påläst!

Jag har btw suttit åh läst ganska mkt på nätet , åh ang tidigare inlägg med att träffa nya människor så fann jag detta:

Fortsätt att socialisera med många olika människor
 

Hos uppfödaren bör valparna ha börjat vänja sig vid nya människor, sådana som finns utanför flocken. Det är viktigt att man som nybliven ägare fortsätter med detta och låter hunden träffa på främmande människor så hunden inte känner vare sig rädsla eller aggression gentemot människor den inte känner. .


Regelbunden social kontakt med hundar, människor och husdjur    
    

Valpen måste ha regelbunden social kontakt med andra hundar, människor och andra husdjur som den skall leva med. Detta betyder att valpen skall ha chansen att få träffa andra snälla vuxna såväl som unga hundar av olika raser och typer för att på så bra sätt som möjligt lära sig ett fungerande "hundspråk".                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Valpen skall ha regelbunden kontakt med olika typer av människor, barn, gamla, långa och korta så den lär sig att alla typer av människor är okej och inte är ett hot.                                                                                                       

                                                                                                     


Kommentarer
Postat av: JJ

Menade som sagt absolut inget illa. Jag hade noll koll innan jag o min sambo skaffa vår första hund, båda har haft hundar hemmma hos våra föräldrar men då litar man ju på att ngn annan kirrar allt ;). Ang att träffa nya människor så ville jag bara tipsa er om att ta det lite lugnt med massa nya saker. Det va som sagt bara ett tips. Får jag fråga va det är för mat ni ger honom nu? Upplever ni att han inte äter helt 100% vilket vår knäppa hund inte gjorde så vet jag ett helt fantastiskt foder (dyrt men värt det) som dom verkar tycka är the shit :). Som sagt ber åter igen om ursäkt om du tog det fel, ville absolut inte framstå som en besserwisse. Hare!

2009-04-09 @ 22:58:08
Postat av: Elin

ja precis, så är det ju:) hihi va kul, detsamma! han är jätte söt..vad väger han? kram

2009-04-10 @ 07:16:52
URL: http://elinfredriksson.blogg.se/
Postat av: Elin

hihi:) ok, Nellie vägde bara 450g. när jag hämta henne. Men hon äter som ett djur hehe..så hon väger över 1kg nu, svårt att få henne att va still på vågen men strax över kilot:)

2009-04-10 @ 10:55:57
URL: http://elinfredriksson.blogg.se/
Postat av: Elin

Ps. skulle va roligt om Nellie och Vidar fick ses nån dag eftersom dom ska social tränas;)

2009-04-10 @ 10:58:04
URL: http://elinfredriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0