- Almost over..

colortouch-13091 (MMS)

3 arbetsdagar kvar nu (tagit sem på fredag). Gör ont i hjärtat att veta att det är slut nu, att man inte får komma tillbaka efter ledigheten : (


- REGN 24-7....

Jag har tappat blogg-gnistan. Har tänkt & blogga några ggr nu senaste dagarna men sen har det inte blitt så. Sitter just nu på jobbet. Mina kollegor är hemskickade då vi endast har 4 sovande barn kvar varav 2 st går hem kl 14. Jag slutar eg 15:30 men tror jag kommer få smita hem tidigare än så. Idag har vi haft midsommarfirande, INOMHUS - jäkla väder : ( Jag hade planerat att ha somrig klänning på mig & allt men de planerna la jag ner ganska fort när jag vaknade och såg vädret. Ska vi få ngn sommar i år måntro? Känns knappt så..

Vi har iaf dansat kring en jättefin midsommarstång inomhus, ätit jordgubbstårta mm. Fick nyss en present av ett barn & förälder. Barnet går på den avd jag var på först (nu är jag ju på småbarnsavdelningen) så tycker det var så himla gulligt att de tänkte på mig & ville ge mig också, det värmer i hjärtat <3 Nu har jag bara 1 vecka kvar här tillsammans med mina fina kollegor & underbara barn - det suger så j-a hårt!

Imorgon, midsommar hade vi eg tänkt att vara hemma. Men min kära farmor ringde & bjöd upp oss till Stockholm så vi bestämde oss för att åka upp imorgon fm och sen hem på kvällen igen. Då hinner man iaf ses en sväng. Det är ju inte så ofta vi ses. Synd att pappsen inte ska närvara bara...

På lördag kommer mamma, bror, issa till oss & äter lite sill & potatis. Och jordgubbar ofc : ) ska bli kul.
Nu avrundar jag här så hörs vi förhoppningsvis snart igen ; )



- Löördaag !

Då var det lördag : ) Jag planerade att sova länge som vanligt men det är ju omöjligt tamejtusan! Ikväll är det iaf 30-års fest för Mike my brootha, ska bli trevligt! Hoppas Robban mår bättre idag när han vaknar? Han är genomförkyld & har varit febrig "/ I torsdags var jag på Dannes student, jättetrevligt och god mat & dryck! Det kommer bilder men dom ligger i min iphone - Jag har ju ny mobil nu (som är gryyym) så måste fixa det! Puss så länge..

Läser ni några av big brother deltagarnas ...

img_3981 (MMS)

Läser ni några av big brother deltagarnas bloggar? Freak som jag är så gör jag det : ) kika in i Saras blogg --> sassy.spotlife.se Hon & Maaartin är ju så söta : )


- Slut på ledigheten!

Hallo bloggen! Tisdag idag, jag har varit ledig ett par dar nu - fre, lör, sön, mån och tis : ) kanonskönt! Ser inte alls fram emot jobbdag imorgon. Men jag tror det beror på att det bara är 2 veckor kvar nu ca. Sen är det slut på det roliga. Det blir liksom som att jag bara går & trampar av tiden nu sista dagarna. Inte så kul..

Nyss hemkommen från en mysig dag tillsammans med Emelie , Alicia & Isabell. Vi var först hos polisen (lääänge) och fixade pass åt lilla Isabell. Sen åkte vi ut till Ingelsta. Fikade & shoppade lite. Vi köpte varsin långklänning. LÅNGKLÄNNING ? Jag blev sugen på & testa bara för att Emelie gjorde det och det slutade med att den fick följa med mig hem. Hoppas jag kommer använda den nu också ;P men den var fin så det borde jag göra..

Annars har jag bara chillat under mina lediga dagar, umgåtts lite med min mor. Ridit ut i skogen med svärmor & bara haft det gött : ) ääälskar livet på landet! Jag kommer aldrig mer kunna bo i lägenhet känns d som :s

Jag har hunnit med EN sak till. Att svika Apple/Iphone. Jag beställde igår en Samsung Galaxy s2 ;o lite ångest haha. Men den ska ju vara grym och jag var sugen på en ny mobil. Ville inte ha Iphone 4 då den känns ungefär likadan som 3GS:en som jag har. Så jag satsade stort & lyssnade på folk omkring mig & valde samsungen. OM jag skulle avsky den så får jag väl sälja den & återgå till mina kära Iphone. Men jag tror jag kommer gillaN ; )

På bilden är det jag & Tempe, hästen jag red : )  --->



 


Här är jag, liten & trött : ) och ungefär ...

img_3946 (MMS)

Här är jag, liten & trött : ) och ungefär lika trött är jag just nu så jag ska snart hoppa i säng trots att jag är ledig imorgon! Puss på er


- Vidars kulor = gone :P

Vi har även hunnit med att kastrera vidde, i tisdags blev han av med kulorna :b han var så trött & borta när han kom hem att jag brast i tårar hehe. Han bara låg i buren med tungan hängandes & röck i hela kroppen. Jag blev ledsen för att jag fick flashbacks och tänkte på Akilles (katten som dog). Men sen kvickna han till & nu är han precis som "vanligt" :P Men vi får ha koll på honom hela tiden så att han inte kommer åt & kan slicka i såret etc. Han går med en krage 24-7 som fungerar som en tratt fast den ska vara mer bekväm, lägger in lite bilder på plutten. Tampongen ni ser var fastsydd i skinnet och skulle sitta i 5 dagar för att skydda såret/ärret från smuts + hindra såret från att vätska sig. Trodde aldrig den skulle sitta kvar i hela 5 dagar men det gjorde den och idag tog vi bort den -->



 

 


- Vårat "nya" kök, pic´s !

Vilken usel bloggare jag är, men wtf jag bloggar när jag känner för det. Har ju lovat bilder på makeovern vi gjort hemma, börjar med köket - trappen/hallen får ni se en annan dag. Före bilderna på köket är ju inte jättebra då jag tog dem under renoveringens gång, så ja då var ju allt redan huller om buller men lite ser man ju iaf (gör i miniatyr så ni får klicka upp dem)


FÖRE;

 

UNDER;

 

EFTER;

 

Nu är ju inte allt klart än men såhär ser det ut änsålänge och vi
är vääldigt nöjda. Det blev ett nytt kök. Mycket ljusare & fräschare : )

Jag har varit en usel bloggare, I know. Me...

img_2962 (MMS)

Jag har varit en usel bloggare, I know. Men jag ska uppdatera senare : )


RSS 2.0