- Västerås och helgen som gått ..

Har haft en jättebra helg i Västerås hos Robbans syster + familj. Vi har grillat, druckit vin, kastat pil, skjutit luftgevär (svinkul), gosat med kaninungar, och haft det jättemysigt! Robbans syster är verkligen underbar , det är så trivsamt & enkelt att umgås med henne, både med och utan Robban. Vi åkte till butiken "Nisses" igår också , det är som ett mini ikea typ och dom har en massa fina saker : ) Vi köpte jättefina nya kaffekoppar. Lägger in lite bilder från helgen & bild på kopparna nedan --->

  

Känner mig dock som ett svullo efter helgen , blev en hel del onyttigheter och det känns i kroppen. Från och med imorgon blir det hårda tag igen. Ska även börja cykla till & från jobbet. Men börjar nog på tisdag då jag börjar 9. Första gången kan det vara bra att ha lite tid på sig så man ser vilken väg man ska cykla och hur lång tid det tar.

Vi åkte in & hyrde 3 filmer förut, såg en av dem nyss. Himlen är oskyldigt blå - den var lite speciell, men jag tyckte om den! Nu är det Big brother sen får vi se om det orkas se ngn mer film idag!


Kommentarer
Postat av: Carro

Superfina koppar :)

2011-05-17 @ 21:18:02
URL: http://wondergiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0