Ont i hjärtat <3

Nyss kommit in efter en liten kvällspromenad med pappa , robban och vidde - sjukt skönt ute : ) Vi gick förbi åh hälsade på Becca & Phoenix också. Nu ska vi snart se en Wallander och slänga oss i soffan!

Annars har vi inte gjort så mycket idag , var på Ikea en sväng och köpte tydligen helt fel grejer märkte vi när vi kom hem. Så nu måste vi snart åka tillbaka igen och se om vi kan byta , annars betala igen för det vi eg skulle ha från början! Nu har vi kommit en liiten bit med det sista som ska göras hemma iaf : ) Hatthylla och ny skohylla är på plats så nu ser hallen lite mer hemtrevlig ut. Sen när vi bytt det där på Ikea så är det bara tyg som ska handlas så har vi draperiet för de fula garderoberna klart också! Blir nog bra de där tillslut. Jag måste erkänna att jag tycker det är väldigt tråkigt att det börjar bli mörkt så fort nu om kvällarna men samtidigt lite mysigt. Jag älskar att få tända smålamporna här hemma och få lite mysbelys : ) hihi..

Fick nyss ett tråkigt samtal av verro : ( usch , klump i magen och tårarna var nära. Lilla Zelva ska snart tas bort , hon är inte alls kry längre. Lilla hjärtat, du kändes ju nästan som min egen ett tag! Lider med I och S ♥ Vi ska iallafall hälsa på henne en sista gång , nästa vecka ev. Avrundar nog här , lägger upp en bild på finaste Zelva


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0