helg iaf.

I torsdags så mådde jag inte så bra , efter att det där med min bror hänt. (Han är ok nu iaf). Jag kände mig less på allt. Men tillslut så bestämde jag mig för att följa med Carro , Camilla , Jill och Elin ut och käka. Det var verkligen jättetrevligt & mysigt. Vi vandrade även vidare till Trädgårn en sväng. Jag höll mig nykter dock. Tack för den kvällen iaf tjejer , det var precis vad jag behövde då : )

fredagen så blev det grillning hos Elin , Rasmus och Amanda tillsammans med Carro & Peter också. Jättetrevligt det också. Vi spelade lite sällskapsspel och så. Sedan brumma vi hemåt i vår lilla racerbil..

I lördags när vi vaknade så var både jag & robban extremt shoppingsugna. Jag som inte fått ngn lön denna månad slog bort tanken ganska fort men Robban tjata & tjata så tillslut åkte vi ut till maxi åh sprang runt lite. Det slutade med 3 nya , fina tröjor åt Robban. Och jag , jag fick en skinnjacka , 2 tshirtar & en luvtröja. Gulle du <3 Han är för snäll min plutt, jag blev iallafall jätteglad! Skinnjacka har jag jagat i flera år utan att hitta den perfekta. Men denna som jag fick , den kändes kanon , supernöjd : ) På kvällen blev det grillning hos C&L tillsammans med Robbans syster från Västerås som kom hit igår. Vi spelade även kubb och lyssnade på läskiga saker som Sandra berätta :D Lyckad & sköng helg , den gick dock alledels för fort - som vanligt! Tuff arbetsvecka framför mig nu med mkt kvällstid - suuck..

Idag , söndag så har vi inte gjort mkt. Jag har städat. Sen var vi iväg och handlade lite ingredienser till mitt bröd som jag bakat idag : ) vuxenpoäng till mig. Aja , avrundar här - vi ska se film! Lägger upp några bilder nedan..


Poseidon & Trädgårn med tjejerna <3





Hos Elin , Rasmus & Amanda : )










Och så lchfbrödet jag baka idag ;P





- Rädd för livet!

img_1185 (MMS)

När ska alla tråkigheter ta slut? : ( Idag fick jag ett samtal från min mamma när jag var på jobbet att min bror (som just nu befinner sig i Vilhelmina hos min andra bror) blivit helt blå/vit i ansiktet och nästintill ramlat ihop/tuppat av så han var på sjukhus! Först trodde de att det var hjärtat men nu vet man väl inte riktigt! De hade gjort EKG och det visade inga konstigheter. Det konstiga är bara att han redan fått lämna sjukhuset & händer det nåt igen så ska han komma tillbaka! Så j-a dåligt! Han borde fått vara kvar för observation tycker jag! Nästa gång, om det blir en nästa gång vet man ju inte vad som kan hända!! Usch, blir så ledsen på allt, och rädd : ( Älskar dig min fina bror.. & alla andra nära också <3


- Önskelista!

Detta är vad jag önskar mig när jag fyller år:

- Parfym , men vet inte vilken än.
Lutar åt min gamla vanliga!

- Presentkort på antingen MIST el KICKS
(Ej bestämt mig där heller, måste kolla upp lite saker först)

- Presentkort på tattuering

- Pengar

- En diskmaskin
(ej bänkmaskin heller , haha)

- Usbminne på 8GB eller mer.

Önska sig får man ju alltid göra ; )


- Dreams ,

Om typ 20 dagar , den 30:e augusti fyller jag år : ) 23 år , fyfan det går fort. När jag är 25 har jag liksom BESTÄMT att jag ska ha en bulle i ugnen! Jag har planerat att bebisen ska titta ut under det året jag är 25! Hahaha , vi får väl se hur det blir med den saken. Och innan dess ska jag helst ha fast jobb , körkort och ett hus! Önska mig lycka till...

På tal om hus , jag är så grymt sugen på att flytta till hus. Vi har ju bott i hus för oss själva i några dar nu och det passar oss så perfekt. Vi båda bara älskar det , vidar älskar det! Så tyst & lugnt om nätterna , bara släppa ut vidar , att ha uteplats , altan , trädgård mm. Och när man väl har barn är det ju mer en perfekt. OOOHJAGVILL! Vi har kollat lite efter "hus att hyra" men utan resultat. Det ska ju ligga nära stan också. Som Robbans mamma & janne bor är helt perfekt! Nångång så.....

Har nyss dammsugit , diskat , dammat lite mm. Ska snart hoppa in i duschen sen slänga mig på soffan å titta på tv & lösa suduko - som en gammal kärring haha! Robban löser massa kryss & korsord numera också om kvällarna. Värsta pensionärparet xD Nae , huvudvärk fifan - peace out!

- Att det finns så idiotiska människor ?

Måste säga att jag är väldigt glad att vi inte sov hemma igår. Det är väl ingen som missat upploppet på kungsgatan pga Hammarby samt Ifks idiotsupportrar ? Det var precis utanför våra fönster och jag blev fan helt skakis efter att ha sett filmen på 24nt. Att det finns så sjuka j-a människor. Tror knappt att dessa idioter går på matcherna , faktum är att jag vet att vissa av dem inte ens gör det. De är bara ute och ska slåss , har själv hört det från en människa! I videon ser man hur de slåss med olika saker, järnrör mm. Vandaliserar hela krogen God Vän här nedanför och är helt jävla psykade, Slår på bilar som passerar. Fyfan vad jag önskar att polisen fick mata på med mer slag med sina batonger än vad dom gör. Våld löser ingenting , men dom här idioterna förtjänar inget annat. Och allt pga av en sport? Dom måste ha allvarliga fel i sina små huvud - IDIOTER!!

http://www.nt.se/24nt/#category=0&date=playlist&clip=0&startTime=0m0s här är ett litet klipp!






- Gulletuss <3



Kan man låta bli att bli lycklig när man kommer till jobbet och får se detta (?)
NEEJ! Jag blev så himla glad & tycker det var hur gulligt som helst <3 Att det
dessutom var från min lilla favorit (man får kanske inte ha favoriter men)
gjorde mig ju ännu mer glad! Himla bra start efter semestern : )

Som sagt 1:a dagen idag , det har gått bra. Men det lär bli lite tufft nu framöver i själva barngruppen. Vi har fått 4 nya varav 3 av dem har heeemska och bestämda viljor om man säger så. Men det är väl bara att kämpa på fast man ibland står som ett fån och undrar vad f*n man eg ska ta sig till! Huga.....


När Robban kommer hem sticker vi ut till Restad igen , det går inte så bra med katterna & Diesel så vi sover där inatt istället och åker in till stan imorgonbitti innan jobbet igen. Blir det mer uppdatering idag så är det från mobilen! Höööörs da : )


- Not that happy !



Mer död än levande! Mm  , typ så känner jag mig. Evigheter sen som jag behövde kliva ur sängen såhär tidigt. Mitt humör är i botten, men det brukar bli bättre efter nån timme eller två. Hoppas det blir en bra dag iallafall : )


- TJEJER , FOUNDATIONTIPS?

Mmm , nu är sommaren över (känns det som?) och det betyder att jag kommer börja sminka mig lite oftare igen. Denna sommar har jag använt foundation typ 3 ggr så nu känns det jätteskumt att använda det , men jag känner mig roligare , fräschare osv när jag får sminka mig lite : )

Jag använder just nu Loreal True match , har gjort det ganska länge och jag tycker om den , dess täckning osv. MEN , jag tycker inte att den håller så bra , jag blir lätt blank vilket är det värsta jag vet och har helt enkelt kommit på att den kanske inte passar mig. Så nu är jag på jakt efter en ny : )

Har ni några tips ?

För det första så ska jag ta reda på vilken hudtyp jag är , torr/normal/blandhy/fet? Men hur gör man det. Make up store eller Mist kanske? Kicks , H&M mm är ju totalt värdelösa på sånt märkte jag iaf igår. Känns som dom bara svarar ngt för att försöka sälja. Jag tror mest på att jag har blandhy.

Hittade en foundation från kanebo igår som jag tyckte verka bra , men de kostar ju en hel del. Iaf,  om ni nu kommer med några tips, vilket jag hoppas så ska ni veta att jag inte vill ha en sån moussefoundation och heller inte den som makeupstore har i en liten rund burk. (Vet att många gillar den). Jag vill att den ska ha ett täckande resultat , hålla hela dagen åh bla bla. Tips , tips tips : )


- Söndag ,

Tummen ner för söndagar , som vanligt :P men denna har ändå varit helt ok. Har nyss sett en film med sötnosen min , ska snart duscha & fixa lite matlåda. Ska ju jobba imorgon , det känns som 100 år sen : ) ser faktiskt fram emot det , ska bli kul åh träffa alla sötnosar. Hoppas jag får behålla mina gamla arbetstider bara..

Helgen har varit toppen , ifredags var vi ju på Carros & Peters avskedsfest. Väldigt lugnt för vår del men det var trevligt , mkt folk , god mat osv. Vi drog oss ut till Restad ganska skapligt. Väl i säng slocknade jag som en stock tätt intill min plutt. På lördagen kom mamma & Lasse ut till oss , vi grillade , drack lite och spelade spel. På kvällen kom även Mli , Isen och barnen ut. Då blev det kräftkalas , sällskapsspel osv. Alicia var sur på mamma & pappa för att hon såg hästarna där ute och ville rida , haha lilla gumman! Nån gång ska vi ordna så att hon får rida! Jättemysig dag och kväll , tack till er som var med , det måste vi göra om snart <3

Idag har det inte hänt mycket , vi åkte hem runt två-tiden. Diesel (robbans mammas hund) fick följa med till oss och ska stanna ett par dar för att de ska iväg till hästen. Än så länge funkar det bra. Atlas , vår katt är ju dock inte överförtjust i andras hundar :b vidar & mammas hundar funkar kanon , resten skrämmer han skiten ur :P

Ska lägga upp lite bilder , men det får bli imorgon : )

- Make up N clothes , done !

 

Nu har jag fixat till mig lite. Tänkte använda min klänning ikväll
för den används ju så flitigt! Ska ut å lämna packningen på Restad
straxt , sen fixa lite annat innan det bär av till Carro & Peter : )


- Fredag !

Alltid när jag har lite mindre roliga saker att göra så hittar jag på 100 andra saker att göra för att slippa göra det jobbiga en liten stund , vilket är helt onödigt egentligen! Blir bara mer å göra..

Var nyss vid Halvars en sväng , Robban & Rickard hade "elvafika" så jag joina dem en stund. Jag var dock inte sugen på glass till frukost så jag drack ett glas vatten och ska straxt fixa ngt att käka här hemma nu..

Ikväll har Carro & Peter sin "avskedsfest", det är snart dags för dem att lätta sina vingar åh flytta från lilla norrpan för studier. Önskar er all lycka , äntligen har ni kommit dit ni vill. Kommer sakna er ju! Men men , man lär ju ses vid vissa tillfällen ändå + att det finns internet , telefon etc. Anyway , vi ska iaf dit en sväng ikväll , inte dricka dock. Känns inte helt rätt & göra det nu med tanke på hur jag mått och jag känner mig ju inte ens helt hundra än. Men gå dit åh vara trevlig en sväng kan man ju alltid göra : )

Efter det åker vi ut till Restad där vi ska bo ihelgen. Så det jag borde göra nu istället för att sitta här är att käka ngt , duscha & fixa till mig samt packa lite. Vi hörs senare : )



- Mysig kväll <3

Idag har jag varit på vårdcentralen , fått recept på speciell migränmedicin som jag ska hämta ut snarast! Nu hoppas jag att det är slut på sjukhusbesök mm på väldigt länge! Tack mamma för att du följt med mig överallt.

Kom precis hem nu. Jag & Robban åkte ut mot kolmården där och stannade där Halvars har kiosk nr 2 , men jag är inte riktigt säker på vad det heter där ute (?) Robban sa sandviken men jag tror inte riktigt det. Aja , vi satte oss på en mysig uteservering och åt lite mat. Det var skönt att komma ut i friska luften en sväng. Tack bästa du , du är bäst <3 Bjuder på några pic´s från ikväll nedan. Sen blir det film. Karate Kid - hmmm- men robban såg ju The last song med mig igår så det är bara att ställa upp ; )

Ihelgen ska vi bo ute hos Robbans mamma & dem. "Ta hand om huset" då de ska iväg över helgen. Ska bli riktigt mys , och vääldigt skönt. Hoppas det är väder så kanske man kan sola lite?!



 

 

  


The last song !



The last song <3 åh jag älskaaade den. Så mycket att
jag sett den igen nu på morgonen. Romantisk , sorglig
en riktig Mli-film : )


- Puuustar ut lite..

Orkar inte skriva så mycket idag. Har iaf varit på sjukhuset idag hos öronläkaren. Gjorde tester för kristallsjuka etc. Det var inte det. Så efter alla tester , prover , röntgen osv så fick jag idag veta att detta som nu hållt på i min kropp och i mitt huvud i en hel vecka antagligen var ett ovanligt kraftigt migränanfall. Så nu blir det vidare till VC , vet inte riktigt vad jag ska göra där men få recept på migränmedicin iallafall ifall detta händer igen!

Känner mig ganska så lättad iaf , och det verkar gå åt rätt håll (törs knappt säga så). Det har blivit bättre å bättre för varje dag nu senaste dagarna vilket jag är otroligt glad för !

Nu ska jag faktiskt bädda upp sängen , krypa ner brevid min sötaste sötnos och sätta på filmen The Last Song som min snälla bror kirrat åt mig - thank´s! Puss på er sålänge..

- Tankarna snurrar !

Så sjukt trött på att inte få må   h e l t  bra förövrigt! Jag mår ju mycket bättre än jag gjort senaste dagarna och det är jag jätteglad för , men när ska huvudvärken och yrseln försvinna då? Spelar ingen roll att jag tagit prover , gjort skallröntgen osv. Hjärninflammation , hjärnblödning , tbe, tumör mm snurrar ändå i mitt huvud hela tiden. Hur många ggr har man inte läst "Carina gick med vanlig huvudvärk i flera veckor , visade sig vara en stor tumör bla bla" nee,  mamma jag ska inte läsa en massa skit men man blir faktiskt nojjig. Och frusterard över att inte veta ett skit : ( imorgon ska jag iaf ringa Öron , Näsa , Hals på sjukhuset och försöka få en tid dit eftersom min VC vägrar. Har hört både det ena & andra om kungsgatans vc nu och tänker inte ens försöka med dem igen!

Jag hoppas bara att detta försvinner nuuu , så att jag kan jobba , börja träna (ja , motionera iaf) och börja leva normalt igen! Min kropp har liksom inte levt på 1 vecka känns det som. Sängen , toan , sängen , toan typ.

Avrundar här innan allt börjar snurra igen. Världens största puss å kram till mamma och Robban iaf,  ni är bäst och jag älskar er mest <3

- Fatbooth c(=

För några dagar sen laddade jag hem en app till min Iphone som heter Fatbooth. Jag , Robban, mamma , Mli och Isen har haft hysteriskt roligt åt detta , bjuder på några bilder nedan xD








- Svårt & få hjälp i detta land!

Mamma har lånat min dator så får väl köra en liten uppdatering från mobilen. Jag mår just nu bättre, men inte bra. Har slutat kräkas iaf. Yrseln är dock kvar, inte lika kraftig som tur är men den finns där åh stör hela j-a tiden : ( Skulle ju ringa min Vc om det inte gick över och det gjorde jag precis. Där fick man ju mkt till hjälp! Det enda hon tjata om var läkarintyg men det var ju förfan inte därför jag ringde!! Jag vill veta vad det är för fel på mig och bli botad typ?! Fick inte komma dit iaf eftersom att jag ändå mår "bättre" än innan! Återkom på fredag om det inte är bättre/bra! Mest troligt enligt läkaren på akuten är iaf kristallsjuka. Skulle ju va schysst om man kunde få träffa en läkare/sjukgymnast som kunde testa sina övningar (som dom gör vid kristallsjuka) och se om detta försvinner? Men nej, man ska vänta och se om det blir bättre! Efter vad jag läst kan kristallsjuka sitta i flera veckor..........


Åkte till akuten igår!

Åkte till akuten igår, började bli riktigt orolig efter ca 4 dagars kräkningar, illamående, yrsel och huvudvärk! Kortfattat så tog dom blodtryck, EKG, Prover och jag fick göra skallröntgen för att utesluta hjärnblödning osv. Allt såg bra ut, lite förhöjt blodtryck el nåt men det var ingen fara. Fick en spruta mot illamåendet och efter långa timmar fick jag äntligen åka hem! Har aldrig i hela mitt liv mått så dåligt! Idag känns det bättre, har tabletter mot illamåendet osv. Snälla låt det gå åt rätt håll nu. I annat fall måste jag kontakta öronläkare...


Krääääks!

Fy bubblan så jag har mått nu i några dagar. Det började i onsdags , då när jag skrev att jag blev åksjuk & kräktes. Sen har det suttit i enda tills idag för idag mår jag bättre , känner mig lite yr fortfarande men jag spyr inte osv. Jag har hela tiden tänkt att det var åksjuka , att det liksom inte hann gå över för att jag bara fortsatt åka bil fast jag mått illa osv. Men så igår slog det mig! I tisdags började jag äta zinktabletter och några kapslar som heter nattljusolja för att se om min hy blir bättre - den är ju helt i obalans sen jag sluta med preventivmedel. Precis när jag tog dem igårkväll så tänkte jag bara - vafan , tänk om det är det här som får mig att få dåligt? Det är ju sen jag börja med dem som jag mått dåligt. Jag har fan kunnat åka till Stockholm, Västerås , Varamon & allt möjligt utan att ha blivit åksjuk nu senaste året. Så jag googlade lite och fick direkt upp ZINK! Man kan bli illamående , få kräkningar , yrsel & huvudvärk! Jag kutade in på toan och stoppade fingrarna i halsen kan jag säga! Idag mår jag bättre , kommer absolut inte käka mer zink för det måste vara pga det som jag mått såhär! Nu hoppas jag bara att yrseln ska släppa också , fyfan har mått som en skitapa rent ut sagt!! Spytt till och från sen i onsdags liksom..

Ifredags på dagen mådde jag ok , vi umgick med Emelie & barnen. Sprang omkring på maxi åh kikade runt,  käka lunch osv. På kvällen hade vi bestämt att vi skulle hem till dem , dricka lite , käka och umgås. Mjo - det blev ju jättelyckat. Vi åkte buss dit vilket ökade på mitt illamående rejäält! Jag kunde inte delta ett skit under kvällen , inte äta , inte dricka inte ens prata. Det slutade med att jag fick gå & lägga mig i deras säng åh försöka sova. Var väl där i typ 3 timmar innan jag gav upp och ville åka hem. Väl hemma vad det toan & sängen som gällde! Igår var det typ likadant , försöka äta , kräkas , ligga i soffan/sängen , kräkas osv...

Imorgon börjar jag jobba igen , ångestfyllt vill jag lova. Men det blir väl bra när man väl kommer in i det. Så denna tråkiga söndag ska jag ta som ännu en vilodag , hoppas på att må bra imorgon så man orkar med alla bråkiga ungar ; ) Inte så bra att sitta vid datorn känner jag , blir bara mer yr i skallen !

RSS 2.0