- Ny jacka!

Köpte en ny jacka idag! Valde mellan denna & en gråaktig! Men jag älskar svart åh kommer alltid göra hiho. Det passar till allt : )


- Rock on !

När jag fyllde år så fick jag ett plektum (stavning?) av min bror & hans tjej - vilket även betydde att jag skulle få en gitarr när han hittade ngn skapligt bra, begagnad dårå. Och idag fick jag den, hihi : ) så nu vill och ska jag lära mig spela gitarr!! Har suttit o klinkat lite till Lilla Snigel & Broder Jakob hahaha, jag kan alltso inte spela gitarr överhuvudtaget! Så nu är det öva som gäller. Mina naglar är liiite (läs MKT) i vägen bara...hms..

- Sjuk sjuk sjuk och sjuk...

Mår dåligt 24-7 känns det som just nu, är så less. I onsdags när jag vaknade så var jag väldigt yr & illamående. Jobbade men kände mig lustig hela dagen. På kvällen hade jag tid hos frisören för omfärgning av håret då första färgningen släppte så fort (fick göra om det gratis). Sen kom jag hem & mådde fortfarande lite halv konstigt. Jaa och det hela slutade med heemska magsmärtor, hade så ont att jag knappt fick luft. Sedan började jag spy som en gris och springa på toan som en galning. Maginfluensa var ett faktum. Så där hängde jag i spyhinken i typ 9 timmar innan det lugna ner sig och jag äntligen fick sova...

Det konstiga är bara att jag ihelgen och fortfarande nu är väldigt yr i huvudet vilket gör det jobbigt att röra sig för då blir jag illamående. Har varit på VC och lämnat ett blodprov nu på efm så det ska jag få svar på imorgon. Men inte en chans att man kan få tid för en undersökning. Blir såå sur. Inte för att man brukar bli klokare efter ett besök där men man måste ju ändå alltid börja där...

Imorgon hoppas jag iallafall kunna jobba & känna mig skapligt pigg. Har istort sett legat i soffan/sängen sen i onsdagskväll, står    I N T E   ut mer!

Hade tid för att fixa naglarna idag egentligen men sköt upp det tills på torsdag. Sist gjorde jag vanlig fransk manikyr med en glitterrand, nu funderar jag på ngt färg-glatt : )

RSS 2.0