- Blogg.se app här nu!

Nuuu har blogg.se släppt en app till Iphone, det var på tiden! Irriterande att man bytt telefon nu då och numer har android! Men det borde väl komma till det också. Hoppas jag!!!


- Jag är en fegis !

Mätt & belåten, äntligen ; ) Jag var så hungrig innan maten och som Robban alltid påminner mig om då så är jag inte på mitt bästa humör haha. Vi åt iallafall Kyckling med ris och saffrancreamfraiche - supergott!

Har precis betalat räkningar men Nordea slutade fungera huxflux när jag hade EN räkning kvar. Hm, får fixa det senare. Tråkigt att betala räkningar men nu är det gjort iallafall. Ska försöka spara lite pengar denna månad men det är ju inte direkt min starka sida. Jag nallar alltid av det jag lyckats spara i slutet på månaden "/ ska troligtvis unna mig att göra naglar denna månad iaf. Det var jättelänge sen jag gjorde ngt sånt för nu har jag lyckats rätt bra med mina egna naglar en tid men så förra veckan gick varenda nagel av typ, sjukt irriterande.

Vill färga håret också, men jag är så jävla feeeg! Blir sur på mig själv :P Jag är ju så grymt sugen på att bli brunrödhårig typ : ) men det är ju katastrof om jag skulle bli missnöjd för att gå från den färgen med rött i till blondt är ju inte det lättaste!! Ahjagvetefan - eller ska jag bli blondare , just nu är jag inte så ljus. Brunrödhårig eller väldigt ljus? HMMM..


- Feeling empty..



. empty .


- Det var en rolig helg, not!

Jahopp lite tyst här i bloggen senaste dagarna förutom ngt foto jag la upp. Ifredags efter jobbet kände jag mig trött & lite konstig så jag la mig & vila nån timme. När jag sedan klev upp & skulle börja med mat medan Robban åkte & handla lite så började jag frysa som en tok, ni vet sådär vidrigt mkt! Visste inte vart jag skulle ta vägen. Kastade på mig en varm morgonrock över kläderna & försökte fortsätta duka mm. Började få konstigt ont i magen & må illa och frysa ännu mer. Sedan började jag gråta hysteriskt utan att veta varför när Robban kom tillbaka :S Tog tempen och den visade - 38,5! Bäddade ner mig med alla kläderna och lyckades efter en stund somna, fast jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Framåt kvällen och sedan halva natten spydde jag som en gris. Fyfan så hemskt! På lördagen kräktes jag inget mer och febern gick sakta men säkert neråt. Igår var jag helt feberfri & likaså idag, men jag känner mig lite lustig ändå. Lätt illamående & jobbigt trött. Ska iaf försöka gå till jobbet imorgon. Idag hade visst en kollega gått hem då hon hade feber & var illamående, så ja det går väl runt nu...

vi hörs.


- Goos!


- Det får inte bli så ; (

Shiiiiet vad det blåser ute, känns som det ska flyga in ett träd genom rutan närsom. Men det får vi hoppas att det inte gör : ) Har haft en trevlig efm/kväll. Mamma kom hit & ska sova kvar. Så vi har haft lite myskväll , käkat jättegod mat och sådär...

Det behövdes för igår fick jag väldigt tråkiga nyheter och vet ingenting just nu! Går och väntar på svar och känner mig allmänt besviken & frustrerad! Håll era tummar för mig är ni snälla..

Det får räcka för idag! Återkommer när jag känner mig mer pepp & glad...

- Några dagar i huvudstaden..

Ett par dagar i el Stockholmo i somras. Umgicks med Carolaajn & Peter. Sprang på stan & shoppade, hälsa på släkt, var på allsång mm ; )




  

 

Sushitillverkning hos Rickard & Noojaa : )





- Bilder från en kväll i somras <3

Tänkte slänga in lite bilder från i somras när mina kusiner & Noojaa var här. Har väl eg en massa mer bilder jag skulle kunna visa eftersom jag ligger efter så i bloggandet men det får bli lite ibland och lite i taget!


Jag & min kusin cissi på trädgårn <3
















Finns massa bilder men där va några ; )


- Lite makeover at home : )

Vad fort helgerna går. Söndagen är redan här, tur att veckorna går ungefär lika fort - oftast ; ) Vi har haft en lugn & skön helg men inte är förkylningen & huvudvärken bättre för det. Får se om jag ringer åh bokar en tid imorgonbitti så ngn läkare får ta en titt på mig...

Igår åkte vi ju och kika på gardiner mm. Vi hittade fina paneler som vi köpte till v-rummet/matsalsrummet nere. Jag är inget fan av paneler egentligen men detta blev faktiskt väldigt mysigt & bra. Det blev ett varmare & mysigare rum. Innan hade vi hissgardiner och det blev ganska kalt & tomt med det inser jag nu efteråt. Ni ska få se bilder, men jag tycker aldrig att bilder visar så bra som det är i verkligheten men men ; )


Dessa hissgardiner hade vi innan (väldigt fina) men de ena fick flytta upp till
hallfönsret som ni ser på bilden och de andra in i gästrummet!



Och här är gardinerna som vi köpte igår som nu sitter i matrummet/v-rummet
(Ok, inte strukna)




Vi köpte även ny badrumsmatta & gästhanddukar samt en pedalhink ; ) Nu väntar jag med spänning på det jag beställt från Jotex! Tyvärr så var de superfina påslakanseten slut, så jag fick välja ett par andra! Nu ska jag tända lite ljus och slänga in lite mer ved i brasan - ja, vi eldar faktiskt lite idag. Mest för mysfaktor men det är även så blött & rått ute idag vilket gör att det blir lite kyligt även inne..

Och vet ni vad vi ska festa till framför brasan? PANNKAKOR : ) det var 100 år sen...

- Höstkänslor..

Lördag lördag och ingen sovmorgon blev det. Har mått skitdåligt hela natten. Frusit & haft så ont i skallen : ( så jag klev upp redan vid 8 imorse. Blir & ringa öron, näsa, hals på måndag morgon. Jag tror det är Bihåleinflammation igen - fan säger jag bara!

Har ägnat morgonen till att städa ute på farstukvisten & i ett uteförråd. Blev en hel del som ska köras till returpunkten. Ska fortsätta städningen inne senare om jag orkar. Men först ska vi åka till hemtex och lite andra affärer och titta på gardiner mm. Fick sån lust att göra om lite hemma , mer höstigt. Med prylar, gardiner osv alltso. Gjorde en beställning från jotex igår oxå. Gardiner till v-rummet, kuddfodral, påslakan mm. Hoppas det kommer passa & bli bra. Jag tycker det är såå svårt med gardiner speciellt!

Har käkat godis till frukost - vääääldigt onödigt då jag inte känner minsta lilla smak. Jag är störd! Ska snart hoppa in i en välbehövlig dusch...


Upptäckte nyss inbygd kamera på datorn, kanoners ; ) Jag ser dock hemsk ut så bli inte rädda..






- Ny dator! : )

Idag har vi köpt ny dator - äntligen : ) det blev en bärbar av märket Acer och änsålänge så är vi helnöjda! Den gamla var inte så stor ide att laga tyckte en datorgubbe jag prata med, han visste inte vad felet var och det kunde kosta en hel del att fixa den om det ens gick så vi bestämde oss för en ny istället. Den andra var ändå rätt gammal och inte spec bra. Ska bara se om jag kan lyckas få tag i bilderna som finns på den på ngt sätt?!

Dagen har flugit förbi sen vi slutade jobbet, vi var & köpte datorn, lite annat och sedan åkte vi till C & L där Sandra & Eric befann sig. Vi gav Eric försenad födelsedagspresent och fikade lite.

Jag har dunderhuvudvärk även idag & är fortfarande dyngförkyld så det blir sängen ganska så snart! Ska bli otroligt skönt med helg!!!!

Sov gott ( :

- Afro in my <3

Torsdag idag, stängingstur på jobbet. Inte favoritdagen men den tuffar på rätt okey endå. Ska straxt svepa ett glas treo då huvudvärken gör sig påmind även idag - vill inte att det slutar med migrän idag igen! Jag fattar inte vad som är fel, blir så sjukt irriterad. Har haft dunderhuvudvärk i en veckas tid nu..

Igår blev det iallafall träning. Afro och Feugo. Afron var absolut roligast - denna termin är det jättebra musik men jag tycker faktiskt att förra terminens pass var snäppet jobbigare. Men ledaren skulle lägga till lite rörelser till nästa pass sa hon igår så då kanske det blir lite tuffare : ) Camilla, Emelie & Anna körde också afron. Roligt att köra tillsammans med vänner även om det funkar alldeles utmärkt själv också. Efter Afron växla Emelie, Anna & jag över till stora hallen och körde fuegon. Inte Emelies "cup of tea" men jag tycker det är rätt kul, det blir roligare ju mer man hänger med i rörelserna osv. Robban trände Thai-boxning så han hämtade upp mig efter mina pass & då åkte vi hem och somna rätt snabbt hehe..

Kände mig lite som Lotta på bråkmakargatan när jag satt & snora under avslappningen haha, jag bara vänta på att ngn skulle fråga mig - "Har du ingen näsduk du?" haha. Men förkylningen tycks iaf inte ha blivit värre efter att jag träna (seeeeru det mamma?) ; ) Jaja måste avrunda här...


- Tidigt uppe ;o

Usch & fy för att klockan ska ringa 04:30 på morgonen. Det är kolsvart ute och det känns verkligen som att gå upp mitt i natten. Nu sitter jag iallafall på jobbet. En aning piggare. Öppningstur idag så började 6:15 men det innebär även att jag slutar rätt tidigt idag så det känns skönt : ) Då ska jag hem och greja lite och senare blir det Afro-dans och Fuego på friskis - som jag har längtat!

Gårdagen lät mig inte slippa huvudvärken, gick med migränkänningar från lunch tills jag slutade kl 16 och sedan bröt det ut i bilen på vägen hem : ( det var bara att dra ner rullgardin och gå & lägga sig och sova ett par timmar. Mådde bättre när jag vakna men det är fortfarande inte bra i skallen. Fattar inte varför jag haft sån huvudvärk senaste dagarna. Måste vara förkylningen eller nåt..

Nehe, nu ska jag avsluta mitt mail till ams och säga att jag "avanmäler" mig nu eftersom jag har jobb förtillfället. Väntar även på att det ska bli tele-tid till Akassan så jag kan få härja lite på dem :P De skickar hem brev på brev att de saknar vissa uppgifter mm FAST de ska ha fått allt de behöver. Jag har skickat in ALLT de bett om men ändå tycks de inte vara nöjda! Just give me my money ffs!

- Mardrömmar!

Tisdag today, vaknade lite för sent och fick stressa som en tok imorse men känner mig ändå rätt pigg och på bra humör : ) Hoppas huvudvärken håller sig borta idag också :s har haft dunderhuvudvärk på eftermiddagarna i stort sett varje dag senaste tiden. Dricker antagligen alldeles för lite så ska försöka tänka på det...

Har haft hemska mardrömmar inatt. Att jag befann mig i Norge på den där ön under massakern. Fy : ( kändes så verkligt. Drömmer väl antagligen om det för att jag läste så mkt om det då när det hände och det tog verkligen hårt på mig - usch! Jag vill aldrig uppleva ngt liknande. Men vi kommer inte vara skonade för alltid!

Hoppas veckan tuffar på snabbt framåt för jag längtar redan lite till helgen. Inte av ngn spec anledning. Det enda som är lite halvt planerat är att vi kanske ska träffa Jess & Danne en sväng och förhoppningsvis Veronica. Lösa planer änsålänge men vi får se. Alltid skönt med ledigt & helg iallafall ; )


- Fortsätta, eller inte ?

Passar på och gör en update från jobbet. Vår dator har ju kraschat hemma + att jag har väl lessnat lite på att blogga. Samtidigt så känner jag att jag inte vill lägga ner bloggen. Har ju knappt några läsare kvar nu men wtf, jag tycker det är kul och skönt att skriva lite ibland ändå.

Vad har hänt sen sist - hm ? Jag är tillbaka på mitt älskade jobb. Jag fick komma tillbaka och jag kan inte vara gladare för det : ) Jobbar heltid. Långa dagar men det blir väl förhoppningsvis lite extra klirr i kassan. Har inte fått en krona sedan juni så man kan ju säga att jag längtar liite efter septemberlönen ;P A-kassan måste ha det sämsta systemet någonsin så från dem har jag inte heller fått ett öre. Det kommer väl lagom tills lönen. Tur att man har en sambo med fast jobb som kan ställa upp när allting annat krånglar...

Jag har fyllt år också. Hela 24 ; ) usch, börjar få lite åldersnojja tror jag! Fick fina presenter som jag blev mkt nöjd med. Presentkort på Kicks och stadium, en elvisp (då jag lånat mammas lite för många ggr haha), en väggklocka, och ett litet litet paket som innehöll ett plektum/plektrium - vad heter det? Sånt man använder när man spelar gitarr iaf. Och ja, det innebär ju alltså att jag även ska få en gitarr :D så himla skojj! Ska lära mig en massa barnvisor så vi kan rocka loss här på jobbet ; )

Har även dragit på mig en dunderförkylning, men svårt att undvika det med detta jobb! Hoppas den försvinner fort denna gång så att jag kan fortsätta med träningen som jag nyss kommit igång med igen. På onsdag blir det både Afro och Fuego då jag inte kan välja bort ngt av det. Vill på båda : ))

RSS 2.0