Festligheter och regn "/

Söndag idag då , spelar ingen roll att man har semester. Söndagar är ändå så sjukt sega & tråkiga! Och vädret gör ju inte denna söndag roligare direkt! Det är även Robbans sista semesterdag idag och det känns också bajsigt! Jag har en vecka kvar (ångest för det också) sen är det tillbaka till verkligheten igen! Och sommaren känns verkligen långt borta , det känns verkligen som att sommaren 2010 är över , men den som lever får se - värmen kanske kommer tillbaka ?

Igår gick vi till Cromwell en sväng. Det var jag, pappa , Robban, Carro & Peter och efter vi käkat kom även min bror dit. Vi satt & drack lite , trevlans var det. Sen gick vi hem till oss i spöregnet och fortsatte kvällen/natten här. Roger kom hit också. Vi roade oss med vin, öl , sprit , Nintendo Wii , skön musik osv. Runt 4 tiden hoppa vi i säng!

Nu håller vi på & gör hemmagjord pizza här hemma , har varit iväg till willys , rusta mm en sväng. Gissar på att det blir en slapp hemmakväll framför tv:n sen , rätt gött ändå! Hyra ngn film kanske..

Hörs da.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0