3 dagars uppdatering ;P

Tusan vad dålig jag är på att blogga just nu , men det har inte funnits tid (eller nåt). Men nu så! Dagen började med att jag & mamma åkte ut till M för att se om hon fått ngn post dit då det inte kommit ngn till hennes nya bostad. Det var ju med blandade känslor man åkte ut dit igen å man visste inte riktigt hur man skulle beté sig om han skulle vara hemma! Väl där , så var han hemma. Det hade inte kommit ngn post -enligt honom! Han såg inte alls lycklig ut när vi kom om man säger så. Retligast av allt var bara att vi körde fast med bilhelvetet - kom inte loss hur vi än försökte! Så vi fick vackert be honom om hjälp! Och till vår lycka så hjälpte han oss , var till och med riktigt trevlig! Han såg inte alls lycklig ut , sliten å blek (vilket han inte brukar vara). Det kändes sorgset på ngt vis. Men det var hans val , och det är hans förlust...

Ikväll har vi varit hemma hos mamma,  hon bjöd på jättegod mat : ) och så tittade vi på film eftersom det är krångel med tv:n så hon har inga kanaler än. Vi såg iaf på hundpensionatet och halva Lassie. Usch vad sorlig Lassie filmen är , men antar att den slutar lyckligt ; ) Sen fick vi skjuts hem av mamma å när hon precis ska stanna för att släppa av oss kommer polisen bakom oss,  blinkar å vill att vi ska stanna. Vi kliver ur bilen eftersom vi var framme vid oss. Mamma får visa körkort å blåsa sedan tackar de för sig typ :s fan vad nojjig jag skulle bli om jag hade körkort å blev stannad. Även om man inte gjort ngt fel...

Igår var vi hemma hos fam Dahlberg/Montana. Lika mysigt som alltid. De hade tänkt bjuda oss på mat men vi hade redan käkat tyvärr. Istället köpte vi med oss lite Ost & Kex å så såg vi filmen Never Back Down , väldigt bra faktiskt. Enda minuset var att det inte var ngn text! Gos med lilla Isabel blev det också. Åh Alicia har verkligen blivit förtjust i Robban haha , så gulligt att se : )

I förrgår var vi som tidigare nämnts här hemma med Carro & Peter. Käkade pizza å slöa framför tv:n typ. Peter tha animal lyckades få i sig en kebabtallrik OCH en Calzone - jag är fortfarande chockad ;o haha!

Lägger in lite kort i ett nytt inlägg ovan , blev dock inte så mkt nyårskort. Kom på att jag inte lagt in ngt från julafton heller , men de kommer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0