Ta oss i kragen åh börja rensa kanske (?)

phuu , nu är man mätt åh belåten ännu en gång. Idag blev det kött (som vi skulle grillat igår) åh klyftpotatis mm. Väldans gott! Blev helt trött nu , det tar på en att ha en liten bebis hemma , för det är verkligen som att ha en bebis! : )

Vi var på halvars förut åh tog en glass , skönt att gå dit åh vara kund för en gång skull åh bara sätta sig där utanför utan att bry sig om de långa köerna mm :b Vidde får uppmärksamhet från alla håll såfort han är ute. Jag vet inte hur många ggr vi fick frågan om vad det är för ras idag hehe : )

Ikväll ska vi försöka orka rensa i källaren =| ingen motivation till det överhuvudtaget men vi måste egentligen..Om allt går som det ska så börjar vi tapetsera åh greja i nya lägenheten redan på fredag åh sen är det ju inte långt kvar tills vi flyttar in. Mkt som ska göras , packas mm...

Btw så fick jag ett påskägg av Robban förut åh en jättesöt mjukiskyckling som lät när man tryckte på den haa :P Känns som det är fullt med godsaker överallt så det är svårt att vara "nyttig" hihi..

puss så länge , ska lägga mig åh slappa en stund innan Vidde vaknar : )

Kommentarer
Postat av: Candra

Klyftpotatis hjärtat? Gjorde du ett lite favvo-undantag ;D

2009-04-13 @ 01:02:06
URL: http://redhed.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0