klänning eller....inte?

Sista dagen på året , then it's 2009 : ) Jag ser fram emot ett nytt år faktiskt även om året som varit har varit underbart! Jag hade bestämt mig för att sova länge idag men det blev inte längre än 10 så here I am. Har suttit vid datan väldigt länge utan att göra nånting typ känns de som. Har försökt förstå det roliga med facebook men vet inte riktigt om jag lyckats ^^ Jag lyckades iaf ändra det till svenska ( ow redan ) åh det underlättade ju en hel del : ) vånkan , vf har inte du facebook som har allt annat har jag tänkt på ? ;P

pratar med carro på msn åh bland det första hon sa var "du ska ha klänningen ikväll" : ) Åh jaa I think so , jag är inte sugen på att ha klänning men har jag gått åh köpt mig en nyårsklänning åh varit helt förälskad i den i flera veckor så antar jag att jag borde ha den. Men mitt velande började iförrgår eller nåt , jag kände bara bläh för åh ha klänning. Jag känner bläh för det mesta när jag får den otroligt härliga tjejveckan! Jag känner mig typ allt annat än vacker!

Jag hoppas kvällen blir lyckad , det blir först middag hos Henke åh Camilla. Sen vidare till klockartorpet för lokalfest. Åh ingen sån ghettoklocketfest nu som alla säkert tänker ^^ vi ska mest umgås bland "vuxna" faktiskt , men de är lite halvtokiga de också så kvällen kan sluta precis hur som ; )

Ha en trevlig kväll  : ) gör inget som jag inte skulle gjort!

perfect day

dagen började med att vi stressade upp åh begav oss till Jessicas salong , Robban fick ju klippning som tack för tapetseringen. Det blev skitsnyggt : ) han är så himlans söt min plutt. Sen ner mot stan för att inhandla all alkohol som ska förbrukas imorgon , köpa ny foundation mm. Åh Robban shoppade nya jeans mm : ) sen blev det storhandling med Becca åh Phoenix , thank's for the ride!

Efter det blev der fika här hemma , Becca tvingade mig till att spela lips åh sjunga med henne :P Så idag gjorde jag mina första performance för publik haha. Sen kom Carro åh Peter , lips fortsatte åh sen lämna jag åh robban dem här medan vi gick till mamma för att äta middag med henne , brossan åh Isabelle. Det var jättemysigt åh gott. Sista julklapparna byttes åh vi fick en jättecool massageolja , den såg ut som en tvål åh var i samma konsistens men vid kroppskontakt så smälte den åh då var det bara att massera - den ska nog komma väl till användning ; )

Resten av kvällen har vi spenderat med Carro åh Peter , de gick nyss. Vi kollade på film , bakade scones åh hade allmän damp som vanligt...örhängediskussionen var väldigt rolig åh höjdpunkten imorgon skulle vara om robban kom med ETT hängande örhänge hahahah...

ne nu ska vi mysa lite , sen sova : )


this is hot!

I like this pic : )


got nothing to say for the moment

idag har jag åh Robban varit barnvakt åt Phoenix för första gången : ) det gick jättebra. Han var inte ledsen en enda gång åh det verkade som att han inte ens märkte att Becca var borta. Det var mysigt , han är verkligen världens sötaste! : )

hemma nu , skulle ha åkt åh badat i ngn jättevarm skön pool där Phoenix går på babysim men självklart så kom tjejveckan idag + att jag är jättetrött då jag inte sovit nåt denna natt heller knappt åh det resulterar i att jag är sur , fryser åh känner för att bara burra ner mig åh sova tills jag är glad igen! Men det är lite skönt att få vara för mig själv en stund.

Igår blev det bio med pluttä , vi såg "vi hade iallafall tur med vädret igen" den var väldigt rolig faktiskt - se den! : ) Det fanns ganska många filmer på bio nu som jag skulle vilja se , det var länge sen. Tycker det varit skit mest....

nahe , jag uppdaterar er med ngt roligare när jag är på humör igen funderar på att dra igång "lips" åh skråla som bara fan nu när jag är ensam hemma haha... - vink vink

vånkan , du vet ingenting. En annorlunda film kan vara vad som helst ;D


u don't know what u mean to me!

åååh vad det är mysigt när min sötnos är lite långledig : ) kunna vara vakna lite längre åh hitta på lite saker. Åh att vakna tillsammans på morgonen är ju det bästa som finns. Mina känslor för dig går inte beskriva , jag är galet kär i dig c(=  Älskar dig mest av allt! Åh jag älskar att vara din lilla prinsessa som du säger hihi...
♥.

Jag vet inte riktigt vad jag tyckte ;P

jag har väldigt dålig fantasi åh har inte sysselsatt mig med mycket idag därav har jag inte så mycket att skriva. Det är konstigt , ibland känns det som jag skulle kunna skriva hur mycket som helst (kanske inte intressant för er dock , ni är dåliga på kommentarer så man vet inte riktigt vad ni tycker , give me some mohaha) åh ibland vill jag skriva om saker som jag inte kan , åh ibland finns det absolut ingenting att skriva. . .

dagen har varit slapp , sov ju som sagt ute på restad inatt. Vaknade åh åkte åh handla lite sen blev vi hemskjutsade. Då laga vi mat åh så var det lilla jönsson ligan på tv. Den är ganska rolig : ) jag vände mig om i soffan för att pussas lite med min sötnos , sen blev jag liggande så ett tag åh det slutade med att jag somnade , älskar att ligga i dina armar ♥

gårdagen var mysig , phoenix var en söt liten tomte : ) vi käkade , öppnade julklappar (tack för matberedaren S&J) och spelade ett jätteroligt spel som hette "med andra ord" sen blev det lite tv åh sen gick vi upp åh la oss åh kollade på en lite annorlunda film haha fyfaen , men det var lite kul ^^

vi har lagt intresseanmälan på två 2:or idag också , vet inte om de var ngt åh ha men vi tänkte att kolla kan man ju iaf : ) Nu ska jag duscha åh sen fortsätta mysa. Imorgon blir det tapetsering hos Jess , jag ska vara sällskapsdam!




back in town

jahap , då var vi hemma igen. Kom hem runt halv 7 imorse. Sov till ca 11 åh då pallra jag mig upp för att packa upp åh städa , det såg ut som f*n här hemma efter katterna. Och så luktade det väldigt väldigt unket. Jag letade åh hade mig för åh se om katterna gjort ngt det inte borde men nepp. Tillslut fan jag orsaken , en rutten mus inne hos pyret (ormen) som hon helt enkelt inte hade käkat så den låg där inne åh bara stank , fyf*an så vidrigt asso! VIDRIGT! Men nu har jag iaf städat klart åh packat upp så nu kan jag chilla lite. Jag hatar oordning åh stökigt , kan inte koppla av förrän jag fixat allt hehe : )

buss åh tågresan hem var som vanligt förjävlig , på bussen mådde jag illa som en tok. På tåget var det bara allmänt oskönt hur man än satt så var det hårt åh inte skönt. Jag åh Robban var lite hemska åh satt åh kommentera människor som gick förbi åh det var väl inte det snällaste saker vi sa men som sagt det visste ju bara vi om åh vi gjorde det i brist på att göra ngt o för att vi var så sjukt trötta haha. Det gick så långt att även mamma satte igång - " Pösmunken" hahahaha.

Det är skönt att vara hemma , men jag saknar snön : ) men idag är det ju inte regn iallafall. Ska ta en dusch nu sen blir det ut till restad som lovat. Vi ska käka , byta julklappar åh sova där...mysigt!

Lägger upp lite kort , det kommer mera imorgon el senare...







Ingen är så älskad som han!

Jag älskar dig bara mer åh mer för varje dag som går

grinig på självaste julafton!

ja , jag är förtillfället lite grinig. Jag har inte sovit på typ 2 nätter. Robban är dyngförkyld precis som förra gången vi var här vilket resulterar i att han snarkar som en tok när han sover. Jag har legat hela natten åh sagt typ: "Robban , lägg dig på sidan , Robban lägg dig på sidan" . Så himla jobbigt , jag avskyr när folk snarkar jag tycker tillomed det är jobbigt när folk andas tungt/högt. Men men han är förkyld åh det är endast då han snarkar åh har sig så det kan jag leva med : ) Men mitt humör blir lite svajigt när jag inte får den sömn jag behöver...

imorgon bär det av mot norrköping igen vi är dock inte hemma förrän på fre nångång. Det ska bli skönt att komma hem även om det är skönt åh roligt att vara här. Jag saknar vår stora säng , kissarna mm. Jag vill dock inte hem till vädret , då är minusgrader åh en massa snö mycket mysigare : )

nu ska vi visst käka lite gröt , men ha en fin julafton allihop : )

Merry X-mas : )

GOD JUL ALLIHOPA! : )

update från Vilhelmina : )

Hallo , passar på åh uppdatera er lite : ) vi har det superbra här uppe åh det är verkligen riktig vinter med massor av snö. Kan inte bli bättre. Jag åh Robban var nyss ute åh åkte scoter - skitroligt! Nu pysslar vi med lite julgodis , just nu knäck. Robban är ute åh hjälper Jim ( min bror ) åh Frida ( hans fru ) i ladugården (stavning?) åh jag o mamma passar alla barn. Grabbarna sitter mest klistrade vid tv:n åh spelar ap-buzz som vi hade med oss. Åh Alma åh Lucas de minsta bygger kojja i köket! Det är verkligen fullrulle hela dagarna åh runt 8 på kvällen är man riktigt trött ;s ljudnivån är obeskrivlig men de är verkligen världens härligaste familj : )

Igår klädde vi granen samtidigt som julmusik spelades , det var så mysigt med alla barn. På tal om gran så ringde Becca imorse , hon skulle plocka ner vår gran igen då katterna inte kan ge f*n i den. Det hade vi ju eg förstått men vi ville ju så gärna hihi! Saknar mina små grabbar lite , åh min dröm om att Robbans orm käkade upp Atlas gjorde ju inte saken roligare. Men vi är ju snart hemma igen åh jag vet att de lever båda två ; )

Vi var iväg åh handla i ngn väldigt liten affär förut några km härifrån. "Maries" hette det. Bunkrade upp med lite gott åh Oscar fyllde kundvagnen med lös-snus haha...nee , nu ska jag hjälpa min kära mor som btw fått ryggskott =/ hörs om några dar om jag inte skriver nåt mer härifrån!

Robban min sötnos , du är bäst! Jag blir så glad när du säger "så som du gör". Jag älskar dig!



up n down

thank's for ur call , jag behövde det : )

Har nyss gjort mig iordning lite , har på mig en av de nya tröjorna jag fick igår åh jag är supernöjd : ) Justja , glömde åh säga det. Vi öppnade våra julklappar igår. Det blir för mkt åh släpa på tåg , buss mm spec när vi ska ha med oss hundarna + julklappar till alla barn åh det däruppe. Så vi bestämde oss för att öppna igår åh endast ta med en julklapp var att ge varandra på julafton : ) Jag blev iaf jättenöjd med sakerna jag fick av dig älskling , det var precis allt jag hade önskat mig. Mamma hade rätt när hon sa till dig att du skämmer bort mig hihi. Jag fick 2 tröjor , en kofta , jeanstights , en jättefin jacka , örhängen mm : ) Hoppas du blev lika nöjd med ditt!

väntar på att Robban ska komma hem , vi ska till stan åh köpa de sista julklapparna åh så tänkte vi käka ute nånstans. Sen blir det väl hem åh packa lite för det har vi inte ens börjat med. Tåget går 21.25 ikväll - hoppas man lyckas sova nåt!

Jag känner mig som om jag håller på åh bli sjuk. Ont i skallen åh ont i halsen - crap!

skriver nog ett inlägg senare ikväll , men det blir det sista på ngn vecka eller vad det blir. Om jag inte lånar datan däruppe förståss : ) take care people....

If it makes u feel better , go on

asso jag blir så förbannat trött på allt , på dig! Du får för dig en massa saker åh bestämmer dig för att det är så utan att veta säkert. Jag har inte skrivit om dig , du är inte mitt största intresse här i livet. Ska man behöva förklara varenda blogginlägg man skriver , skriva ut namn åh allting för att inte folk ska bli sårade åh tro att det handlar om dem? Det är det ju ingen annan som gör , inte ens du så varför ska jag behöva göra det? Vem är det som skriver om vem? Dina senaste 2 inlägg , tror du inte att jag fattar att du vill att jag ska känna mig träffad? Åh om det gör dig lyckligare , jag känner mig träffad. Grattis , det är väl den reaktion du är ute efter...du skriver en massa saker jag inte förstår åh antagligen inte vill att jag ska förstå , bara bli sårad av? "Jag vet saker som hon inte vill att jag ska veta... för seriöst, trodde hon att jag var den ända som blev såld occasionally?"  som sagt har ingen aning om hur jag ska tolka det. Men jag antar att det du antyder är att R gjort nånting mot mig som han inte borde ha gjort åh det är väl också vad du önskar?

Jag vet saker som hände innan jag åh R blev tillsammans , men jag kan ju aldrig veta säkert att jag vet allt. Så om du sitter inne på saker du vet som inte jag vet. Varsegod åh gotta dig i det.

R betyder allt för mig , jag älskar honom åh jag tvivlar inte på honom nu. Jag har alltid haft svårt att lita på människor , spec killar. Som jag skrivit tidigare jag vet inte varför då jag eg aldrig blivit sårad. Men rädslan av att bli sårad finns alltid där , kanske beror på dålig självkänsla jag vet inte. Jag vet egentligen inte vad jag ska säga....

det känns bara sjukt tråkigt...

Rättelse

Candra , we were wrong. Den 21:e förra året hände det jag skrev om igår. Robban fyllde den 18:e men det var den 21:e vi friade honom : ) kom vi på igår...

redan ett år sedan : )

snackar med Candra på msn , vi kom nyss fram till att idag är det exakt ett år sedan vi hade vårat extrema tequliarace. Det var det sjukaste jag varit med om , hela den kvällen/natten var helt knaaas. Men fan så roligt vi hade ^^ Klockan 9 den kvällen så minns inte en j*vel fortsättningen av kvällen/natten typ. Hur sjukt är inte det?

det är även exakt ett år sen vi slutade vårt smygande haha c(= jag tror det var alkoholen som fick mig att berätta då. Jag minns det som igår trots mitt icke nyktra tillstånd. Daamn vad rädd jag var för allas eller mest en persons reaktion! ;P Och så pajjade vi Candras säng haha , inte som ni tror nu. . .

förra året var livat , spec under min tid i familjen Anderssons hem åh alla nattliga äventyr : )

got to go ,


ibland är rubriker jobbiga!

De fina rosorna fick jag av min sötnos ifredags, åh den söta tomten fick vi av mami ilördags: )


trust me ,

det är nåt fel på mig , jag mår illa , är skakis , huvudvärk åh ont i magen - dock lite bättre nu! Jag hoppas att jag inte är på gång att bli sjuk nu när vi åker imorgon liksom. Ska försöka kurera mig på nått sätt idag...

Jag har varit åh handlat inför kvällen , som sagt Robban fyller år vilket innebär lite kalas : ) vi ska vara uppe i lokalen eftersom vårat kök är lite litet vid tillfällen som kalas där man ska käka osv. Så lokalen blir perfekt , det var pyntat med julgran åh ljusstakar mm så det var rätt mysigt redan innan jag börja pyssla : )

Igår när jag skulle fixa med robbans present ( kan tyvärr inte säga vad det är än ) så var jag så förbannat klantig att jag råka ha sönder en grej - tuuuusan vad arg åh besviken jag blev! MEN jag lyckades fixa det idag , stort tack till farbrorn i sin lilla butik som hjälpte mig : ) han såg hur frustrerad jag var åh hjälpte mig på stört , gratis tillochmed! You made my day! Åh jag tror du märkte det haha...thx thx

Jag tror detta med julgran var en dum ide , katterna är där såfort de tror att jag inte ser dem. De räcker med att jag kollar på dem när de är på väg dit så flyr de haha - tacka vattensprutan! Men som sagt , när jag inte ser så passar de på. Jag älskar mina små grabbar men fytusan vad de är bra på att skita ner åh ha sönder saker!

dammsuga nu , sen duscha - laaater...

Jag har större intressen än så , tro mig! : )


Grattis! : )

Grattis till min sötnos som fyller år idag! : )
Älskar dig massor ♥

oh no , u can't!

snart är tvättandet done åh det känns väldigt skönt , jag avskyr att tvätta jag städar mycket hellre :P Har nyss sett på våra bästa år , skitserie egentligen men det är lätt att fastna i det hihi. Nu är det Operah ( stavning? ) det handlar om en mamma som dödat sin son åh hur sjukt är inte det! ;O Människor är fan i mig de farligaste varelser som finns....

nu ska jag ta en lång varm dusch , åh snart kommer min sötnos hem : )


ur a looser and u can't handle it!


how you make me feel

Jag trodde aldrig att jag kunde känna så starkt som du får mig att göra
Jag har aldrig tidigare känt mig så trygg i någons armar
Jag har aldrig känt att ngn är hela min värld
Det har aldrig känts så rätt
Jag tror på ett liv med dig
Jag älskar dig!

you never thought that I would let it go...

gomorron , jag är egentligen inte på humör för att skriva men gör ett försök iaf. Jag tror jag drabbats av bloggtorka igen , känner att det inte finns så mycket att skriva om. På ett sätt bra att de där mystiska inläggen som jag skriver i gåtor börjar avta , det måste ju betyda nånting , nånting bra faktiskt : )

helst av allt skulle jag vilja ligga i sängen åh sova nu , har sovit crap inatt. Men jag är uppe för att jag tvättar - wiwi. Enda chansen jag hade att tvätta innan vi åker så det var bara att ta sig i kragen åh kliva upp. Det som gör mig surare åh surare för varje gång jag tvättar dock är Robbans strumpor som alltid är ihopknölade som små bollar. Hur fräscht åh roligt är det för mig att stå åh veckla ut dem när han har jobbat i dem en hel dag osv. Det blir smisk när du kommer hem! ; )

 Var nyss åh posta mina kassakort och 5 julkort : ) Jag har nog aldrig skickat julkort förut men jag tänkte att nu är jag ju stor tjej så det skulle väl passa bra mohaha - vuxenpoäng! Jag hade inte tänkt att säga ngt till pappa , tänkte att det skulle bli en överaskning men han förstörde den direkt. Jag skickade mess åh frågade efter farmors&farfars + kusiners adress, pappas kan jag redan men det trodde inte han så då var han snabb med att säga: "Jaha , vill du inte ha min adress eller" åh för att inte göra honom ledsen så var jag ju tvungen att avslöja :P Btw , det är fan dyrt med frimärken!

nehe , ner i tvättstugan nu sen diska - bara roliga saker har jag för mig!

later dude's

hope u like it babe!

Fint jag gjort va? ; )



Julklapp ?

Någon som vill ge mig denna i julklapp? Den kostar endast 15 000 kr!


finding my way back .

guu vad länge jag sov idag : ) åh skönt som tusan var det. Ska käka frukost åh fixa till mig lite om en stund sen jag jag ta en promenad ner till stan åh ge mig ut på jakt efter present ( er ) klapp ( ar ) igen. Men det är ju så sjukt svårt åh veta vad man ska köpa , spec när man inte är gjord av pengar ,  för dyra roliga saker att köpa finns det gott om! : ) 

granjäkeln åkte upp igår , men herregud vad trasslig julbelysningen var ( finns det trådlösa ljus? Isf satsa på det ) Jag tror Robban höll på åh trassla ut det där i närmare 2 timmar igår åh då var mitt tålamod slut för 1 tim och 59 min sen. Jag blev verkligen förvånad över hans tålamod som annars brukar vara kortare än mitt haha : ) Jag tror vi höll på åh pynta den mm fram till klockan 00 eller nåt. Men nu är den uppe åh det ligger massa fina paket under : ) vi ska bara köpa mer glitter för det var lite ont om det. Katterna har varit framme , så jag sitter laddad med vattensprutan! Men jag vet inte om det är granen eller paketen som är det roligaste. Det blir nog att stänga in hit när man går hemifrån iaf : )

C , sluta grubbla en stund. Låt det gå ett tag åh se hur det känns åh vad som händer. Huvudsaken är att ni pratat ut oavsett hur det känns nu efteråt. Jag vet inte om jag tycker att du kan göra så mycket mer just nu. Jag vill råda dig , som du alltid råder åh hjälper mig men denna situation är så komplicerad. Anyway , Im here for you!


Mammas vovvse Melker ( Jag är också delägare iofs ) , han tog hand om mig ilördags när jag var bakis ; )

all day long : )

ohow , jag är trött i benen efter att ha sprungit på stan i flera timmar med carru. Som för bestämt så la vi undan en massa saker / kläder som vi ville ha. När vi var klara så gav sig Peter åh Robban ut på stan för att checka in det vi lagt undan och köpa det de gilla : ) det var en väldigt rolig åh bra ide tycker jag! Sen blev det chill hemma hos C & P åh vi blev även bjudna på käk , lite plocktallrik - jättegott , thank's a lot! : ) hel mysig dag.

vi kom hem för en stund sen , robban ska snart ner till mamma åh slå in julklapparna som han köpt :P åh jag ska passa på att slå in de jag köpt till honom , vet inte om det ska bli födelsedagspresenter eller julklappar ( han fyller år på tors ) men jag är iaf inte färdig med hans paket , måste besöka staden imorgon igen : )

på fredag åker vi till Vilhelmina , ska bli sjukt skönt att komma bort ett tag åh bara vara. Det är så skönt att vara där. Ser fram emot att träffa alla igen åh att få umgås hela dagar med min sötnos ♥

vi funderar på att plocka fram julgranen ikväll åh pynta den , mest för att se hur katterna kommer behandla den åh se om det är ngn ide att ha den framme medan vi är borta ;s förmodligen inte... MEN JAG VILL HA GRAN : )

later...

bilder från ifredags! : )

Simon åh Rasse


hangover ,

goosh , vilken kväll det blev igår. Det blev lite fest här hemma , jättetrevligt. Det blev buzz , bra musik åh mkt dricka. Lite för mycket dricka för de flesta kanske. Väl ute så spåra det ur ganska rejält åh det slutade med att de flesta var arga , ledsna , för fulla åh stod åh skrek på varandra. Jag ber om ursäkt att ni blev inblandade i vårt tjaffs , det var inte alls meningen. Jag håller hellre såna saker utanför men ibland går det ju liksom inte. Sen att det är vissa som får agera Mli's personliga psykolog - host - carro är en annan sak , åh jag är glad att du alltid finns där åh att man alltid kan diskutera åh prata med dig ♥ Jag hoppas dock att det är lika frivilligt som det känns hihi. Carro åh Peter är allt bra åh ha ibland , visst älskling? : ) Men vårt tjaffs var väl inte det värsta =/ det är erat tjaffs jag tänker mest på idag , hur kunde det bli så? Visst att alkohol förvärrar allt åh allt blir mer dramatiskt , men det märktes tydligt att det finns väldigt mkt ilska , besvikelse åh osagda saker , jag hoppas verkligen det löser sig åh blir bättre. Men du , du behöver någon att prata med!

Idag har jag haft världens hemskaste hangover , jag kan inte förklara hur mitt huvud har känts åh hur illa jag mått. NU börjar jag känna mig lite lite normal. Vi ska snart följa med mamma till brur åh kolla deras nya hund de hämtade idag : ) Sen ska vi köpa käk åh bara chilla åh mysa. Vi har legat i sängen precis heeela dagen haha.

Ska lägga in kort från igår , men orkar inte precis nu - later : )

Vi har även bestämt , både jag , carro åh robban att vi ska lägga ner festandet for a while , det blir absolut det bästa! : )

I look like a sad dog , muhahaa


ansiktsboken?

kan som vanligt inte sova så jag är inne åh kollar lite på facebook eller ansiktsboken som chrille brukar säga ^^ Jag vet inte om det är jag som inte förstått mig på facebook men jag tycker det är sjukt tråkigt ;s Jag går in åh kollar dåodå. Man blir ju bombad dagligen på mailen om en massa saker därifrån - sjukt irriterande! Och så är det ofta en massa random folk som addar en som vän , och som man oftast aldrig byter ett ord med så vad är meningen liksom. Att ha så mycket vänner som möjligt ? Njaa , ingenting för mig I guess : ) Carro bad mig dock att snoka åt henne ; ) hahaha. . .

Graaaaaaatz till vånkan som fått jobb : ) jätteglad för din skull , du kunde väl inte få ett mer lämpligt jobb om man utgår från dina intressen osv måste kännas kanon! ♥

gårdagen spenderade jag med carru åh peter. De bjöds på jättegod varm smörgåstårta , prat , tv åh mobbning av peter ; ) " han har så fina ögon na na na " haha - elaka jag!

kvällens planer känns lite hm oplanerade , men vi får hoppas på det bästa : )

later ,



Tummen ner/upp

Tummen ner för:

- att väcka ngn som inte lyssnar på morgonen ( morr )
- att inte kunna sova
- mina marodör katter
- att Andra Avenyn har uppehåll ( haha , Im a freak )
- att vara arbetssökande

Tummen upp för:

- att det är snö ute , wiwi
- att min älskade mamma kommer hem idag ♥  
- bra musik
- att jag har världens sötaste älskling ♥
- att det förhoppningsvis blir en lyckad kväll


tjii fick jag! : )

Jag ska sluta mobba folk när de råkar säga fel , jag blev straffad fortare än kvickt efter att ha mobbat både R åh V haha : ) Jag åh Robban brukar skriva lite söta , mystiska , mm meddelande till varann på kylen dåodå. Åh jag gjorde det men han märkte inte det när jag ville att han skulle så då sa jag: Såg du meddelandet jag skrev till kylen på dig? Haha , gissa om jag fått igen! Fast jag erkänner inte min felsägelse utan säger bara att jag inte sa så ^^

älskling , vill bara att du ska veta hur älskad du är , du är det bästa åh finaste jag har! : ) ♥

come with me let me take you higher ,


Just hold me .

solningen igår kanske kunde ha väntat tills idag ? : ) Jag är ganska så bränd , mest i ansiktet åh på bröstet. Övriga delen av kroppen bränner jag mig sällan på , det blir oftast brunt direkt. Ansiktet brukar ta sjukt lång tid innan det får färg , jag brukar mest få fräknar : ) men nu ser jag ut som en kräfta ungefär åh det stramar ganska bra när jag pratar , skrattar osv. Men det lägger sig nog snart , bättre idag än igårkväll. Jannes första kommentar: du har möjligtvis inte solat? Ehm joo. . .

som sagt , Stina , Janne åh Mimmi var här en sväng igår. Det blev kaffe , glögg åh lite fika. Åh Stina hade med sig julduk till oss som vi hade bett om - thx a lot : ) robbans mamma är nog världens sötaste , så himla go!

Denna natt har jag sovit crap , jag som trodde att det började vända. Jag har drömt om ngn galen häst ( som btw var min mammas häst ) han hade ett namn jag nu i efterhand känner igen åh jag var livrädd för honom då han kunde sparka på alla möjliga sätt åh håll haha. Vaknade runt 5 och sen dess har jag varit vaken i stort sett. Jag hatar verkligen detta! Det enda som jag tror kan hjälpa mig är ett jobb , att komma in i rutin , få bli trött. Nu blir jag bara trött av åh göra ingenting åh det är värre än att vara utmattad av att ha gjort nånting!

På fredag kommer mamma hem , åh det ska bli så himla najs! Jag saknar dig , behöver prata med dig!

just like the weather ,


mh , idag är jag lika grå åh tråkig som vädret!


I wanna get in trouble , I wanna start a fight!

Ibland undrar jag verkligen hur männsikor vill att man ska uppfatta dem? Jag menar hur kan man vilja att folk ska tro/tycka att man är en bitch , en skitsnackare , ngn som inte går att lita på i olika sammanhang åh ofta i de viktigaste situationerna när man verkligen bör kunna lita på varandra. . .Hur uppfattar folk mig? De som känner mig väl borde väl ha ungefär samma uppfattning om mig som jag själv har. Men de som inte känner mig då? Det spelar väl egentligen ingen roll vad folk som inte känner mig har för uppfattning men det skulle ändå vara kul åh veta : )

väntar på att vånkan ska bli klar istallet så att vi kan dra åh sola : ) Jag kanske borde vänta nån dag med att sola egentligen , jag såg igårkväll att jag faktiskt var lite röd häråhdär jag fick även känna på det när robban massera mig och klatcha till mig på rumpan - det sved en aning! Men idag är det bättre åh jag är uttråkad så jag tänker sola iaf! : )

Jag är sjukt trött på detta gråa åh deprimerande väder. Kan vi inte bara få snö åh riktigt kallt istället? Lite sol åh ljus? Näe , det ska väl fortsätta såhär i all evighet känns det som - positiva Mli!

nähe , om en stund drar jag iaf till solarieöarna. . .later. . .

No he can't read my poker face


Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face

se upp för tros-lappen!

kom nyss in , jag gick åh sola som planerat. Mindre fräscht på hälsostudion asso =| det känns inte spec rent. Men lite färg fick jag iaf , åh där det syns mest är på min rumpa haha. Jag solade med trosor på , jag vet inte hur ni gör men jag känner att det är fräschare så , vet att endel solar utan. Det ni ska tänka på som jag inte gjorde nu är att se till att inte nån lapp från trosorna sticker upp eller liknande. För det hade min nämligen gjort märkte jag nu när jag kom hem åh kollade mig i spegeln ^^ jag har en vit liten fyrkantig ruta lite ovanför rumpan : ) not that cuteee....


different thought's

Jag saknar att ha ett jobb , så fruktansvärt mycket. Att ha en säker inkomst varje månad som räcker till det man vill. Just nu känns det som att det är räkningar åh måsten sen är pengarna i stort sett slut. Det där med att kunna unna sig själv saker finns knappt längre. (Men världens sötaste robban unnar mig ju faktiskt saker dåodå). Okey nu låter det som om jag är världens fattigaste åh att mitt liv är hemskt haha , det är inte det jag menar dock. Men ni fattar?! Det skulle vara så grymt skönt att ha en sysselsättning , ngt att gå till varje dag. Det känns som det istort sett står still på jobbsökarfronten , det finns inte mycket att söka då jag inte är chefsläkare osv. Jag söker det som går men det är fan inte mycket ska ni veta...

Jag hoppas ju på att få nåt annat innan men det känns som det är ännu en säsong på Halvars som gäller. Det gör mig absolut inget att jobba där , jag tjänar pengar åh har det ganska roligt där men som sagt det är ju bara ett säsongsjobb. Just nu vill jag bara att månaderna ska gå åh att det öppnar , jag är sjukt less på att gå hemma. Det är dåligt väder hela tiden och de flesta andra jobbar , inte alla men då har de mycket annat åh göra så ah , GE MIG ETT JOBB! : )

Just nu är jag sjukt sugen på att shoppa en massa också , kläder , underkläder , smink mm : ) När jag får ett jobb åh en första lön så kommer nog pengarna gå åt en hel del shopping , sen ska jag försöka spara : )

u can run but u can't hide

gomorron people : ) vet ni att jag har sovit 13 timmar denna natt - helt galet! Vi var ju på julmarknad igår på vadstena slott , hade aldrig varit på det innan så jag visste inte riktigt vad som väntade mig/oss men det var inte så imponerande som jag hade trott iaf åh det tråkiga , gråa vädret gjorde ju inte heller saken roligare. Jag gick åh frös åh var helt förstörd hela dagen typ , jag e ju väldigt åksjuk som jag skrivit om tidigare ( tror jag? ) så jag tog ju sån åkesjuketablett åh jag blir helt dåsig och trött av den så den gjorde nog sitt den också , den sitter i 12 timmar liksom. Sov på bussen hem , 2 timmar när vi kom hem , kollade på andra avenyn och när det var slut halv 9 så fick jag verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna. 21:58 kollade jag på klockan sista gången , sen decka jag totalt. Har vaknat några ggr av att jag frusit som tusan men varit helt dyngvarm :s Jag mår bra så vet inte riktigt vad de berodde på...

ska käka frukost nu , sen funderar jag på att gå åh sola. Men jag tycker verkligen inte om hälsostudions solarium , de är läskiga åh enda anledningen till att jag ska dit åh sola om jag nu gör det är för att jag fick ett solkort dit gratis av min granne , vånkan skulle följt med men hon hann inte. Törs jag själv? : ) hihi . Anledningen till att de är läskiga är för att ni vet övre delen av solariet , de brukar man ju dra ner själv så det hamnar ovan en liksom. På hälsostudion trycker man på en knapp så fälls de ner själv , jag får för mig att det ska fastna så jag inte kan ta mig ut mm haha. . .men jag ser ut som en likmask , så jag borde verkligen sola!

saknar min sötnos , trots att han bara är på jobbet åh kommer om några timmar : ) idag är de tydligen på otten åh fixar : )

På tal om otten , eller uteställen kanske jag ska säga. Folk pratar om att otten är sioså , det är så mycket utländska , man får inte vara ifred , folk/killar är på en. Javisst , det är mycket utlänningar (vilket inte gör mig nånting) men de där andra , det är ju exakt likadant på Palace , jag upplevde det iaf så i fredags. Mindre utländska men killarna som var där betedde sig ungefär likvärdigt med folket på otten. . .aja smaken är som baken : ) åh tur är väl det.....



Jag ska alltso äta pulla!

klockren kväll/natt igår : ) vi var först på Flygeln där det bjöds på jättegod mat åh underhållning. Wallmans var verkligen jättebra åh underhållande. Och jag förstår att du trivs på ditt jobb älskling , grabbarna om man nu ska kalla dem så ( eller gubbarna ) var verkligen jättetrevliga och roliga , likaså deras respektive. Chefens tjej var klockren haha : ) Efter detta begav vi oss till stopet för en öl/cider , lugnt men mysigt ställe. Sen drog sig ena paret hem då de har småbarn hemma. Men chefen åh hans tjej var sugna på mer , så vi 4 begav oss till Palace. Jag har väldigt svårt för palace men igår var det riktigt roligt. Vi dansade åh drack som tokar åh gick hem nästan vid stängning!

Roligt att man kan ha så himla roligt i "vuxet" sällskap : ) Och man tror inte att vuxna människor pratar så mycket snusk som de gör hahaha ^^, Robban skickade nyss ett mess till sin chef åh tacka för igår osv. Till svar fick han: " Tack själva , ta det lugnt i sänghalmen nu " haha , sköne. . .hel rolig kväll igår iaf.

Ikväll blir det lugna puckar , vi ska till vadstena imorgon med carro , peter och en väldans massa andra på julmarknad. Martin åh Erica ska ha lite fest ikväll så om det bär av dit ska jag iaf hålla mig nykter.

Diana ( chefens tjej ) - vad är detta då?
C - Det är kyckling
Diana: Jaha , så idag ska jag alltso äta pulla!

hahahaha

I feel sorry for u

mh , har varit åh gosat lite med mammas katt för andra gången idag. Jag tycker så synd om henne när hon vandrar omkring där ensam. Åh idag upptäckte jag att hon är lika snuskig som Zimba i stallet , hon dregla på hela mig förut åh det gör ju Zimba också när man gosar med honom! När jag går till ytterdörren för att gå så står hon bara åh strirrar på mig åh det ser ut som hon typ vill skrika: Neeej gå inte! Åh jag känner mig som världens elakaste när jag går : ( Nästa gång får mamma ordna det på nåt bättre sätt om hon måste ut åh fara i 2 veckor! Det är tilloch med så jag saknar henne lite för mycket ju c(= love u mami ♥

snart bär det iväg på julbord , min sötnos håller på åh gör sig iordning lite. Jag är redan klar ( kors i taket ). Anyway , han blir super snygg iaf ; )

take care. . .


And Im suppose to be the teaser? ; )

älskling , filåt att det blev så sent igår :P hoppas du lyckas hålla dig vaken på jobbet! Men egentligen så var jag helt oskyldig , till en början iaf ; )

Jag ska försöka lita på det du sagt/säger , det kommer/ är inte alltid lätt men jag lovar jag försöker åh det har jag gjort hela tiden bara att vissa dagar känns det värre än andra och det är väl då det kommer upp till ytan. Det är svårt att förklara känslan åh varför det är så jobbigt för mig för jag vet ju knappt svaret själv. Men utifrån det jag sa igår så kanske du kan förstå  lite bättre ( fast jag har endå svårt åh tro att du gör det ). Jag måste vara fröken svår asso , det kan inte vara lätt att hantera mig alla gånger åh jag kan förstå det. Det känns som om jag är ensam i hela världen om åh känna på vissa sätt fast jag vet och nästan dagligen hör/läser om folk som känner på samma sätt av ngn anledning. Detta tar upp stor del av mitt tänkande åh min energi vilket förstör både det ena och det andra. Så jag hoppas att jag inom kort kommer släppa detta , inte förtränga det utan verkligen lyckas släppa det åh inte må dåligt över det!

Om du visste. . .


ikväll blir det iaf julbord med robbans firma , men show åh såntdär roligt : ) - klädsel ?

Vad vore jag ?


Jag kan inte ens gå

utan din luft i mina lungor

jag kan inte ens stå

när du inte ser på

å faller som en våg

Vad vore jag utan dina andetag?


pic's from Jönsson : )

LAPPEN! :P



Bästa tiden hittills?

Kommer man alltid sakna tider som varit åh tycka att de varit de bästa tiderna hittills? Jag menar inte att jag inte har det bra nu , för det har jag verkligen : ) men det finns tider som man saknar så förbannat mycket. Jag tror dock att jag ser tillbaka på dessa tider åh tycker de var så bra för att man var " liten " då , hade inte alls lika stort ansvar som nu , man bara gled omkring åh hade det så jäkla bra. Visst gick man igenom vissa jobbiga saker osv då också , men det var på ett annat sätt känns det som. Anledningen till att detta ämne dök upp i min skalle nu var för att "Timbaland ft One Republic - Apologize"  dök upp i spellistan och jag var totalt beroende av den när den kom åh den väcker många minnen...

Låten påminner mest om tiden på Jönsson , det var en sjukt rolig , jobbig , påfrestande , lärorik tid. Jag hatade detta jobb samtidigt som jag älskade det. Jag saknar när vi stod där alla tjejer åh packade åh tillverkade de där förbannade dvd-ställen , när vi hade damp åh for runt som tokar på hela lagret med de där "palldragarna" ( minns inte vad d heter ). När vi var så less på att packa att vi gömde oss nånstans bland alla soffor mm bara för att få vila/sitta lite , våra "egna fruktstunder" som var totalt förbjudna egentligen haha , man satt ständigt på vakt ifall chefen S skulle komma åh om han råkade komma på oss så aaaoooh , vilket härj det kunde bli!

När ni tjejer försvann , stod jag ensam dåodå - jag förstår helt ärligt inte hur jag pallade! Ett mörkt j*vla rum , betonggolv , gröna plåtväggar åh inte ett fönster  ( sista tiden hade jag riktig ångest över att gå till jobbet ) Min räddning var väl Tommy åh Stefan som gjorde det hela en aning lättare iaf. På tal om Tommy , guuuuuud vad jag avskydde honom ibörjan. Jag tålde honom inte , såfort han öppna käften så var jag som en huggorm haha. Han var typ 28 och jag tyckte hela tiden att han trodde han var så mycket bättre åh att han alltid visste bäst - Det trodde/tror han iofs han bara är sån. Det roliga var att han märkte att jag hade sjukt svårt för honom , åh han tyckte det var jätteroligt vilket resulterade i att han gjorde allt för att irritera mig. Jag minns lappen han satt upp på väggen typ andra dan han var där , jag ska ladda upp den sen för jag har den på datan haha. Jag tror det var den lappen åh hans dumma smile som gjorde att saker blev som de blev. We becamed best friends ;P Åh jäklar vad roligt vi hade när jag insåg att han inte var så dum som jag hade tyckt från början. Våra snöbollskrig inomhus , smsmaraton fast vi oftast satt brevid varandra haha , inventering av alla lador som egentligen borde ha varit sjukt tråkigt men som var sjukt roligt , mariocart , hardstyle på högsta volym. Jaa btw , det var han som gjorde att jag fick upp ögonen för den musiken : ) Vi hade sjukt roligt ihop!  Åh stefan var en riktig sköning han också , haha : ) mitt cykelsällskap. Jag minns första dan när vi såg honom , vi tyckte alla att han var mammamaterial och ville smygfota honom haha. Sen kom Lina , åh det kunde inte ha kommit ngn bättre. Fan vad roligt vi hade åh vad skäll vi lyckades få under tiden där haha , but S I know u liked us! 1 år och 2 månader av mitt liv som jag aldrig kommer glömma , kort efter detta drog jag till Norge. . .

Jag kom också att tänka på en tid i mitt liv , när jag var 14-17 typ. När livet var så okomplicerat och man bara flöt med.

- Första fyllan hos Sjödin haha , som slutade med att R åh J i stort sett fick bära hem mig.
- När jag tog min första snus åh tyckte jag var asball , slutade inget vidare!
- Alla nätter vi samlades i centrum för att sedan hitta på en massa sattyg och roligheter
- Carros åh Vånkans fest , haaa : ) Johnsson kommer jag sent glömma , när han pratade med tavlorna(?) och när jag åh vickan skulle hem , hon skulle bli hämtad av sin mor åh vad gör hon, JO ramlar precis framför bildörren haha...

- Lindas åh min tid med alla de andra på Gustav Classons ; )
- CarroS:s åh min tid - lång historia...

Jag skulle kunna fortsätta. . .

Say whaaat ?

haha okey vånkan börjar spåra ur , det finns inga såå sjuka hemligheter om mig ( vad hon vet iaf mohaha ) så nu börjar hon yra om att jag snott en katt åh lagt den i kylen åh jag vet inte vad hahaha , raden under hennes inlägg " Sometimes it's all a lie"  stämmer ganska bra ;P

åh vad fan gör jag vaken ;O , jag kunde inte somna igårkväll/natt. Låg nog åh snurra till klockan 1 om inte mer åh så är jag pigg nu åh vet inte vad jag ska hitta på åh klockan är endast halv 8!


Mamma , jag saknar dig! Det är dags att ta flyget hem nu

later dude's. . .

Fuck yaa right back ;P

Kriget börjar urarta , jag tror det är dags för hårdare metoder!

sitter åh läser lite gamla blogginlägg från förra vintern typ och för att förtydliga vånkans inlägg ( nyss skrivet ) så gick det till såhär enligt ett gammalt inlägg av mig som skrevs straxt efter incidenten:

(29/12-07)
Jag skitkass på att ljuga för verros brorsa , haha. Verro gick i smyg in och snodde choklad ur hans paradis ask. Några minuter senare ropar micke t mig: Zäta , var det gott med konservfrukt? Men jag hörde bara: "var det gott" och trodde direkt att han hade sett att vi snott choklad av han så jag svara: "Om det var gott med choklad?" hahaha. Buuusted!

Visste du ?
Att vånkan är smyg alkholist?

(20/12-07)
verro , är nya smygisen kom jag precis på. . .sitter här brevid mig nu och dricker cola , trodde jag. . .sen dyker värsta rom & cola aromen upp från ingenstans. .fyllot har tjatat hela dan om att hon är sugen och nu jävlar kl 2 på natten när vi ska hoppa i säng o kolla film börjar hon häva i sig hahahah. . .och försöker dölja det dessutom xD och nu ställde fanskapet vin på kylning o säger : "Det är endå så lite kvar" hahahaha. . . .

vånkan , du vill inte att suga på bla bla händelsen ska bli omtalat va ? MOHAHAHA

standard?

buuuuurr - jag är stelfrusen , trots att jag duschat så varmt att jag nästan brände mig. Mina lilltåar är mer döda en levande känns de som. Jag åh Vånkan har varit hos Inger&Stefan , där bjöds de på kaffe , pepparkakor åh twist : ) sedan bar det av vidare till skärlunda , Inger åh Stefan skulle ha ridit men Volga hade tappat en sko så vi åkte dit för åh endast titta typ. Mindre trevligt bemötande fick vi ( eller dem ). Men den lilla tiden vi var där var rätt underhållande då en kvinna mer än gärna berättade lite väl mycket om sig själv :s Jag kunde inte hålla mig för skratt när jag dåodå möttes av  världens underligaste miner åh blickar från Inger åh Stefan haha , det var ungefär som garvattackerna som uppstod när S var i farten med att röka och tanken av hennes jättekonstiga näsa. . .Z:a är du trött? Ehm jaaaa , hahaha. . .Jag hann även bli impad av ngn äldre engelskman som var där o red , han hade bara ridit några få ggr och var imponerande duktig redan nu , men jag tror han slog i sin käraste ägodel i den där knoppen på westernsadeln haha , det såg ut så - stackare! :D

Sen åkte vi till Bullen , han var som en hel lerhög hela han men vånkan trallade glatt " Zäta , du tycker ju om åh borsta lera" så det var ju bara att sätta igång , åh det var rätt mysigt : )

Idag har jag 2 frågor jag ställer mig (?)

1) Är det standard att det i varje stall finns en riktigt skum jäkel och att mycket av allt prat är bakom ryggen på folk?
2) Hur kan en vuxen människa vara så förbannat löjlig att man gör en sån sak ? Och nu liksom. . .move on (?)

what's wrong ?

Varken inlägg eller kommentarer funkar som det ska , igår så tog det 100 år innan inläggen visades i bloggen , de hade dock flera problem med. Och nu så såg jag att kommentarer jag fått inte heller visas , bara när jag loggar in åh ser dem så - skuuuuumt!




ur to blind to see!


In your face biiiatch. . .

Vånkan , passa dig asso! Du vill inte att jag går lös åh berättar alla dina påhitt , felsägelser åh om ditt blonda tänkande! Starta aldrig ett krig du inte kan vinna ; ) haha


surprise surprise c(=

daamn vad jag är trött idag , skulle behöva hjälp med att hålla ögonlocken öppna! Jag gick inte åh la mig förrän halv 2 el nåt igår och det var länge sen jag var vaken så länge på en vardag. Först berodde det på att jag inte var trött helt enkelt sen berodde det på mina satans katter. Min mamma är bortrest i 2 veckor åh hon har också en katt. Jag tyckte synd om hennes katt då den endast har kattvakt som ger den mat o tömmer lådan typ så jag tänkte att det vore schysst att hon fick komma till oss. Först så struntade katterna totalt i varandra , sedan låg mammas katt endast under sängen åh morra medan Atlas gjorde sig till som en liten tönt och var efter henne hela tiden åh jama o lät på alla möjliga konstiga sätt , det hela slutade med att mammas katt bajsade 2 ggr på vardagsrumsgolvet och kissade en gång , då kände jag att det var enough så då fick hon gå hem igen. . . och det verkade hon överlycklig över så det var väl det bästa kanske : )

Jag har tvättat sen 7 imorse >.< , sista maskinen är ilagd nu. Men idag fick jag mig en liten surprise när jag kom ner i tvättstugan  , där stod 2 torkskåp varav ett helt nytt. Tidigare har de funnits två men det är bara ett som har fungerat , enda sen jag/vi flytta in. Äntligen , jag har varit asförbannad varje gång jag tvättat typ för att kläderna inte får plats o hinner torka mm. Jag tror jag har Erica att tacka för detta ; ) Jag bad henne klaga när hon ringde om hissen muhahah.

väldigt ointressant inlägg känner jag , vem vill veta när jag tvättar åh har mig haha. Det är dock många som skriver i sin blogg nästintill varje dag att det tvättar , åh städar mm. Hur orkar man göra det varje dag ? :s

älskling jag kan fortfarande inte sluta skratta: " Hur länge ska koken fiska?!" hahahaha. . . .
åh vånkan är inte bättre hon: "halan berga" hahahaha. . .


älskling , bli inte arg nu!

Hur länge ska koken fiska (?)
hahahahahahahaha..

Lista ut hans fantasier! ; )

Be din kille att ge dig upphetsande svar att fylla i luckorna med och läs sedan upp berättelsen för honom. Det blir defenitivt underhållande....Och upplysande.


klockan var (klockslag på dagen) _____ och vi kände oss lekfulla när vi befann oss på (ett ställe som normalt inte förknippas med sex) __________. Eftersom jag precis hade uppträtt i en show var jag klädd i (en klädsel för tjejer) _______ och av andra mindre uppenbara skäl var du klädd i (klädsel för killar) _________. Du lutade dig närmare mig och viskade: "Du ser till och med snyggare ut än (känd kvinna) _______________." Så snart vi var ensamma,  försvann vi hastigt iväg för ett snabbt dopp i (ngt du badar el simmar i) ________. Medan vi torkade, tog jag min (tillbehör) _______ och smekde den långsamt runt din (erogen zon) _______. Du tappade all kontroll och tog en (pryl från hemmet) __________ och förde den den förföriskt över min (kroppsdel) _________. Helt plötsligt gick du bort till kylskåpet och hämtade lite ( ngt ätbart och kladdigt) _________, som du tog med dig tillbaka. Jag åt det långsamt från din (kroppsdel) _________. Sedan hade vi passionerat sex i (antal timmar) _____ , och växlade mellan (ställning) _________ och (ställning) ________ innan vi fick orgasm samtidigt. Efteråt så (vilken aktivitet du vill) _________________ .


haha , hittade detta i comsmopolitan jag fick av Erica häromdan , ganska roligt ; )

ärlighet varar längst?

Eller ? Mycket här i livet skulle vara så mycket enklare om folk bara kunde vara ärliga mot varandra , sluta vända kappan efter vinden och stå för vad man vill , tycker åh känner. Varför är det så svårt för vissa? Detta gör bara att det uppstår missförstånd , besvikelser , och att tilliten till personen minskar...


allt det där är lika med noll , egentligen!

håller fullständigt med dig om det du skrivit , jag fallar ofta tillbaka åh känner besvikelse , ilska mm. Och i nästa sekund känner jag what the fuck , allt det där är lika med noll nu. Känslorna varierar från gång till gång. Och det var inte jag som vände ryggen åh gick tomhänt därifrån och utifrån allt som står skrivet så känner jag verkligen bara att " You don't know me at all "  så vad du egentligen tror , skriver , tycker är också lika med noll. . .det är bara svårt att sluta fundera. . .

helgen har varit great , skönt med en lugn helg faktiskt. Okey älskling , jag hade lite överskottenergi åh damp ifredags men det gick ju över : ) anyway , vi var bara hemma iaf. Satte upp julgardiner , stjärnor i fönstren mm så nu ser det väl lite "juligt" ut iaf. I lördags så åkte vi ut till restad som lovat , när vi kom dit var Becca åh dem iväg en sväng så då hade vi huset för oss själva ett tag mohaha : ) annat dagen/kvällen/natten bjöd på var god mat , tv , phoenixmys , godis , en mysig brasa åh mys med min sötnos ♥

idag lider jag av fruktansvärd mensvärk för alla som är intresserade :P Jag funderar på att köra en candra " stör inte , jag försöker ju förfan dö " haha. . .

RSS 2.0