INTE OKEY!!

Oj vad jag ligger efter med uppdateringen. Vilken helvetesflytt det varit. Vet inte ens vart jag ska börja :$ Vi fick nycklarna i tisdags å gick hit för att lämna lite saker (vi flyttade ju helt på onsdagen). Kommer in i lägenheten som då var helt tom och får en chock typ? De tidigare hyresgästerna hade ju nu plockat ner alla sina saker från väggar osv. Jag överdriver inte när jag säger att det såg ut som att ngn gått in med en kulspruta å skjutit sönder varenda vägg. HÅL HÅL HÅL överallt! Jag vet att det blir hål när man sätter upp saker å att det är sånt som blir liksom. Men detta var sjuukt,  det var helt j-a fullt i både väggar , snickerier å fönster! Inte nog med det , det fattades en skåpslucka i köket , och de luckor som fanns är helt sunkigt gula å fallfärdiga , fet spricka i handfatet, blå färg över halva golvet i hallen , brännmärken i bänkarna i köket, listan kan göras lång. Helt kaos.

Ringde hyresbostäder såfort de öppna dagen efter och sa att de fick pallra sig hit DIREKT! Det kom en trevlig man å kollade igenom allt. Han undrade om lägenheten ens kunde vara besiktad (VI MED). Det hela slutade iaf med att vi får ta ut färg å material så mycket vi vill , vi får nya köksluckor och bänkar i köket , vilket kommer göra att det blir som ett nytt kök. Ett nytt handfat , nya toasits å skärbräde. . .

Det vi dock missa var att kolla städningen medan han var här och det har vi gjort nu i efterhand.  Asso HERREGUD??!! Jag började badrummet , skura kakel , toa , handfat osv - vattnet blev svart! Under handfatet var det helt gult å massa beläggningar. Vidare till köket , började med skåp å luckor , sprayade lite medel på - det rann svart vatten ner längs hela luckorna. Ugnen gick inte ens att se in i genom luckan så skitig var den! Torkade golven , vattnet blev kolsvart! Låg på golvet i hallen å testade att skura på de blåa färgfläckarna , de gick efter mycket slit att tvätta bort. Asso vafan , vi flyttstädade den gamla lägenheten som idioter och så kommer man till den nya lgh å allt är helt förjävligt skitit! Jag ska senare skriva ett mail till han som var här och skriva upp precis ALLT vi gjort i städväg (som eg redan skulle varit gjort när vi flytta in) samt allt jobb Robban fått lägga ner på att rusta upp väggar , snickerier osv! Vi är jätteglada över att vi kommer få nytt i köket osv men detta är endå inte okey , avdrag på hyran eller ngt annat ska vi fan ha för allt j-a slit...

Lägenheten kommer iallafall bli kanon när allt e klart , hallen e färdigmålad , snart sovrummet också och då är det bara vardagsrummet kvar men vi väntar ju på tapet dit också! Aah , vi har haft å har fortfarande lite å göra som ni förstår : ) återkommer när tid finns , Puss så länge..

Kommentarer
Postat av: C*

Så tycker jag alltid det är faktiskt!!! Vi skurade o städade som tokar när vi flyttade från Hfs.. så kommer vi hit.. Det va fan knappt städat, o tapeterna hängde, hål överallt o fettfläckar överallt o shit.. Helt jävla katastrof!!

2010-04-03 @ 12:40:50
URL: http://caandraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0