- So happy I could die!

Jag är glad , så glad : ) berättade ju lite smått ilördags att vi skulle & kolla på ett hus. Det var vi och ett par till som var intresserade och idag fick vi veta att VI fick det!! Känns så himla roligt. Jag har ju inte berättat för alla vart det ligger osv så tänkte göra det nu. Det ligger på en "gård" som heter Restad. Där arrenderar Robbans mamma & hennes man ett hus samt stallet som ligger där. Och vi ska hyra av samma ägare : ) för er som inte vet vad Restad är eller vart det ligger så ligger det iallafall mot sörpingshållet fast väldigt nära stan. Knappt 5 min från Hageby/navestad med bil. Det finns bussförbindelse bara några meter ner samt cykelbana hela vägen in till stan. Det blir landet fast ändå väldigt centralt - helt perfekt och precis vad vi önskat oss! Huset är på 125 kvadrat (om jag inte minns helt fel). Gammalt såklart men väldigt charmigt & fräscht ändå. På bottenvåningen är det toalett, kök , litet vardagsrum , litet sovrum samt dusch. På övervåningen ett lite större sovrum , en liten hall och ett jättemysigt större vardagsrum. 2 öppna spisar , en uppe & en nere. Elda , elda : ) det finns även en stor vind där möjlighet att bygga "barnrum" finns :P (påpekade ägaren när vi var där & kika) åh det är ju alltid bra. Sist men inte minst,  en stoooor härlig tomt , med mkt gräs att klippa ;P Robban är extas över att vi äntligen ska få uteplats/tomt. Han ska grilla såfort vi flyttat in även om det är vinter haha. Det känns kanoners iallafall , vi är jätteglada : ) Nu blir det att säga upp vår fina lgh ( älskar den , men inte läget här där vi bor ) , bredband mm. Sen måste vi även börja se oss om efter lite möbler , blir ju lite större där ute sen. Och många undrar säkert "vill ni bo så nära hans mamma osv osv". Saken är den att husen inte ligger vägg i vägg , utan en ganska bra bit ifrån varandra. Så "vill" man inte stöta på varandra så behöver man inte liksom. Det är inte så att vi kommer se varandra varje dag , det kommer nog fortsätta på samma sätt som det gör nu. Så är läget hörrni ; )


Nu inväntar jag lite besked från jobbet också , hur det ska bli med allt. Det har jag lite ont i magen över. Vill så gärna , mest av allt få stanna kvar. Usch vad ont det gör när jag tänker på att det kanske inte blir så ; ( Men den som lever får se , inte mkt mer jag kan göra än att vänta! Annars är allt som vanligt , jag är genomförkyld , ont i halsen & har knappt ngn röst - not that fun. Hoppas det går över snabbt , SKA träna iveckan..





- Jag vill aldrig mer rensa svamp!!!

img_1734 (MMS)

- Jag vill aldrig mer rensa svamp!!!


- Ut i svampskogen nu : )  förövrigt så ha...

img_1729 (MMS)

- Ut i svampskogen nu : )  förövrigt så har jag sjukt ont i halsen & mår nog inte alls bra om jag skulle känna efter lite mer, men dää låter jag bli! Finns ingen tid till att vara sjuk!


- Saknar sommaren, värmen, solen : )

img_0577 (MMS)

- Saknar sommaren, värmen, solen : )


- Dagen började bra trots att jag är genom...

img_1594 (MMS)

- Dagen började bra trots att jag är genomförkyld & gud vet vad! Ställde mig på vågen som stått still i flera veckor nu (säkert 3) och den visade 1 kg minus nu, inte mkt tänker ni men jävligt mkt för mig ;D Hoppas det fortsätter nu! Är väldigt glad för en sak till och det är jag för att vi idag kl 14 ska titta på samt träffa ägarna till ett hyreshus! : ) Jag hoppas att vi kommer gilla huset, att dom kommer gilla oss och att månadskostnaderna är rimliga! Efter vad vi fått höra så ligger det på ungefär samma som vi betalar nu men bäst att kolla upp ALLT! Blir det ngt med detta, så berättar jag mer senare om vart det är osv : )  Söt bild på mig ovan va? Hahahah


- Iphonespel : ) så j-a roligt!

img_1724 (MMS)

- Iphonespel : ) så j-a roligt!


- Confused (?)

img_1723 (MMS)

- Halv ligger i soffan & väntar på att Grey's ska börja. Efter det blir det Tylösand & sen ligger jag förmodligen som en deckad gris i sängen! De dagar av veckan som hittills passerat har varit extremt röriga & jobbiga! Tankar om hur saker ska bli, rörigt i min skalle! Och jobbigt att inte ha en aning om framtiden! Många sjuka på jobbet och inte nog med det, det finns INGA vikarier att ringa in så det är ett evigt pusslande för att få saker att gå ihop! Mens & mensvärk så inihelskotta! Känner mig som en uppsvullen pmskossa! Positivt inlägg det här haha, jag är inte så bitter som jag kanske låter! Lite små frustrerad & förvirrad bara! Tränade iaf ett skitrooligt pass idag, dagens höjdpunkt! : ))


- Ni är bäst <3

Ojoj , långa arbetsdagar nu på senaste. Kvällsmöten hit & dit , men det är ganska trevligt när man väl är där. Nu ikväll har vi haft föräldramöte. Det har varit ett himla krångel innan kvällen , personal + chef sjuka men tyckte det löste sig ganska bra tillslut! Älskar mina arbetskamrater så enormt!! Vi har så j-a kul. Ikväll var det ett himla fnittrande & fnissande hahaha. Det pågår just nu lite samtal om hur det ska "bli med mig". Kommer jag att få stanna? Eller tar det slut sista oktober? Det lär jag få veta nu i veckan. Mina arbetskamrater verkligen krigar för att få behålla mig kan jag säga , det känns så himla bra : ) vågar inte ha för höga förhoppningar eg , men kan ändå inte låta bli. Det finns inte i mitt huvud att jag kanske bara har 3 veckor på detta ställe kvar : ( usch!

Har precis ätit supergod middag , kassler , sallad & svampstuvning - nom nom! Ska snart ta en varm dusch , sen tänker jag ta med mig Robban till sängs & slå på tv:n en stund innan jag säkert totaldeckar :P haha.

Ser fram emot FREDAG! Då får vi reda på ett beslut till : ))

Älskaaaaaar dig!!!

img_1577 (MMS)

Älskaaaaaar dig!!!


- Inte för att ni ser mina kläder på denna...

img_1705 (MMS)

- Inte för att ni ser mina kläder på denna urdåliga bild men vi har iaf varit på Vingåkers factory outlet idag! Jag köpte träningsbyxor & en "träningströja" som jag blev mkt nöjd med! Det blidde också en svart klänning/fodral! : )


- Slut i både kropp & knopp!

- Slut i både kropp & knopp efter denna dag! Jobb till halv 4, hem & ut med Vidar! Dra till gymmet för att gå på ett tråkigt bas-pass då det inte gick ngt annat vid den tiden! 10 min på passet & jag höll på att somna! En tant vars rörelser hela tiden kändes som avslappningsrörelser och detta till ljudet av dansband!!! Hell no! Jag tog min vattenflaska & smög ut! Det var väl max 15 personer i salen (som eg rymmer 100 personer och vanligtvis är proppat med folk). Istället blev det 50 minuters konditionsträning på gymmet! Helt slut efteråt men tusan så skönt! Hem, duscha och laga mat! Vi åt jättegod svampstuvning & pepparbiff : ) Har precis bäddat ner oss i sängen & småkikar på tv:n. Tror mina ögon kommer slå igen ganska snart!! Natti


RSS 2.0