Jaha då är man sjuk igen : ( har ju varit ...

img_0950 (MMS)

Jaha då är man sjuk igen : ( har ju varit genomförkyld & hostig hela veckan men inatt vaknade jag av att jag låg å frös å dyngsvettades på samma gång så tog tempen å den visade närmare 39 graders feber! Så det var bara att sjukanmäla sig igen samt ställa in kvällens planer som var att Emelie + familj skulle komma hit å käka, dricka mm : ( så himla besviken över att det inte blev ngt, hade sett fram emot det massor! Har legat i sängen precis hela dagen åh sovit massor! Nu har jag flyttat över till soffan å vi har precis sett ngn dålig film! Ska se en till om en stund om jag lyckas hålla mig vaken?! Hoppas det går att sova inatt? Natten som var hade vår granne efterfest igen vilket slutade med ett lägenhetsbråk å vi tvingades ringa hit polisen då en tjej satt i trapphuset å bara vrålade att "hon blivit misshandlad, att ngn skulle döda henne, ring polisen mm". Sedan kryllade det av en massa andra fulla människor i trappen som vrålade å bråkade som fan! Idioter! Lät som vår dörr skulle bli inslagen också då de ett flertal ggr slog upp sin dörr svinhårt i våran dörr! Vidar blev nojjig som fan å skällde som ett as...jävla folk det finns seriöst! Har pratat med andra grannar, de kom å knacka på hos oss förut så nu vet vi vad vi ska göra nästa gång det händer! För det där var varken första el sista gången...


Är det sant?

Så j-a sjukt , Läs texten..



Texten
blev visst väldigt liten i inlägget :S Iaf ,den inringade personen på alla BB bilder är samma person. En snubbe som blev farsa till 4 barn ungefär samtidigt. Han var otrogen under sin svensexa med 4 st som blev gravida. Haha så j-a sjuukt..


Sötaste :D


Sexy biiiatch!



HAHA xD


Jag måste ha världens finaste pojkvän : ) ...

img_0937 (MMS)

Jag måste ha världens finaste pojkvän : ) dessa fina blommor hade R med sig hem efter jobbet igår! Älskar dig pluttä, är så glad att du är min...


Nu har vi varit på promenad runt strömmen/...

img_0932 (MMS)

Nu har vi varit på promenad runt strömmen/åbackarna! Sjukt varmt å härligt ute! Men imorgon ska det visst bli regn igen?!


Shopping , nu igen : )

Det blev inte busfabriken för min del idag. Jag var så trött imorse å hade ingen lust att ge mig iväg redan 9:45 så Robban följde med å jag stannade kvar i sängen å sov vidare : ) När Robban kom hem igen så fixade jag till mig lite snabbt sedan tog vi en promenad till Maxi där vi visst blev kvar i ca 4 timmar. Vi shoppade och åt lunch : )

Robban köpte ett par skitsnygga jeans-shorts , långa med ett snyggt skärp till. En svart piké tröja och en jättesnygg "tjocktröja" med cool å lite annorlunda dragkedja på : ) Jag köpte 3 par skor på skopunkten , ett par stövlar som endast kostade 199:- å hade kostat 500. Ett par tyg-skor å ett par jättefina partyshoe´s med HÖG klack , lite ovant men fan så snyggt det är , benen får en helt annan form - hett hett ;P Dessa 3 par skor kostade endast 360:- , sjukt billigt för 3 par skor. Jag fick dem dessutom av min sötnos som vägrade ge sig å låta mig betala dem själv ;b ♥ Ni ska få se bilder nedan , men de är mycket snyggare i verkligheten faktiskt! : ) sedan köpte jag 2 st billiga linnen på H&M , en bh/topp, en miniplånbok å ett solpuder samt en primer. Vi har haft en sjukt mysig dag iallafall. Nu ska vi snart gå å möta mamma å överlämna hennes hundar som vi haft sen igår då hon varit på kryssning. Sen ska vi hem å mysa , bada , äta annanas å melon å ev ha lite massage! Jag har så sjuukt ont i axeln idag =/ 

Här kommer lite bilder , de blommiga linnena köpte jag tidigare i veckan...









Gles uppdatering idag, snarare ingen alls ...

img_0919 (MMS)

Gles uppdatering idag, snarare ingen alls :b men nu kommer en liten från iphonen! Gårdagen var mysig, vi gick ut å käka med Becca & Sean , det blev på Papas Tapas (stavning?) som ligger här brevid oss precis! Mysigt ställe, bra priser å helt ok mat! Åh framförallt så är Becca & Sean ett underhållande å roligt par att umgås med haha, så skadade <3 vi tog även en cider/öl på bacchus bakficka men där var ljudnivån så hög att det inte ens gick å höra varann fast man skrek! Lite segt. Träffade Henkes pappa som jag aldrig träffat innan, han var på lyset ordentligt å gav mig både pussar, kramar å slängkyssar hahahaha, så rolig!   Imorgon ska vi till Busfabriken med becca, sean å barnen, ska bli kul har aldrig varit där! Ikväll fanns det lite utgångsplaner men vi la ner dem då vi ändå inte var så sugna! Istället blir det 2 filmer vi hyrt och så ska jag läsa min Veckorevyn som jag nyss köpt : ) pöss på er


Oh nooo?

Vad har hänt med min scofield :O



Vidar ville bara säga: Tjeeena!

img_0899 (MMS)

Vidar ville bara säga: Tjeeena!


Jag har bestämt mig för att "lära" mig tyc...

img_0887 (MMS)

Jag har bestämt mig för att "lära" mig tycka om Loka! Jag är inte ett fan av det om man säger så, tycker det smakar treo typ! Men endel verkligen älskar ju skiten så jag tänker att det måste gå att lära sig dricka det! Nu har jag precis testat en ny smak - Päron/krusbär! Fick höra att den smaka som piggelin och jaa, faktiskt : ) denna smak kanske kan få mig att inse att det är "gott" med mineralvatten..


Kopparspiral ngn?

Okey nu kanske jag blir lite för intim för endel känsliga själar men det struntar jag i. Jag undrar om ngn av er som läser (ingen kommer svara nu men testar ändå) har ngn erfarenhet av kopparspiral? Jag har ju som sagt slutat med preventivmedel för att jag mådde dåligt av olika anledningar , så dåligt att det inte var värt att fortsätta.

Jag har nu varit utan några månader och kan inte säga att jag märker jättestor skillnad ännu. Men vissa saker har blivit lite bättre när jag väl tänker efter och så har jag hört att det kan ta vääldigt lång tid innan kroppen blir helt "återställd" efter att man har käkat P-piller osv. Jag vill iaf inte börja igen , men orkar heller inte köra med kondom hela livet. Det förstör stämningen på nåt vis, kostar sjuuukt mycket pengar åh låt oss vara helt ärliga! Det är inte alls lika skönt......

Jag har nu bestämt mig för att sätta in en kopparspiral , den innehåller inga hormoner eller andra konstigheter och kan därför inte göra så att man mår dåligt! Eller det finns ju självklart biverkningar på den med , som att mensvärken kan bli ganska så mkt värre och att man kan få rikligare & längre blödningar. Inte så kul , men jag har det hellre så en gång i månaden än att må psykiskt dåligt 24/7!

Jag ska till sjukhuset (barnmorskan) den 18:e maj om jag har mens då. Man måste sätta in den i samband med det. Hon sa åt mig att ta en värktablett ngn timme innan då det kan göra väldigt ont att sätta in den - jag är skitnervös! :S Jag undrar bara , är det ngn annan som har ngn erfarenhet av kopparspiral? Gjorde det ont att sätta in den? Funkar den bra? Mår ni bra? bla bla..

Fan vad öppen å ärlig jag känner mig idag , haha.. jaja..

Not like it used to be..

Chaa chaa bloggen (haha , Im tha fjortiiizzz) wööÖhöööhöö..

Nyss hemkommen från stan , vi har varit å lämnat in vårat hemmabiosystem som kollapsat helt. Läser inga skivor , gör bilden randig osv. Så nu är vi utan bra ljud i ca 3 veckor - sugit! Blir heller ingen inflyttningsfest förrän vi fått det fixat eftersom vi inte kan ha en inflyttningsfest utan musik?! Men that's life , det blir party så småning om iallafall , luuugn! (haha,  ingen som vill komma ens). Joråååå....

Testade kavajen igen , var tvungen att få Robbans bedömning av "Emelieikavaj" också. Han tyckte den var fin och jag också så jag köpte den : ) Nu får vädret bli bättre också så att den förhoppningsvis kommer till användning också?! Det är en dålig vana jag har , att jag köper saker som sedan förblir oanvända - skärpning!!

Köpte en ansiktstvätt och en salva som förhoppningsvis kan hjälpa min hy att "må" lite bättre. Sen jag slutade med preventivmedel är min hy katastrof! - "Va , nej det syns inte ens, eller det ser ju inte så farligt ut" tänker/säger de flesta. Naah kanske inte, men jag märker av det och känner av det som fan. Sminkar mig knappt längre för att jag bara tycker det är jobbigt. Tjejen på apoteket såg lite undrande på mig när jag köpte salvan och ännu mer när jag frågade om jag borde köpa ansiktstvätten av samma märke också. Det tyckte hon inte , den var för riktig acne , det har inte du log hon och sa samtidigt som hon letade finnar å skavanker i ansiktet på mig! Okey , efter att ha läst detta så tror ni väl att jag ser ut som bara den i ansiktet. Så är det inte , ni skulle säkert inte ens se ngt eller tänka på det! Men man känner själv när ens hy inte är som den brukar eller borde..

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet vilket innebär chill hela dagen : ) det var skönt. Imorgon blir det dock full rulle igen , jag ska ev jobba över också! Nehe , nu ska jag hjälpa till med maten lite , pööööss!


Mina fina nya sandaler : ) Shoppade loss m...

img_0872 (MMS)

Mina fina nya sandaler : ) Shoppade loss med Carro på stan idag! Kul men mindre kul för plånboken! ;b nerå, så farligt blev det inte! Dessa sandaler, trosor, 2 somriga linnen å så la jag undan en kavaj tills imorgon som jag inte bestämt om jag ska ha än! Den var jättefin men jag & kavaj, det känns så lustigt haha! Vi får seee : )


what to do?

Jaha , då var man sjukling då! Genomförkyld, febrig å ont i kroppen. Hostar & nyser som ett as också! Började känna av det lite i lördags å så igår blev det värre å värre , hade så sjukt ont i kroppen - febervärk! Ville eg inte stanna hemma från jobbet men inte värt att tvinga sig dit när man inte mår bra. Ska vara hemma imorgon också sen hoppas jag kunna jobba på onsdag! Så sjukt tråkigt att ligga hemma när alla andra jobbar å man ändå inte orkar göra nånting. Har ingen ro till att bara ligga still heller..

Ilördags kom mamma & bror hit på middag , det var trevlans : ) vi åt å drack gott. Jag kände mig ju dock inte så pigg så jag drack bara 1 cider. Min bror är förövrigt så sjukt störd ibland - but,  I love him! Mamma sov iaf kvar , så vi satt uppe länge å tittade på tv åh pratade - mys! Älskar min Robban & min familj mest ♥

Idag fick jag mitt skattebesked , det var eg jättebra. Kommer få tillbaka mkt mer än förra året men jag blev ändå lite besviken när man hört om alla runtomkring sig som ska få typ 8000 och uppåt ;P men sålänge man slipper restskatt så ska man väl vara glad I guess ; ) Jag hoppas att jag lyckas spara pengarna som en del till en resa , that´s my goal iallafall...

Vidar fick nyss ta en dusch , jag tyckte han lukta kissit under magen haha. Så nu luktar han gott å är så fin så : ) han älskar att duscha , å efteråt får han världens ryck å bara kutar omkring som en dåre xD lillfisen..


Nu har vi städat terrariumet, köpt nya väx...

img_0861 (MMS)

Nu har vi städat terrariumet, köpt nya växter å en liten grotta åt Pyret (Robbans orm). Hon har även fått bada så nu har hon fått bort allt löst skinn som hon inte lyckats ömsa av sig själv! Jättefin blev hon! Och vet ni, jag höll i henne idag, heelt själv :D haha, första gången jag vågade göra det!


Lilla linslusen : )

img_0859 (MMS)

Lilla linslusen : )


Jag är äcklad och chockad!

Det är väl inte många som missat att höra om de unga männen som torterat kaniner till döds och även spelat in det. Den ena kaninen tejpa de ihop bakbenen på , hällde brännbar vätska på den och tände på! Kaninen sprang i panik runt i över 1 min och skrek konstant! Männen står under tiden och skrattar samtidigt som de häller ännu mer vätska på kanin å tänder på igen. Videon slutar med att de zoomar in det döende djuret!

I en annan film hetsar de en hund till en dragkamp med en kanin som rep , de kastar omkring kaninen , sparkar på den osv. I slutet av filmen ligger kaninen död med inälvorna synliga. Hunden visar märkbar rädsla och obehag!

Jag har absolut inte sett dessa filmer , kommer aldrig kunna göra det heller. Jag har bara läst! Jag mår illa , sitter med tårar längs hela kinderna och är så jävla förbannad! Det finns inte ord.................

Jag skulle hur lätt som helst , helt jävla ärligt kunna utsätta dessa män för PRECIS samma sak som de utsatt dessa kaniner för. Jag är äcklad å chockad över hur sjuka människor det finns. DÖ era j-a as!

Wiii - vår tapet har kommit nu : ) det bet...

img_0679 (MMS)

Wiii - vår tapet har kommit nu : ) det betyder att vi kommer kunna göra klart allt det sista, så himla skönt! Det är bara lite småsaker + gardiner till vardagsrummet som ska inhandlas också : ) Slutat jobbet precis, skönt att ha mkt kvar av dagen! Hörs sen..


Sol , värme åh lite glass : )

Idag blidde det en glass på Halvars. Jag & Robban skulle träffa Rasse en sväng men sen kom även Carro & Hanna en sväng , och sedan droppa det bara dit fler o fler man kände , bla Camilla & Henke : ) trevligt vare!





Prag i bilder..

Lägger in lite bilder från Prag. Orkar inte skriva om varje bild så ni får nöja er med bara bilder alltso : ) Vet inte hur bilderna kommer hamna eller nånting nu , det har hänt ngt med min dator så allt ser skitskumt ut å bilderna ser helt ihoptryckta ut , men de får vi hoppas att det inte gör på era datorer ; ) och så är alla bilderna tagna med min Iphone då vi glömde kameran hemma , så alla vet ifall vissa bilder inte är helt klockrena..















Tar sån tid att lägga upp bilder , men jag har inte tagit såå mkt mer heller.
Här fick ni några iaf : ) får se om de andra som var med kanske kan skicka över lite kort som
de tagit! Stort tack till Robbans chef som bjussa på denna resa : )


Och här är jackan jag köpte i Prag! Älskar...

img_0837 (MMS)

Och här är jackan jag köpte i Prag! Älskar den inte men den kostade 45 kr så det gick ju liksom inte låta bli! Grymt billigt! : )


Här är jordgubbarna vi åt ; )

img_0844 (MMS)

Här är jordgubbarna vi åt ; )


Går inge bra å mobilblogga!

Försökte uppdatera bloggen flera ggr igår från mobilen men det gick inte! Gör ett nytt försök nu! Det hade inte funkat för Carro igår heller! Ligger i en stenhård soffa på jobbet å har lite rast! Har precis nattat de 2 barn som sover på vår avdelning! Idag somna de på stört typ! Det är faktiskt himla skönt att söva barnen, det är tyst å lugnt en stund liksom! Igår skulle vi ha träffat Robbans syster Sandra å hennes son Eric men det blev inställt! Jag tog iaf en långpromenad med vidde i det underbara vädret, guu vad varmt det var! Resten av kvällen spenderade jag med min älskling, vi åt årets första jordgubbar å götta oss i vår fina lägenhet ; ) längtar bara tills allt är helt klart, tapeten ska iaf komma denna veckan om det blir som färgaffärn sagt! Idag blir det ev gårdagens planer, att träffa Sandra å Eric : ) vi får se hur de blir. (Nu fick jag inte upp bilden jag hade tänkt ha i detta inlägg heller så ngt fel är det tyvärr, får försöka senare)!

Borta bra...

0-3de418aa95f166c08653cbb34752b391.png

Borta bra men hemma bäst! It's true! Kom hem för en stund sen å jag är dödstrött! Får skriva ett inlägg imorgon ist samt visa lite bilder! Ska slappa loss resten av kvällen, imorgon äre jobb igen! (Bilden tagen igår, jag ligger å vilar lite på hotellet! Gör ngt lustigt med näsan haha, men skitsamma!)


Nu är...

-c71ca3a3c4abcbe50eec507104cde7b.png

Nu är vi på flygplatsen, snart bär det av mot Prag : ) hörs när vi kommer hem! Robban å hans chef på bilden! Åh det är ju chefen som står för hela kalaset ; )


Dessa fina...

40a8d545cf366fd9a207f153505243c2.png

Dessa fina fick vi av Emelie & Isen i inflyttningspresent : ) så himla fint! Det kommer bli jättefint på ett fat! Bästa vänner stenen står  väl mest för min & Emelies vänskap, jättegulligt tycker jag <3 De var här en sväng å tittade på lgh å sedan medan Robban & Isen + barnen fika så smet Mli å jag iväg å sola : ) riktigt skönt! Annars har det inte hänt så mkt mer idag, Carro å Hannisen kom förbi en sväng å sedan tog vi en promenad till netto å handlade lite! Nu ska jag ta en dusch å sedan pyssla om min plutt som är sjukling <3 


Nu ska...

2393caecdfcfa413ca88f487bfd70acd.png

Nu ska vi krypa ner i sängen å titta klart på Johan Falk! Sedan blir det att sova, imorgon är det tillbax till verkligheten =jobba! Men det blir ju bara 3 dar denna veckan, vi sticker ju till Prag på fredag med Robbans firma! : ) Varit en bra dag idag iaf, Mamma, bror + Issa var här å fika på dan. Fick en jättefin ljusstake av mamma i inflyttningspresent (bild kommer). Sedan blev det en tur på stan, köpte lite skoj till lgh! Och kvällen har vi spenderat tillsammans med Carro & Peter! Blev lite ost & kex framför "Håkans bar" ;D nattinatt


Såhär ser...

-e20f8a1fba745045b873325844f1a96.png

Såhär ser en del av vårat sovrum ut änsålänge! Men sen ska ju gardiner, lampor, ljusgrejer mm upp : )


Så härligt väder - wiii : )

OMG vilket härligt väder , man vill bara vara ute heeela dagen! Alla hästägare måste älska detta xD Jag borstade lite på Räkan ute i solskenet igår , I miss it : )

Igår var vi iallafall ute på Restad , det blev lite påskmat å sådär. Sedan var vi barnvakt åt Phoenix å Preston i typ 2-3 timmar. Det gick bra, men mot slutet var Preston helt hysteriskt ledsen - lilla plutten! Så då rulla vi ner med vagnen mot stallet å överlämnade honom till Becca å i hennes famn somna han på 2 röda :P så typiskt! Men men , alltid tryggast i mammas famn såklart , Becca tror han börjar bli lite "tykänslig" också el vad det heter. Men efter att ha få sova en stund var han på lika glatt humör som vanligt igen!

Jag har nyss varit ute å gått en sväng med vidar , gick förbi Halvars å tänkte prata lite med Carro men det var ju fullt med folk där så det fanns det ingen tid till ;P ringde Mli & fråga om de ville komma å ta en glass men de skulle ha lite kalas hemma så det gick inte , då ringde jag vonkan men hon hade precis landat i stallet. Så eftersom ingen ville leka med mig så promenera vi (vidar å jag) hem igen. Robban håller på å gör den sista målningen i sovrummet , så ikväll får jag äntligen sätta upp gardiner hihi : )

Om en stund kommer Stina & Janne hit. Robban & Janne ska övningsköra å stina ska ev ta med sig Robbans mormor hit på en fika. Har aldrig träffat henne , hon sitter på hem å har med åren blivit mer å mer senil. Stackars =/ har hört att hon kan vara lite "fräck" haha , så vet inte hur det kommer vara att träffa henne om hon kommer ;P I annat fall ska jag nog föreslå en promenad el glass på halvars till Stina : )


Jag fick...

0-7fe52b0fa92207b2001e60eaada5beac.png

Jag fick nya vårskor igår av min älskling, påskpresent sa han : ) men jag valde dem själv (eller ok Robban fick vara med å välja lite. Han röstade på dessa på bilden med lite högre skaft ist för ett par låga ni vet?) Jag blev nöjd iaf : ) Vååååren är här!!


INTE OKEY!!

Oj vad jag ligger efter med uppdateringen. Vilken helvetesflytt det varit. Vet inte ens vart jag ska börja :$ Vi fick nycklarna i tisdags å gick hit för att lämna lite saker (vi flyttade ju helt på onsdagen). Kommer in i lägenheten som då var helt tom och får en chock typ? De tidigare hyresgästerna hade ju nu plockat ner alla sina saker från väggar osv. Jag överdriver inte när jag säger att det såg ut som att ngn gått in med en kulspruta å skjutit sönder varenda vägg. HÅL HÅL HÅL överallt! Jag vet att det blir hål när man sätter upp saker å att det är sånt som blir liksom. Men detta var sjuukt,  det var helt j-a fullt i både väggar , snickerier å fönster! Inte nog med det , det fattades en skåpslucka i köket , och de luckor som fanns är helt sunkigt gula å fallfärdiga , fet spricka i handfatet, blå färg över halva golvet i hallen , brännmärken i bänkarna i köket, listan kan göras lång. Helt kaos.

Ringde hyresbostäder såfort de öppna dagen efter och sa att de fick pallra sig hit DIREKT! Det kom en trevlig man å kollade igenom allt. Han undrade om lägenheten ens kunde vara besiktad (VI MED). Det hela slutade iaf med att vi får ta ut färg å material så mycket vi vill , vi får nya köksluckor och bänkar i köket , vilket kommer göra att det blir som ett nytt kök. Ett nytt handfat , nya toasits å skärbräde. . .

Det vi dock missa var att kolla städningen medan han var här och det har vi gjort nu i efterhand.  Asso HERREGUD??!! Jag började badrummet , skura kakel , toa , handfat osv - vattnet blev svart! Under handfatet var det helt gult å massa beläggningar. Vidare till köket , började med skåp å luckor , sprayade lite medel på - det rann svart vatten ner längs hela luckorna. Ugnen gick inte ens att se in i genom luckan så skitig var den! Torkade golven , vattnet blev kolsvart! Låg på golvet i hallen å testade att skura på de blåa färgfläckarna , de gick efter mycket slit att tvätta bort. Asso vafan , vi flyttstädade den gamla lägenheten som idioter och så kommer man till den nya lgh å allt är helt förjävligt skitit! Jag ska senare skriva ett mail till han som var här och skriva upp precis ALLT vi gjort i städväg (som eg redan skulle varit gjort när vi flytta in) samt allt jobb Robban fått lägga ner på att rusta upp väggar , snickerier osv! Vi är jätteglada över att vi kommer få nytt i köket osv men detta är endå inte okey , avdrag på hyran eller ngt annat ska vi fan ha för allt j-a slit...

Lägenheten kommer iallafall bli kanon när allt e klart , hallen e färdigmålad , snart sovrummet också och då är det bara vardagsrummet kvar men vi väntar ju på tapet dit också! Aah , vi har haft å har fortfarande lite å göra som ni förstår : ) återkommer när tid finns , Puss så länge..

Sötaste Vidar...

0d599a185b40ee13414b70061b358bce.png

Sötaste Vidar ligger å myser i sängen : )


Förlåt för...

30b50c0e582742269e8dc401ca16ee23.png

Förlåt för dålig uppdatering men jag har så fullt upp! Flytten gick bra å nu är vi på plats i nya lgh men här ser ut som en bomb exploderat! Man vet knappt vart man ska börja! Håller iaf på å fixar nu samtidigt som jag smuttar på en god (xider spring cider) testa den om ni inte gjort det, skitgod! Carro var förbi en sväng nyss å kolla läget : ) nahe nu ska jag fortsätta + njuta av att det är låååånghelg nu! Hörs snart <3


RSS 2.0