Helgen som varit..

Dålig uppdatering ihelgen I know , inte haft tid eller lust :P I fredags åkte vi som sagt ut till Restad , grillade åh bara chilla. Åkte fyrhjuling lite överallt kändes det som , men bla till Åselstad. Robban visade mig vart han hade bott mm , jättefint åh mysigt ställe. Ngt badande blev det dock inte , klockan blev så mkt. Tog bussen hem vid 10 nångång , hyrde film - Benjamin Button filmen som jag hade världens förväntningar på åh trodde skulle vara jättebra. Men det var den inte , vi såg inte ens klart hela. Ilördags låg vi på himpa åh solade ett tag men det var så sjukt varmt så vi stod inte ut spec länge. På kvällen träffade vi Rasse , gick åh käkade på cromwell sen lallade vi runt lite , trädgårn dehli mm för att sedan avsluta kvällen på hugo där det inte alls var kul av olika anledningar.

Gårdagen spenderade vi hemma hos Jess åh emil (min frisör/vånkans sis). Robban tapetserade åt dem åh vi andra låg åh slöa på soffan typ. Käkade pizza / kebab åh bara slappa i värmen..

btw , man ska inte klaga på värmen men fyfan så varmt det är ;o blir tokig på nätterna när man ska sova åh det är så sjukt varmt. Vi måste verkligen få upp vår takfläkt!!

Ska iväg åh jobba snart , 16 - ?? vet inte. Beror på hur glass-sugna folk är. Hoppas inte allt för sugna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0