Cromwell igår - spontana kvällar blir oftast de bästa =)

Jaa , igår helt oplanerat så bestämde vi oss för att gå t Cromwell med Candra , Jocke , Vonkan och Filip. Och det visade sig bli en mycket trevlig kväll : ) den blev sådär lagom och bra , iaf för mig å robban. Vissa andra visade ju mer tendenser på fylla ; ) men jag nämner inga namn haha. Lite konstigt folk var det på Cromwell igår , eller så var de bara j-vligt fulla. Som den där megaäckligamonsterbruden som började prata med oss när vi stod ute å rökte, Ap-rak , och så drog hon världens spottloska i sin hand och tvingade sin kill-kompis att göra samma sak , och sedan tog de i hand. Euuw! Candra , du insåg ganska fort att hon inte utgav ngt större hot va? ; ) hahaha! Skulle inte ens ta i henne med tång fifan..

Neeh men det var en rolig kväll iaf. Isabelle fick vara hundvakt åt Vidar som tydligen inte kan vara ensam längre? Iaf så kunde han inte det igår. Han bara ylade , skällde mm så det gick helt enkelt inte lämna honom eftersom han aldrig slutade. Isabelle fick inte en lugn stund , deras hund Lizzy löper. Ni kan ju tänka er vidar? Han juckade på henne från att han kom dit  tills vi hämtade honom typ. Bara det att Lizzy är typ 15 ggr större och Vidar verkar som sagt ha missat sexualundervisningen. Han juckade mest på hennes ben och hals (Jag fick en film). Herreguud! Och hem ville han absolut inte sen på natten , jag fick slääääpa med honom..

Katterna ute på annons nu ;( det gör ont i hjärtat! Men det blir det bästa. Om någon skulle vara intresserad av världens gosigaste kattbröder så kan ni ju hojta till..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0